Ajax-loader

Richard Craze könyvei a rukkolán


Richard Craze - Álomenciklopédia
Álmok és álomfejtés az elmúlt 5000 esztendőben Álomelméletek és álomelemzés napjainkban Az álmok titokzatos jelképeinek megfejtése és értelmezése Útmutatás saját álmaink fontos üzeneteinek megismeréséhez Látványos képanyag, amely igazi álomvilágot varázsol elénk

Richard Craze - Álomenciklopédia
Fantasztikus ​képeskönyv egy fantasztikus világrólA könyv első része az álmok és az álomfejtés történetét vizsgálja, bemutatja az álomelméleteket és napjaink álomelemzéseit. A második, leíró rész pedig az álmok titokzatos jelképeinek megfejtésére vállalkozik, és értelmezi az álmokat, vagyis megpróbál elvezetni saját álmaink fontos üzeneteinek felismeréséhez és megértéséhez. Mindezt látványos képanyag fűszerezi, amely maga is igazi álomvilágot varázsol elénkAz álmokat évezredek óta titok lengi körül. Vajon léteznek-e olyanok, amelyek megjósolják a jövőt, és lehetséges-e, hogy az istenek megjelennek álmainkban, és úgy közlik velünk akaratukat? Vajon a pihenő agyunk az álomban a múlt egyes eseményeinek egyvelegét játssza-e vissza, vagy a tudatalattink bombáz bennünket létfontosságú üzenetekkel, amelyeket érdemes megfogadnunk, még mielőtt bajunk esnék? Miért olyan bonyolultak az álmok? Honnan származik az álomvilág, és miért olyan életszerűek a képei, hogy álmunkban jóízűeket nevetünk, valódi könnyeket sírunk, vagy borzalmas félelemmel ébredünk belőlük? Könyvünk az álmodás témakörét tárgyalva áttekinti a különböző korok álomról alkotott nézeteit a sumerokétól egészen a napjainkig.

Richard Craze - Feng ​shui a gyakorlatban
A ​FENG SHUI egy ősi kínai művészet, mely arra tanít, hogyan élhetünk harmóniában az otthonunkkal, a kertünkkel és a munkahelyi környezetünkkel. Azáltal, hogy a mozgás, a fény és a rend alapelvei szerint szerint néhány egyszerű változtatást hajtunk végre a környezetünkben, lehet, hogy egész életünket jobbra fordítjuk. A nyugati olvasók számára írt Gyakorlati feng shui még a teljesen kezdők számára is lehetővé teszi, hogy megértse a feng shui alapját képező ősi kínai elveket, illetve hogy általuk teljes felmérést készítsen lakásáról, kertjéről, irodájáról. Richard Craze feng shui tanácsadó igen gyakorlati formában mutatja be, hogyan javíthatja egészségünket szerelmi életünket vagy jó szerencsénket az, ha egyszerűen más alakba rendezzük bútorainkat, néhány virágzó növényt teszünk egy szobába, kidobjuk a felesleges lomokat, vagy szélcsengőket akasztunk a hallba. A több mint 150 fényképet, alaprajzot és illusztrációt tartalmazó könyv a feng shui minden gyakorlati elemét leírja - attól kezdve, hogyan állítsuk be az íróasztalunkat, addig, hogy milyen fákat és növényeket ültessünk a kertünkbe. Ha olyan módszereket keresünk, melyekkel javíthatunk az életünk minőségén, ez a könyv sok egyszerű, gyakorlati tanáccsal szolgál e célunk eléréséhez.