Ajax-loader

Barbara Boswell könyvei a rukkolán


Barbara Boswell - Erős ​kísértés
Caleb ​Strong, a város rossz negyedéből származó bajkeverő, de hihetetlenül vonzó férfi, akiről egy olyan asszony, mint Cheyenne Whitney Merrit nem is álmodna. Ő egy finom család "jó kislánya", aki a "megfelelő fiúval" kötött házasságban fiatalon özveggyé lett, és aki nem tud nemet mondani, amikor Caleb hatalmas motorbiciklijén becserkészi, sőt ráveszi, hogy semmivel nem törödve felüljön mögé. A komisz férfi szűnni nem akaró, tüzes sóvárgást kelt benne. Mikor Caleb szája forró, éhes csókkal csap le rá, az asszony égető örömöt érez, a fiú meglepetve tapasztalja, hogy egy vadmacskát tart a karjaiban, egy nőt, akinek lelke van, aki még azt is megkockáztatja, hogy szerelmét bevallja. Caleb Strong valaha bosszút esküdött a város ellen, mert tönkretette a családját, és őt is elűzte, de Cheyenne iránti érzelme arra készteti, hogy kiutat keressen. Vajon be tudja-e bizonyítani Cheyenne, hogy szerelme elég erős ahhoz, hogy a férfi kétségeit és a város haragját túlélje?

Gina Wilkins - Barbara Boswell - Trisha David - Búcsú nélkül - Szabad ég alatt - Szükségünk van rád!
Gina Wilkins - Búcsú nélkül Savannah tizenhárom éve csak a gyerekeinek és az anyjának él. Végre megenged magának néhány nap szabadságot egy karib-tengeri szigeten, ahol megismerkedik a jóképű Kittel. Minden idejüket együtt töltik, de az egész nem több nyári kalandnál. Vagy talán mégis? Barbara Boswell - Szabad ég alatt Ha nem lenne mellette Clint Paradise, Ashlinn aligha állna helyt a túlélési gyakorlatnak is beillő túrán. Mikor aztán kettesben találják magukat egy hangulatos éjszakai fürdőzésen, egyikük sem tud ellenállni a kínálkozó alkalomnak... Trisha David - Szükségünk van rád! Erin hamarosan találkozni fog szerelmével, Mike McTavishsel. Tíz év telt el, mióta utoljára látták egymást. Vajon most is olyan hatással lesz rá a férfi, mint egykor?

Ann Major - Barbara Boswell - Maureen Child - Rodoszi csapda - Túlélőshow - Tűsarok a sivatagban
Rodoszi csapda Kilenc évvel ezelőtt egy heves vita vetett véget Zoe és Antony kapcsolatának. Egy mámoros éjszaka után a lány Antony nagybátyjához megy feleségül. Most azonban elég egy gyengéd pillantás, hogy ismét feltámadjon a régi vonzalom. Vajon a Rodoszon eltöltött szenvedélyes éjszakák egy új szerelem kezdetét jelentik? Túlélőshow A bájos Shannen egyetlen lépést sem tud tenni anélkül, hogy volt barátja, Tynan ne követné állandóan a kamerájával. A lány már több mint hatvan napja küzd egy csendes-óceáni szigeten játszódó valóságshow játékosaként a végső győzelemért. Tynan még mindig ellenállhatatlannak találja Shannent, de a lány nem bocsájtja meg neki, hogy annak idején cserbenhagyta... Tűsarok a sivatagban Aznap semmi sem úgy sült el, ahogy Travis eltervezte. Kezdődött azzal, hogy Lisa nem akart a táskája nélkül menekülni, aztán elszalasztották a helikoptert, amely kimenekítette volna őket a sivatagból. Mire elérik a határt, szenvedélyük perzselőbb, mint a sivatagi nap. De mi lesz velük, ha majd visszatérnek megszokott életükbe?

Barbara Boswell - Emma Darcy - Kathryn Ross - Egyedül ​nem megy
Barbara ​Boswell: Micsoda fejetlenség! Kara magányosan él Washingtonban, és éppen elveszti a munkáját, amikor mostohaapja látogatóba hívja. A lány repülőgépre ül, de a kisvárosban nem a kedves Will bácsi, hanem egy mohó tekintetű farmergazda várja, hogy magának feleséget, elhunyt fivére négy rakoncátlan gyermekének pedig gondos pótmamát szerezzen. Kara eleinte értetlenül hallgatja a férfit, ám az események egykettőre magukkal sodorják... Emma Darcy: A lélek gazdagsága Amikor Carrie megbetegszik, hétéves kisfiát a gyámhatóság gyermekotthonban helyezi el. A szerencsétlen nő egyetlen emberhez fordulhat segítségért, a gazdag és befolyásos Dominic Savage-hoz. Noha a férfi megígéri, hogy visszaszerzi a kis Dannyt, Carrie hamar megbánja, hogy felkereste. Attól fél, hogy Dominic megtudja féltve őrzött titkát... Kathryn Ross: Ha megtörik a jég Szorongó érzéssel repül New Yorkba a szép Abigail. Húga és sógora sírjánál fogja viszontlátni Greget, sógora bátyját, akivel hat éve szenvedélyes viszonya volt. Akkoriban nagy csalódás érte, mert kiderült, hogy Greg egy másik nő vőlegénye, s így Abigail azonnal szakított vele. Most viszont két árva kislány sorsa múlik azon, hogy a gyűlölet jege megtörik-e köztük...

Barbara Boswell - Bálvány ​a műtőben
Callie ​Sheely műtősnőként dolgozik a nagynevű Trey Weldon doktor mellett, és bár titokban rajong a sebészért, viszonzást nem remél. Amikor szerelmük mégis beteljesül, a lányt aggasztani kezdi a nagy rangkülönbség. Arról nem tud, hogy a férfi múltjában titok lappang…

Gina Wilkins - Barbara Boswell - Trisha David - Búcsú ​nélkül / Szabad ég alatt / Szükségünk van rád!
Munkás ​voltam német ipari üzemekben

Barbara Boswell - Az ​élet írta...
Amikor ​Matthew megtudja, hogy elhunyt szülei annak idején örökbe fogadták, elhatározza, felderíti származása titkát. A nyomok a déli kisvárosba, Cloverbe vezetnek, ahol a férfi megismerkedik az ellenállhatatlan Hannah-val. A lánynak feltűnik, hogy Matthew élénken érdeklődik a gazdag Wyndham család viselt dolgai iránt. Betörést tervez? Vagy hozományvadász, és a fiatal Justine kezére pályázik...?

Barbara Boswell - Magánórák
Elissa ​Emory tizenhét évesen reménytelenül beleszeretett a biológiatanárába. Ám amikor Gray McCall megpillantja a gyönyörű, ellenállhatatlanul vonzó nővé érett egykori tanítványát, nem akar hinni a szemének. Elissa készségesen válaszol Gray testének hívogató üzeneteire, de többet akar egy felszínes kapcsolatnál. Gray viszont úgy érzi, nem tudja megadni neki amit kíván, mert keserű tapasztalatai meggátolják benne. Vajon sikerül-e Elissának meggyőznie nagy szerelmét arról, hogy a szerelem erejével minden akadály legyőzhető a boldogság felé vezető úton?

Barbara Boswell - Ötcsillagos ​kapcsolat
A ​rideg gyermekkort átvészelt, zárkózott Shelbyt teljesen lenyűgözi a szédületesen jóképű Garrett. A férfi megismerkedésüket követően hamarosan megkéri a kezét, s ő boldogan mond igent. Az esküvő előtt azonban egy régi barátja bogarat ültet a fülébe. Lehet, hogy a szállodalánc-tulajdonos valóban nem szerelemből akarja feleségül venni, hanem családja ötcsillagos hoteljára, a Halford House-ra fáj a foga... ?

Barbara Boswell - A ​téma az ágyban hever
Illegális ​gyermekkereskedelemről készül cikket írni a Pletyka című újság egyik munkatársa. Connor háttér-információkat gyűjt az anyaghoz, s felajánlja Claudiának, a témában szintén elmerülni kívánó rendkívül csinos televíziós műsorszerkesztőnek, hogy nyomozzanak együtt. A közös kutatás során mind szorosabb viszony szövődik köztük...

Barbara Boswell - Főnök ​szoknyában
Többségi ​részesedést örököl Kylie Brennan egy jól menő hulladék-feldolgozó cégben. Amikor elveszíti ügyvédi állását, elhatározza, hogy fölkeresi új vállalatát, hogy döntsön a sorsáról. Két nagybátyja az eladás mellett kardoskodik, mert minél hamarabb pénzt szeretnének látni részvényeikből, a lány azonban inkább Cade Austinra, a vonzó igazgatóra hallgat, aki épp az ellenkezőjét bizonygatja…

Kollekciók