Ajax-loader

A. C. Crispin könyvei a rukkolán


A. C. Crispin - The ​Paradise Snare
Han ​Solo was a child without a past, a Corellian street urchin, abandoned, foraging for scraps of food, when the cruel Garris Shrike whisked him away to a nomadic band of spacefaring criminals. Now, years later, Han fights his way free. His goal: to become an Imperial Navy pilot. But first he needs hand-on experience flying spacecraft, and for that he takes a job on the planet Ylesia—a steaming world of religious fanaticism, illicit drugs, and alluring sensuality…where dreams are destroyed and escape is impossible.

Kathleen O'Malley - A. C. Crispin - Feltámad ​a Halál
A ​naprendszer legtávolabbi részén, a USM Auriga fedélzetén megtörténik az elképzelhetetlen: Ellen Ripley magához tér. A legutolsó emléke épp saját halála a Fiorina 161 börtönkolóniáján, ám most mégis életben van, ráadásul megváltozott. Erősebb és agresszívebb lett. Nem sokkal később megtudja, hogy nem csak őt támasztották fel: katonai tudósok rájöttek hogyan lehet kitenyészteni az idegenként ismert földön kívüli létformát, amellyel immár ő is valamiféle empatikus kapcsolatban áll. Az a tervük, hogy elvigyék őket a Földre... A _Feltámad a Halál_ ékes bizonyítéka annak, hogy az Alien-univerzum népszerűsége még a kilencvenes évek végén, közel húsz évvel az első rész után is töretlen maradt. A nagy sikerű mozifilm regényadaptációját a Star Wars és Star Trek irodalomban is gyakran megforduló A. C. Crispin írta, az olvasó az eredeti regény újrafordított, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.

A. C. Crispin - Yesterday's ​Son
The ​Romulans attack the planet Gateway, where Federation scientists are studying the Guardian of Forever -- the mysterious portal to the past. "The Starship Enterprise"(TM) must protect the Guardian -- or destroy it. But Spock has already used the portal to journey to the past. On the planet Sarpedion, 5,000 years ago, Spock knew a beautiful, primitive woman. Now he has gone back to meet his son!

A. C. Crispin - Rebel ​Dawn
Here ​is the explosive conclusion of the blockbuster trilogy that tells the never-before-told story of the young Han Solo. Set before the classic _Star Wars_ movie adventures, these books schronicle the coming-of-age of the galaxy's most famous con man, smuggler, and thief. The _Millennium Falcon_ is "the fastest hunk of junk in the galaxy." So when Han Solo wins it in a game of sabacc, he and Chewbacca become kings of the smugglers—uncatchable and unstoppable. But with the Empire clamping down, Han knows his luck can't last. Still, when an old girlfriend who is now the leader of an insurgent Rebel group offers him a shot at an incredible fortune, Han can't resist. The plan seems a sure thing. The resistance will be light and the take enormous. Han and his friends will divide it equally with the Rebels. Too bad for Han that the planet of Ylesia is far from a pushover, that the Rebels have an agenda of their own, and that smuggler friends can often turn into enemies quicker than lightspeed.

A. C. Crispin - Az ​Örökkévalóság Őrzője
Könyvünk ​az egész világon rendkívül népszerű Csillagflotta sorozat egyik darabja. Az Enterprise űrhajó kalandjait bemutató kötetek sok millió példányban keltek el, a televíziós változatot - a műholdadások jóvoltából - a magyar nézők is élvezhették. Az Univerzum sok millió éves történetében talán sohasem fenyegette még ilyen veszedelem az értelmes életet... Maga az idő gyorsult fel váratlanul, lyukak támadnak a téridő szövedékén, hajók tűnnek el, emberek pusztulnak. A tudósok megállapítják, hogy az időzavart egy különös szerkezet, az Örökkévalóság Őrzője okozza. Az Őrző korábban barátságosan viselkedett, ám egy ideje minden kapcsolatot megszakított a kutatókkal. James T. Kirk admirális, a Csillagflotta operatív csoportjának tapasztalt vezetője próbálja fegyvertársaival együtt megmenteni az Univerzumot. Újra útjára indul hát a galaxis leghíresebb űrcirkálója, az _Enterprise_. Az út végén ott várja a földi embereket AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ŐRZŐJE. A bonyolult géppel azonban csak egyetlen lény léphet bensőséges kapcsolatba: Zar, ám ő már öt évezrede halott. Ütközetben esett el a jégborította Sarpeidonon, egy olyan világban, amely maga is csak az Őrző emlékezetében létezik. Miután más megoldás nincsen, az Enterprise maga is elindul a messzi múltba, hogy a tegnapban vívják meg harcukat a jövőért. DE MEGVÁLTOZTATHATJÁK-E A MÚLTAT ÚGY, HOGY KÖZBEN ÉPEN MARADJON A JÖVŐ?

A. C. Crispin - A ​lázadás hajnala
Harmadik, ​befejező kötetéhez ért a fiatal Han Solo mindeddig ismeretlen kalandjait bemutató nagysikerű könyvtrilógia. A Csillagok Háborúja előtti időben játszódva a szemünk előtt tárul fel annak a fiatalembernek kalandokban bővelkedő élete, akiből egykor a galaxis leghíresebb tolvaja, csempésze és csirkefogója lesz. "A Millenium Falcon a leggyorsabb ócskavas a galaxisban" Miután Han Solo elnyeri egy szabakk-parti során, ő és Csubakka a csempészek fejedelmévé válnak. Ők a leggyorsabbak, a legrafináltabbak. A birodalom fenyegetése azonban egyre nő, és Han jól tudja, a szerencséje nem tarthat ki mindörökké. Mégis, amikor egy régi barátnője, aki most egy földalatti lázadócsapat vezetője, részesedést kínál neki egy mesés zsákmányból, nem tud ellenállni. A terv egyszerű, az ellenállás csekélynek, a nyereség hatalmasnak ígérkezik, Han és a barátai pedig egyenlően osztoznának a zsákmányon a Lázadókkal. Han szerencsétlenségére Ylesia bolygója közel sem bizonyul olyan könnyű falatnak, a Lázadóknak saját elképzeléseik vannak, és ráadásul az egykori cimborák a fénynél is gyorsabban tudnak az ember ellenségévé válni.

A. C. Crispin - The ​Hutt Gambit
Once ​one of the Academy's brightest stars, Han Solo is now a fugitive from the Imperial Navy. But he has made a valuable friend in a former Wookiee slave named Chewbacca, who has sworn Han a life debt. Han will need all the help he can get. For the Ylesian Hutts have dispatched the dreaded bounty hunter Boba Fett to track down the man who already outsmarted them once. But Han and Chewie find themselves in even bigger trouble when they agree to lend their services to crime lords Jiliac and Jabba the Hutts. Suddenly the two smugglers are thrust into the middle of a battle between the might of the Empire and the treachery of their outlaw allies…a battle where even victory means death!

A. C. Crispin - Az ​éden pokla
A ​Csillagok háborúja előtt, mielőtt kezdetét veszi az a titáni küzdelem, mely kiszabadítja a galaxist a Birodalom acélos szorításából, játszódik Han Solo eddig még ismeretlen története. Az izgalmas új trilógia első kötetében a jövendőbeli hírhedt zsivány, csempész és tolvaj az életéért küzd egy olyan világon, ahol a legfőbb árucikk a rabszolgaság. Egy gyermek akinek nincs múltja, egy koréliai utcagyerek, akit a szülei magára hagytak, épp az aznapi betevőjét igyekszik előteremteni, amikor a kegyetlen Garis Shrike elragadta, és magával vitte az űrnomádok bandájába. Most,évek múltán Shrike szadista zsarnoksága alatt nyögve, a kalandokról és dicsőségekről álmodozó Han Solo kiverekszi magának a szabadságát. Célja hogy birodalmi pilóta legyen. Ám ehhez repülési gyakorlatot kell szereznie, és ennek érdekében munkát vállal az Ylesia bolygón - vallási fanatizmus, a tiltott drogok és a csábító érzékiség világán...ahol az álmok szétpukkannak és menekülni lehetetlen.

A. C. Crispin - A ​hutt játszma
Íme ​a második kötete annak a vadonatúj trilógiának, melyből fény derül az ifjú Han Solo eddig még ismeretlen kalandjaira. E történetek, amelyek az eredeti filmtrilógia előtti időkbe nyúlnak vissza, a galaxis egyik legvakmerőbb kalandorát és csempészét mutatják be. Az Akadémia egykor legragyogóbb csillaga jelenleg szökevényként tengeti az életét. Értékes barátságot kötött egy volt vuki rabszolgával, Csubakkával, aki örök hűséget esküdött Han Solónak. Neki pedig minden segítségre nagy szüksége van, mivel az ylesi huttok a nyomára állították az egyik legügyesebb fejvadászt, Boba Fettet, hogy kapja el azt az embert, aki már több alkalommal is túljárt az eszükön. Azonban Han és Csubi még nagyobb bajban találják magukat, amikor felkínálják szolgálataikat két gengszter úrnak, Juliannek és Jabbának, a huttnak. Hirtelen egy olyan csata kellős közepén találják magukat, ahol még a győztesekre is halál vár.

Kollekciók