Ajax-loader

Giuditta Fabbro könyvei a rukkolán


Giuditta Fabbro - Kísért ​a múlt
Jane ​Forrest Hargitai Magyarország leghíresebb nyomozója ebben a részben egy sorozatgyilkosság után nyomoz a csapatával. A gyilkos csak olyan nőket öl meg akik prostituáltként dolgoznak. Semmilyen nyomot nem hagy maga után. Se egy apró DNS minta, se egy hajszál, se egy ujjlenyomat, semmi nincs, amin a nyomozók elindulhatnak. Pontosan két hetente hétfőn kerülnek elő az áldozatok megcsonkított holttestei, akiket csak egy ember tud azonosítani, hisz a haláluk előtt mind az ő éjszakai bárjában dolgoztak. De vajon tényleg ő a gyilkos vagy valaki rá akarja kenni a fiatal nők megölését? Kiderül Giuditta Fabbro legújabb könyvéből!

Giuditta Fabbro - Több ​mint szerelem / A német meló
A ​szingliként élő Jane Forrest a főváros legfelkapottabb magánnyomozója. A Lambert vállalat megbízásából egy kábítószercsempész banda után nyomoz, a szálak egy éjszakai bárhoz vezetnek. Jane minél jobban beleássa magát az ügybe, annál több neki segítő ember hal meg. Miután a rendőrség kezére juttat egy nagyobb drogszállítmányt, az ő élete is veszélybe kerül. Miután a magánnyomozóként dolgozó Jane Forrest önvédelemből lelőtte az éjszakai élet egyik vezéralakját, felhagy veszélyes szakmájával, és a vendéglátásban kezd el dolgozni. De ez a nyugalom csak addig tart, míg élete szerelmét el nem rabolja egy régi ellensége, aki négymillió dollárt kér a férfi életéért cserébe. Miután a nő átadja a pénzt, a szeme láttára megölik a férfit. A lelkileg megtört nőt Horogh úr keresi meg azzal, hogy eltűnt a lánya. A szálak külföldre, egy lánykereskedő bandához vezetnek, amelyet Csaba gyilkosa irányít.

Giuditta Fabbro - A ​testőrnő - Élet egy halál után
Hetényi ​Árpád egy szegedi vállalkozó. A nem épp legális üzleteiből meggazdagodott férfi ellen rövid időn belül kétszer is merényletet kísérelnek meg. Amikor géppisztollyal tűzet nyitnak a Mercedesére az M5-ös autópályán és megölik a sofőrjét azonnal magához rendeli a titkárát. Egy napot ad neki, hogy megszerezze a részére az ország legjobb testőrét. Ferencnek sikerül az elsőre lehetetlen kérést teljesíteni. Másnap reggel 9 órakor ott is van az ország legjobbjának tartott testőr. Árpád viszont nem hajlandó egy női testőrrel együtt dolgozni. A testőrnő dolgát tovább nehezíti Árpád sznob menyasszonya, aki mindent megtesz azért, hogy Janet eltávolítsa a vőlegénye mellől. "A kórterem ajtaja felől hangos dörömbölés hallatszott. Jane a fejét kissé oldalra fordította. Valaki megpróbált bejutni a szobába, de nem járt sikerrel. – Nyissa ki! – hallotta a túloldalról. – Te akartad! – mondta Jane és elrakta a fegyverét. Felkapta az éjjeliszekrényről az injekciót és a sofőr combjába vágta. – Az meg mi a franc? – ordított fel a férfi. – Kettőt találhatsz! De arról biztosíthatlak, mire ők beérnek, már nem lesz kit újraéleszteni! – Nem tudom a nevét! – hazudta a sofőr. – Majd azt mondom, öngyilkos lettél! – vágta rá és befecskendezett egy kevés sóoldatot a combjába. – Dorogh István volt! – kiáltotta holtsápadt arccal a férfi. A nő kihúzta a fecskendőt és ledobta az éjjeliszekrényre. Az ajtóhoz fordult, amit kintről megpróbáltak betörni, de sikertelenül. Elindult a kórterem bejáratához. Elvette a kilincs alól a széket és kinyitotta az ajtót. Nagy meglepetésére Attila és Ákos álltak ott, azzal a rendőrrel, akit Helga elhívott az ajtó elől. – Gondoltam, hogy csak maga lehet bent! – kiáltotta Attila. – Látogatóba jöttem! – lépett ki a folyosóra. – Csak eltévesztette a szobát! Igaz? – Hogy találta el? – kérdezte gúnyosan Jane. – Szabó Ritát tegnap átszállították egy pesti kórházba! – Micsoda pech! Én pont ma akartam meglátogatni! – mosolyodott el. Kikerülte a nyomozót és elindult a közelben várakozó barátnőjéhez."

Giuditta Fabbro - Új ​élet a halál árnyékában
A ​nyomozónő című sorozat ezen részében újra Dobó Renátó kerül bajba, akinek először a dílerei halnak meg egymás után, majd az éjszakai bárjából kerülnek ki sorra a drog túladagolásban elhunyt fiatalok holttestei. Jane a szíve mélyén tudja, hogy nem Renátó a gyilkosuk, de a bizonyítékok mind ellene szólnak. Jane nyomozását tovább nehezíti egy újságíró, aki követi a nőt és mindent megtesz azért, hogy a bulvárlap hasábjain keresztül lejárassa. De rajta kívül Jane nyomában van egy reality show kamerája is, ami a nyomozás minden pillanatát rögzíti. Eközben megölnek egy anyát és elviszik a gyerekét. Jane és a csapata versenyt fut az idővel, hogy még élve előkerítsék a kisfiút. Az Új élet a halál árnyékában, a Kísért a múlt című könyv folytatása. Aki olvasta és megkedvelte az előző részt, ebben most választ kap a könyv végén nyitva hagyott kérdésekre. Természetesen ebből a részből sem hiányoznak az üldözések, lövöldözések és a nyomozónőtől megszokott szarkasztikus humor.

Giuditta Fabbro - Gyémántkalitkába ​zárva
Az ​amerikai származású Elizabeth Foster és a milliárdos Nádasdi Sándor látszólag boldog házasságban élnek. De amint a kastély ajtaja bezáródik, lekerül róluk az álarc. Sándor más nőknél keresi a boldogságot, Liza pedig a sok megaláztatás miatt az alkoholhoz menekül. A boldogtalan, lelkileg megtört, a férje hűtlensége miatt sokat szenvedett nő a pszichológusa karjaiban talál vigaszt. Mikor Sándor tudomást szerez a titkos kapcsolatról az eszméletlenségig veri a feleségét, majd egy késsel megvágja az arcát és bezárja a szobájába. Elizabeth mikor magához tér, eldönti, hogy megszökik erőszakos férjétől. Menekülés közben találkozik egy Németországba dolgozó plasztikai sebésszel, akitől új arcot, új nevet és új életet kap. Liza beleszeret az orvosba, aki egy szörnyű titkot rejteget a nő előtt. Mikor Liza érzései viszonzásra találnak, feladja a bosszúról szövögetett terveit. Egy cél vezérli csak! Végre boldognak lenni! De egy váratlan tragédia miatt nem marad más választása, mint visszatérni Magyarországra és megfizetni az elszenvedett évekért Sándornak és az egész világnak.

Giuditta Fabbro - Szinte ​hibátlan sorozatgyikosság
Jane ​Forrest Hargitai Amerikából települt haza tizenhét évesen, szülei halála után. Eltelt két évtized, és a fiatal árva lányból Magyarország legjobb nyomozója lett - ötfős csapatával eddig minden gyilkossági ügyet sikeresen megoldottak. Most azonban jóval nehezebb dolguk akad: munkájukat egy reality show stábja akadályozza, amelyet felsőbb szintről "sóztak a nyakukba". A stáb minden lépésüket követi - az irodában, a bűnügyi helyszíneken, a felderítőutakon, nem kevés bonyodalmat okozva jelenlétükkel. A csapat mindezzel párhuzamosan elveszíti a lába alól a talajt: hirtelen minden ügyükkel zsákutcába futnak. Van négy női holttest, egy játszótéren összevert mélynövésű férfi - viszont nincs bizonyítékok alapján rács mögé dugható elkövetőjük... Jane és csapata versenyt futnak az idővel, a gyilkosokkal, és magával a halállal: a hullák egyre szaporodnak, a potenciális gyanúsítottak pedig sorra halnak. Vajon sikerül-e a lehetetlen a nyomozónak: még a show adásba kerülése előtt felgöngyölíteni a reménytelenségig gubancolódó nyomozást? Kiderül Giuditta Fabbro szarkasztikus humorú, akciódús bűnügyi regényéből.

Giuditta Fabbro - A ​magánnyomozónő - A német meló
A ​magánnyomozóként dolgozó Jane Forrest miután önvédelemből lelőtte az éjszakai élet egyik vezér alakját, felhagy a veszélyes szakmájával és a vendéglátásban kezd el dolgozni. De ez a nyugalom csak addig tart, míg élete szerelmét el nem rabolja egy régi ellensége, aki négy millió dollárt kér a férfi életéért cserébe. Jane mindent elkövet, hogy összeszedje a pénzt. Eladja a szállodáját és uzsora kölcsönt vesz fel a lakására. De miután a nő átadja a pénzt a szeme láttára megölik Csabát. Jane nem bírja feldolgozni a szerelme elvesztését. Az elkövetkező fél évet a lakásában bezárkózva, a fájdalmát alkohollal enyhítve tölti. Mivel az uzsora kölcsön miatt elveszítette a házát, testőrként kezd el dolgozni. De a lelkileg teljesen megtört nőt csak pár hónapig alkalmazzák. Janet ezek után keresi meg Horogh Úr azzal, hogy eltűnt a lánya. A szálak külföldre, egy lánykereskedő bandához vezetnek, amit Csaba gyilkosa irányít. Jane azonnal Németország felé veszi az irányt, hogy megkeresse Horogh Úr lányát, de a fő célja, hogy elkapja azt, aki a szerelmét megölte.

Giuditta Fabbro - A ​szerelmes bérgyilkos
Várszegi ​Csaba néven csendesen élő férfiról senki meg nem gondolná, hogy évekig ő volt Európa egyik legprofibb bérgyilkosa. Csaba nyugodt kis élete azonban egy telefonhívással megváltozik. A megbízást egy férfitól kapja, a célpont egy olasz-magyar kettős állampolgárságú nő, akit a szüleitől örökölt vállalatai Magyarországhoz kötnek. Csaba miután felveszi az előleget, az előre megbeszéltek szerint, jelentkezik Giulia Arrivabene személyi testőrének. Az elsőre könnyűnek tűnő megbízás abban a pillanatban élete legnehezebb feladata lesz, amint meglátja a nőt. Hiába próbál harcolni az érzései ellen, azok egyre jobban eluralkodnak rajta. Mikor rájön, hogy képtelen megölni a célpontot, eldönti, hogy inkább a megbízóval végez. Ezzel csak annyi a probléma, hogy fogalma sincs róla kit kell meggyilkolnia, azért, hogy a szerelme élhessen.

Giuditta Fabbro - A ​miniszter védelme
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Giuditta Fabbro - A ​magánnyomozónő - Több mint szerelem
A ​szingliként élő Jane Forrest a főváros legfelkapottabb magánnyomozója. A pár éve még rendőrként dolgozó nő egy szerelmi csalódás és a hírnév utáni vágy miatt egyik napról a másikra ott hagyta az állását és magánnyomozó lett. Először csak kisebb ügyei voltak, de később a neve ismerté vált. A Lambert vállalat megbízásából egy kábítószer csempész banda utáni nyomozása közben ismerkedik meg a barátnője testőrével. A férfi, hogy közelebb kerülhessen Janehez felajánlja a segítségét a nyomozásban. A szálak egy éjszakai bárhoz vezetnek, aminek a tulajdonosa a Lambert vállalaton keresztül, édességnek csomagolva, hozatja be a kábítószert Olaszországból. Jane minél jobban beleássa magát az ügybe annál több neki segítő ember hal meg. Miután a rendőrség kezére juttat egy nagyobb drog szállítmányt az ő élete is veszélybe kerül. "Egy óra múlva, mikor újra visszavitték a tulaj szobájába Jane a nagy fájdalmon kívül mást nem érzett. A férfiak odavonszolták a nőt Péter elé. – Remélem érthető volt a lecke! – emelte fel Jane fejét a bártulajdonosa és mélyen a szemébe nézett – Legközelebb nem magyarázzuk el ilyen szépen! Szállj ki az ügyből! – Vigyük! – szólt az egyik férfi. Kivonszolták a kocsihoz és berakták a csomagtartóba, nehogy összevérezze a hátsó ülést. Hazavitték. Az egyik kinyitotta a nő kulcsával az ajtót a másik, pedig behúzta a házba és lerakta az előszobába. Ledobták mellé a kulcscsomóját, majd távoztak. Jane mozdulatlanul feküdt ott másnap reggelig." "Nyílt az ajtó és Csaba lépett be rajta, kezében az újsággal. Egyenesen Janehez ment. – Jó reggelt drágám! – csókolta meg a nőt. – Merre jártál? – Futni voltam! – felelte. Lerakta a napilapot az asztalra, majd elindult kifelé – Telefonált Stefano felügyelő Rómából! – fordult meg – Vissza kell menni! – Ugye nem gondolod komolyan, hogy megteszünk még egyszer annyi utat? – Én visszamegyek, mielőtt ők jönnének értünk! – válaszolta és elindult a földszinten lévő fürdőszobába. – Én akkor se mennék vissza! – kiáltott utána – Sőt! Nem is fogok! Jöjjön ide, ha akar valamit! – Én viszont törvénytisztelő vagyok, és nem várom meg, hogy az Interpol körözzön! – Kit érdekel az Interpol! Csak az al-Kaida ne keressen! – mondta és kortyolt egy keveset a tejeskávéból."

Giuditta Fabbro - A ​testőrnő
Jane ​Forrest az ország legjobb testőre. Tíz hónapja dolgozott Bálint Lajos miskolci vállalkozó alkalmazásában. A férfi az elmúlt egy évben több életveszélyes fenyegetést is kapott, de Jane védelme alatt konkrét támadás nem érte. Ez persze köszönhető volt a testőrnő lankadatlan figyelmének. Jane mindenhová elkísérte Lajost, egy percre sem hagyta magára, ha kilépett a ház ajtaján. Aztán az egyik vasárnap reggel egy telefonhívással minden megváltozik. A kastélytól nem messze, Jane mellett felrobbantanak egy kocsit figyelmeztetésként. Majd egy napon belül háromszor is megpróbálják megölni a nő védencét. Jane versenyt fut az idővel, hogy a vállalkozók bálja előtt megtalálja a fenyegetőt, ugyanis a férfi akkorra tervezi Lajos és családja meggyilkolását. " – Mi a fene történik itt? – kérdezte dühösen György, akit majd szétvetett az ideg. – Most hívtak a kapitányságról, hogy bejelentést kaptak egy teljesen kiégett BMW-ről! Valamint találtak egy férfi holttestet az egyik parkolóban Bálint Diana kocsijában! Plusz még itt van ez az ismeretlen körbe kilyuggatott autó is! – Ezek szerint csak tudja, hogy mi történt! – felelte nyugodtan a testőrnő. – Én felajánlottam a rendőri védelmet, de maga azt mondta, nem komoly az ügy! Erre itt van egy felrobbantott kocsi, egy halott sofőr és egy szétlőtt autó! – Igaza van! Most már tényleg komoly az ügy! – ismerte el. – Nem gondolja, hogy magyarázattal tartozik? – mérgelődött György, akit egyre jobban felbőszített a testőrnő nyugodtsága. – Meg akartak ölni bennünket! – válaszolta csendesen – Ez a magyarázat a történtekre! – Ne bosszantson fel Miss. Forrest! – Pedig ennél többet én se tudok! Ha a pancser emberei végre kiderítenék, hogy ki hívogat bennünket, akkor mindezt elkerülhettük volna! – Ha maga komolyabban venné a munkáját, nem kerültek volna ilyen helyzetbe! – Ha nem venném elég komolyan a munkámat, akkor most nem magával beszélgetnénk, hanem a hullaházban a halottkémnél vendégeskednénk!"

Giuditta Fabbro - A ​nyomozónő
Jane ​Forrest, Amerikából települt haza a szülei halála után még 17 évesen, az eltelt húsz év alatt Magyarország leghíresebb nyomozója lett. Flegma stílusa és durva kihallgatási módja miatt egyre több panaszt tesznek ellene ami miatt Hargitai Tibort leküldik a minisztériumból, hogy megfigyelje Janet. A férfi első látásra beleszeret a kissé nyers modorú nyomozónőbe, de a munkája miatt mindent megtesz, hogy elnyomja magában ezt az érzést. Tibor berakja a lányát Jane csapatába, amivel még jobban megnehezíti a nyomozónő amúgy sem könnyű munkáját. Míg az erdőből előkerülő holttest miatt az éjszakai élet egyik alakja után nyomoznak, addig valaki sorra gyilkolja a nyomozónő besúgóit, és még a tetejére 30 milliós vérdíjat is kitűznek az alvilágban Jane fejére. A napjainkban játszódó fanyar humorú akció dús könyv egy kemény nyomozónő mindennapjait mutatja be. A szórakoztató, romantikával és lövöldözésekkel teletűzdelt könyv olvasása közben garantáltan nem fog unatkozni. "Janet csak azután engedték kiszállni a kocsiból, miután a kommandósok lefegyverezték a négy férfit. A nyomozónő rögtön a házhoz rohant. Renátóval az ajtóban futottak össze. – Kinyírták a testőreimet! – ordította a férfi. – Mégis mit várt? Lufis szülinapi partit? – Így vigyáznak maguk rám? – Életben van, vagy nem? – kiáltotta Jane. – Nem mintha magán múlt volna! – vágta rá közben idegesen beletúrt a hajába. Ahogy felemelte a kezét, a zakója kettényílt. Jane meglátta a férfi véres ingét."

Giuditta Fabbro - Majdnem ​tökéletes transzvesztita gyilkosságok
Janet ​és csapatát egy szemetesben talált felboncolt, félmeztelen, halott nőhöz küldik ki, akiről rövid időn belül kiderül, hogy nem is nő, hanem egy transzvesztita, aki egy Igor névre hallgató férfi bárjában dolgozott az eltűnése előtt. Igor viszont semmilyen hajlandóságot nem mutat arra, hogy segítse a rendőrség munkáját. Közben elő kerül egy újabb halott transzvesztita, ami egyértelművé teszi a nyomozók számára, hogy egy sorozatgyilkossal van dolguk, aki nagyon profin öl és semmilyen nyomot nem hagy maga után. Minél több halott kerül elő, annál reménytelenebbnek látják a helyzetet. Janeben most először merül fel, hogy felad egy nyomozást.

Giuditta Fabbro - Kísért ​a múlt
Jane ​belépett az ajtón. Renátó a pult mögötti bárszéken ült és meredten bámult maga elé. A nő körbe nézett. Mindenhol törött üvegek voltak. A pult mögötti polc le volt szaggatva a helyéről. A szépen berendezett terem most úgy nézett ki, mint ahol bomba robbant. Jane óvatos léptekkel elindult befelé. A talpai alatt mindenhol ropogtak az üveg darabok. Renátó felemelte a fejét. Nagyon meglepődött, mikor meglátta a nőt. Jane körbement a pulton és megállt a férfival szembe. Csak ekkor pillantotta meg Renátó jobb kezében lévő fegyvert, amit maga mellett lelógatva tartott. Könnyes szemeit a nőre emelte. – Miért nem szólt, hogy át akarja alakítani? – kérdezte halkan Jane – Segítettem volna! Tegnap este pont ráértem!

Giuditta Fabbro - A ​nyomozónő 5.
Jane ​Forrest, Amerikából települt haza a szülei halála után még 17 évesen, az eltelt húsz év alatt Magyarország leghíresebb nyomozója lett. Flegma stílusa és durva kihallgatási módja miatt egyre több panaszt tesznek ellene ami miatt Hargitai Tibort leküldik a minisztériumból, hogy megfigyelje Jane-t. A férfi első látásra beleszeret a kissé nyers modorú nyomozónőbe, de a munkája miatt mindent megtesz, hogy elnyomja magában ezt az érzést. Tibor berakja a lányát Jane csapatába, amivel még jobban megnehezíti a nyomozónő amúgy sem könnyű munkáját. Míg az erdőből előkerülő holttest miatt az éjszakai élet egyik alakja után nyomoznak, addig valaki sorra gyilkolja a nyomozónő besúgóit, és még a tetejére 30 milliós vérdíjat is kitűznek az alvilágban Jane fejére. A napjainkban játszódó fanyar humorú akció dús könyv egy kemény nyomozónő mindennapjait mutatja be. A szórakoztató, romantikával és lövöldözésekkel teletűzdelt könyv olvasása közben garantáltan nem fog unatkozni.

Kollekciók