Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - A ​Legenda bukása
"Ahogy ​olvastam, szinte filmként pergett a cselekmény a szemem előtt. Hibátlan a forgatókönyv, a váratlan fordulatok és a végzetes vonzódás egészen elsöprő." - Reviews from the Heart Nem lehetnél az enyém... Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért. Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.

Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Bűn ​és remény
"Imádtam ​ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző "Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads Örökre az enyém leszel! Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel. Az életed árán is megtartod. És az életed árán is dédelgeted. Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt. Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció. Nem számít, ki és mi kerül az utunkba - ezúttal örökre az enyém lesz. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - A ​Legenda visszatér
"A ​két főhős között csak úgy vibrál a levegő, és alig várom, hogy végigolvashassam a történetet." - Miss Petitte Brunette Book Blog Felforgattad az életemet... Gabriel Legend más, mint a férfiak, akiket eddig megismertem. Berobbant az életembe, és minden előítéletemet romba döntötte. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Nem voltam felkészülve rá. De az élet megdöbbentő eseményeket zúdított rám, amelyek minden addigi gondolatomat elsöpörték. Történjen azonban bármi, egy dologban biztos vagyok: Már sosem leszek ugyanaz, mint aki akkor voltam, mielőtt megismertem őt. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia második kötetében még több betekintést enged Legend tragikus múltjába, és kiderül, Scarlettnek és neki lehet-e közös jövője.

Meghan March - Csábító ​nappalok
Nem ​én választottam ezt az életet. Senki nem választaná. Tettem, amit tehettem, és amit kellett. Az élet alakított olyanná, amilyen vagyok. Az élet és ez a város. Nem kérek bocsánatot, ez vagyok, és kész. Mosesnek másként úgysem kellenék. Azt mondja, ez örökre szól, és kezdek hinni neki. De a múltamat nem tudom lerázni, a vétkeim utolérnek. Itt az ideje a vezeklésnek, és én boldogan bűnhődöm. Talán ez a második esélyünk, de csak ha élve megússzuk. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Lachlan Mount világában játszódó sorozatának második, befejező részében Magnolia sorsa beteljesedik, és kiderül, Moses lesz-e, aki az út végén mellette áll.

Meghan March - Bűn ​és viszály
"Tiltott ​szerelem és ellenállhatatlan szenvedély." Harlequin Junkie "Elragadó és izgalmas. Még többet akarok belőle!" Totally Addicted blog Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart... Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának második részében a gyűlölet, a tiltás és a józan ész ellenére felsejlik a második esély és a boldog szerelem lehetősége.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Beneath ​This Ink
I’ve ​always known she was too good for me, but that never stopped me from wanting her. And then I finally had her for one night. A night I don’t remember. I figured I’d blown my shot. But now she’s walked back into my life, and this time, I have the upper hand. I want my second chance. Will she be able to see the man beneath this ink?

Meghan March - Beneath ​These Shadows
The ​only permanent thing in my life is the ink I put on my clients. I drift from city to city, in and out of beds, from one tattoo shop to the next. Every time I start to put down roots, I rip them up. Until New Orleans. Until her. She’s everything I’m not. Full of fire and life. An innocent where I’m a sinner. I want to consume her. Protect her. Keep her. But first, I have to escape from beneath these shadows.

Meghan March - Black ​Sheep
Every ​family has a black sheep. In the infamous Casso crime family, that black sheep is me—Cannon Freeman. Except I’m not a free man. I’ve never been free. Not since the day I was born. I owe my loyalty to my father, Dominic Casso, even if he won’t publicly acknowledge me as his blood. I’ve never had a reason to go against his wishes… until I met her. Drew Carson turned my world upside when she walked into my club looking for a job. Now, my honor and my life are on the line. Going against my father’s wishes might buy me a bullet straight from his gun, but black sheep or not, it’s time to make my stand. She's worth the fallout.

Meghan March - Guilty ​as Sin
Guilty ​until proven innocent. That’s the way the world works, right? I’m tired of being convicted without evidence, all because my last name is Gable. The Riscoffs might own this town, but I’m done following their rules. If only I could forget just how easily Lincoln Riscoff can drag me under his spell.

Meghan March - Take ​Me Back
From _USA ​Today_ bestselling author Meghan March comes a hot new standalone second chance romance. We fell in love on a beach, got married in paradise, and rode off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after. Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built. It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work. I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything. Two damaged people. Countless secrets. The fight of our lives. We might be broken, but we’re not done. _Take Me Back_ is a standalone second chance romance, not related to any series.

Meghan March - House ​of Scarlett
Gabriel ​Legend is unlike any other man I’ve ever met.
 He came into my life like a hurricane, shattering all my assumptions and preconceived notions.
 I wasn’t prepared for him. I wasn’t prepared for any of it.
 But life doesn’t wait until you’re ready.
Whatever happens next, I know one thing for certain.
 I will never be the same Scarlett I was before I met him.

Meghan March - White ​Knight
I ​never expected to be anyone’s white knight. That’s not a role I’ve ever played. But when the Casso crime family shifts into uncharted territory, they’re looking for a new hero, and they’re looking for me—Cannon Freeman, the black sheep. But my time in disgrace is at an end. It’s my turn to rise up and save the people who matter most to me. Even if my family has never given a damn about me, I will not let them fall. More than anything, I will not let her fall.

Meghan March - The ​Fall of Legend
We ​come from two different worlds. I’m from the streets. She might as well live in an ivory tower. I made my living with my fists. I doubt she could even throw a punch. Our paths never should have crossed. We never should have met. That doesn’t change the facts. I would sell my soul to taste those red lips. Fight the devil himself to hear her laugh. Burn in hell to have a single night. Scarlett Priest shouldn’t even know men like me exist, but sometimes temptation is stronger than will. If this is how I go down, it’ll be worth every second of the fall.

Meghan March - Dirty ​Pleasures
I ​did it. I married a billionaire. My reasons are my own, but the last thing I expected was to feel owned. I may have taken vows, but I’m still determined to be me. Now his rules are taking over my world, but I’m not the kind of girl to just obey. There’s only one problem: I might actually be falling for him… I have no idea how this marriage is going to go, but holding onto a piece of myself while succumbing to his dirty pleasures is shaping up to be the ride of a lifetime. Dirty Pleasures is the second book in The Dirty Billionaire Trilogy. Dirty Together, the conclusion of this filthy trilogy, will release on 1/12/2016.

Meghan March - Queen
Io ​sono la sua distrazione, il mio corpo è il suo giocattolo. Ho dovuto cedere, non avevo scelta. Lo odio, mi dico, ma ogni volta che entra da quella porta sento un brivido. Come posso desiderarlo e detestarlo allo stesso tempo? Mi sta facendo impazzire. Non dovevo finire in questo gorgo, dovevo immaginare che Lachlan Mount è un maschio senza regole. Ma non ho nessuna intenzione di arrendermi, non voglio che veda le mie debolezze. Pagherò il mio debito e manterrò intatto il mio cuore.

Meghan March - Bad ​Judgment
A ​deliciously sexy enemies to lovers standalone coming this summer from USA Today bestselling author Meghan March. He’s so arrogant. She’s so self-righteous. I can’t stand him. I want her. He’s a distraction I don’t need. She’ll say yes eventually because I’m not giving up. Justine Porter is stuck between a rock and a stripper pole. She lost her law school scholarship, which means she has two choices to keep her life on track: strip for her tuition or tutor the most distractingly sexy guy in her class—the one she’s been turning down for two years straight. It should be an easy choice, but tutoring Ryker Grant could derail her plans to graduate with honors faster than two-for-one night at the Déjà Vu. Then again, topless has never really been her color. She could take the easy road, just this once . . . but the deal has enough loopholes to trip anyone up. Who knew they taught bad judgment in law school?

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Meghan March - Ruthless ​King
New ​Orleans belongs to me. You don’t know my name, but I control everything you see—and all the things you don’t. My reach knows no bounds, and my demands are always met. I didn’t need to loan money to a failing family distillery, but it amuses me to have them in my debt. To have her in my debt. She doesn’t know she caught my attention. She should’ve been more careful. I’m going to own her. Consume her. Maybe even keep her. It’s time to collect what I’m owed. Keira Kilgore, you’re now the property of Lachlan Mount.

Meghan March - Dirty ​Together
My ​wife. I love saying those words. She’s mine, and if she thinks I’m going to let her run without tracking her down and bringing her back to where she belongs—with me—then she’s about to be introduced to a new reality. Because I’ll fight dirty to give her the happily ever after she deserves. Dirty Together is the final book in The Dirty Billionaire Trilogy and should be read following Dirty Billionaire and Dirty Pleasures.

Meghan March - Rogue ​Royalty
Unthinkable. ​Unbelievable. Inconceivable. I don’t recognize what my life has become. I can’t tell where the lies end and the truth begins anymore. He came into my world and urged me out of my safe little corner. All my dreams are coming true except the one thing I want most—my own happy ending. But I’ll fight for it. For now. For always.

Meghan March - Vágy ​és kétség
Sikerült. ​Feleségül mentem egy milliárdoshoz. Megvolt rá az okom, de arra nem számítottam, hogy azt fogom érezni, a tulajdona vagyok. Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni. A szabályai vasmarokkal szorítanak, de nem olyan lány vagyok, aki hagyja magát. Viszont van egy kis gond: azt hiszem, kezdek beleszeretni... Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból, de életem legnagyobb kalandja, hogy megmaradjak olyannak, amilyen lenni akarok, miközben átadom magam a mocskos kis élvezeteknek, ahogy ő akarja. A Vágy és kétség a Vágy-trilógia második része. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Luck ​of the Devil
My ​poker face has always been my greatest asset, along with my grit and determination. I was beholden to no one. Asked permission for nothing. Then Jericho Forge took my life by storm. I traded my freedom for something infinitely more precious, but I didn’t realize Forge was holding an unbeatable hand. Now, all I have to do is survive the high-stakes game my life has become—with my heart intact. But not falling in love with Forge will take the luck of the devil.

Meghan March - Sinful ​Empire
The ​Mount Trilogy concludes with Sinful Empire! What’s mine, I keep, and that includes Keira Kilgore. It’s no longer enough to have her in my debt. No longer enough to own her body. I want something more. She can try to resist, but I’ll never give her up. Nothing will keep us apart. Not her. Not my enemies. No one. Her debt will only be paid one way—with her heart. Sinful Empire is the third and final book in the Mount Trilogy.

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Iron ​Princess
He’s ​a mystery. An enigma. His very identity is a secret buried beneath layers of deception. He’s also an addiction I can’t shake. An attraction I can’t fight. And then I found out exactly who he is—a man more dangerous than the devil himself. Now I need him in order to save everything that matters to me. I have to pull back. Protect myself from the danger that haunts his every step. Which would be easy . . . if I could stop myself from falling in love with him.

Meghan March - Creole ​Kingpin
New ​York Times bestselling author Meghan March goes back to New Orleans with a brand new anti-hero when Magnolia Marie Maison finally gets to tell her story. The fiery former madam meets her match in a bad m*therf*&ker who would do anything to make Magnolia his alone. Can a woman who doesn’t believe I love still fall hard? She doesn’t need a man... but damn, the temptation is strong as hell with this one.

Meghan March - Heart ​of the Devil
From ​New York Times bestselling author Meghan March comes the stunning conclusion to the Forge Trilogy. In this final volume, ruthless billionaire Jericho Forge faces his toughest challenge. To emerge victorious, he’ll have to give up the one thing he’s never offered a woman—his heart. It started as a game. She was nothing but my pawn. But I was quick to see the error in my ways, and now she is everything I never knew I needed. The value of a woman like India Baptiste is beyond measure. But the problem with being a man like me? I’ve already screwed this up, and there’s no guarantee India will take me on for one last bet. I'll do whatever I have to do. Drop to my knees and offer her the only thing I have left. The one thing that’s only ever been hers—the heart of the devil.

Meghan March - Richer ​Than Sin (német)
"Unsere ​Familienfehde ist der Stoff aus dem Legenden gemacht sind ..." Ein Riscoff und eine Gable dürfen nicht zusammen sein. Das ist ein ungeschriebenes Gesetz. Doch Lincoln Riscoff und Whitney Gable können sich ihrer Leidenschaft nicht entziehen. Einst verbrachten sie eine unvergessliche Nacht miteinander und hofften, dass sie der Last ihres Erbes vielleicht doch entkommen könnten - bis das Schicksal ihre Wege trennte. Doch als sie sich Jahre später wiedersehen, wissen beide, dass das mit ihnen noch nicht vorbei ist ... denn das mit ihnen wird nie vorbei sein!

Kollekciók