Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Ördögi ​egyezség
Az ​ilyen férfi hiába vesz fel öltönyt, attól nem szelídül meg. India Amint megláttam Jericho Forge-ot, máris tudtam, hogy igaz a szóbeszéd. Ez a férfi egy ragadozó, és engem szán prédának. Eszem ágában sem volt kockázatot vállalni azon az éjszakán. Nem akartam veszíteni, hiszen én magam voltam a tét. De a kétségbeesés elhamarkodott döntésekhez vezet, és tudtam, hogy csakis nyerhetek. Tévedtem. És most nem tehetek mást, mint hogy alkut kötök az ördöggel. Jericho India Baptiste híres volt arról, hogy sosem veszít kártyán, de eddig még nem találkozott velem. Számomra ő csak egy díj, valamint hatalmam kinyilatkoztatása, az se érdekel, milyen érzéki, csábító, okos és életrevaló... Még sosem voltam szerelmes, és azt akarom, hogy ez így is maradjon. Azonban bár India elveszített egy csatát, a szívemért dúló háborút még megnyerheti. Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy vággyal és bosszúval teli sorozattal készült az olvasóknak, melyben két merész és makacs karakterrel ismerkedhetünk meg, akik között fellobban a szenvedély. De egyikük helyzete sem olyan egyszerű, hogy egyenes út vezesse őket a boldogsághoz.

Meghan March - Bűn ​és viszály
"Tiltott ​szerelem és ellenállhatatlan szenvedély." Harlequin Junkie "Elragadó és izgalmas. Még többet akarok belőle!" Totally Addicted blog Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart... Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának második részében a gyűlölet, a tiltás és a józan ész ellenére felsejlik a második esély és a boldog szerelem lehetősége.

Meghan March - Csábító ​nappalok
Nem ​én választottam ezt az életet. Senki nem választaná. Tettem, amit tehettem, és amit kellett. Az élet alakított olyanná, amilyen vagyok. Az élet és ez a város. Nem kérek bocsánatot, ez vagyok, és kész. Mosesnek másként úgysem kellenék. Azt mondja, ez örökre szól, és kezdek hinni neki. De a múltamat nem tudom lerázni, a vétkeim utolérnek. Itt az ideje a vezeklésnek, és én boldogan bűnhődöm. Talán ez a második esélyünk, de csak ha élve megússzuk. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Lachlan Mount világában játszódó sorozatának második, befejező részében Magnolia sorsa beteljesedik, és kiderül, Moses lesz-e, aki az út végén mellette áll.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - A ​Legenda bukása
"Ahogy ​olvastam, szinte filmként pergett a cselekmény a szemem előtt. Hibátlan a forgatókönyv, a váratlan fordulatok és a végzetes vonzódás egészen elsöprő." - Reviews from the Heart Nem lehetnél az enyém... Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért. Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - A ​Legenda visszatér
"A ​két főhős között csak úgy vibrál a levegő, és alig várom, hogy végigolvashassam a történetet." - Miss Petitte Brunette Book Blog Felforgattad az életemet... Gabriel Legend más, mint a férfiak, akiket eddig megismertem. Berobbant az életembe, és minden előítéletemet romba döntötte. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Nem voltam felkészülve rá. De az élet megdöbbentő eseményeket zúdított rám, amelyek minden addigi gondolatomat elsöpörték. Történjen azonban bármi, egy dologban biztos vagyok: Már sosem leszek ugyanaz, mint aki akkor voltam, mielőtt megismertem őt. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia második kötetében még több betekintést enged Legend tragikus múltjába, és kiderül, Scarlettnek és neki lehet-e közös jövője.

Meghan March - Bűn ​és remény
"Imádtam ​ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző "Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads Örökre az enyém leszel! Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel. Az életed árán is megtartod. És az életed árán is dédelgeted. Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt. Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció. Nem számít, ki és mi kerül az utunkba - ezúttal örökre az enyém lesz. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.

Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Az ​álarc mögött
"A ​főszereplők párbeszédeiből csak úgy süt a szenvedély." - Reading Books Like a Boss "Fantasztikus szereplők, remek történet." - A Novel Glimpse Ami a múltban történt, az ott is marad? Simon Duchesne vagyok. A légierő pilótája voltam. Az apám a kongresszus tagja. Sikeres vállalkozást vezetek. Ilyen paraméterekkel mindig könnyű volt lenyűgöznöm a nőket. Egészen addig, amíg nem találkoztam a szexi, tetovált Charlie Stone-nal. Eleinte nem akartam tőle semmit, de muszáj többet megtudnom róla, mert valahányszor meglátom, hatalmasat dobban a szívem. Rejtélyes. Megfejthetetlen. Kihívó. Rá fogok jönni a titkára... és akkor az enyém lesz. Meg fogom tudni, mi rejtőzik a maszk alatt. Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy olyan sorozattal kápráztat el minket, ahol minden csupa érzékiség és vágy. A bőrünk alá hatol minden egyes oldal, és örökre ott marad. "A váratlan fordulatok feldobják az egész könyvet!" - The Book Boutique "Küzdelem a szerelemért és önmaguk felvállalásáért." - Addicted To Romance

Meghan March - Sinful ​King
Sie ​schuldet ihm eine halbe Million Dollar, doch er will nur sie! Keira Kilgore ist stolze Besitzerin der Whiskey-Destillerie SEVEN SINNERS - und in großen Schwierigkeiten. Denn eines Abends taucht Lachlan Mount, der gefürchtetste Unternehmer von New Orleans, in ihrem Büro auf und behauptet, ihr verstorbener Ehemann schulde ihm eine halbe Million Dollar. Mount stellt Keira vor eine schwere Wahl: Sie wird alles verlieren, was ihrer Familie jemals wichtig war, es sei denn sie wird Mounts Geliebte!

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Sinful ​Royalty
Ihre ​Beziehung zu dem mysteriöse Kane hat Temperance Ransoms Leben vollkommen auf den Kopf gestellt. Nun muss sie sich in seiner gefährlichen Welt zurechtfinden, in der es fast unmöglich ist, Lüge von Wahrheit zu unterscheiden. Doch trotz der stetig lauernden Bedrohungen ist Temperance fest entschlossen, für ihre Liebe zu Kane zu kämpfen. Denn das, was die zwei verbindet, ist jedes Risiko wert.

Meghan March - Sinful ​Prince
Temperance ​Ransom ist schlau, fleißig und knallhart, wenn es ums Geschäft geht. Doch unter ihrer spröden Fassade schlummert eine wilde Seite - und eine heiße Nacht mit einem verführerischen Fremden bringt genau diese zum Vorschein. Nur er kann ihr geben, was sie wirklich will. Zu süß sind die Sehnsüchte, die er ihr erfüllt - und die ihnen beiden zum Verhängnis werden können.

Meghan March - A ​Legenda szerelme
"Teljesen ​beszippantott Scarlett és Gabriel története." - Novel Ground Harcolok érted... Csak az a tiéd, amit meg tudsz védeni. Mindig ez volt az életem nagy igazsága, és most is eszerint élek. Csakhogy most minden veszélyben forog, ami fontos nekem, de nem érdekel, nem engedem, hogy bárki elvegye tőlem azt, ami a legdrágább. A szerelmemet nem adom. Azt mondják, szerelemben és háborúban nincs kegyelem. Elhiszem. Ha harc, hát legyen harc. A végsőkig. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia utolsó részében a helyükre illeszti a kirakós darabkáit, és briliáns befejezéssel örvendezteti meg rajongóit.

Meghan March - Black ​Sheep
Every ​family has a black sheep. In the infamous Casso crime family, that black sheep is me—Cannon Freeman. Except I’m not a free man. I’ve never been free. Not since the day I was born. I owe my loyalty to my father, Dominic Casso, even if he won’t publicly acknowledge me as his blood. I’ve never had a reason to go against his wishes… until I met her. Drew Carson turned my world upside when she walked into my club looking for a job. Now, my honor and my life are on the line. Going against my father’s wishes might buy me a bullet straight from his gun, but black sheep or not, it’s time to make my stand. She's worth the fallout.

Meghan March - Take ​Me Back
From _USA ​Today_ bestselling author Meghan March comes a hot new standalone second chance romance. We fell in love on a beach, got married in paradise, and rode off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after. Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built. It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work. I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything. Two damaged people. Countless secrets. The fight of our lives. We might be broken, but we’re not done. _Take Me Back_ is a standalone second chance romance, not related to any series.

Meghan March - Real ​Dirty
Country ​music's bad boy, Boone Thrasher, takes center stage in USA Today bestselling author Meghan March's brand new stand alone Real Dirty Duet! I have everything a guy could want—a new single burning up the charts, more money than a simple country boy could spend, and a woman I’m planning to marry. Until she doesn’t show up for my proposal. The life I thought was so perfect, isn’t. The guy who thought he had everything, doesn’t. I’ve got my heart on lockdown, but life sends me straight into the path of a mouthy bartender who puts me in my place. Now the only place I want to put her is under me. I thought I was done with love, but maybe I’m just getting started. Real Dirty is the first book of the Real Dirty Duet. Boone's story concludes in Real Sexy.

Meghan March - Beneath ​These Chains
Beneath ​These Chains is the third book in the Beneath Series, but can be enjoyed as a full-length, standalone romance. I was raised on the streets, so I know things are rarely as simple as they appear—especially this rich girl showing up at my pawnshop demanding a job. She’s the most tempting thing I’ve ever seen, and I’ll be damned if I can make her leave. Shit just got complicated … but when it comes to her, I want complicated. We’re both fighting our own demons, and our only chance at a future is to let go of the past. But will we be strong enough to break free from beneath these chains?

Meghan March - Creole ​Kingpin
New ​York Times bestselling author Meghan March goes back to New Orleans with a brand new anti-hero when Magnolia Marie Maison finally gets to tell her story. The fiery former madam meets her match in a bad m*therf*&ker who would do anything to make Magnolia his alone. Can a woman who doesn’t believe I love still fall hard? She doesn’t need a man... but damn, the temptation is strong as hell with this one.

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Meghan March - Dirty ​Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from The Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? Dirty Love is the conclusion of the Dirty Girl Duet, and should be read following Dirty Girl . Greer Karas has been mine since the first day I saw her. I walked away because she deserved better than I could offer, but I always planned to come back and stake my claim when the time was right. But true to form, Greer wasn't willing to wait. She threw down a challenge, and I’m meeting her head-on. I’m not walking away this time because sometimes you have to fight dirty for love.

Meghan March - Ördögi ​szerencse
Minél ​jobban küzdesz ellene, annál jobban behálóz. India A pókerarcom volt a legnagyobb kincsem a kitartásom és az elszántságom mellett. Soha senkinek nem tartoztam. Soha semmire nem kértem engedélyt. Aztán beviharzott az életembe Jericho Forge. A szabadságomat valami sokkal drágábbra cseréltem, bár akkor még nem tudtam, hogy a nyerő kártya mindig nála van. Ahhoz ördögi szerencse kellene, hogy ne szeressek bele ebbe a pokolian jóképű, erős és magabiztos férfiba. Jericho India magának se meri bevallani, de all-int mondana, ám még küzd az érzéseivel. Azonban ebben a játékban nem csak mi játszunk, és az ellenfelek veszélyesebbek, mint valaha, a tét pedig az életünk. Vajon mit tartogat számunkra a jövő? A New York Times, USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Meghan March folytatja a könyörtelen és számító milliomos, Jericho Forge kalandjait, ahol fordulatokban és szenvedélyben nincs hiány.

Meghan March - Vad ​kísértés
"Kötelező ​olvasmány." - Medium.com "Bámulatos és bámulatba ejtő. Alig várom a következő részt!" - J. Sterling "March megalkotta az édes, a szexi és a pimasz tökéletes elegyét." - Erin Noelle, USA Today bestsellerszerző Ki gondolta volna, hogy a dolgok még sötétebbé és még mocskosabbá válhatnak New Orleansban? Meghan March, a New York Times bestsellerszerzője bemutatja a férfit, akivel sosem akartál találkozni. Azt teszek, amit csak akarok, azzal, akivel csak kedvem tartja. Nem követek egyetlen szabályt sem - még a sajátjaimat sem. Tudtam, hogy nem kellene megérintenem, de ez sem állított meg. És másodszorra sem állított meg. Sőt, harmadik alkalmat is akartam. Az életstílusom megfelel egy olyan vad embernek, amilyen én vagyok, de nem egy olyan nőnek, mint ő. Mégis Temperance Ransom lett a legújabb szenvedélyem, és közel sem tartok ott, hogy képes legyek őt elengedni. Meg fogom őt szerezni, még ha ez azzal jár is, hogy magammal rántom a sötétségbe. És csak remélni tudom, hogy egyikünk sem fog belepusztulni. Meghan March a nagy sikerű Vágy-trilógiája és a Mr. Mount-sorozat után egy vadonatúj, botrányosan szexi sorozattal érkezik. A Vad kísértés a Kísértés-trilógia első kötete.

Meghan March - Heart ​of the Devil
From ​New York Times bestselling author Meghan March comes the stunning conclusion to the Forge Trilogy. In this final volume, ruthless billionaire Jericho Forge faces his toughest challenge. To emerge victorious, he’ll have to give up the one thing he’s never offered a woman—his heart. It started as a game. She was nothing but my pawn. But I was quick to see the error in my ways, and now she is everything I never knew I needed. The value of a woman like India Baptiste is beyond measure. But the problem with being a man like me? I’ve already screwed this up, and there’s no guarantee India will take me on for one last bet. I'll do whatever I have to do. Drop to my knees and offer her the only thing I have left. The one thing that’s only ever been hers—the heart of the devil.

Meghan March - Sinful ​Princess
Temperance ​Ransom weiß nicht viel über den Mann, der sich Kane nennt, und der sie Dinge fühlen und begehren lässt, die sie sich in ihren wildesten Träumen nicht ausmalen könnte. Doch was sie weiß, sollte eigentlich genug sein, um sich von Kane fern zu halten. Er ist geheimnisvoll, undurchschaubar und absolut gefährlich. Doch trotz allem kann Temperance sich der Anziehung, die dieser Mann auf sie ausübt, einfach nicht entziehen.

Meghan March - Sinful ​Empire
The ​Mount Trilogy concludes with Sinful Empire! What’s mine, I keep, and that includes Keira Kilgore. It’s no longer enough to have her in my debt. No longer enough to own her body. I want something more. She can try to resist, but I’ll never give her up. Nothing will keep us apart. Not her. Not my enemies. No one. Her debt will only be paid one way—with her heart. Sinful Empire is the third and final book in the Mount Trilogy.

Meghan March - Savage ​Prince
Who ​knew things could get even darker and dirtier in New Orleans? New York Times bestselling author Meghan March introduces the Savage Prince of the city, the man you never want to meet. I do what I want and who I want. I don’t follow anyone’s rules—even my own. I knew I shouldn’t touch her, but it didn’t stop me. Didn’t stop me the second time either. Only made me want a third. My lifestyle suits the savage I am, and she doesn’t. But Temperance Ransom is my newest addiction, and I’m nowhere near ready to quit her yet. I’ll have her my way, even if it means dragging her into the darkness. Hopefully it doesn’t kill us both.

Meghan March - Beneath ​These Shadows
The ​only permanent thing in my life is the ink I put on my clients. I drift from city to city, in and out of beds, from one tattoo shop to the next. Every time I start to put down roots, I rip them up. Until New Orleans. Until her. She’s everything I’m not. Full of fire and life. An innocent where I’m a sinner. I want to consume her. Protect her. Keep her. But first, I have to escape from beneath these shadows.

Meghan March - Beneath ​These Lies
Look, ​but don’t touch…she might as well wear a neon sign that says it. It just makes me want her more. She might be above me in every way, but I still want her under me. I’ve got no business touching her rich-girl skin, but that won’t stop me from stealing a taste. Because rules were meant to be broken—especially when the prize is so fine. In a world where nothing is as it seems, what's buried beneath these lies?

Meghan March - Ördögi ​szív
Ha ​már nincs visszaút, ki kell játszani az utolsó lapokat. Jericho Az egész csak egy játék volt. A nő pedig csak zálog. De hamar beláttam, hogy hibáztam, és most bármit megtennék érte. Nem lehet szavakba foglalni, hogy mit jelent nekem India Baptiste. Viszont van egy kis gond: máris elrontottam, és kétlem, hogy Indy ad még egy esélyt. Ha kell, térden állva fogok könyörögni, és felajánlom az egyetlen dolgot, ami még megmaradt nekem. Az egyetlen dolgot, ami már úgyis az övé, és sosem volt másé: az ördögi szívemet. India Most már látom, hogy csak egy bábu voltam egy olyan csatában, amiről nem is tudtam. Lelkem azonban nem tudja, és nem is akarja kitörölni Jerichót, akinek álarca mögött csak én tudom, hogy mi rejlik igazán: egy ember, aki a rejtett érzelmek erődítménye. Meghan March, New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző ezzel a könyvvel zárja a lenyűgöző Forge-trilógiát. A kötet még az előző kettőnél is több akciót, csavart és érzelmet tartogat.

Kollekciók