Ajax-loader

Linda Warren könyvei a rukkolán


Linda Warren - Rajtad ​a jel
Tanner ​Danielson attól a pillanattól kezdve, hogy meglátta a magáénak akarta Julie Fieldinget. Amíg Julie másvalaki felesége volt, hozzá sem mert érni, de most, hogy szabaddá vált, egy percet sem várt tovább. Olyan erővel lobbant fel köztük a láng, ahogy száraz szalmacsóvába harap a szikra. Julie, elsöprő vágyaitól hajtva megadta lelkét e heves érzésnek, és szomorú emlékektől üldözve, meggyötörve hallgatásra bírta félelmeit.Vajon meg tudja-e győzni Tanner a lányt, hogy ő a végzete, és neki sincs más álma, csak ő?

Linda Warren - Érdekelsz ​és felizgatsz
Judy ​egyszerre nagyon is érezte, hogy él. A vér zúgott füleiben. Don bőrének melege elkábította. Halkan felsóhajtott. A fiú karjai köré fonódtak. Meleg lélegzete lágyan simogatta a Judy arcát és végre ajkuk is összeért. Don nyelvének hegye tapogatózva hatolt beljebb, míg egyik kezét Judy selyempizsamájának lágyan omló kabátkája alá csúsztatta. Majd a gyengéd becézgetést megszakítva, rekedt hangon kérdezte. - Tudatában vagy annak, hogy milyen csábítóan hatsz rám? Ajkai végigpásztázták Judy nyakát. Judy megborzongott. Bőre bizsergett, és szíve lángokban állt.

Linda Warren - Debbie ​és a betolakodó
Weston ​a lány mellé feküdt. Szája gyengéden végigsuhant a nyakán, és, mint előző este, nyelvével most is a fülét becézgette. Debbie minden akaratát elveszítve már csak vágyat érzett. Kezei a férfi után tapogatóztak. Ujjait a hátgerincén végigfuttatva széles, izmos vállába kapaszkodott. Csípője táján már érezte a férfi felindultságát, de úgy tűnt, még időt akar nyerni. Debbie most a hasán érezte Weston kezét, azután a mellét érintette meg, és hirtelen felnyögve magához rántotta a lány testét. - Debbie, tudod mi történt velem? - Mondd! - kérlelte Debbie és szorosan átölelte. - Azt hiszem, szeretlek.

Linda Warren - Once ​a Cowboy
Brodie ​Hayes is a former rodeo star, now a rancher--a cowboy, through and through. But when he finds out some shocking news about the circumstances of his birth, he begins to question his identity. Luckily, private investigator Alexandra Donovan is there to help him find the truth about who he is. Along the way, he discovers that even a man who thought he'd be alone for the rest of his life can fall in love. For Brodie, love was something you did once--and for always. But is Alex the type of woman who can take on a stubborn man like him? Because there's one thing about him that will never change, no matter what they find out about his past--once a cowboy, always a cowboy.

Linda Warren - A ​Man of Duty
Who ​is Belle Doe? For a year Caleb McCain, Texas Ranger, has been trying to answer that question as he finds himself falling in love with the sultry, dark-haired, dark-eyed beauty. He's been there for Belle since they rescued her from a cult, without a name, without any recollections. But with Caleb's support, she starts to remember.She knows that her name is Josie Marie Beckett. Now, she needs to delve into her past and discover the truth. Josie and Caleb set out on a journey to find answers, but Caleb knows the truth will return Josie to her family, her other life - a life without him. Will he be able to let her go when the time comes to do his duty?

Jacquelin Diamond - Maggie Cox - Linda Warren - Sorsfordító ​karácsony / Szerelmes señorita / Levél a Mikulásnak
Jacqueline ​Diamond - Sorsfordító karácsony Nagyanyjánál tölti a karácsonyi ünnepeket Marnie. A fiatalasszony izgatottan készül a látogatásra, mert tudja, hogy a vidéki kis házba több családtag is meghívást kapott, köztük négy éve nem látott exférje, Tom. A férfi óriási meglepetést tartogat a számára... Maggie Cox - Szerelemes señorita Már csak néhány hét van hátra karácsonyig, és Domique szomorúan gondol arra, hogy hét hónapos kislányával kettesben kell töltenie az ünnepeket. Ám egy napon bekopog hozzá egy lélegzetelállító férfi, aki közni, hogy a kisbaba nagybátyja, és magával akarja vinni őket a családjához, Spanyolországba... Linda Warren - Levél a Mikulásnak Colter Kincaid imádja kislányát, akit kisbaba korától egyedül nevel, ám a gyerek leghőbb kívánságát mégsem tudja teljesíteni. Ellie anyukára vágyik, de Colter, aki csalódott a szerelemben, még az ő kedvéért sem akar újra megnősülni...

Kollekciók