Ajax-loader

Wolf Serno könyvei a rukkolán


Wolf Serno - Az ​örökké égő tűz
A ​történet 1574-ben zajlik, a Harz-hegységben rejlő kisvárosban, Kirchrodében. A gyógynövényárust, Freyja Säcklert boszorkánysággal vádolják. Amikor súlyosan megbetegszik, Lapidius az alkimista az egyetlen, aki vállalja, hogy hőkamrájában meggyógyítja. Mindent megtesz azért, hogy megmentse a fiatal nő életét, de nincs sok ideje, mert borzalmas gyilkosságok történnek, amelyekkel Freyját vádolják...

Wolf Serno - A ​vándorsebész
Az ​1576-os esztendőben a campodiosi kolostor idős apátja visszaadja lelkét a Teremtőnek. Röviddel halála előtt elárulja kedvelt tanítványának, Vitusnak, hogy talált gyermekként került a kolostor falai közé. Vitus ettől fogva nem talál nyugtot: leghőbb vágya lesz, hogy felfedje származása titkát. Megerősödik benne a feltételezés, hogy a rejtély szálai Angliába vezetnek. Útra kel hát, hogy Spanyolországon keresztül a Szigetországba jusson. Vándorlása során számos kalandba bonyolódik, és mint kitűnő sebész szerez magának hírnevet.

Wolf Serno - A ​vándorsebész küldetése
A ​trilógia harmadik része! London, 16. század. Amikor szeretett Arlette-je áldozatul esik a pestisnek, Vitus, a bátor sebészorvos megfogadja, hogy minden tőle telhetőt megtesz a halált hozó járvány legyőzésére. Egy kereskedelmi fregatton a messzi Padovába utazik, ahol éppen egy pestisorvos felismerései keltenek feltűnést. De útközben megáll Marokkó partjain, és ez lesz a veszte... Vitusnak és a barátainak sok kalandban lesz részük, mielőtt a bátor sebész eléri küldetése célját. De vajon rátalál-e újra a szerelemre, amely felér az Arlette iránti érzéseivel?

Wolf Serno - A ​campodiosi seborvos
A ​népszerű trilógia középső könyvében Campodiosi Vitust nagy öröm éri: hosszú kutatás után Angliában a családja nyomára bukkan, s fellebben a fátyol származásának titkaira is. Egy hosszú út is vár még rá, s nem is sejti, hány kalandon, izgalmon és viszontagságon kell még keresztülmennie. De az út végén talán az igaz szerelem várja...

Wolf Serno - Halál ​a patikárius házában
Hamburg, ​18. század. Egy éjszaka Teodorus Rapp patikáriust hátulról megtámadják a sötét utcán; Rapp a támadás következtében elveszíti eszméletét. Amikor ismét magához tér, látja, hogy a ruhája merő vér. Hazaigyekszik hát, a patikába - ahol saját magával találkozik. Vajon ki a titokzatos hasonmás? Talán Rapp értékes természeti gyűjteményére fáj a foga - vagy egyéb motívumok húzódnak meg a háttérben? Wolf Serno nagysikerű bestsellere izgalmakkal és meglepő fordulatokkal várja az Olvasót.

Kollekciók