Ajax-loader

Charles Gilman könyvei a rukkolán


Charles Gilman - Substitute ​Creature
When ​a giant nor’easter dumps a blanket of snow on the village of Dunwich, Massachussetts, Robert Arthur and his friends find themselves marooned inside Lovecraft Middle School. The kids have no choice but to spend the night—while snacking on cafeteria food, sleeping on classroom floors, and facing off against a mysterious substitute teacher who may have a sinister secret. The latest adventure in the Lovecraft Middle School series features more adventures, more outrageous monsters, and another terrifying lenticular cover!

Charles Gilman - The ​Slither Sisters
This ​second novel in the Tales from Lovecraft Middle School series begins right where Professor Gargoyle ended. Seventh-grader Robert Arthur has discovered that two of his classmates are actually sinister snake-women in disguise. Even worse, his new middle school is full of “gates” to a terrifying alternate dimension – a haunted mansion full of strange spirits and monstrous beasts. For Robert to protect his teachers and classmates, he'll need to return to this haunted dimension with his best friends Glenn and Karina. Can they uncover the secrets of Lovecraft Middle School before it's too late? The Slither Sisters features more bizarre beasts, more strange mysteries, and more adventure. It's perfect for readers ages 10 and up. Best of all, the cover features a state-of-the-art “morphing” photo portrait – so you can personally witness the sisters transforming into their slithering alter egos. You won't believe your eyes!

Charles Gilman - Professor ​Gargoyle
Every ​volume in the Lovecraft Middle School series is fully illustrated and features an original lenticular portrait on the cover. Display them on bookshelves—and then watch the cover characters morph into monsters as you pass by! Strange things are happening at Lovecraft Middle School. Rats are leaping from lockers. Students are disappearing. The school library is a labyrinth of secret corridors. And the science teacher is acting very, very peculiar. Robert Arthurt knew that seventh grade was going to be weird, but this is ridiculous! With the help of some unlikely new friends, Robert discovers there's more to Lovecraft Middle School than meets the eye. Can he uncover the secrets of the school before it's too late?

Charles Gilman - Törtető ​kártevők
Senkit ​ne tévesszen meg barátságos mosolya, sima modora vagy fényesre suvickolt almája! Howard Mergler a diákelnök álcája alatt egy visszataszító rovarszörny, aki csótányok, bolhák, darazsak, legyek és tetvek sokaságát zúdítja a Lovecraft Általános Iskola folyosóira. A tizenkét éves Robert Arthur az egyetlen, aki meg tudja állítani, de ehhez szüksége van a legjobb barátaira: a jól ismert iskolai zaklatóra, egy szellemlányra és egy különlegesen bátor kétfejű patkányra. Szerzőről: A Titkok a Lovecraft suliból sorozat írója, Charles Gilman igazi neve Jason Rekulak, aki szerkesztő, és Philadelphiában él.

Charles Gilman - Teacher's ​Pest
DON'T ​BE FOOLED by his friendly smile, his perfect manners, or his shiny red apple. Student council president Howard Mergler is actually a sinister bug-monster in disguise—and he's summoning swarms of roaches, wasps, fleas, and head lice into the corridors of Lovecraft Middle School! Twelve-year-old Robert Arthur is the only student who can stop him--but he'll need help from his best friends: the school bully, the school ghost, and an extremely courageous two-headed rat. This third novel in the Lovecraft Middle School series begins right where Professor Gargoyle and The Slither Sisters ended—with more action, more adventure, and more outrageous monsters!

Charles Gilman - Rettenetes ​helyettes
A ​Titkok a Lovecraft suliból hátborzongató sorozat egy kísértetjárta általános iskoláról, ahol szörnyek barangolnak a termekben, titokzatos fény dereng az ajtók mögött, és különös átváltozások zajlanak a szemünk előtt. A hetedikes Robert Arthur csak egy dolgot akar: beilleszkedni az új iskolában. Ám a hely zsúfolva van szellemekkel és természetfeletti lényekkel. Mit tehet egy diák ilyenkor? Kérjen segítséget a tanároktól? Néhányan közülük álruhás szörnyetegek! Vagy keressen az osztálytársai között valakit, akiben megbízhat? Közülük is sokan átváltoznak! Ha Robertnek és barátainak sikerülne kiderítenie az igazságot a Lovecraft Általános Iskola titkos történetéről, rájönnének, ki vagy mi áll a rejtélyek hátterében. A Titkok a Lovecraft suliból minden kötetének fantasztikus, átváltozó borítója van. Egyfelől nézve az iskola helyettes tanárát ábrázolja fordítsd el, és máris förtelmes démonná változik. Gyűjtsd össze a sorozat részeit, és minden kötettel egyre közelebb jutsz a Lovecraft suli rejtélyéhez. Mintha csak saját, kísértetjárta könyvtárszobád lenne.

Charles Gilman - A ​viperanővérek
Robert ​Arthur nem sokáig élheti az átlagos hetedikes diákok életét. A Lovecraft iskola közössége továbbra sincs biztonságban, hiszen Robert és barátai még nem győzték le a szálakat mozgató Crawford Tillinghastot. Pedig a szörnyek serege egyre nő. Ráadásul a Price nővérek is furcsán kezdenek viselkedni, amióta rejtélyes eltűnésük után visszatértek. A Halloween party a legjobb alkalom az akcióra, hiszen a zombik, vámpírok és szörnyetegek forgatagában senkinek nem tűnik fel, ha valaki nem jelmezt visel. Lehet, hogy a tanárok sem azok, akiknek látszanak? Robert és barátai szerencsére ismét előállnak egy jó ötlettel...

Charles Gilman - Démon ​tanár úr
Robert ​Arthur egy valamit már az első tanítási napon megtapasztal új iskolájában: semmi sem lehetetlen. Magányos, félénk fiúként lép be a Lovecraft általános iskola hetedik osztályába, de rövidesen kiderül, hogy a mindennapi események mellett, egy másik dimenzióban különös dolgok történnek. A két világ közötti kapukon véletlenül is át lehet jutni, de vissza már nem könnyű az út. Az emberek lelkét csapdába ejtő és testüket használó szörnyek az iskola elfoglalására készülnek. Robert maga sem hiszi, hogy képes szembeszállni velük, de szerencsére egy kétfejű patkányban, egy barátságos szellemben és egy korábbi ellenségében segítőkre lel.

Kollekciók