Ajax-loader

Meghan March könyvei a rukkolán


Meghan March - Bűn ​és remény
"Imádtam ​ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző "Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads Örökre az enyém leszel! Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel. Az életed árán is megtartod. És az életed árán is dédelgeted. Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt. Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció. Nem számít, ki és mi kerül az utunkba - ezúttal örökre az enyém lesz. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.

Meghan March - Bűn ​és viszály
"Tiltott ​szerelem és ellenállhatatlan szenvedély." Harlequin Junkie "Elragadó és izgalmas. Még többet akarok belőle!" Totally Addicted blog Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart... Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának második részében a gyűlölet, a tiltás és a józan ész ellenére felsejlik a második esély és a boldog szerelem lehetősége.

Meghan March - A ​Legenda bukása
"Ahogy ​olvastam, szinte filmként pergett a cselekmény a szemem előtt. Hibátlan a forgatókönyv, a váratlan fordulatok és a végzetes vonzódás egészen elsöprő." - Reviews from the Heart Nem lehetnél az enyém... Két különböző világból érkeztünk. Én utcakölyökként nőttem fel, ő finom úrilányként egy elefántcsonttoronyban. Engem a puszta erőm tartott életben, ő azonban gyönge, mint a harmat. Soha nem lett volna szabad megismernünk egymást. Soha nem lett volna szabad találkoznunk. De ami történt, megtörtént. A lelkemet is eladnám egyetlen csókjáért. Az ördöggel is szembeszállnék a kacagásáért. Az életemet adnám egyetlen éjszakáért. Tudom, hogy Scarlett Priestnek semmi keresnivalója a hozzám hasonló férfiak közelében, mégis vonz, mint a mágnes. Ha ő lesz a bukásom, hát elbukom, és boldogan áldozom fel magam. Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője a letehetetlen Legenda-trilógia első könyvében ismét egy veszélyesen elbűvölő alfa-hímet mutat be az olvasóknak.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Meghan March - Utolsó ​kísértés
"Hihetetlenül ​izgalmas és fordulatos." - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság. Betoppant az életembe, és arra ösztönzött, hogy kibújjak a biztonságos kis csigaházamból. Minden álmom valóra válik, kivéve azt az egyet, amit a leginkább szeretnék: a saját hepiendem. De küzdeni fogok érte. Most és mindörökké. Meghan Marchnak, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb sorozatának befejező részében felkerül végre a pont az i-re. Az Utolsó kísértés a Kísértés-sorozat befejező kötete.

Meghan March - Vágy ​és hatalom
Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát... ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Meghan March - Véletlen ​szeretők
***USA ​Today bestseller szerző*** "Konfliktusok és titkok, imádtam!" nightowlreader.com "Csak a füllesztő erotika... " bffbookblog.com Milyen a férfi? Arrogáns. Milyen a nő? Önelégült. Gyűlölöm a férfit. Vágyom a nőre. Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. Engem pedig minden elutasítás megerősít. Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Hard ​Charger
Lia ​has known true darkness—and not just because of the power grid failure nine months ago. She has faced evil and emerged a survivor. Now if she could just make the two men she wants see her as whole and not broken … maybe she’d have a chance at the future she’s determined to claim. Cam and Travis have been brothers-in-arms since their days as Force Recon Marines, and there’s nothing Cam wouldn’t do for his best friend—except let him have the woman Cam’s been patiently waiting for. But when Lia shocks him by saying she wants them both, he has the decision of a lifetime to make. Lose the girl, or lose his best friend. In a world where nothing is certain, can three people find their way to love?

Meghan March - Richer ​Than Sin (német)
"Unsere ​Familienfehde ist der Stoff aus dem Legenden gemacht sind ..." Ein Riscoff und eine Gable dürfen nicht zusammen sein. Das ist ein ungeschriebenes Gesetz. Doch Lincoln Riscoff und Whitney Gable können sich ihrer Leidenschaft nicht entziehen. Einst verbrachten sie eine unvergessliche Nacht miteinander und hofften, dass sie der Last ihres Erbes vielleicht doch entkommen könnten - bis das Schicksal ihre Wege trennte. Doch als sie sich Jahre später wiedersehen, wissen beide, dass das mit ihnen noch nicht vorbei ist ... denn das mit ihnen wird nie vorbei sein!

Meghan March - Take ​Me Back
From _USA ​Today_ bestselling author Meghan March comes a hot new standalone second chance romance. We fell in love on a beach, got married in paradise, and rode off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after. Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built. It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work. I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything. Two damaged people. Countless secrets. The fight of our lives. We might be broken, but we’re not done. _Take Me Back_ is a standalone second chance romance, not related to any series.

Meghan March - Madam ​Temptress
I ​didn’t choose this path. No one would. I played the cards I was dealt. This life made me. This city made me. I won’t apologize for who I’ve become. Moses wouldn't have me any other way. He says he wants forever, and I’m starting to believe him. But I can’t outrun my past, and my sins are catching up with me. If it’s time to atone, I’ll gladly pay my penance. We might be getting our second chance, but we have to make it out alive first.

Meghan March - Deeper ​Than Love
"Wenn ​alles, was du willst, plötzlich auf der anderen Seite der Angst liegt ..." Unschuldig bis zum Beweis der Schuld. So mag die Welt funktionieren, aber nicht die der Familie Riscoff. Doch Whitney hat es satt, für Dinge beschuldigt zu werden, nur weil ihr Nachname Gable ist. Erst recht von einem Riscoff, der sie immer wieder in seinen Bann zieht. Erst recht von dem Mann, der sie kennt wie niemand sonst. Lincoln weiß, dass er vielleicht die Stadt besitzt. Aber wird Whitney je zu ihm gehören, wenn sie ihm nicht vertrauen kann?

Meghan March - Bad ​Judgment
A ​deliciously sexy enemies to lovers standalone coming this summer from USA Today bestselling author Meghan March. He’s so arrogant. She’s so self-righteous. I can’t stand him. I want her. He’s a distraction I don’t need. She’ll say yes eventually because I’m not giving up. Justine Porter is stuck between a rock and a stripper pole. She lost her law school scholarship, which means she has two choices to keep her life on track: strip for her tuition or tutor the most distractingly sexy guy in her class—the one she’s been turning down for two years straight. It should be an easy choice, but tutoring Ryker Grant could derail her plans to graduate with honors faster than two-for-one night at the Déjà Vu. Then again, topless has never really been her color. She could take the easy road, just this once . . . but the deal has enough loopholes to trip anyone up. Who knew they taught bad judgment in law school?

Meghan March - Dirty ​Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new spin-off duet from The Dirty Billionaire Trilogy. Are you ready to get dirty again? Dirty Love is the conclusion of the Dirty Girl Duet, and should be read following Dirty Girl . Greer Karas has been mine since the first day I saw her. I walked away because she deserved better than I could offer, but I always planned to come back and stake my claim when the time was right. But true to form, Greer wasn't willing to wait. She threw down a challenge, and I’m meeting her head-on. I’m not walking away this time because sometimes you have to fight dirty for love.

Meghan March - Sinful ​King
Sie ​schuldet ihm eine halbe Million Dollar, doch er will nur sie! Keira Kilgore ist stolze Besitzerin der Whiskey-Destillerie SEVEN SINNERS - und in großen Schwierigkeiten. Denn eines Abends taucht Lachlan Mount, der gefürchtetste Unternehmer von New Orleans, in ihrem Büro auf und behauptet, ihr verstorbener Ehemann schulde ihm eine halbe Million Dollar. Mount stellt Keira vor eine schwere Wahl: Sie wird alles verlieren, was ihrer Familie jemals wichtig war, es sei denn sie wird Mounts Geliebte!

Meghan March - Beneath ​This Mask
He ​loves me, and he doesn’t even know my real name. The limelight that follows him could expose everything I’m hiding. But even knowing the risks, I can’t force myself to stay away. I’m going to break his heart, but mine will shatter right along with it. Will we lose it all when I reveal what’s beneath this mask?

Meghan March - Dirty ​Pleasures
I ​did it. I married a billionaire. My reasons are my own, but the last thing I expected was to feel owned. I may have taken vows, but I’m still determined to be me. Now his rules are taking over my world, but I’m not the kind of girl to just obey. There’s only one problem: I might actually be falling for him… I have no idea how this marriage is going to go, but holding onto a piece of myself while succumbing to his dirty pleasures is shaping up to be the ride of a lifetime. Dirty Pleasures is the second book in The Dirty Billionaire Trilogy. Dirty Together, the conclusion of this filthy trilogy, will release on 1/12/2016.

Meghan March - Vigyél ​magaddal
***USA ​Today bestseller szerző*** "Egy csodálatos romantikus történet az újrakezdésről" amazon.co.uk "Titkokkal és fordulatokkal teli könyv, imádtam" whitehotreads.com A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos "igen" nem garancia az örökkön-örökkére. Most, két évvel később, alig ismerek magunkra. Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat. Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent. Két sérült ember. Számtalan titok. Harc az életünkért. Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk. A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Meghan March - Savage ​Prince
Who ​knew things could get even darker and dirtier in New Orleans? New York Times bestselling author Meghan March introduces the Savage Prince of the city, the man you never want to meet. I do what I want and who I want. I don’t follow anyone’s rules—even my own. I knew I shouldn’t touch her, but it didn’t stop me. Didn’t stop me the second time either. Only made me want a third. My lifestyle suits the savage I am, and she doesn’t. But Temperance Ransom is my newest addiction, and I’m nowhere near ready to quit her yet. I’ll have her my way, even if it means dragging her into the darkness. Hopefully it doesn’t kill us both.

Meghan March - Sinful ​Princess
Temperance ​Ransom weiß nicht viel über den Mann, der sich Kane nennt, und der sie Dinge fühlen und begehren lässt, die sie sich in ihren wildesten Träumen nicht ausmalen könnte. Doch was sie weiß, sollte eigentlich genug sein, um sich von Kane fern zu halten. Er ist geheimnisvoll, undurchschaubar und absolut gefährlich. Doch trotz allem kann Temperance sich der Anziehung, die dieser Mann auf sie ausübt, einfach nicht entziehen.

Meghan March - Iron ​Princess
He’s ​a mystery. An enigma. His very identity is a secret buried beneath layers of deception. He’s also an addiction I can’t shake. An attraction I can’t fight. And then I found out exactly who he is—a man more dangerous than the devil himself. Now I need him in order to save everything that matters to me. I have to pull back. Protect myself from the danger that haunts his every step. Which would be easy . . . if I could stop myself from falling in love with him.

Meghan March - Real ​Sexy
Country ​music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March. *** In Nashville, country stars are a dime a dozen. I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me. I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it. Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through. Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too. _Real Sexy_ is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following _Real Dirty_.

Meghan March - Black ​Sheep
Every ​family has a black sheep. In the infamous Casso crime family, that black sheep is me—Cannon Freeman. Except I’m not a free man. I’ve never been free. Not since the day I was born. I owe my loyalty to my father, Dominic Casso, even if he won’t publicly acknowledge me as his blood. I’ve never had a reason to go against his wishes… until I met her. Drew Carson turned my world upside when she walked into my club looking for a job. Now, my honor and my life are on the line. Going against my father’s wishes might buy me a bullet straight from his gun, but black sheep or not, it’s time to make my stand. She's worth the fallout.

Meghan March - Ruthless ​King
New ​Orleans belongs to me. You don’t know my name, but I control everything you see—and all the things you don’t. My reach knows no bounds, and my demands are always met. I didn’t need to loan money to a failing family distillery, but it amuses me to have them in my debt. To have her in my debt. She doesn’t know she caught my attention. She should’ve been more careful. I’m going to own her. Consume her. Maybe even keep her. It’s time to collect what I’m owed. Keira Kilgore, you’re now the property of Lachlan Mount.

Meghan March - Beneath ​This Ink
I’ve ​always known she was too good for me, but that never stopped me from wanting her. And then I finally had her for one night. A night I don’t remember. I figured I’d blown my shot. But now she’s walked back into my life, and this time, I have the upper hand. I want my second chance. Will she be able to see the man beneath this ink?

Meghan March - Real ​Good Love
From ​USA Today bestselling author Meghan March comes a sexy new duet with a hero you won't want to miss. I’ve had my fair share of bad boys, but nothing prepared me for what it was like to be with a real good man. Logan Brantley changed everything. Somewhere along the way, what started as a fling became the best part of my life. He makes me want all the things I’ve never had, like forever and happily ever after, but nothing worth having comes easily. Everyone is betting on us to fail, but I’m ready to fight for this real good love. Real Good Love is the conclusion of the Real Duet and should be read following Real Good Man.

Meghan March - Richer ​Than Sin
A ​Riscoff and a Gable can never live happily ever after. Our family feud is the stuff of legends. Ten years ago, Whitney Gable caught me off guard with her long legs and grab-you-by-the-balls blue eyes. I didn’t know or care what her name was. Like any Riscoff worth the family name, I went after what I wanted. We burned like a flash fire until she married another man. She hates me, and she should. I objected on her wedding day. Now she’s home, with those same long legs and man-eater stare, but there’s no ring on her finger. They say a Riscoff and a Gable can never live happily ever after . . . but I’m not done with Whitney Gable. I’ll never be done with her.

Meghan March - Guilty ​as Sin
Guilty ​until proven innocent. That’s the way the world works, right? I’m tired of being convicted without evidence, all because my last name is Gable. The Riscoffs might own this town, but I’m done following their rules. If only I could forget just how easily Lincoln Riscoff can drag me under his spell.

Meghan March - Beneath ​These Shadows
The ​only permanent thing in my life is the ink I put on my clients. I drift from city to city, in and out of beds, from one tattoo shop to the next. Every time I start to put down roots, I rip them up. Until New Orleans. Until her. She’s everything I’m not. Full of fire and life. An innocent where I’m a sinner. I want to consume her. Protect her. Keep her. But first, I have to escape from beneath these shadows.

Meghan March - Sinful ​Royalty
Ihre ​Beziehung zu dem mysteriöse Kane hat Temperance Ransoms Leben vollkommen auf den Kopf gestellt. Nun muss sie sich in seiner gefährlichen Welt zurechtfinden, in der es fast unmöglich ist, Lüge von Wahrheit zu unterscheiden. Doch trotz der stetig lauernden Bedrohungen ist Temperance fest entschlossen, für ihre Liebe zu Kane zu kämpfen. Denn das, was die zwei verbindet, ist jedes Risiko wert.

Meghan March - Queen
Io ​sono la sua distrazione, il mio corpo è il suo giocattolo. Ho dovuto cedere, non avevo scelta. Lo odio, mi dico, ma ogni volta che entra da quella porta sento un brivido. Come posso desiderarlo e detestarlo allo stesso tempo? Mi sta facendo impazzire. Non dovevo finire in questo gorgo, dovevo immaginare che Lachlan Mount è un maschio senza regole. Ma non ho nessuna intenzione di arrendermi, non voglio che veda le mie debolezze. Pagherò il mio debito e manterrò intatto il mio cuore.

Meghan March - House ​of Scarlett
Gabriel ​Legend is unlike any other man I’ve ever met.
 He came into my life like a hurricane, shattering all my assumptions and preconceived notions.
 I wasn’t prepared for him. I wasn’t prepared for any of it.
 But life doesn’t wait until you’re ready.
Whatever happens next, I know one thing for certain.
 I will never be the same Scarlett I was before I met him.

Kollekciók