Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Bűn ​és remény
"Imádtam ​ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző "Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads Örökre az enyém leszel! Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel. Az életed árán is megtartod. És az életed árán is dédelgeted. Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt. Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció. Nem számít, ki és mi kerül az utunkba - ezúttal örökre az enyém lesz. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.

Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Csábító ​nappalok
Nem ​én választottam ezt az életet. Senki nem választaná. Tettem, amit tehettem, és amit kellett. Az élet alakított olyanná, amilyen vagyok. Az élet és ez a város. Nem kérek bocsánatot, ez vagyok, és kész. Mosesnek másként úgysem kellenék. Azt mondja, ez örökre szól, és kezdek hinni neki. De a múltamat nem tudom lerázni, a vétkeim utolérnek. Itt az ideje a vezeklésnek, és én boldogan bűnhődöm. Talán ez a második esélyünk, de csak ha élve megússzuk. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Lachlan Mount világában játszódó sorozatának második, befejező részében Magnolia sorsa beteljesedik, és kiderül, Moses lesz-e, aki az út végén mellette áll.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Ördögi ​egyezség
Az ​ilyen férfi hiába vesz fel öltönyt, attól nem szelídül meg. India Amint megláttam Jericho Forge-ot, máris tudtam, hogy igaz a szóbeszéd. Ez a férfi egy ragadozó, és engem szán prédának. Eszem ágában sem volt kockázatot vállalni azon az éjszakán. Nem akartam veszíteni, hiszen én magam voltam a tét. De a kétségbeesés elhamarkodott döntésekhez vezet, és tudtam, hogy csakis nyerhetek. Tévedtem. És most nem tehetek mást, mint hogy alkut kötök az ördöggel. Jericho India Baptiste híres volt arról, hogy sosem veszít kártyán, de eddig még nem találkozott velem. Számomra ő csak egy díj, valamint hatalmam kinyilatkoztatása, az se érdekel, milyen érzéki, csábító, okos és életrevaló... Még sosem voltam szerelmes, és azt akarom, hogy ez így is maradjon. Azonban bár India elveszített egy csatát, a szívemért dúló háborút még megnyerheti. Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy vággyal és bosszúval teli sorozattal készült az olvasóknak, melyben két merész és makacs karakterrel ismerkedhetünk meg, akik között fellobban a szenvedély. De egyikük helyzete sem olyan egyszerű, hogy egyenes út vezesse őket a boldogsághoz.

Meghan March - A ​Legenda bukása
"Ahogy ​olvastam, szinte filmként pergett a cselekmény a szemem előtt. Hibátlan a forgatókönyv, a váratlan fordulatok és a végzetes vonzódás egészen elsöprő." - Reviews from the Heart Nem lehetnél az enyém... Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért. Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.

Meghan March - Bűn ​és viszály
"Tiltott ​szerelem és ellenállhatatlan szenvedély." Harlequin Junkie "Elragadó és izgalmas. Még többet akarok belőle!" Totally Addicted blog Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart... Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának második részében a gyűlölet, a tiltás és a józan ész ellenére felsejlik a második esély és a boldog szerelem lehetősége.

Meghan March - A ​Legenda visszatér
"A ​két főhős között csak úgy vibrál a levegő, és alig várom, hogy végigolvashassam a történetet." - Miss Petitte Brunette Book Blog Felforgattad az életemet... Gabriel Legend más, mint a férfiak, akiket eddig megismertem. Berobbant az életembe, és minden előítéletemet romba döntötte. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Nem voltam felkészülve rá. De az élet megdöbbentő eseményeket zúdított rám, amelyek minden addigi gondolatomat elsöpörték. Történjen azonban bármi, egy dologban biztos vagyok: Már sosem leszek ugyanaz, mint aki akkor voltam, mielőtt megismertem őt. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a Legenda-trilógia második kötetében még több betekintést enged Legend tragikus múltjába, és kiderül, Scarlettnek és neki lehet-e közös jövője.

Meghan March - Beneath ​These Lies
Look, ​but don’t touch…she might as well wear a neon sign that says it. It just makes me want her more. She might be above me in every way, but I still want her under me. I’ve got no business touching her rich-girl skin, but that won’t stop me from stealing a taste. Because rules were meant to be broken—especially when the prize is so fine. In a world where nothing is as it seems, what's buried beneath these lies?

Meghan March - Queen
Io ​sono la sua distrazione, il mio corpo è il suo giocattolo. Ho dovuto cedere, non avevo scelta. Lo odio, mi dico, ma ogni volta che entra da quella porta sento un brivido. Come posso desiderarlo e detestarlo allo stesso tempo? Mi sta facendo impazzire. Non dovevo finire in questo gorgo, dovevo immaginare che Lachlan Mount è un maschio senza regole. Ma non ho nessuna intenzione di arrendermi, non voglio che veda le mie debolezze. Pagherò il mio debito e manterrò intatto il mio cuore.

Meghan March - Richer ​Than Sin (német)
"Unsere ​Familienfehde ist der Stoff aus dem Legenden gemacht sind ..." Ein Riscoff und eine Gable dürfen nicht zusammen sein. Das ist ein ungeschriebenes Gesetz. Doch Lincoln Riscoff und Whitney Gable können sich ihrer Leidenschaft nicht entziehen. Einst verbrachten sie eine unvergessliche Nacht miteinander und hofften, dass sie der Last ihres Erbes vielleicht doch entkommen könnten - bis das Schicksal ihre Wege trennte. Doch als sie sich Jahre später wiedersehen, wissen beide, dass das mit ihnen noch nicht vorbei ist ... denn das mit ihnen wird nie vorbei sein!

Meghan March - Beneath ​This Ink
I’ve ​always known she was too good for me, but that never stopped me from wanting her. And then I finally had her for one night. A night I don’t remember. I figured I’d blown my shot. But now she’s walked back into my life, and this time, I have the upper hand. I want my second chance. Will she be able to see the man beneath this ink?

Meghan March - Black ​Sheep
Every ​family has a black sheep. In the infamous Casso crime family, that black sheep is me—Cannon Freeman. Except I’m not a free man. I’ve never been free. Not since the day I was born. I owe my loyalty to my father, Dominic Casso, even if he won’t publicly acknowledge me as his blood. I’ve never had a reason to go against his wishes… until I met her. Drew Carson turned my world upside when she walked into my club looking for a job. Now, my honor and my life are on the line. Going against my father’s wishes might buy me a bullet straight from his gun, but black sheep or not, it’s time to make my stand. She's worth the fallout.

Meghan March - Sinful ​King
Sie ​schuldet ihm eine halbe Million Dollar, doch er will nur sie! Keira Kilgore ist stolze Besitzerin der Whiskey-Destillerie SEVEN SINNERS - und in großen Schwierigkeiten. Denn eines Abends taucht Lachlan Mount, der gefürchtetste Unternehmer von New Orleans, in ihrem Büro auf und behauptet, ihr verstorbener Ehemann schulde ihm eine halbe Million Dollar. Mount stellt Keira vor eine schwere Wahl: Sie wird alles verlieren, was ihrer Familie jemals wichtig war, es sei denn sie wird Mounts Geliebte!

Meghan March - Richer ​Than Sin
A ​Riscoff and a Gable can never live happily ever after. Our family feud is the stuff of legends. Ten years ago, Whitney Gable caught me off guard with her long legs and grab-you-by-the-balls blue eyes. I didn’t know or care what her name was. Like any Riscoff worth the family name, I went after what I wanted. We burned like a flash fire until she married another man. She hates me, and she should. I objected on her wedding day. Now she’s home, with those same long legs and man-eater stare, but there’s no ring on her finger. They say a Riscoff and a Gable can never live happily ever after . . . but I’m not done with Whitney Gable. I’ll never be done with her.

Meghan March - Dirty ​Girl
From ​author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from the Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? _Desperately seeking rich, famous, single guy with a giant cock to make my lying, cheating, should’ve-been-born-dickless ex-boyfriend realize what he’s just lost. Oh, and I give great head. Just sayin’._ No man in his right mind would answer that ad. Except thousands did. My name is Greer Karas, and I should never be allowed near another bottle of booze again. Because when I drink, my friend and I do stupid things. Like take a page out of my older brother Creighton’s playbook and post something completely asinine on the Internet. Waking up with a giant hangover to find my humiliating personal ad has gone viral is not my finest moment. Cue my look of shock when one of Hollywood’s hottest new bad boys, Cavanaugh Westman, comes knocking at my door and drops his pants to prove that he does indeed have a giant cock. What he doesn’t have is an explanation for why he disappeared from my life without a word three years ago, only to show up on the big screen two years later, killing bad guys in action flicks. Now he wants me again. What the hell do I do now?

Meghan March - Sinful ​Princess
Temperance ​Ransom weiß nicht viel über den Mann, der sich Kane nennt, und der sie Dinge fühlen und begehren lässt, die sie sich in ihren wildesten Träumen nicht ausmalen könnte. Doch was sie weiß, sollte eigentlich genug sein, um sich von Kane fern zu halten. Er ist geheimnisvoll, undurchschaubar und absolut gefährlich. Doch trotz allem kann Temperance sich der Anziehung, die dieser Mann auf sie ausübt, einfach nicht entziehen.

Meghan March - Dirty ​Together
My ​wife. I love saying those words. She’s mine, and if she thinks I’m going to let her run without tracking her down and bringing her back to where she belongs—with me—then she’s about to be introduced to a new reality. Because I’ll fight dirty to give her the happily ever after she deserves. Dirty Together is the final book in The Dirty Billionaire Trilogy and should be read following Dirty Billionaire and Dirty Pleasures.

Meghan March - Dirty ​Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from The Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? Dirty Love is the conclusion of the Dirty Girl Duet, and should be read following Dirty Girl . Greer Karas has been mine since the first day I saw her. I walked away because she deserved better than I could offer, but I always planned to come back and stake my claim when the time was right. But true to form, Greer wasn't willing to wait. She threw down a challenge, and I’m meeting her head-on. I’m not walking away this time because sometimes you have to fight dirty for love.

Meghan March - House ​of Scarlett
Gabriel ​Legend is unlike any other man I’ve ever met.
 He came into my life like a hurricane, shattering all my assumptions and preconceived notions.
 I wasn’t prepared for him. I wasn’t prepared for any of it.
 But life doesn’t wait until you’re ready.
Whatever happens next, I know one thing for certain.
 I will never be the same Scarlett I was before I met him.

Meghan March - Deeper ​Than Love
"Wenn ​alles, was du willst, plötzlich auf der anderen Seite der Angst liegt ..." Unschuldig bis zum Beweis der Schuld. So mag die Welt funktionieren, aber nicht die der Familie Riscoff. Doch Whitney hat es satt, für Dinge beschuldigt zu werden, nur weil ihr Nachname Gable ist. Erst recht von einem Riscoff, der sie immer wieder in seinen Bann zieht. Erst recht von dem Mann, der sie kennt wie niemand sonst. Lincoln weiß, dass er vielleicht die Stadt besitzt. Aber wird Whitney je zu ihm gehören, wenn sie ihm nicht vertrauen kann?

Meghan March - Beneath ​the Truth
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes the final sexy standalone set in the Beneath world of New Orleans. I used to believe there were lines in life you don't cross. Don't lie. Don't cheat. Don't steal. Until I learned people don't always practice what they preach. I turned in my badge and gun and walked away from everything. Then I got the call no one wants, and I’m back in New Orleans. What I don't expect is for her to be here too. Another line you don’t cross? Don't touch your best friend’s little sister. She's always been off-limits. Too bad I don't follow the rules anymore. ***May absolutely be read as a standalone!***

Meghan March - Luck ​of the Devil
My ​poker face has always been my greatest asset, along with my grit and determination. I was beholden to no one. Asked permission for nothing. Then Jericho Forge took my life by storm. I traded my freedom for something infinitely more precious, but I didn’t realize Forge was holding an unbeatable hand. Now, all I have to do is survive the high-stakes game my life has become—with my heart intact. But not falling in love with Forge will take the luck of the devil.

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Sinful ​Royalty
Ihre ​Beziehung zu dem mysteriöse Kane hat Temperance Ransoms Leben vollkommen auf den Kopf gestellt. Nun muss sie sich in seiner gefährlichen Welt zurechtfinden, in der es fast unmöglich ist, Lüge von Wahrheit zu unterscheiden. Doch trotz der stetig lauernden Bedrohungen ist Temperance fest entschlossen, für ihre Liebe zu Kane zu kämpfen. Denn das, was die zwei verbindet, ist jedes Risiko wert.

Meghan March - Dirty ​Pleasures
I ​did it. I married a billionaire. My reasons are my own, but the last thing I expected was to feel owned. I may have taken vows, but I’m still determined to be me. Now his rules are taking over my world, but I’m not the kind of girl to just obey. There’s only one problem: I might actually be falling for him… I have no idea how this marriage is going to go, but holding onto a piece of myself while succumbing to his dirty pleasures is shaping up to be the ride of a lifetime. Dirty Pleasures is the second book in The Dirty Billionaire Trilogy. Dirty Together, the conclusion of this filthy trilogy, will release on 1/12/2016.

Meghan March - Heart ​of the Devil
From ​New York Times bestselling author Meghan March comes the stunning conclusion to the Forge Trilogy. In this final volume, ruthless billionaire Jericho Forge faces his toughest challenge. To emerge victorious, he’ll have to give up the one thing he’s never offered a woman—his heart. It started as a game. She was nothing but my pawn. But I was quick to see the error in my ways, and now she is everything I never knew I needed. The value of a woman like India Baptiste is beyond measure. But the problem with being a man like me? I’ve already screwed this up, and there’s no guarantee India will take me on for one last bet. I'll do whatever I have to do. Drop to my knees and offer her the only thing I have left. The one thing that’s only ever been hers—the heart of the devil.

Meghan March - Take ​Me Back
From _USA ​Today_ bestselling author Meghan March comes a hot new standalone second chance romance. We fell in love on a beach, got married in paradise, and rode off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after. Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built. It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work. I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything. Two damaged people. Countless secrets. The fight of our lives. We might be broken, but we’re not done. _Take Me Back_ is a standalone second chance romance, not related to any series.

Meghan March - The ​Fight for Forever
You ​can only keep what you can protect. That’s all I’ve ever known. It’s the way I’ve lived my life. Now, everything I never knew I needed is at risk, and I’m not letting anyone take it from me. I won’t let anyone take her from me. They say love is a battlefield, so I’m ready for war. This time, it’s the fight for forever.

Meghan March - Gyönyörű ​kísértés
"Elbűvölt ​és magába szippantott."- Dirty Girl Romance Ő egy rejtély. Egy feladvány. A valós személyisége egy titok, melyet a megtévesztés rétegei temetnek el. Ugyanakkor egy olyan szenvedély, amit nem tudok lerázni magamról. Olyan vonzalom, ami ellen nem harcolhatok. Aztán rájövök, ki is ő valójában: a férfi, aki még az ördögnél is veszélyesebb. És most szükségem van rá, hogy megmentsem mindazt, ami fontos nekem. Visszavonulót kell fújnom. Meg kell védenem magam a veszélytől, amely minden lépését kíséri. Ami könnyű is lenne... ha nem szerettem volna belé. Folytatódik a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének, Meghan Marchnak a legújabb története a pusztító és megsebzett antihősről. A Gyönyörű kísértés a Kísértés-sorozat második kötete.

Kollekciók