Ajax-loader

Marc Pastor könyvei a rukkolán


Marc Pastor - Barcelona ​árnyai
Barcelona ​utcáit egy rém tartja rettegésben. Gyerekek tűnnek el nyomtalanul a koszos és sötét sikátorokban. Talán maga az ördög bújik meg az árnyak között, ő csábítja magához az ártatlanokat. A rendőrség tehetetlen és közömbös, Moises Corvo felügyelő azonban eltökéli, hogy véget vet a gaztetteknek, és megbünteti elkövetőjüket. Nyomozása nemcsak versenyfutás az idővel, de valóságos ördögűzés is: végig kell járnia a katalán főváros nyomornegyedeit, luxusbordélyait, a fényűző kaszinók és gyomorforgató kanálisok világát. Amikor a valóság napvilágra kerül..., az mindennél elborzasztóbb.

Marc Pastor - Bioko ​(spanyol)
A ​finales del siglo XIX, Moisés Corvo, un joven y rebelde soldado barcelonés, destinado en el destacamento español del norte de África, es acusado de indisciplina, robo y traición y trasladado a la isla de Fernando Poo, antigua Bioko. El destacamento de Santa Isabel, conocido como Villa Penitencia, alberga toda clase de escoria social, ya que todos sus residentes tienen alguna falta que purgar. Pero Corvo no logra pasar desapercibido, tanto por su carácter bravucón como por su facilidad innata para meterse en líos. Intentando resolver la desaparición de Rosario, la mujer nativa de uno de sus contactos en la isla, Corvo presencia una terrible matanza de indígenas. La isla será entonces escenario de extraños acontecimientos, que bien podrían cambiar por completo el destino de sus habitantes y de toda la civilización.

Marc Pastor - Bioko
_„Bármi ​történjen is, minden csak a sziget határain belül történik. A világ többi része csak egy anekdota, amit több millió liter víz választ el tőlünk.”_ A fiatal, ámde engedetlen katonát, Moisès Corvót, aki éppen Észak-Afrikában állomásozik, felségárulás és lopás vádja miatt a távoli Bioko trópusi szigetére helyezik át. Örül, hogy megússza a kivégzést, de ekkor még nem ismeri új otthona gúnynevét: a halál szigete. Az elviselhetetlen klímájú hely a legaljasabb gonosztevők menedéke, de Corvo itt sem marad észrevétlen, egyszerűen vonzza a bajt. Miközben egy bennszülött nő eltűnésének ügyét próbálná felgöngyölíteni, szörnyű mészárlás szemtanúja lesz. Megmagyarázhatatlan, természetfeletti jelenségek kezdik hatalmukba keríteni az itt élőket, melyek nem csak a szigetlakók sorsát változtatják meg, hanem az egész világét… Moisès Corvo újabb kalandja sci-fi és kalandregény egyben, Verne stílusában megírt álutópia és fordulatos thriller, amiben sosem tudhatjuk, honnét érkezik a következő csapás. Marc Pastor elismert bűnügyi szakértő, számos sikerkönyv szerzője. _A Barcelona árnyai_ című bestsellerével elnyerte az év bűnügyi regényének díját Katalóniában. Műveit angol, német, olasz és francia nyelvre fordították.

Kollekciók