Ajax-loader

Nina Coombs könyvei a rukkolán


Nina Coombs - Pusztító ​szerelem
Soha ​ne bocsátkozz szerelmi kalandba a főnököddel! Ez volt az első üzleti törvény, amit Megan Ryan megtanult. Bart Dutton, a rodeósztár ennek dacára kezdettől fogva világosan éreztette vele, hogy kívánja őt - de nem azért, mert a gazdaságában kétségkívül szükség van egy állatorvosra. Megan megesküdött rá, hogy nem fogja beadni a derekát és kényszeríteni fogja a férfit, hogy az ne a nőt, hanem az állatorvost lássa benne és ennek megfelelően bánjon vele. Ám a darabos farmer állandó jelenléte tagadhatatlanul meggyöngítette elhatározásában...

Nina Coombs - A ​szenvedély birodalma
A ​bronzvörös hajú Mickey Callahan sohasem találkozott még olyan dühítő férfival, mint Greg Bennett, az építész. Hát ez képtelen felfogni, hogy hideg acél felhőkarcolója nem illik az ő imádott mostani prérijére? Mickey kritizálta az építési terveit, nem volt hajlandó üzletet kötni vele, megmondta neki, hogy nincs szüksége rá, ám azt mégsem tagadhatta, hogy a férfi simogatása lázba hozza a testét. Mickey senkinek sem adta meg magát, de Greg engedély nélkül is elvette, amit akart.

Nina Coombs - Amíg ​nem késő
Hiába ​egyetemet végzett, tudós leányzó Líz Landry - amikor összeakad Garth Kincannonnal, nehezen találja fel magát. Garth, a rodeós cowboy, a híres bajnok a maga fennhéjázó férfiasságában minden nőt lekezel. Lízt vérig sérti ez a viselkedés - csakhogy történetesen a rodeóról írja szakdolgozatát, és Garth-tól több segítséget remélhet, mint bárkitől. Amikor a férfi felajánlja, hogy a versenysorozat idejére utazzanak együtt városról városra, Líz először habozik, de aztán egy szenvedélyes éjszaka a prérin meggyőzi arról, hogy az önhitt férfi nagyszerű, gyengéd szerető is lehet. Csakhogy a rodeós cowboy soha nem állapodik meg: várja a következő verseny - és a következő hódítás. Vajon változtat-e Garth nyughatatlan életmódján vagy Líz tett rossz lóra?

Kollekciók