Ajax-loader

Elizabeth Lowell könyvei a rukkolán


Elizabeth Lowell - Nyári ​szerelem
Raine ​Chandler-Smith egyetlen, kudarccal végződött kalandja után többé meg sem próbál akár csak egy férfit is meghódítani. Ám a nyári olimpiai játékok idején megismerkedik a legkeményebb férfival, akit valaha is látott. Ez a titokzatos alak csak könnyű nyári játéknak tekinti kapcsolatukat, vagy ez kölcsönös szerelem, amit egy rejtély árnyékol be?

Elizabeth Lowell - Mozgó ​célpont
"Serena! ​Amikor ezt olvasod, én már nem élek. Nem kell sajnálnod. Hosszabb életet éltem, mint sokan mások, és életem hasznos része már rég elszállt. Ha ezzel a levéllel együtt csak néhány lapot kapsz meg a Tudós könyvéből, akkor nem sikerült teljesítenem a kötelességemet. Az anyák ezer éven keresztül adták át ezt a könyvet elsőszülött lányuknak. Az évszázadok során néhány lapot elveszítettünk, de nem sokat. Legalábbis az én generációmig. Én megpróbálom visszaszerezni, ami elveszett. Már elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne féljek a haláltól, inkább vágyom rá. Ha nem járok sikerrel, és te úgy döntesz, hogy felkutatod az örökségedet, emlékezz vissza rám, amikor még fiatal voltam. Gondolkozz úgy, mint én akkor! Aztán gondolkozz úgy, mint amikor még gyermek volták, amikor a sivatag még új volt neked! Meg fogod találni a Tudós könyvét. Légy nagyon óvatos! A hamisítás veszélyes dolog. Egy bölcs asszony nem próbálkozna tovább. De hát az én klánom elsőszülött asszonyai soem voltak bölcsek. Ezer éven át egyszer sem. Ha eljutsz oda, ahová ezek a lapok elvezetnek, ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem. Ne ülj meg egy helyben, légy mozgó célpont. Egyetlen férfiban se bízz meg, ha az örökségedről van szó! Az életed múlik rajta." Elizabeth Lowell, több történelmi tárgyú és modern kori regény szerzője, Washington államban él. Ez az első, magyar nyelven megjelenő kötete.

Elizabeth Lowell - A ​múzsa hagyatéka
A ​Tökéletes Összhatás dizájnstúdió tulajdonosa, Sara Medina műkereskedő bejárja a világot, hogy az ügyfeleinek felhajtsa a megfelelő műalkotást. Kényelmes, kifinomult San Franciscó-i életét fényévek választják el szülei tejgazdaságának ínséges világától. Sara keményen megdolgozott azért, hogy kiszabaduljon a vidéki életből, és nem is kíván visszatérni oda, legfeljebb csak egy futó látogatás erejéig. Még egy olyan izgalmas ember kedvéért sem, mint az új ügyfele, Jay Vermilion, akinek több tucat remek festmény van a tulajdonában, amelyek szárnyakat adhatnak Sara karrierjének. Jay nemrég örökölte meg a Vermilion-ranchot, a káprázatos wyomingi Teton-hegység közelében. Miközben Jay megjárt két háborút, az apja irányította a családi birtokot, míg a betegség el nem vette az erejét, majd az életét. Jaynek szent elhatározása, hogy helyreállítja a ranch fényét – több nemzedéknyi ős munkájának gyümölcsét –, ám ehhez először le kell rendeznie az ádáz családi viszályt cselszövő ex-mostohaanyjával és kapzsi féltestvérével. A tét néhai apja képgyűjteménye, amely a tehetséges, de kevéssé ismert festő, Armstrong „Custer” Harris műveiből áll. Jaynek tehát kisebb gondja is nagyobb, mint feleséget találni, és létrehozni a Vermilionok hetedik generációját. Amikor több hónapnyi bensőséges telefonálgatás után Sara és Jay végül személyesen találkoznak, az szerelem első látásra – egy mindkét fél számára alkalmatlan érzelem. A helyzetet tovább bonyolítja egy kettős gyilkosság a hegyekben, és az árulás gyanúja a családon belül. Miközben együttes erővel igyekeznek leleplezni a gyilkost, Sara és Jay tehetetlenek a lángoló szenvedéllyel szemben. Jay egész életében egy olyan nőre vágyott, mint Sara – egy erős, okos, talpraesett asszonyra, aki ugyanúgy otthon van a nyeregben, mint a tűsarkúban –, ám tisztában van vele, hogy Sara nem arra vágyik, amit ő nyújtani tud. És Sara is tudja, hogy nem ő a megfelelő nő Jay számára, még akkor sem, ha látszólag tökéletesen összeillenek. Aztán a gyilkos célba veszi Sarát. És hirtelen Jay, a harcba belefáradt katona rájön, hogy ismét van valami, amiért akár az életét is hajlandó feláldozni…

Elizabeth Lowell - Innocent ​as Sin
On ​what at first appears to be an ordinary day, everything changes for private banker Kayla Shaw when she barely escapes a brutal kidnapping attempt and finds herself accused of a shocking crime: the illegal laundering of hundreds of millions of dollars. Damned by lies and false "evidence," she is trapped with no place to run. After five agonizing years, landscape painter Rand McCree has finally been offered what he desires most: the name of his twin brother's murderer. Hungry for vengeance, he accepts a job that will place him in the killer's orbit . . . and tantalizingly close to Kayla Shaw. The cold-blooded international criminal responsible for Rand's brother's death has targeted Kayla as his next victim—and only Rand can stop him from killing again. Suspicious of each other, needing each other, they are two against the world as the violence of the past erupts in the present. And now innocence alone will not be enough to keep Kayla Shaw alive. . .

Elizabeth Lowell - Eden ​Burning
Paradise ​calls to Chase Wilcox. A man of science fascinated by the rebirth of life in the wake of cataclysmic natural upheaval, he is drawn to the lush beauty of the island of Hawaii and the secrets it holds—while escaping the destruction of his own personal world. Here where warm breezes caress the skin and vibrant colors assault the senses—and where dangerous fires rage unseen beneath the earth's surface—Chase plans to immerse himself in his work...and somehow heal and forget. The last thing he needs or wants is love.But the island is home to many unexpected wonders, which is why Nicole Ballard could never leave it. A research assistant, an artist, and a dancer—a tall, stunning redhead who goes by the stage name of Pele, the goddess of fire—she, too, hides a secret pain, releasing her pent-up sensuality to the accompaniment of native drums before a mesmerized audience. Nicole has never met a man quite like Chase, strong, intense, and brilliant. And he, in turn, is fascinated by this remarkable woman who seems to be a breathtaking force of nature in her own right. Fate has cast them together, causing a chain reaction that neither imagined in their most secret dreams.Joined on an important scientific project that carries them into the verdant heart of a tropical wonder land, Nicole and Chase will be forced to confront their own lingering inner darkness, while resisting a newly inflamed need to touch, to give...to care. But in the shadows of Kilauea, all restraints will be broken, as emotions flow as hot and free as rivers of molten lava. And desire will erupt, as unpredictable and dangerous as the living volcano, transforming the very landscape of their lives—a torrent that no power on earth can contain, a passion that bums like fire.

Elizabeth Lowell - Where ​the Heart Is
Safe ​After the pain of betrayal and divorce—after years spent decorating other people's houses—Shelley Wilde's cherished dream has finally come true: a home all her own, where she can live happily, secure. . .and alone. Wild But Cam Remington has come to shatter her solitude. A traveler who has journeyed to the world's wildest places, a renegade with no roots and no shame, he is everything Shelley has ever feared-and desired-in a man. Free An intruder has broken through Shelley's barricades to lure her wounded spirit out of hiding with his electric sensuality. And it will take a traveling man to show her that real love is risk and danger. . .and that home is the haven found in a lover's embrace. A captivating contemporary love story in Where the Heart Is, bestselling author Elizabeth Lowell revisits and expands upon Traveling Man, one of her most beloved classic novels. It is an unforgettable tale that brims with the passion and magnificent artistry that have become her trademarks.

Elizabeth Lowell - A ​halál színe
Elizabeth ​Lowell neve egyet jelent az izgalmas történetekkel, amelyek harmonikusan ötvözik a feszültséget, intrikát és szenvedélyt. A New York Times kiváló bestsellerszerzőjének páratlan tehetségét ezúttal egy árulásról, mohóságról, cselszövésről és gyilkosságról szóló lebilincselő új történetben csodálhatjuk meg. Kate Chandler számára élete nagy lehetősége, hogy elkészítheti a hét ritka, felbecsülhetetlen értékű zafírkövet, amellyel megszilárdíthatja a világ legjobb drágakőcsiszolói között kivívott hírnevét. De valami szörnyű, tragikus dolog történik az áru egyszerűnek indult kézbesítése közben. A zafírok nyomtalanul eltűnnek. Ugyancsak nyoma vész a futárnak, akit Kate megbízott a kövek szállításával. Ez a férfi nem más, mint Kate féltestvére, Lee, aki mostanra már bizonyára halott. Kate-nek pedig váratlanul menekülnie kell az őt üldöző szövetségi ügynökök elő, akik azzal gyanúsítják, hogy ő volt a kitervelője egy ravasz drágakőlopásnak. Sam Groves, az egyik legjobb különleges ügynök, az FBI különleges akciócsoportjának fontos tagja a tökéletes személy a hajsza vezetésére, mivel őt sosem lenne képes kijátszani egy magabiztos nő. De van valami zavaró ebben a megbízatásban, mert valaki más is el akarja kapni Kate Chandlert. Csak Kate sejti a szörnyű igazságot: akaratlanul és tudtán kívül az árulás, csalás és hidegvérű gyilkosság olyan szövevényébe botlott, amely messze túlmegy egy egyszerű drágakőrabláson. És a dermesztő, fenyegető hang a telefonban csak megerősíti legsötétebb gyanúját. Amikor Sam Grovest, az őt árnyékként követő FBI-ügynököt sikerül rávennie, hogy higgyen neki, az ügy jó irányt vehet. De már kiadták az utasítást egy könyörtelen és hatékony bérgyilkosnak: Kate Chandler nem élhet tovább...

Elizabeth Lowell - Pearl ​Cove
Surrounded ​by potential enemies, Hannah McGarry faces the mystery of her husband's suspicious death, the prospect of bankruptcy ... and the disappearance of the fabulous Black Trinity necklace that was to be her financial security. Desperate, she calls Archer Donovan, a silent partner in Pearl Cove, her late husband's pearl farm venture. He might help her ... if the price is right.

Elizabeth Lowell - Night ​Diver
New ​York Times bestselling author Elizabeth Lowell plunges into the adventurous and deadly world of underwater treasure hunters in a heart-stopping tale that superbly combines atmosphere, action, romance, and suspense. After a family tragedy, Kate Donnelly left the Caribbean behind forever. But a series of bad management decisions has left her family's diving and marine recovery business drowning in red ink. Now her brother pleads with her to come back to the island nation of St Vincent. Without Kate's financial expertise, the iconic treasure-hunting enterprise started by her grandfather will go under. Unable to say no to the little family she has left, Kate heads back to the beautiful and terrifying ocean that still haunts her nightmares. Holden Cameron was addicted to the adrenaline rush of active duty—including narrowly surviving an underwater explosives accident. The last thing the former British military diver wants is to babysit a family of thieves on a tropical island—even if they are the world-famous Diving Donnellys. But in his new civilian job, Holden must investigate the suspicious activity surrounding a Donnelly dive to recover treasure from the ancient wreck of a pirate ship. When equipment, treasure, and even divers begin to disappear, Kate and Holden form an uneasy alliance to uncover the truth. But the deeper they plummet into the mystery, the closer they come to each other. Soon they are sharing their deepest fears and darkest secrets—and a combustible chemistry too hot to ignore.

Elizabeth Lowell - Kincsvadászok
Elizabeth ​Lowell csodával határos módon alkot feszültségből, kalandból és érzékiségből olyan aranyat, amely a New York bestsellerlistájára is felkerül. És legújabb, tizennégy karátos remekműve igazán hátborzongató. Egy öregember a délkeleti sivatag tűző melegében. Tudja, hogy kifutott az időből - saját szerencséjének rossz karmája végül, ötven év után, mégiscsak utolérte... Risa Sheridan mindent tud az aranyról, amit tudni lehet - történetét, titkait, összetételét, veszélyeit. Főnöke, Shane Tannahil megszállottan rajong ezért a drága fémért, és így ezt választotta kivételesen sikeres Las Vegas-i szerencsejáték-komplexumának, az Aranygyapjúnak központi témájául is. Most egy ősi kelta arany ékszert kínálnak Shane-nek a gyűjteménye számára, sőt, továbbiakat is ígérnek, és a kaszinótulajdonos nem tud ellenállni. De Risa, bár osztozik Shane lelkesedésében, aggodalmat is érez, mert van ebben a műtárgyban valami titokzatos, nyugtalanító, valami, ami azt súgja: ne közeledj! Hallgatniuk kellene erre a hangra, mégsem teszik. És hamarosan egymás után halnak meg az emberek Risa és Shane körül, mivel gonosz kezek nyúlnak a különleges aranykincs után, melyet a druidák idejéből származó ijesztő rejtély vesz körül. A szépséges aranyszakértőt és aranyimádó főnökét azonban a jelen veszélyei közelebb hozzák egymáshoz, ugyanakkor egy alattomos terv központi szereplőjévé is teszik őket, amely Shane Tannahil és alkotása elpusztítására tör. Akár az ősi átok lett úrrá életükön, akár csak gátlástalan ellenfeleik egyszerű, gyilkos kapzsisága, hirtelen nincs hol elrejtőzniük Las Vegas őrült forgataga és vakító csillogása közepette. A Kincsvadászok üdítően izgalmas és szenvedélyes regény, váratlan fordulatokkal, melyektől az olvasónak eláll a lélegzete. Újra remekül példázza, miért tartják Elizabeth Lowellt a jelenkori kalandregényírók egyik legjobbjának.

Elizabeth Lowell - Amber ​Beach
Deadly ​secrets are buried on Amber Beach ... Donovan International is a power to be reckoned with in the dazzling and cutthroat worldwide gem trade -- and is therefore a target for the murderous greed of unscrupulous competitors. Though a shrewd businesswoman, Honor Donovan has been effectively shut out of the dangerous family enterprise by the Donovan males -- until her favorite brother, Kyle, mysteriously vanishes along with a fortune in stolen amber. Now, linking up with "fishing guide" Jake Mallory -- whose previous association with the Donovans has bred mistrust and suspicion -- Honor sets out for the Pacific Northwest in search of answers. But old wars and new politics have lured ruthless, high-stakes players from around the globe into a deadly game. And suddenly, elusive trust can be the only salvation -- and death the penalty for deceit -- if Honor and Jake hope to survive the perilous intrigues surrounding a breathtaking lost Czarist treasure known as the Amber Room ...

Elizabeth Lowell - Perfect ​Touch
The ​New York Times bestselling queen of romantic suspense returns with a heart-racing tale in which a former soldier turned rancher and a beautiful designer race to stop a vicious killer—a battle for survival that threatens to explode in an intense and irresistible passion. An art dealer and owner of her own design studio, Perfect Touch, Sara Medina travels the world to find the ideal artwork for her clients. Her sophisticated, comfortable life in San Francisco is light years away from the poverty of her family’s dairy farm, and Sara will do whatever it takes to keep her business strong. A dedicated urban career woman focused on her work, she doesn’t have time or energy for a family or distracting romantic entanglements. Jay Vermillion recently inherited Vermillion Sky, a working ranch near Wyoming’s breathtaking Grand Teton Mountains—and the estates of the rich and restless. While he was fighting in two wars, his father tried to keep the homestead running, until illness stole his fight and then his life. Jay’s determined to restore Vermillion Sky, but first he’s got to settle a vicious battle with his former stepmother over some of his late father’s paintings. The last thing on his mind is a finding a wife and creating a seventh generation of Vermillions. When Jay hires Sara to handle his father’s artwork, it’s love at first sight—a mutually inconvenient attraction that is soon complicated by a double murder at the edge of the ranch and a potential betrayal even closer to home. Working together to unmask a murderer, Sara and Jay try to fight the intense heat between them. Then the killer targets Sara. And suddenly, Jay, the war-weary soldier, finds something he’s once again willing to die for . . .

Elizabeth Lowell - A ​Savoy-átok
Lacey ​Quinn néhány évvel ezelõtt több száz festményt örökölt nagyapjától, a kaliforniai impresszionisták egyik - szerinte érdemtelenül mellõzött - képviselõjétõl. Maga is festõ, mellesleg régiségkereskedõ lévén Lacey elhatározza, hogy megmutatja "Szivárvány nagypapa" (ahogyan õ nevezi) alkotásait az egyik legismertebb plein air festõnõnek, akit a szakma egyszerûen La Susaként emleget. A bemutatásra kiválasztott három kép egyike a majd' kilencvenévesen nyomtalanul eltûnt és halottnak hitt David Quinn életmûvének sajátos, zárt egységet alkotó, ún. Halál-sorozatából való, amely hátborzongató hûséggel dolgozott fel számtalan változatban három "témát": autóbaleset, égõ ház, vízbefúló nõ. A másik kettõ viszont tájkép, amelyek stílusa és technikája kísértetiesen emlékeztet egy közel harminc éve halott ifjú tehetség, Lewis Marten festményeihez. Amikor a képek a nyilvánosság elé kerülnek, megindul a lavina. Laceyvel sorozatban ijesztõ események történnek. A testõrül mellé szegõdõ egykori rendõr, Ian Lapstrake számára egyre nyilvánvalóbb, hogy valaki azt szeretné, a feltehetõen megtörtént és mûvészileg megörökített hajdani "balesetek" örökre a feledés homályába vesszenek. A kirakós játék darabjai csak lassan állnak össze. A szálak végül egyértelmûen a Kalifornia Moreno megyéjét kézben tartó dúsgazdag Savoy-Forrest család felé vezetnek, melynek birtokán az egykori híres mûvésztelep, az Artist's Cove is található. A rejtély kulcsa az lesz, amikor kiderül, mit is örökítettek meg valójában a Halál-sorozat festményei.

Elizabeth Lowell - Ezüst ​vagy ólom
A ​tizenhárom éves kora óta árva Graca Silva küzdelmes útja a nyomor és az erőszak világából vezetett a legfelsőbb bíróságig. Grace elszántan hisz a törvény erejében, és soha nem lépett félre életében. Kivéve azt az egy alkalmat... Joe Faroe megtanulta, hogy a törvényeket a politikusok hozzák, akik nagyon is gyarló emberek. Ő az ártatlanokban hisz, azokban, akiket a saját polgáraik megvédéséhez túlságosan korrupt kormányok tesznek tönkre. Ő maga is átment a politikai húsdarálón, elvesztette a munkáját, a szabadságát és a nőt, aki még mindig kísérti. Faroe azóta a Manhattanből irányított nemzetközi St. Kilda Ügynökség emberrablási specialistája. Abban az árnyékvilágban mozog, ahova a kormányok nem juthatnak el. Remekül végzi a munkáját, intelligens, megbízható és könyörtelen. Amíg egy barátja meg nem akarja ölni. Faroe otthagyja a munkát, visszavonul, elege van abból, hogy megmentse a világot, amely nem akarja, hogy megmentsék. Amikor Grace fölkeresi, találkozik a múlt és a jelen, és Faroe azon kapja magát, hogy visszatért az árnyak közé, és egy bősz gyilkos nyomába ered, akitől Grace fiának élete függ.

Elizabeth Lowell - Autumn ​Lover
Returning ​to her Nevada ranch at the Civil War’s end, Elyssa Sutton finds it picked bare by scavengers and coveted by determined men. Yet the proud young woman vows never again to abandon her Ruby Mountain home—though it means enlisting the aid of a dark and dangerous stranger who lives for revenge alone. Hunter Maxwell has suffered from the savagery of outlaws and the faithlessness of a woman. And he will trust no female—nor will he rest until the raiders who destroyed his family pay for their crimes. A woman in need and a man in pain must stand as one to fight for something cherished, something lost. And in the brisk chill of autumn, ravaged hearts will be reborn.

Elizabeth Lowell - Éjszakai ​merülés
Egy ​családi tragédia után Kate Donnelly örökre maga mögött hagyta a Karib-térséget. Ám egy sor rossz vezetői döntés veszteségbe sodorja a búvárkodással és tengeri mentéssel foglalkozó családi expedíciót. Bátyja könyörög neki, hogy térjen vissza Saint Vincent szigetére. A patinás kincsvadász vállalkozás, amelyet még a nagyapja alapított, Kate pénzügyi szakértelme nélkül végleg csődbe menne. Kate nem tud nemet mondani magára hagyott kis családjának, így visszaindul a gyönyörű és félelmetes óceánra, amely rémálmaiban még mindig kísérti. Holden Cameron aktív szolgálata során adrenalinfüggő lett, holott éppen csak túlélt egy víz alatti robbantásos balesetet. A volt brit katonai búvárnak esze ágában sincs holmi kincstolvaj családot pesztrálni egy trópusi szigeten - még akkor sem, ha a világhírű búvár Donnellykről van szó. Ám új, civil állásában nyomoznia kell egy régi kalózhajó roncsaihoz merülő Donnelly-k, és a megtalált kincsek körüli gyanús tevékenységek ügyében. Amikor a felszerelés, a kincs, sőt a búvárok is kezdenek eltünedezni, Kate és Holden kényszerből szövetkeznek, hogy feltárják az igazságot. Ám minél mélyebbre hatolnak a rejtélyben, annál közelebb kerülnek egymáshoz. Rövidesen megosztják egymással legmélyebb félelmeiket, legsötétebb titkaikat - és a közben lángra lobbanó vonzalmukat...

Elizabeth Lowell - Blue ​Smoke and Murder
A ​picture is worth a thousand words—and millions of dollars—in Lowell’s new romantic thriller. In the novel’s early pages, Arizona river-rafting guide Jill Breck saves the life of Lane Faroe, whose father runs St. Kilda Consulting, a powerful private security firm. Jill’s heart-stopping heroics earn the eternal gratitude of the elder Faroe, who promises her the services of his company should she ever get in a jam. So when her aunt perishes in a suspicious fire, Jill calls St. Kilda right away. (She suspects the blaze is connected to paintings kept hidden by her late eccentric mother, the sometime lover of legendary western landscape painter Thomas Dunstan.) Protection arrives in the form of sexy St. Kilda operative Zach Balfour, who teams with Jill to determine the provenance of the paintings. Though her plot is too contrived, Lowell (The Wrong Hostage, 2006) provides intriguing insight into the lucrative and fiercely competitive world of art collecting, where strokes of the brush can lead to brushes with death. --Allison Block About the Author Elizabeth Lowell is the author of many remarkable New York Times bestselling historical and contemporary novels. She lives in Washington with her husband with whom she writes mystery novels under a pseudonym.

Elizabeth Lowell - Forbidden
They ​call her "Amber the Untouched" throughout the Disputed Lands -- a chaste, golden-haired beauty who fears the remarkable love that was prophesied at her birth . . . and the death that must inevitably follow. Now Duncan has come to her in darkness, as was foretold -- a wounded warrior with no memory, seared by passion's fire and irresistibly drawn to the innocent enchantress who divines truth with a touch. Their romance is legend in a time of war. But when Duncan's memory returns, he sees Amber as his enemy. Still, he cannot forsake the lover who healed his body and heart. And he will defy to the death the dread forces that have proclaimed their love . . .

Kollekciók