Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - A ​Legenda visszatér
"A ​két főhős között csak úgy vibrál a levegő, és alig várom, hogy végigolvashassam a történetet." - Miss Petitte Brunette Book Blog Felforgattad az életemet... Gabriel Legend más, mint a férfiak, akiket eddig megismertem. Berobbant az életembe, és minden előítéletemet romba döntötte. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Nem voltam felkészülve rá. De az élet megdöbbentő eseményeket zúdított rám, amelyek minden addigi gondolatomat elsöpörték. Történjen azonban bármi, egy dologban biztos vagyok: Már sosem leszek ugyanaz, mint aki akkor voltam, mielőtt megismertem őt. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia második kötetében még több betekintést enged Legend tragikus múltjába, és kiderül, Scarlettnek és neki lehet-e közös jövője.

Meghan March - Bűn ​és viszály
"Tiltott ​szerelem és ellenállhatatlan szenvedély." Harlequin Junkie "Elragadó és izgalmas. Még többet akarok belőle!" Totally Addicted blog Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart... Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának második részében a gyűlölet, a tiltás és a józan ész ellenére felsejlik a második esély és a boldog szerelem lehetősége.

Meghan March - A ​Legenda bukása
"Ahogy ​olvastam, szinte filmként pergett a cselekmény a szemem előtt. Hibátlan a forgatókönyv, a váratlan fordulatok és a végzetes vonzódás egészen elsöprő." - Reviews from the Heart Nem lehetnél az enyém... Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért. Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.

Meghan March - Bűn ​és remény
"Imádtam ​ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző "Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads Örökre az enyém leszel! Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel. Az életed árán is megtartod. És az életed árán is dédelgeted. Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt. Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció. Nem számít, ki és mi kerül az utunkba - ezúttal örökre az enyém lesz. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Black ​Sheep
Every ​family has a black sheep. In the infamous Casso crime family, that black sheep is me—Cannon Freeman. Except I’m not a free man. I’ve never been free. Not since the day I was born. I owe my loyalty to my father, Dominic Casso, even if he won’t publicly acknowledge me as his blood. I’ve never had a reason to go against his wishes… until I met her. Drew Carson turned my world upside when she walked into my club looking for a job. Now, my honor and my life are on the line. Going against my father’s wishes might buy me a bullet straight from his gun, but black sheep or not, it’s time to make my stand. She's worth the fallout.

Meghan March - Csábító ​nappalok
Nem ​én választottam ezt az életet. Senki nem választaná. Tettem, amit tehettem, és amit kellett. Az élet alakított olyanná, amilyen vagyok. Az élet és ez a város. Nem kérek bocsánatot, ez vagyok, és kész. Mosesnek másként úgysem kellenék. Azt mondja, ez örökre szól, és kezdek hinni neki. De a múltamat nem tudom lerázni, a vétkeim utolérnek. Itt az ideje a vezeklésnek, és én boldogan bűnhődöm. Talán ez a második esélyünk, de csak ha élve megússzuk. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Lachlan Mount világában játszódó sorozatának második, befejező részében Magnolia sorsa beteljesedik, és kiderül, Moses lesz-e, aki az út végén mellette áll.

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Iron ​Princess
He’s ​a mystery. An enigma. His very identity is a secret buried beneath layers of deception. He’s also an addiction I can’t shake. An attraction I can’t fight. And then I found out exactly who he is—a man more dangerous than the devil himself. Now I need him in order to save everything that matters to me. I have to pull back. Protect myself from the danger that haunts his every step. Which would be easy . . . if I could stop myself from falling in love with him.

Meghan March - White ​Knight
I ​never expected to be anyone’s white knight. That’s not a role I’ve ever played. But when the Casso crime family shifts into uncharted territory, they’re looking for a new hero, and they’re looking for me—Cannon Freeman, the black sheep. But my time in disgrace is at an end. It’s my turn to rise up and save the people who matter most to me. Even if my family has never given a damn about me, I will not let them fall. More than anything, I will not let her fall.

Meghan March - Bad ​Judgment
A ​deliciously sexy enemies to lovers standalone coming this summer from USA Today bestselling author Meghan March. He’s so arrogant. She’s so self-righteous. I can’t stand him. I want her. He’s a distraction I don’t need. She’ll say yes eventually because I’m not giving up. Justine Porter is stuck between a rock and a stripper pole. She lost her law school scholarship, which means she has two choices to keep her life on track: strip for her tuition or tutor the most distractingly sexy guy in her class—the one she’s been turning down for two years straight. It should be an easy choice, but tutoring Ryker Grant could derail her plans to graduate with honors faster than two-for-one night at the Déjà Vu. Then again, topless has never really been her color. She could take the easy road, just this once . . . but the deal has enough loopholes to trip anyone up. Who knew they taught bad judgment in law school?

Meghan March - Rogue ​Royalty
Unthinkable. ​Unbelievable. Inconceivable. I don’t recognize what my life has become. I can’t tell where the lies end and the truth begins anymore. He came into my world and urged me out of my safe little corner. All my dreams are coming true except the one thing I want most—my own happy ending. But I’ll fight for it. For now. For always.

Meghan March - Ruthless ​King
New ​Orleans belongs to me. You don’t know my name, but I control everything you see—and all the things you don’t. My reach knows no bounds, and my demands are always met. I didn’t need to loan money to a failing family distillery, but it amuses me to have them in my debt. To have her in my debt. She doesn’t know she caught my attention. She should’ve been more careful. I’m going to own her. Consume her. Maybe even keep her. It’s time to collect what I’m owed. Keira Kilgore, you’re now the property of Lachlan Mount.

Meghan March - Dirty ​Billionaire
I've ​got a big dick and an even bigger bank account. That's pretty much where my bio ends. Honestly, I don't need to say anything else. I've just sold 99% of women on going home with me. Do I sound like an asshole to you? That's because I am. And guess what? It works for me just fine. Or at least it did. Until I met her. Books talk about sparks flying. Fuck that shit. With her, it was like emergency flares mixed with jet fuel. Or maybe just straight up napalm. Only one problem. She didn't leave her name or number when she disappeared from the hotel room after the hottest fucking night of my life. Now I've had a taste of unicorn pussy—the sweetest, rarest of all pussy—and I need it again. So what's an asshole to do? I took this problem to the street. A missed connection gone viral. And when I find her? I'm keeping her.

Meghan March - Gyönyörű ​kísértés
"Elbűvölt ​és magába szippantott."- Dirty Girl Romance Ő egy rejtély. Egy feladvány. A valós személyisége egy titok, melyet a megtévesztés rétegei temetnek el. Ugyanakkor egy olyan szenvedély, amit nem tudok lerázni magamról. Olyan vonzalom, ami ellen nem harcolhatok. Aztán rájövök, ki is ő valójában: a férfi, aki még az ördögnél is veszélyesebb. És most szükségem van rá, hogy megmentsem mindazt, ami fontos nekem. Visszavonulót kell fújnom. Meg kell védenem magam a veszélytől, amely minden lépését kíséri. Ami könnyű is lenne... ha nem szerettem volna belé. Folytatódik a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének, Meghan Marchnak a legújabb története a pusztító és megsebzett antihősről. A Gyönyörű kísértés a Kísértés-sorozat második kötete.

Meghan March - Dirty ​Girl
From ​author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from the Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? _Desperately seeking rich, famous, single guy with a giant cock to make my lying, cheating, should’ve-been-born-dickless ex-boyfriend realize what he’s just lost. Oh, and I give great head. Just sayin’._ No man in his right mind would answer that ad. Except thousands did. My name is Greer Karas, and I should never be allowed near another bottle of booze again. Because when I drink, my friend and I do stupid things. Like take a page out of my older brother Creighton’s playbook and post something completely asinine on the Internet. Waking up with a giant hangover to find my humiliating personal ad has gone viral is not my finest moment. Cue my look of shock when one of Hollywood’s hottest new bad boys, Cavanaugh Westman, comes knocking at my door and drops his pants to prove that he does indeed have a giant cock. What he doesn’t have is an explanation for why he disappeared from my life without a word three years ago, only to show up on the big screen two years later, killing bad guys in action flicks. Now he wants me again. What the hell do I do now?

Meghan March - A ​Legenda szerelme
"Teljesen ​beszippantott Scarlett és Gabriel története." - Novel Ground Harcolok érted... Csak az a tiéd, amit meg tudsz védeni. Mindig ez volt az életem nagy igazsága, és most is eszerint élek. Csakhogy most minden veszélyben forog, ami fontos nekem, de nem érdekel, nem engedem, hogy bárki elvegye tőlem azt, ami a legdrágább. A szerelmemet nem adom. Azt mondják, szerelemben és háborúban nincs kegyelem. Elhiszem. Ha harc, hát legyen harc. A végsőkig. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia utolsó részében a helyükre illeszti a kirakós darabkáit, és briliáns befejezéssel örvendezteti meg rajongóit.

Meghan March - The ​Fight for Forever
You ​can only keep what you can protect. That’s all I’ve ever known. It’s the way I’ve lived my life. Now, everything I never knew I needed is at risk, and I’m not letting anyone take it from me. I won’t let anyone take her from me. They say love is a battlefield, so I’m ready for war. This time, it’s the fight for forever.

Meghan March - Sinful ​Prince
Temperance ​Ransom ist schlau, fleißig und knallhart, wenn es ums Geschäft geht. Doch unter ihrer spröden Fassade schlummert eine wilde Seite - und eine heiße Nacht mit einem verführerischen Fremden bringt genau diese zum Vorschein. Nur er kann ihr geben, was sie wirklich will. Zu süß sind die Sehnsüchte, die er ihr erfüllt - und die ihnen beiden zum Verhängnis werden können.

Meghan March - Richer ​Than Sin (német)
"Unsere ​Familienfehde ist der Stoff aus dem Legenden gemacht sind ..." Ein Riscoff und eine Gable dürfen nicht zusammen sein. Das ist ein ungeschriebenes Gesetz. Doch Lincoln Riscoff und Whitney Gable können sich ihrer Leidenschaft nicht entziehen. Einst verbrachten sie eine unvergessliche Nacht miteinander und hofften, dass sie der Last ihres Erbes vielleicht doch entkommen könnten - bis das Schicksal ihre Wege trennte. Doch als sie sich Jahre später wiedersehen, wissen beide, dass das mit ihnen noch nicht vorbei ist ... denn das mit ihnen wird nie vorbei sein!

Meghan March - The ​Fall of Legend
We ​come from two different worlds. I’m from the streets. She might as well live in an ivory tower. I made my living with my fists. I doubt she could even throw a punch. Our paths never should have crossed. We never should have met. That doesn’t change the facts. I would sell my soul to taste those red lips. Fight the devil himself to hear her laugh. Burn in hell to have a single night. Scarlett Priest shouldn’t even know men like me exist, but sometimes temptation is stronger than will. If this is how I go down, it’ll be worth every second of the fall.

Meghan March - Real ​Good Man
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new duet. We've all had the bad boys, now it's time for a Real Good Man. Fall for a woman over text messages? No way in hell. Reality can never be as good as the fantasy, right? Wrong. It’s better. Banner Regent is smart, funny, and she’s so far out of my league, she might as well be royalty. I’m a mechanic from Kentucky. She’s a New York City party girl. We were never supposed to meet, but one text started something neither of us saw coming. How do you seduce the woman who already has everything? Show her what it’s like to be with a real good man.

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Meghan March - Rey
Nueva ​Orleans me pertenece. No conoces mi nombre pero controlo todo lo que ves y algunas cosas que no ves. Mi poder no conoce límites y logro todo lo que me propongo. Estás en deuda conmigo, todavía no lo sabes pero ha llegado el momento de cobrármela. Keira Kilgore, ahora eres propiedad de Lachlan Mount.

Meghan March - Buja ​éjszakák
A ​kísérteteknek halottnak kellene lenniük. Én a magam részéről pontosan az is vagyok, mégsem tudom magam távol tartani Magnolia Marie Maisontól egyetlen napig sem, nemhogy egy évig. Hiszen már tizenöt éve nem láttam. Viszont, ha a szeme elé kerülök, biztosan meg akar ölni. És ismerem annyira, hogy tudjam, meg is tenné. Mégis teszem, amit kell, hiszen ezen múlik minden. Magnolia, itt vagyok. Itt a kísértet, akivel azt csinálhatsz, amit csak akarsz. És ez a történet csak egyféleképpen végződhet: holtomiglan-holtodiglan. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője ismét New Orleansba repíti az olvasókat, Lachlan Mount világába, ahol egy veszélyes és vakmerő antihős várja a szenvedélyes feloldozást.

Meghan March - Vágy ​és kétség
Sikerült. ​Feleségül mentem egy milliárdoshoz. Megvolt rá az okom, de arra nem számítottam, hogy azt fogom érezni, a tulajdona vagyok. Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni. A szabályai vasmarokkal szorítanak, de nem olyan lány vagyok, aki hagyja magát. Viszont van egy kis gond: azt hiszem, kezdek beleszeretni... Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból, de életem legnagyobb kalandja, hogy megmaradjak olyannak, amilyen lenni akarok, miközben átadom magam a mocskos kis élvezeteknek, ahogy ő akarja. A Vágy és kétség a Vágy-trilógia második része. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Dirty ​Together
My ​wife. I love saying those words. She’s mine, and if she thinks I’m going to let her run without tracking her down and bringing her back to where she belongs—with me—then she’s about to be introduced to a new reality. Because I’ll fight dirty to give her the happily ever after she deserves. Dirty Together is the final book in The Dirty Billionaire Trilogy and should be read following Dirty Billionaire and Dirty Pleasures.

Meghan March - Reveling ​in Sin
Whitney ​Gable is the kind of woman you fight to the death to protect. To keep. To cherish. I’ve finally learned my lesson, and it’s time to prove I’m the man who’s worthy of her. I don’t care what it takes, because failure is not an option. No matter who or what stands in our way—this time, she’ll be mine forever.

Meghan March - Creole ​Kingpin
New ​York Times bestselling author Meghan March goes back to New Orleans with a brand new anti-hero when Magnolia Marie Maison finally gets to tell her story. The fiery former madam meets her match in a bad m*therf*&ker who would do anything to make Magnolia his alone. Can a woman who doesn’t believe I love still fall hard? She doesn’t need a man... but damn, the temptation is strong as hell with this one.

Kollekciók