Ajax-loader

Ella Barrick könyvei a rukkolán


Ella Barrick - Dead ​Man Waltzing
Bad ​form… When Corinne Blakely, a grande dame of international ballroom dancing, is poisoned, the dance community—including champion dancer Stacy Graysin—is left in an uproar. Corinne was penning a tell-all memoir, but now her secrets might well remain hidden, just as the killer perhaps intended. The victim’s dance card was full of people who might have wanted her silenced, if not dead. But when Maurice, a ballroom instructor at Stacy’s dance studio Graysin Motion, becomes the prime suspect, she has no choice but to waltz in and take the lead in another murder investigation. Clearing Maurice’s name by finding the real killer is going to be harder than a running spin turn. But there’s one thing Stacy knows for sure—she’s not about to let the murderer dance away scot-free.

Ella Barrick - Halálos ​keringő
Amikor ​Corinne Blakelyt, a nemzetközi szalontánc nagyasszonyát megmérgezik, a versenytáncos közösség, melynek a táncbajnok, Stacy Graysin is oszlopos tagja, alaposan felbolydul. Halála előtt Corinne egy mindent feltáró memoár elkészítésén fáradozott, így azonban titkai örökre rejtve maradhatnak, ahogyan azt a gyilkos talán eltervezte. Az áldozat táncrendjében csupa olyan ember szerepelt, akiknek jó okuk lehetett elhallgattatni, sőt talán megölni is őt. Ám amikor Stacy táncstúdiójának egyik oktatója, Maurice lesz az első számú gyanúsított, Stacynek nincs más választása, mint felvenni a kesztyűt és átvenni a vezetést egy újabb gyilkossági ügy felderítésében. A valódi elkövető leleplezése, és ezzel Maurice nevének tisztára mosása azonban nehezebbnek bizonyul, mint kifulladásig forogni a bécsi keringő sodró ütemére. De Stacy eltökélt: ha rajta múlik, a gyilkos nem táncolhat el büntetlenül.

Ella Barrick - Gyilkos ​diszkóláz
A ​szalontánc világa még alig heverte ki a körükben történt gyilkosságokat, amikor a Graysin Motion felkérést kap, hogy vegyen részt a Sztárparkett című tévéműsorban. A táncverseny és egyben valóságshow keretében Stacy celeb partnere a hajdani tinisorozat sztárja, a lányok ezreinek szívét megdobogtató Zane lesz - miközben üzlettársa, a vonzó Tav iránti érzéseivel sincs tisztában. Stacy számára tehát mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a verseny, ráadásul a Kristálycipővel járó összegből még a Laurinda néni által rá hagyott, váratlanul kiderült adósságot is törlesztheti. A lány azonban nem csak a filmes kulisszák mögé nyer betekintést. A forgatást irányító, ellenszenves Nigel társproducere, Tessa holttestét egy átbulizott éjszaka után a folyóban találják meg. Bár Lissy nyomozó nem rajong az ötletért, Stacy újra nyomozásba kezd… "Barrick ismét első osztályú kis krimit sző a profi táncosok világában." - Romantic Times

Ella Barrick - Gyilkosság ​tánclépésben
Vigyázat, ​ez a történet lesodorja a lábáról! Amikor Stacy Graysin rajtakapja vőlegényét és táncpartnerét, Rafe-et, hogy az ágyban mambózik egy szambakirálynővel, azonnal felbontja az eljegyzésüket. Ám továbbra is közös tánciskolájuk társtulajdonosai maradnak. Rafe azzal akarja nyereségesebbé tenni a stúdiót, hogy hiphop- és szteppórákkal bővítené a kínálatot, de Stacy inkább leborotválná szőke fürtjeit, semhogy ilyen zenére táncoljon. Amikor Stacy felfedezi Rafe holttestét a tánciskolában, nem tud magához térni a döbbenettől, amikor pedig a rendőrség őt nevezi meg első számú gyanúsítottként, úgy dönt, nyomozásba kezd, mert semmi kedve a cellatársaknak börtönrockot tanítani. Mindenki arra számít, hogy Stacy lesz a stúdió kizárólagos tulajdonosa, Rafe azonban megváltoztatta a végakaratát. Az így hirtelen képbe került rokon készen áll arra, hogy eladja a részét annak, aki a legtöbbet ígéri érte… aki, nem kizárt, hogy maga a gyilkos. "Ez a vagány, vadul lüktető és briliánsan megkoreografált krimi minden oldalán váratlan fordulatokat tartogat." - Hank Phillippi Ryan, Agatha-, Anthony- és Macavity-díjas szerző

Ella Barrick - The ​Homicide Hustle
One ​of them has been eliminated…permanently. The traveling TV dance show, Ballroom with the B-Listers, is coming to Washington, D.C., and ballroom dancer Stacy Graysin is first in line to participate. Not only will the publicity propel Graysin Motion, Stacy’s dance studio, into the limelight, but the prize money could help offset her looming debt. Plus, Stacy’s teen idol, heartthrob Zane Savage, specifically requested to be her partner. But the whirlwind reality contest stumbles when the show’s coproducer, Tessa King, is found dead in the Potomac River. All the clues point to Tessa being murdered—and the suspects are the contestants and crew of B-Listers. Now Zane and the rest of the B-Listers must promenade back to fame, and Stacy will need to hustle to maintain her reputation, win the competition, and catch a killer.

Kollekciók