Ajax-loader

Kathy Schranko könyvei a rukkolán


40525486_235559097108764_1544243418123730944_n
elérhető
0

Kathy Schranko - Te meg én
Claudia barátja a szomszédban lakó Larry, aki hat évvel idősebb nála. Larry jóképű, okos fiú, politikusnak készül, és megveti az üresfejű szépséges lányokat. Claudia Berti tizennégy éves koráig háziasnak, sőt kimondottan feleségtípusnak látszott. Minden férfi összetett volna a két kezét, ha abban a kegyben részesítené, hogy feleségül megy hozzá, miután nagykorú lesz. Larry Winkel is ezt gondolja eleinte a lányról, de tíz év elteltével álláspontját megváltoztatja, főleg amikor megtudja: Claudiából, a kedves kis házias kislányból karatekiképző és egy magánnyomozó iroda testőre lett...

Kathy Schranko - A ​látszat csal
Maryan ​fiatal, szép, dúsgazdag - és boldogtalan. Anyja halála után az apja intézetbe adja, és mire végez az iskolával, az apja ismét meg akar szabadulni tőle: egy olyan házasságba akarja belekényszeríteni, amelyhez Maryannak semmi kedve. Így hát megszökik szülőhazájából és Amerikában köt ki. És mihez kezdhet egy gazdag iparmágnás csinos lánya, akinek egy centje sincs az új hazában? Természetesen elszerződik sztriptíztáncosnőnek...

Kathy Schranko - Szerelem ​első hallásra
"Terence ​összeszedte a kiválasztott ruhadarabokat, és bevonult a fürdőszobába. Sylvia körülnézett ebben a szobában is. Most tudatosult benne, hogy hálószobában van. Lerángatta magáról nyári holmijait. Melltartóban és egy szál bugyiban végigheveredett a nagy franciaágyon. Mezítelen testrészeivel érezte az ágytakaró selymes simogatását. Lehunyta a szemét, és azon ábrándozott, hogy Terence egyszer majd őt öleli és simogatja. Remegés futott végig a testén, ahogy a férfira gondolt. Kinyitotta a szemét és a fürdőszobába felé lesett, ahol a férfi eltűnt. De meglepetésére Terence az ajtóban állt, tetőtől talpig felöltözve, és vágyakozva nézte a lányt. Sylvia végignézett a férfin, és ismét remegés fogta el. - Ellenállhatatlan vagy..."

Kathy Schranko - Hajsza ​a boldogságért
Liz ​és David már hét éve él boldogtalan házasságban. Liz nagyon szeretne elválni, de fél attól, hogy egyetlen örömét, kétéves fiát, Danielt az apja magának követelné. Liz képtelen volna lemondani rajongásig szeretett kisfiáról, a szeretetre egyébként teljesen képtelen David viszont szinte érthetetlen csökönyösséggel ragaszkodik a kis Danielhez. Liz nem érti a helyzetet. Ahogy azonban egyre többet töpreng, lassan valami lappangó titokra kezd gyanakodni. És ekkor egy hegyi hotelben, a hófödte csúcsok tövében Charlesszal találkozik....

Kathy Schranko - Az ​átok
Két ​férfi és két nő egyazon testfelépítéssel, de más lélekkel és más időben. Selina McVain Timothy Edwardsszal töltött szerelmi együttléte alatt elájul. Kórházba kell vinni. Mikor végre magához tér, döbbenten tapasztalja, hogy a XX. századból a XIX. századba került. A szerelme helyett egy öregember ágyában fekszik, és Bethnek szólítják. Ugyanekkor a kórházban Lady Beth tér magához, aki szintén nem tudja, hol van, és hogyan került oda. Eleinte mindketten szeretnének visszakerülni a saját korukba, de a szerelem mindkettőjüket megváltoztatja.

Kathy Schranko - A végzet kezdete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kathy Schranko - Felvonó a csúcsra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kathy Schranko - Titokzatos nők
Mike Brown bátyja nevén él, feleségével Agnesszel, aki gyermeket vár tőle. A házaspár nem tudja, hogy George él, ezért váratlanul éri őket Agnes elrablásának ténye. Egy titokzatos nő a megszólalásig hasonlít Agnesre és átveszi a feleség szerepét, hogy bosszút állhasson George Brownon. Azonban ő sem tudja, hogy bosszújának célpontja a George néven élő Mike. Ezzel kezdetét veszi egy izgalmas feszültségekkel teli "házasság", miközben Agnest megpróbálják átplasztikázni. Vajon sikerül-e megmenekülnie Agnesnek elrablója karmai közül? Sikerül-e leleplezni egy titokzatos nőt, aki Agnes bőrébe bújt? És hová vezetnek a szálak, amelyről azt hitték, már régen elfelejtették? Vajon kérhetik-e az FBI segítségét a nyomozásban? És megtudhatja-e a Brown család, hogy George Brown él? Egymásra talál-e újra a két szerelmes, az igazi Agnes és Mike?

Kathy Schranko - Őrült száguldás
Robert Gracewein szentül meg van győződve arról, hogy húszéves fiát behálózta egy pénzéhes nő. Pénz felajánlásával akar véget vetni a kapcsolatuknak, ezért elmegy ahhoz a házhoz, ahol a fia lakik leendő feleségével. Sokáig nem tud bejutni a házba, s mikor végre sikerül, a ruházata igencsak totálkáros kinézetű. Az előtte álló nő látványától megdöbben: Miss Norton sokkal idősebb a fiánál - s ami még ennél is jobban meglepi, olyan szexuális vágyat kelt őbenne, mint még soha senki. Nem sejti, hogy a nőnek épp ez a legsebezhetőbb pontja.

Kathy Schranko - Vakszerelem
Jenilee Garth egy tragikus autóbaleset következtében nemcsak a családját veszíti el, hanem a szemevilágát is. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, hiszen az asszonynak külső sérülése szinte nem is volt a baleset után. Jenilee nem tudja, hogyan folytassa tovább az életét, amely számára értelmetlen és céltalan lett, míg egy napon fel nem bukkan segítőkészen egy kubai menekült, Franco Santos, az édesanyjával, és megváltoztatja nemcsak a nappalait, hanem az éjszakáit is. Vajon visszanyeri-e a látását Jenilee, és boldog lehet-e egy menekült férfi mellett, akinél felmerül a gyanú, hogy csak azért akarja feleségül venni, hogy állampolgárságát minél előbb megszerezze egy házasság révén...

Kathy Schranko - A kétarcú nő
Ha valakit a felismerhetetlenségig összevernek, az hagyján! De, ha azért látják el a baját, hogy ily módon az oltár elé kényszerítsék, az már egyszerűen felháborító! Roderic Sindelar is osztja ezt a véleményt, hiszen ő a sértett. Ezért kórházi betegágyán - szinte vakon - a kezelőorvosának kezét kéri meg. Melanie Pratt doktornő először tiltakozik, ám gondol egyet s igent mond. Miért ne? Hiszen ő egy csodaszép nő! Csak az a bökkenő, hogy erről Rodericknek halvány fogalma sincs, hiszen nem látja választottját.

Kathy Schranko - Add meg magad
Lanát egy gránátrobbanás után megmenti a kék sisakosok felderítője, Greg, Szarajevóban. Bár már békének kellene lennie, vannak, akik még harcolnak. Menekülniük kell, erre legjobb lehetőséget az nyújt, ha a hegyekben megbújnak egy barlangban. Fokozatosan beleszeret a férfiba, akiről úgy sejti, csak kívánja őt. Megmenekülésük után a férfi egy szerencsétlen megjegyzése miatt Lana elhagyja a tábort. Csak később derül ki, hogy ekkor már terhes.

Kathy Schranko - Az átverés
Timothy éppen most sorolta el a szeretőjének, milyen nőt szeretne feleségül: szerényet, nőiest, gyermekszeretőt - tehát nem őt. Egy estélyen találkozott is egy ilyennel, de a lány kemény diónak bizonyult. Nem volt hajlandó csak úgy lefeküdni vele. A férfi cselhez folyamodott: feleségül vette, de hamis dátum szerepelt a házassági levelükön, így a házasság érvénytelen. Erről a férj az idők folyamán már el is feledkezett, nem így az egyik esküvői tanú.

Kathy Schranko - Szerelem & Romantika sorozat - Felvonó a csúcsra
Monica Green felháborodottan meséli barátnőjének, hogy egy férfi minden reggel molesztálja a liftben. Ráadásul azt sem tudja, hogy néz ki, mert a pasas mindig úgy beszorítja a falnak, hogy moccanni sem tud. Ki lehet ez az idegen, aki érzékien simogatja a lány hátsó felét, és nem fedi fel kilétét? Monica nem érti saját viselkedését sem. Miért nem sikoltozik, hogy hagyja abba az illető a zaklatását, ehelyett sóhajtozik, amikor átöleli a férfi. Hallatlan, hogy milyen érzelmeket tud gerjeszteni az ismeretlen ismerős keze, amikor bebarangolja a hátsó felét. Ráadásul a lánynak még van néhány elintéznivalója édesapja nevelt fiával, akit meg akar leckéztetni. De ez a simogató férfikéz még a bosszúját is feledteti vele. Elhatározza, hogy kinyomozza, ki lehet ez az ismeretlen, aki játszadozik vele a liftben! Nincs mese, a nyomozásba barátnőjét is be kell vonni!

Kathy Schranko - Zsarolás
Martin ​Lamas ismert futballista. A húgával él, mert a szüleik meghaltak. A csapattal épp a labdarúgó-világbajnokságra készülnek. Ám az utóbbi időben több fenyegető levelet kapott, ezért úgy határoz, hogy mind magát, mind a húgát testőrökkel védeti meg. Magának női testőrt kér, akit feleségül vesz papír szerint, így ő elkísérheti a vb-re is, a húgára pedig egy férfi testőr vigyáz majd. A botcsinálta testőrnőt és a kelekótya húggal megáldott labdarúgót olyan gyilkosságok sorozata kíséri, amely minden logikát felborít. A legnagyobb kérdés, hogy milyen szálak vezetnek az Egyesült Államok elnökéhez, akinek az élete veszélyben van. Vajon sikerül-e sötét terve annak a titokzatos embernek, aki magát csak Főnöknek nevezi?

Kathy Schranko - Anny
Anny ​és Tom kapcsolata gyerekszerelemként indul.Aztán az élet úgy hozza,hogy előbb Tom majd a lány kerül messzire otthonuktól.Ám az érzések mit sem változnak:ugyanúgy lelkesednek egymásért,mint kamaszkorukban.Egy napon azomban minden a feje tetejére áll...

Kathy Schranko - Bűnös ​elődök
Emmy ​Carrington, a csinos és gazdag joghallgató a nagybátyjához utazik szilveszterezni. Egy véletlen folytán vele tart North Nick, aki papíron immár négy éve nem is létezik.... ACarrington-villában furcsa dolgoknak lesznek tanúi: félelmetes és rejtélyes sikolyok tartják rettegésben a ház lakóit. Szokatlan módon Clive nagybácsi sem a régi... Voltaképpen Nickről sem lehet tudni, kicsoda valójában! Emmy a titkok leleplezésére készül, de egy személy esetében elbizonytalanodik, és ez Nick. Halálosan beleszeret a férfiba... Az ismert szerző tizedik regénye sok kalandot, izgalmat kínál olvasóinak.

Kathy Schranko - Nézd ​meg az anyját...
William ​Gore fejében is megfordulhatna az a szólás, hogy: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Csakhogy Will az anyát veszi feleségül, és a lányát nevelőapaként szereti. Ám az élet - Will élete sem kivétel - nem mentes a tragédiáktól. Felesége vállalkozik a szülésre, de ebbe belehal. Will életének értelmévé a kisfia válik, és felelőssége a nevelt lányáért, Claráért, aki már nem gyerek. Felnőtt nő, és igény tart a férfi szerelmére, amit Will megtagad tőle. Elég erős-e Clara szerelme, hogy meggyőzze a férfit, lehet közös jövőjük, és ebben a jövőben a kis Jamynek, Clara féltestvérének is helye van. Vajon mi lehet az indítéka annak a titokzatos iparmágnásnak, aki olyan hihetetlen anyagi előnyökkel kápráztatja el Willt, aminek nem tud ellenállni? És vajon ellenáll-e a kísértésnek, amely nap mint nap kísérti a csábító Clara személyében?

Kathy Schranko - Őrizzük ​Darlát!
Az ​osztály négyesfogata, Dolly, Molly, Kelly és Sally, mindenki istápolói a bajban, fogadatlan prókátorai az arra rászorulóknak, jóban-rosszban egységet képviselnek. Ez esetben arab származású barátnőjüket, Darlát szeretnék megmenteni egy kényszerű házasságtól. S, hogy ez nem sikerül, az - mint kiderül - nem is olyan nagy baj.

Kathy Schranko - Mindent ​a szemnek
"Jeffnek ​sem kellett több, odarohant Karinhoz. - Micsoda? - üvöltötte. - Hogy merészel ilyet állítani? - Szemei vészjóslóan csillogtak. - Megmutassam, milyen élethű tudok lenni? Hirtelen ötlettől vezérelve magához rántotta Karin karcsú testét, és szenvedélyesen szájon csókolta. Karin első meglepetésében moccanni sem tudott, de amikor érezte a férfi vágyát, ahogy hozzápréselődik, emberfeletti erővel tépte ki magát Jeff öleléséből." Karin Mayer írőnőt az a szerencse éri, hogy bestseller könyvét megfilmesítik. Talán ő lepődik meg leginkább, amikor felkérik, hogy legyen ő a sikeres és persze rendkívül vonzó popsztár, Jeffrey Mondsdale partnere a filmben. Karint kétségek gyötrik: Hogyan vállaljon el filmfőszerepet, amikor semmi színészi gyakorlata sincs. És egyáltalán, képes-e ellenállni Jeff csábításának, vagy pedig kénytelen feladni meggyőződését, miszerint számára nem létezik szerelem...

Kathy Schranko - Egy ​bolond, mit is csinál?
Arabella ​nem mindennapi lány. Azonkívül, hogy csinos és szép, sőt még okos is, birtokolja a Lady címet. Ősi királyi család sarja, és ez már megjelenésén is észrevehető. Ám rosszindulatú gyámja egy öregemberhez akarja kényszeríteni, csupán anyagi megfontolásból. Arabellának azonban mentő ötlete támad, és egy elmegyógyintézetben húzza meg magát, mint botcsinálta elmebeteg. Itt ismerkedik meg a jóképű dr. Bruce Brice-szal, az érdekes nevű pszichiáterrel. A lány ugyan lelepleződik, de gyámja - hogy az "örököst" félreállítsa - még attól sem riad vissza, hogy elmebeteggé nyilváníttassa Arabellát. Vajon sikerül-e megmenekülnie a lánynak gyámja karmai közül? S a család többi tagja hogyan vélekedik az esetről? Egy biztos! Bruce szerelmét bizonyítandó, nem hagyja magára Arabellát a zord intézetben. Inkább ő is "elmebeteggé" válik...

Kathy Schranko - Titokzatos ​férfiak
Ágnest ​váratlanul éri a találkozás egy ismeretlen férfival a kondiklubban. A határozott, ellenállhatatlan, férfias jelenség nyomban leveszi a lábáról, és a néptelen öltözőben azonnal az övé is lesz. A lány az ékszerként őrzött ártatlanságát veszíti el, de még nem is sejti, hogy ez csak az első megrázkódtatás. A férfi ugyanis sebtében megkéri a kezét, és rögtön össze is házasodnak, ám Ágnest nem a boldog beteljesülés várja, hanem sötét és bűnös titkok megpróbáltatásai...

Kathy Schranko - Börtöncsapda
Jason ​Garcia munkáját jól végző nyomozó. Most éppen olyan feladatot kap, amit nem végezhet egyedül. Hamis ítélettel börtönbe kell vonulnia, hogy leleplezhesse a börtönigazgató korrupciós tevékenységét. No de ki legyen az összekötője? Hát a felesége! Hogy nincs neki? Akkor gyorsan házasságot kell kötnie a rendőrség legújabb alkalmazottjával, Nicole Galligannel, a gyönyörű fiatal nővel, aki tiltakozik a gyors esküvő ellen.

Kathy Schranko - Távoli ​fény
Julia ​Brightingsea, a nemesi családból származó lány ismét vissza akar repülni Angliába, mert apjával még most sem igazán értik meg egymást. Eddigi szeretethiányos életéért, még ha egyértelmű, akkor sem hibáztatja édesapját. Át akar repülni az óceánon, hogy végre visszatérhessen megszokott környezetébe, ám az út során a repülőgépet szerencsétlenség éri. Csodával határos módon menekül meg a biztos halálból, de arra azért nem számít, hogy kétszáz évet repül vissza az időben. Hasonlóképpen van ezzel Jeremy Anderson is, aki a repülő másodpilótája, és annak húga, Susanna, aki légikisasszony. Ő Mike-kal, a fedélzeti mérnökkel együtt ér földet. De ami a szemük elé tárul, még nekik is sok. Főleg, hogy biztosan tudják, soha nem kerülhetnek vissza saját korukba. Lehet-e mikrohullámú sütő nélkül és autó vagy netán repülőgép nélkül élnie a huszadik század szülöttének? Képtelenség abban a világban boldogulni, vagy nem? Lehet-e boldogság és szerelem? Mit gondolhatnak ezek az emberek, amikor ráeszmélnek arra, hogy időutazók lettek?

Kathy Schranko - Barbár ​őseink
830-ban ​járunk, amikor a Chazár Kaganátus határán lévő Sarkel várát fenyegetik a türkként emlegetett barbár magyar hordák. Megerit és Nekét, a két magyar nemzetség hőstettekről híres vezetőjét olyan barátság köti össze, amelyet mindhalálig összekovácsoltak a közösen vívott portyák és csaták. Vajon kibontakozhat-e a barbár Megeri és Sarkel urának leánya, az erényes chazár Seliának a szerelme? Képes lesz-e Neké tragédiák sorozatában megtört szíve ismét szerelmesen dobogni? Vajon utoléri-e őket Kufi s Pempton, a dúsgazdag bizánci kereskedő bosszúja? Ez a kalandokban, romantikában és fordulatokban gazdag történet betekintést enged az ősmagyarok hétköznapjaiba és felfogásukba szerelemről, bosszúról, idegenekről és becsületről.

Kollekciók