Ajax-loader

Szabó Szilvia könyvei a rukkolán


Szabó Szilvia - Oszi ​és Barni nagy utazása
Oszival, ​a talpraesett, eszes nyuszival és Barnival, legjobb barátjával, a szeretetre méltó mackóval a gyerekek már megismerkedhettel az "Oszi Nyuszi és barátai" című könyvben. Most világkörüli útra indulnak, hogy megkeressék Barni rokonait. A rokonok hol barátságosan, hol ellenségesen viselkednek, és közben sok kaland vár a két utazóra.

Szabó Szilvia - Michael Collins - ECL ​English Level C1 Practice Examination Book 1 Revised Edition
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabó Szilvia - Michael Collins - ECL ​- Examination Topics - English Level B2
Angol ​nyelvi gyakorlókönyv CD-vel, amely segítséget nyújt minden kedves nyelvtanulónak, aki az ECL B2 szintű angol nyelvvizsgáját szeretné letenni.

Szabó Szilvia - Vereczkei Nóra - ECL ​Examination Topics English Level C1
Minden ​fejezet végén az adott témának megfelelő angol és magyar nyelvű szógyűjtemény található. Mind a hét témához a megoldás mellet megtalálhatók a hanganyagok átiratai is. A könyv kidolgozott szóbeli vizsgákat is tartalmaz kérdésekkel és válaszokkal egyaránt. A könyv alkalmas önálló nyelvtanuláshoz (a megoldókulcs segít ebben). Ideális azoknak a nyelvtanulóknak is, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem a meglévő angol nyelvtudásukat is fejleszteni kívánják. A könyv második felében megtalálható a vizsga szabványszerű leírása és sok hasznos a vizsgán is alkalmazható kifejezés.

Szabó Szilvia - Teknőc ​Benő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Michael Collins - Szabó Szilvia - ECL ​English Level B1
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabó Szilvia - Michael Collins - ECL ​English Level B2 Practice Examination Book 1 New Edition
Megjelent ​a Practice Examination Book 1 ECL Practice Exams 1-5 English Level C (B2) című angol nyelvi gyakorló könyvünk CD-vel, mely segítséget nyújt minden kedves hallgatónak, aki az ECL English Level C (B2) típusú nyelvvizsgát szeretné letenni. - A könyv 5 teljes ECL gyakorló nyelvvizsga tesztet tartalmaz, szóbeli- és írásbeli vizsgához egyaránt. - Minden próbavizsgához, a megoldás mellett, külön hanganyag leírást is adunk. - A könyv alkalmas önálló nyelvtanuláshoz (a megoldási kulcs segít ebben) is. - Azoknak a nyelvtanulóknak is ajánljuk, akik nem csupán a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem jobban is akarnak tudni angolul. - A könyv második felében sok hasznos, a vizsgán is alkalmazható példamondat és kifejezés található. Megjegyzés: (A fent megnevezett könyv feladattípusai az államilag elismert középfokú nyelvvizsgára készítik fel a hallgatót.)

Szabó Szilvia - Oszi ​nyuszi és barátai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabó Szilvia - Látogatás ​a beszéd birodalmába
Anyanyelvi ​és részképesség fejlesztő feladatgyűjtemény a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) és a nyelvi zavar logopédiai terápiás ellátásához A jó kommunikációs képesség az élet minden területén nagyon fontos, érthető tehát, ha minden szülő azt szeretné, hogy gyermekének jó legyen a beszédkészsége, választékosan fejezze ki magát. A felnőttek arról szeretnek beszélni, ami érdekli őket, amiről ismereteik vannak. Így vannak ezzel a gyerekek is, ezért fontosak a gyermekkel folytatott irányított beszélgetések, hiszen a szókincs bővítése és rendszerezése segíthet abban, hogy a gyermek kommunikatívabb legyen. Az érzelmi fejlődésnek a személyes beszélgetés a terepe, hiszen az élő beszéd sokkal többet mond, mint az írott. A technológiai fejlődés elkerülhetetlen, de a sikeres személyiségfejlődéshez tartalmas emberi kapcsolatok szükségesek és ehhez nélkülözhetetlen a verbalitás. Mindezeket figyelembe véve a gyakorlóanyagot változatos feladatokból állítottam össze, hogy felébresszem a gyermek érdeklődését, de eközben fejlesszem beszédét, gondolkodási folyamatait, emlékezetét és figyelmét, valamint részképességeit. A feladatok sorrendje a gyermek egyéni képességeit figyelembe véve variálható. A könyv anyaga elsősorban a nyelvi rendszer kiépítését, a szókincsbővítést tartalmazza részképesség-fejlesztéssel tarkítva. Sokat foglalkozik szókincsbővítéssel, gyűjtőfogalmak körébe tartozó fogalmakkal, mert a „mai” gyermekek sokszor rácsodálkoznak számunkra közismertnek gondolt tárgyakra, dolgokra. A könyv további részében kezdődik a beszéd tartalmi oldalának a rendezése, a nyelvtani szerkezetek kiépítése, és befejezésként az összefüggő beszéd gyakorlása. A könyv megírása során cél volt, hogy a szülő aktívan együttműködjön a szakemberrel és rendszeres visszajelzést kapjon gyermeke fejlődéséről. A könyv nem csak nyelvi késő gyermekeknek szól, hanem minden gyermeknek, akik szeretnék felfedezni a körülvevő világot. A 'Látogatás a beszéd birodalmába' könyvet modern képanyaga, felépítése, szemlélete miatt előszeretettel használják Waldorf, Montessori, alapítványi és egyházi óvodák is. A nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) terápia aktívan igényli a szülői közreműködést, ezért a könyv felépítése lehetővé teszi, hogy a szülők az otthoni játékok, foglalkozások során önállóan használják, hiszen a segítség megtalálható a könyv mellékletében. Logopédus, gyógypedagógus, óvodapedagógus, fejlesztő-pedagógus szakemberek a terápiák során tankönyvként alkalmazhatják, figyelembe véve a komplex gyógypedagógiai- pszichológiai szemléletet, mert a terápia célja a beszéd elsajátítása mellett a gyermek személyiségének fejlesztése.

Szabó Szilvia - John Barefield - Papp Eszter - The ​Most Hated Topics at the ECL Exam
A ​Practice Examination Book 1 ECL Practice Exams 1-5 könyv jelentős mértékben átdolgozott kiadása.

Szabó Szilvia - Michael G. Collins - TELC ​Practice Exam Book 2 Level B1 Certificate in English
TELC ​nyelvvizsgára felkészítő kiadvány CD-melléklettel. B2 szint. Új kiadás.

Kollekciók