Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Vad ​kísértés
"Kötelező ​olvasmány." - Medium.com "Bámulatos és bámulatba ejtő. Alig várom a következő részt!" - J. Sterling "March megalkotta az édes, a szexi és a pimasz tökéletes elegyét." - Erin Noelle, USA Today bestsellerszerző Ki gondolta volna, hogy a dolgok még sötétebbé és még mocskosabbá válhatnak New Orleansban? Meghan March, a New York Times bestsellerszerzője bemutatja a férfit, akivel sosem akartál találkozni. Azt teszek, amit csak akarok, azzal, akivel csak kedvem tartja. Nem követek egyetlen szabályt sem - még a sajátjaimat sem. Tudtam, hogy nem kellene megérintenem, de ez sem állított meg. És másodszorra sem állított meg. Sőt, harmadik alkalmat is akartam. Az életstílusom megfelel egy olyan vad embernek, amilyen én vagyok, de nem egy olyan nőnek, mint ő. Mégis Temperance Ransom lett a legújabb szenvedélyem, és közel sem tartok ott, hogy képes legyek őt elengedni. Meg fogom őt szerezni, még ha ez azzal jár is, hogy magammal rántom a sötétségbe. És csak remélni tudom, hogy egyikünk sem fog belepusztulni. Meghan March a nagy sikerű Vágy-trilógiája és a Mr. Mount-sorozat után egy vadonatúj, botrányosan szexi sorozattal érkezik. A Vad kísértés a Kísértés-trilógia első kötete.

Meghan March - Dirty ​Girl
From ​author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from the Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? _Desperately seeking rich, famous, single guy with a giant cock to make my lying, cheating, should’ve-been-born-dickless ex-boyfriend realize what he’s just lost. Oh, and I give great head. Just sayin’._ No man in his right mind would answer that ad. Except thousands did. My name is Greer Karas, and I should never be allowed near another bottle of booze again. Because when I drink, my friend and I do stupid things. Like take a page out of my older brother Creighton’s playbook and post something completely asinine on the Internet. Waking up with a giant hangover to find my humiliating personal ad has gone viral is not my finest moment. Cue my look of shock when one of Hollywood’s hottest new bad boys, Cavanaugh Westman, comes knocking at my door and drops his pants to prove that he does indeed have a giant cock. What he doesn’t have is an explanation for why he disappeared from my life without a word three years ago, only to show up on the big screen two years later, killing bad guys in action flicks. Now he wants me again. What the hell do I do now?

Meghan March - Sinful ​King
Sie ​schuldet ihm eine halbe Million Dollar, doch er will nur sie! Keira Kilgore ist stolze Besitzerin der Whiskey-Destillerie SEVEN SINNERS - und in großen Schwierigkeiten. Denn eines Abends taucht Lachlan Mount, der gefürchtetste Unternehmer von New Orleans, in ihrem Büro auf und behauptet, ihr verstorbener Ehemann schulde ihm eine halbe Million Dollar. Mount stellt Keira vor eine schwere Wahl: Sie wird alles verlieren, was ihrer Familie jemals wichtig war, es sei denn sie wird Mounts Geliebte!

Meghan March - Sinful ​Prince
Temperance ​Ransom ist schlau, fleißig und knallhart, wenn es ums Geschäft geht. Doch unter ihrer spröden Fassade schlummert eine wilde Seite - und eine heiße Nacht mit einem verführerischen Fremden bringt genau diese zum Vorschein. Nur er kann ihr geben, was sie wirklich will. Zu süß sind die Sehnsüchte, die er ihr erfüllt - und die ihnen beiden zum Verhängnis werden können.

Meghan March - Reina
«Soy ​su entretenimiento, su juguete, el pago de la deuda. Me digo que le odio, pero cada vez que entra en mi habitación, mi cuerpo me traiciona. ¿Cómo puedo desearle y temerle al mismo tiempo? No me di cuenta de que esto sería una completa anarquía. Debería haberlo sabido. Cuando interviene Mount, no hay reglas. No me rendiré. No mostraré debilidad. Me mantendré firme y saldré de esta empresa con mi corazón y mi alma intactos. Pero él tiene otros planes...»

Meghan March - Sinful ​Royalty
Ihre ​Beziehung zu dem mysteriöse Kane hat Temperance Ransoms Leben vollkommen auf den Kopf gestellt. Nun muss sie sich in seiner gefährlichen Welt zurechtfinden, in der es fast unmöglich ist, Lüge von Wahrheit zu unterscheiden. Doch trotz der stetig lauernden Bedrohungen ist Temperance fest entschlossen, für ihre Liebe zu Kane zu kämpfen. Denn das, was die zwei verbindet, ist jedes Risiko wert.

Meghan March - Deseo
«Siempre ​conservo lo que me pertenece. Y eso incluye a Keira Kilgore. Pero ya no me basta con que sea parte de mi deuda, con poseer su cuerpo. Quiero algo más. Quizá intente resistirse, pero jamás renunciaré a Keira. Nada nos separará. Ni ella ni mis enemigos. Nadie. Solo hay un modo de que pague su deuda: con su corazón.» Cuando Keira resulta herida, Mount jura no detenerse ante nada para salvarla y vengarla. Aquellos que al atacarla intentaron hacerle daño a él, pagarán con su vida. Pero Keira tiene el mismo afán de venganza que Mount. Ella también quiere que paguen aquellos cuya intención era perjudicar al hombre al que -ya no puede negarlo- ama sin remedio. En sus pasiones y en sus deseos, Keira y Mount han encontrado el camino que ha de mantenerlos unidos. Siempre y cuando sus enemigos no acaben con su historia de amor.

Meghan March - Dirty ​Billionaire
I've ​got a big dick and an even bigger bank account. That's pretty much where my bio ends. Honestly, I don't need to say anything else. I've just sold 99% of women on going home with me. Do I sound like an asshole to you? That's because I am. And guess what? It works for me just fine. Or at least it did. Until I met her. Books talk about sparks flying. Fuck that shit. With her, it was like emergency flares mixed with jet fuel. Or maybe just straight up napalm. Only one problem. She didn't leave her name or number when she disappeared from the hotel room after the hottest fucking night of my life. Now I've had a taste of unicorn pussy—the sweetest, rarest of all pussy—and I need it again. So what's an asshole to do? I took this problem to the street. A missed connection gone viral. And when I find her? I'm keeping her.

Meghan March - Beneath ​the Truth
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes the final sexy standalone set in the Beneath world of New Orleans. I used to believe there were lines in life you don't cross. Don't lie. Don't cheat. Don't steal. Until I learned people don't always practice what they preach. I turned in my badge and gun and walked away from everything. Then I got the call no one wants, and I’m back in New Orleans. What I don't expect is for her to be here too. Another line you don’t cross? Don't touch your best friend’s little sister. She's always been off-limits. Too bad I don't follow the rules anymore. ***May absolutely be read as a standalone!***

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Savage ​Prince
Who ​knew things could get even darker and dirtier in New Orleans? New York Times bestselling author Meghan March introduces the Savage Prince of the city, the man you never want to meet. I do what I want and who I want. I don’t follow anyone’s rules—even my own. I knew I shouldn’t touch her, but it didn’t stop me. Didn’t stop me the second time either. Only made me want a third. My lifestyle suits the savage I am, and she doesn’t. But Temperance Ransom is my newest addiction, and I’m nowhere near ready to quit her yet. I’ll have her my way, even if it means dragging her into the darkness. Hopefully it doesn’t kill us both.

Meghan March - Richer ​Than Sin
A ​Riscoff and a Gable can never live happily ever after. Our family feud is the stuff of legends. Ten years ago, Whitney Gable caught me off guard with her long legs and grab-you-by-the-balls blue eyes. I didn’t know or care what her name was. Like any Riscoff worth the family name, I went after what I wanted. We burned like a flash fire until she married another man. She hates me, and she should. I objected on her wedding day. Now she’s home, with those same long legs and man-eater stare, but there’s no ring on her finger. They say a Riscoff and a Gable can never live happily ever after . . . but I’m not done with Whitney Gable. I’ll never be done with her.

Meghan March - Rogue ​Royalty
Unthinkable. ​Unbelievable. Inconceivable. I don’t recognize what my life has become. I can’t tell where the lies end and the truth begins anymore. He came into my world and urged me out of my safe little corner. All my dreams are coming true except the one thing I want most—my own happy ending. But I’ll fight for it. For now. For always.

Meghan March - Heart ​of the Devil
From ​New York Times bestselling author Meghan March comes the stunning conclusion to the Forge Trilogy. In this final volume, ruthless billionaire Jericho Forge faces his toughest challenge. To emerge victorious, he’ll have to give up the one thing he’s never offered a woman—his heart. It started as a game. She was nothing but my pawn. But I was quick to see the error in my ways, and now she is everything I never knew I needed. The value of a woman like India Baptiste is beyond measure. But the problem with being a man like me? I’ve already screwed this up, and there’s no guarantee India will take me on for one last bet. I'll do whatever I have to do. Drop to my knees and offer her the only thing I have left. The one thing that’s only ever been hers—the heart of the devil.

Meghan March - Guilty ​as Sin
Guilty ​until proven innocent. That’s the way the world works, right? I’m tired of being convicted without evidence, all because my last name is Gable. The Riscoffs might own this town, but I’m done following their rules. If only I could forget just how easily Lincoln Riscoff can drag me under his spell.

Meghan March - Real ​Dirty
Country ​music's bad boy, Boone Thrasher, takes center stage in USA Today bestselling author Meghan March's brand new stand alone Real Dirty Duet! I have everything a guy could want—a new single burning up the charts, more money than a simple country boy could spend, and a woman I’m planning to marry. Until she doesn’t show up for my proposal. The life I thought was so perfect, isn’t. The guy who thought he had everything, doesn’t. I’ve got my heart on lockdown, but life sends me straight into the path of a mouthy bartender who puts me in my place. Now the only place I want to put her is under me. I thought I was done with love, but maybe I’m just getting started. Real Dirty is the first book of the Real Dirty Duet. Boone's story concludes in Real Sexy.

Meghan March - Beneath ​These Lies
Look, ​but don’t touch…she might as well wear a neon sign that says it. It just makes me want her more. She might be above me in every way, but I still want her under me. I’ve got no business touching her rich-girl skin, but that won’t stop me from stealing a taste. Because rules were meant to be broken—especially when the prize is so fine. In a world where nothing is as it seems, what's buried beneath these lies?

Meghan March - Defiant ​Queen
The ​Mount Trilogy continues with Defiant Queen... I’m his entertainment. His toy. Payment on a debt. I tell myself I hate him, but every time he walks into the room, my body betrays me. How can I want him and fear him in the same moment? They told me he’d mess with my head. Make it go to war with my body. But I didn’t realize it would be complete anarchy. I should’ve known better. When Mount’s involved, there are no rules. I will not surrender. I will not show weakness. I’ll stand my ground and make it out of this bargain with my heart and soul intact. But he has other plans . . . Defiant Queen is the second book of the Mount Trilogy. Mount and Keira's story concludes in Sinful Empire.

Meghan March - Bad ​Judgment
A ​deliciously sexy enemies to lovers standalone coming this summer from USA Today bestselling author Meghan March. He’s so arrogant. She’s so self-righteous. I can’t stand him. I want her. He’s a distraction I don’t need. She’ll say yes eventually because I’m not giving up. Justine Porter is stuck between a rock and a stripper pole. She lost her law school scholarship, which means she has two choices to keep her life on track: strip for her tuition or tutor the most distractingly sexy guy in her class—the one she’s been turning down for two years straight. It should be an easy choice, but tutoring Ryker Grant could derail her plans to graduate with honors faster than two-for-one night at the Déjà Vu. Then again, topless has never really been her color. She could take the easy road, just this once . . . but the deal has enough loopholes to trip anyone up. Who knew they taught bad judgment in law school?

Meghan March - Real ​Good Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new duet with a hero you won't want to miss. I’ve had my fair share of bad boys, but nothing prepared me for what it was like to be with a real good man. Logan Brantley changed everything. Somewhere along the way, what started as a fling became the best part of my life. He makes me want all the things I’ve never had, like forever and happily ever after, but nothing worth having comes easily. Everyone is betting on us to fail, but I’m ready to fight for this real good love. Real Good Love is the conclusion of the Real Duet and should be read following Real Good Man.

Meghan March - Dirty ​Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from The Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? Dirty Love is the conclusion of the Dirty Girl Duet, and should be read following Dirty Girl . Greer Karas has been mine since the first day I saw her. I walked away because she deserved better than I could offer, but I always planned to come back and stake my claim when the time was right. But true to form, Greer wasn't willing to wait. She threw down a challenge, and I’m meeting her head-on. I’m not walking away this time because sometimes you have to fight dirty for love.

Meghan March - Madam ​Temptress
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Meghan March - Reveling ​in Sin
Whitney ​Gable is the kind of woman you fight to the death to protect. To keep. To cherish. I’ve finally learned my lesson, and it’s time to prove I’m the man who’s worthy of her. I don’t care what it takes, because failure is not an option. No matter who or what stands in our way—this time, she’ll be mine forever.

Meghan March - Flash ​Bang
Rowan ​Callahan is a career-climbing slut. At least according to the vicious—and false—rumor that is destroying her professional life. But a little thing like her career as an attorney ceases to matter when a plane crashes in downtown Chicago and the entire city goes dark. Her unconventional upbringing makes her suspect the worst: she’s just witnessed the kick-off to the apocalypse. Armed with a backpack of supplies, she leaves Chicago, intent on resetting her skewed priorities and seeking shelter at the family farm with her father and sister. She’s injured and running for her life when she stumbles directly in the crosshairs of two men who just might be her salvation . . . and her greatest temptation. Graham Buchanan and Zachariah Sawyer are best friends and brothers-in-arms who have been indulging in ménages since before their Force Recon team served in Iraq and Afghanistan. They’ve hung up their uniforms to build a new life for themselves and their team at Castle Creek Whitetail Ranch—a rustic deer hunting preserve that covertly doubles as a doomsday prepper’s paradise. They thought they were prepared for anything until Rowan comes crashing into their lives. Graham and Zach are convinced she’s the one woman who can handle them both, but she has no intention of deviating from her carefully laid plans for longer than it takes her to recover from her injuries. So they propose a deal: they’ll provide her an armed escort home, and in exchange, she’s theirs until they part ways. It was the perfect plan; except once they've had her, they can’t let her go . . .

Meghan March - Hard ​Charger
Lia ​has known true darkness—and not just because of the power grid failure nine months ago. She has faced evil and emerged a survivor. Now if she could just make the two men she wants see her as whole and not broken … maybe she’d have a chance at the future she’s determined to claim. Cam and Travis have been brothers-in-arms since their days as Force Recon Marines, and there’s nothing Cam wouldn’t do for his best friend—except let him have the woman Cam’s been patiently waiting for. But when Lia shocks him by saying she wants them both, he has the decision of a lifetime to make. Lose the girl, or lose his best friend. In a world where nothing is certain, can three people find their way to love?

Meghan March - Dirty ​Together
My ​wife. I love saying those words. She’s mine, and if she thinks I’m going to let her run without tracking her down and bringing her back to where she belongs—with me—then she’s about to be introduced to a new reality. Because I’ll fight dirty to give her the happily ever after she deserves. Dirty Together is the final book in The Dirty Billionaire Trilogy and should be read following Dirty Billionaire and Dirty Pleasures.

Meghan March - Real ​Good Man
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new duet. We've all had the bad boys, now it's time for a Real Good Man. Fall for a woman over text messages? No way in hell. Reality can never be as good as the fantasy, right? Wrong. It’s better. Banner Regent is smart, funny, and she’s so far out of my league, she might as well be royalty. I’m a mechanic from Kentucky. She’s a New York City party girl. We were never supposed to meet, but one text started something neither of us saw coming. How do you seduce the woman who already has everything? Show her what it’s like to be with a real good man.

Kollekciók