Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Bűn ​és élvezet
"Magával ​ragadó, romantikus és pokolian szexi." Harlequin Junkie "Fordulatos, izgalmas és elbűvölő." Iconic Reads A szenvedélynek nem parancsolhatsz! Egy Riscoff és egy Gable soha nem lehet együtt boldog. Családjaink viszálykodása már-már legenda. Tíz évvel ezelőtt Whitney Gable teljesen letaglózott a hosszú lábával és az álomszép kék szemével. Akkor nem tudtam a nevét, és nem is érdekelt. Csak azt tudtam, hogy kell nekem ez a nő. És ahogy egy, a származásához méltó Riscofftól elvárható, megszereztem, amit akartam. Úgy lángoltunk együtt, akár egy máglya, amíg hozzá nem ment egy másik fickóhoz. Gyűlöl engem. Van is miért, hisz felszólaltam az esküvőjén, hogy ellenzem a házasságát. Most otthon van, de már nincs gyűrű az ujján. Azt mondják, egy Riscoff és egy Gable soha nem lehet boldog együtt. De én még nem végeztem Whitney Gable-lel. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője ismét felszítja a szenvedély tüzét. A Bűn-sorozat első része, amely a tiltott szerelemről és a napvilágra kerülő titkokról mesél, egy családi viszály bugyraiba kíséri az olvasót.

Meghan March - Beneath ​These Chains
Beneath ​These Chains is the third book in the Beneath Series, but can be enjoyed as a full-length, standalone romance. I was raised on the streets, so I know things are rarely as simple as they appear—especially this rich girl showing up at my pawnshop demanding a job. She’s the most tempting thing I’ve ever seen, and I’ll be damned if I can make her leave. Shit just got complicated … but when it comes to her, I want complicated. We’re both fighting our own demons, and our only chance at a future is to let go of the past. But will we be strong enough to break free from beneath these chains?

Meghan March - The ​Fall of Legend
We ​come from two different worlds. I’m from the streets. She might as well live in an ivory tower. I made my living with my fists. I doubt she could even throw a punch. Our paths never should have crossed. We never should have met. That doesn’t change the facts. I would sell my soul to taste those red lips. Fight the devil himself to hear her laugh. Burn in hell to have a single night. Scarlett Priest shouldn’t even know men like me exist, but sometimes temptation is stronger than will. If this is how I go down, it’ll be worth every second of the fall.

Meghan March - Beneath ​These Lies
Look, ​but don’t touch…she might as well wear a neon sign that says it. It just makes me want her more. She might be above me in every way, but I still want her under me. I’ve got no business touching her rich-girl skin, but that won’t stop me from stealing a taste. Because rules were meant to be broken—especially when the prize is so fine. In a world where nothing is as it seems, what's buried beneath these lies?

Meghan March - Deseo
«Siempre ​conservo lo que me pertenece. Y eso incluye a Keira Kilgore. Pero ya no me basta con que sea parte de mi deuda, con poseer su cuerpo. Quiero algo más. Quizá intente resistirse, pero jamás renunciaré a Keira. Nada nos separará. Ni ella ni mis enemigos. Nadie. Solo hay un modo de que pague su deuda: con su corazón.» Cuando Keira resulta herida, Mount jura no detenerse ante nada para salvarla y vengarla. Aquellos que al atacarla intentaron hacerle daño a él, pagarán con su vida. Pero Keira tiene el mismo afán de venganza que Mount. Ella también quiere que paguen aquellos cuya intención era perjudicar al hombre al que -ya no puede negarlo- ama sin remedio. En sus pasiones y en sus deseos, Keira y Mount han encontrado el camino que ha de mantenerlos unidos. Siempre y cuando sus enemigos no acaben con su historia de amor.

Meghan March - The ​Fight for Forever
You ​can only keep what you can protect. That’s all I’ve ever known. It’s the way I’ve lived my life. Now, everything I never knew I needed is at risk, and I’m not letting anyone take it from me. I won’t let anyone take her from me. They say love is a battlefield, so I’m ready for war. This time, it’s the fight for forever.

Meghan March - Sinful ​Queen
Sie ​schuldet ihm eine halbe Million Dollar, doch er will nur sie! Mount besitzt Keira Kilgore. Ihr Unternehmen, ihren Körper, ihren Geist. Jeden Tag schwört sie Rache an dem Mann, den sie aus tiefstem Herzen hasst. Und doch spürt sie bei jeder Begegnung, dass sie vor allem ihr Herz vor ihm bewahren muss ...

Meghan March - Real ​Good Man
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new duet. We've all had the bad boys, now it's time for a Real Good Man. Fall for a woman over text messages? No way in hell. Reality can never be as good as the fantasy, right? Wrong. It’s better. Banner Regent is smart, funny, and she’s so far out of my league, she might as well be royalty. I’m a mechanic from Kentucky. She’s a New York City party girl. We were never supposed to meet, but one text started something neither of us saw coming. How do you seduce the woman who already has everything? Show her what it’s like to be with a real good man.

Meghan March - Sinful ​Royalty
Ihre ​Beziehung zu dem mysteriöse Kane hat Temperance Ransoms Leben vollkommen auf den Kopf gestellt. Nun muss sie sich in seiner gefährlichen Welt zurechtfinden, in der es fast unmöglich ist, Lüge von Wahrheit zu unterscheiden. Doch trotz der stetig lauernden Bedrohungen ist Temperance fest entschlossen, für ihre Liebe zu Kane zu kämpfen. Denn das, was die zwei verbindet, ist jedes Risiko wert.

Meghan March - Stronger ​Than Fate
"Eine ​Liebe, für die ich mein Leben geben würde ..." Lincoln und Whitney haben endlich erkannt, dass ihre Liebe stark genug ist, um alle Hindernisse zu überwinden. Selbst wenn sie sich dabei gegen ihre Familie stellen müssen. Als ein Schicksalsschlag sie dazu zwingt, nach Gables zurückzukehren, wird ihre Liebe jedoch erneut auf die Probe gestellt. Können sie gemeinsam gegen alle Intrigen und Geheimnisse bestehen? Und können sie sich gegen den Fluch ihrer Familien wehren, der besagt, dass ein Riscoff und eine Gable niemals glücklich werden können?

Meghan March - Reina
«Soy ​su entretenimiento, su juguete, el pago de la deuda. Me digo que le odio, pero cada vez que entra en mi habitación, mi cuerpo me traiciona. ¿Cómo puedo desearle y temerle al mismo tiempo? No me di cuenta de que esto sería una completa anarquía. Debería haberlo sabido. Cuando interviene Mount, no hay reglas. No me rendiré. No mostraré debilidad. Me mantendré firme y saldré de esta empresa con mi corazón y mi alma intactos. Pero él tiene otros planes...»

Meghan March - House ​of Scarlett
Gabriel ​Legend is unlike any other man I’ve ever met.
 He came into my life like a hurricane, shattering all my assumptions and preconceived notions.
 I wasn’t prepared for him. I wasn’t prepared for any of it.
 But life doesn’t wait until you’re ready.
Whatever happens next, I know one thing for certain.
 I will never be the same Scarlett I was before I met him.

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Meghan March - Hard ​Charger
Lia ​has known true darkness—and not just because of the power grid failure nine months ago. She has faced evil and emerged a survivor. Now if she could just make the two men she wants see her as whole and not broken … maybe she’d have a chance at the future she’s determined to claim. Cam and Travis have been brothers-in-arms since their days as Force Recon Marines, and there’s nothing Cam wouldn’t do for his best friend—except let him have the woman Cam’s been patiently waiting for. But when Lia shocks him by saying she wants them both, he has the decision of a lifetime to make. Lose the girl, or lose his best friend. In a world where nothing is certain, can three people find their way to love?

Meghan March - Tiéd ​vagyok
Ami ​az enyém, azt meg is tartom, még Keira Kilgore-t is. Nem elég, hogy tartozik nekem. Nem elég, hogy enyém a teste. Többre vágyom. Megpróbálhat ellenállni, de én sosem adom fel. Semmi sem szakíthat szét minket. Sem ő. Sem az ellenségeim. Senki. Az adóssága egyetlen módon rendezhető, ha megkapom a szívét. A tiéd vagyok a harmadik és egyben az utolsó része a Mr. Mount bűnös élete című trilógiának. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Iron ​Princess
He’s ​a mystery. An enigma. His very identity is a secret buried beneath layers of deception. He’s also an addiction I can’t shake. An attraction I can’t fight. And then I found out exactly who he is—a man more dangerous than the devil himself. Now I need him in order to save everything that matters to me. I have to pull back. Protect myself from the danger that haunts his every step. Which would be easy . . . if I could stop myself from falling in love with him.

Meghan March - Guilty ​as Sin
Guilty ​until proven innocent. That’s the way the world works, right? I’m tired of being convicted without evidence, all because my last name is Gable. The Riscoffs might own this town, but I’m done following their rules. If only I could forget just how easily Lincoln Riscoff can drag me under his spell.

Meghan March - Ruthless ​King
New ​Orleans belongs to me. You don’t know my name, but I control everything you see—and all the things you don’t. My reach knows no bounds, and my demands are always met. I didn’t need to loan money to a failing family distillery, but it amuses me to have them in my debt. To have her in my debt. She doesn’t know she caught my attention. She should’ve been more careful. I’m going to own her. Consume her. Maybe even keep her. It’s time to collect what I’m owed. Keira Kilgore, you’re now the property of Lachlan Mount.

Meghan March - Flash ​Bang
Rowan ​Callahan is a career-climbing slut. At least according to the vicious—and false—rumor that is destroying her professional life. But a little thing like her career as an attorney ceases to matter when a plane crashes in downtown Chicago and the entire city goes dark. Her unconventional upbringing makes her suspect the worst: she’s just witnessed the kick-off to the apocalypse. Armed with a backpack of supplies, she leaves Chicago, intent on resetting her skewed priorities and seeking shelter at the family farm with her father and sister. She’s injured and running for her life when she stumbles directly in the crosshairs of two men who just might be her salvation . . . and her greatest temptation. Graham Buchanan and Zachariah Sawyer are best friends and brothers-in-arms who have been indulging in ménages since before their Force Recon team served in Iraq and Afghanistan. They’ve hung up their uniforms to build a new life for themselves and their team at Castle Creek Whitetail Ranch—a rustic deer hunting preserve that covertly doubles as a doomsday prepper’s paradise. They thought they were prepared for anything until Rowan comes crashing into their lives. Graham and Zach are convinced she’s the one woman who can handle them both, but she has no intention of deviating from her carefully laid plans for longer than it takes her to recover from her injuries. So they propose a deal: they’ll provide her an armed escort home, and in exchange, she’s theirs until they part ways. It was the perfect plan; except once they've had her, they can’t let her go . . .

Meghan March - Sinful ​Prince
Temperance ​Ransom ist schlau, fleißig und knallhart, wenn es ums Geschäft geht. Doch unter ihrer spröden Fassade schlummert eine wilde Seite - und eine heiße Nacht mit einem verführerischen Fremden bringt genau diese zum Vorschein. Nur er kann ihr geben, was sie wirklich will. Zu süß sind die Sehnsüchte, die er ihr erfüllt - und die ihnen beiden zum Verhängnis werden können.

Meghan March - Rey
Nueva ​Orleans me pertenece. No conoces mi nombre pero controlo todo lo que ves y algunas cosas que no ves. Mi poder no conoce límites y logro todo lo que me propongo. Estás en deuda conmigo, todavía no lo sabes pero ha llegado el momento de cobrármela. Keira Kilgore, ahora eres propiedad de Lachlan Mount.

Meghan March - Beneath ​These Scars
I’m ​the guy you love to hate. In every story in my life, I seem to end up playing the villain—and I’ve got the scars to prove it. That role works fine for me, because I’m sure as hell not anyone’s hero. I run my life and my empire with an iron fist—until she knocks my tightly controlled world off its axis. She’s nobody’s damsel in distress, but I can’t help but want to save her anyway. I guess we’re about to find out if there’s a hero buried beneath these scars.

Meghan March - Bad ​Judgment
A ​deliciously sexy enemies to lovers standalone coming this summer from USA Today bestselling author Meghan March. He’s so arrogant. She’s so self-righteous. I can’t stand him. I want her. He’s a distraction I don’t need. She’ll say yes eventually because I’m not giving up. Justine Porter is stuck between a rock and a stripper pole. She lost her law school scholarship, which means she has two choices to keep her life on track: strip for her tuition or tutor the most distractingly sexy guy in her class—the one she’s been turning down for two years straight. It should be an easy choice, but tutoring Ryker Grant could derail her plans to graduate with honors faster than two-for-one night at the Déjà Vu. Then again, topless has never really been her color. She could take the easy road, just this once . . . but the deal has enough loopholes to trip anyone up. Who knew they taught bad judgment in law school?

Meghan March - Vágy ​és kétség
Sikerült. ​Feleségül mentem egy milliárdoshoz. Megvolt rá az okom, de arra nem számítottam, hogy azt fogom érezni, a tulajdona vagyok. Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni. A szabályai vasmarokkal szorítanak, de nem olyan lány vagyok, aki hagyja magát. Viszont van egy kis gond: azt hiszem, kezdek beleszeretni... Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból, de életem legnagyobb kalandja, hogy megmaradjak olyannak, amilyen lenni akarok, miközben átadom magam a mocskos kis élvezeteknek, ahogy ő akarja. A Vágy és kétség a Vágy-trilógia második része. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Defiant ​Queen
The ​Mount Trilogy continues with Defiant Queen... I’m his entertainment. His toy. Payment on a debt. I tell myself I hate him, but every time he walks into the room, my body betrays me. How can I want him and fear him in the same moment? They told me he’d mess with my head. Make it go to war with my body. But I didn’t realize it would be complete anarchy. I should’ve known better. When Mount’s involved, there are no rules. I will not surrender. I will not show weakness. I’ll stand my ground and make it out of this bargain with my heart and soul intact. But he has other plans . . . Defiant Queen is the second book of the Mount Trilogy. Mount and Keira's story concludes in Sinful Empire.

Meghan March - Queen
Io ​sono la sua distrazione, il mio corpo è il suo giocattolo. Ho dovuto cedere, non avevo scelta. Lo odio, mi dico, ma ogni volta che entra da quella porta sento un brivido. Come posso desiderarlo e detestarlo allo stesso tempo? Mi sta facendo impazzire. Non dovevo finire in questo gorgo, dovevo immaginare che Lachlan Mount è un maschio senza regole. Ma non ho nessuna intenzione di arrendermi, non voglio che veda le mie debolezze. Pagherò il mio debito e manterrò intatto il mio cuore.

Kollekciók