Ajax-loader

Paul Monette könyvei a rukkolán


Havanna
elérhető
1

Paul Monette - Havanna
"A ​póker első szabálya: ha nem tudsz rögtönözni, keress magadnak más játékot!" Jack Weil élete is a póker, tehát a rögtönzések, a blöff világa. Elsőrangú játékos, aki imádja a kaszinók nyüzsgését, a kártyapartik feszültségét - és a szép nőket. Ám a megszokott hétköznapjai egyszer csak felborulnak: megismeri a gyönyörű, izgalmas Bobby-t. Szenvedélyes szerelme ismeretlen világba, ismeretlen emberek közé sodorja, és a történelem viharában ő is rádöbben: nem mindig segít a pókerarc...

Covers_86831
elérhető
0

Paul Monette - Óvadék
Izgalmas ​hajsza New Yorktól Los Angelesig. Jack Walhs, az elcsapott zsaru, a zseniális fejvadász, káprázatos trükkjeivel ejti ámulatba Amerikát. Míg eleget tesz megbízatásának, próbára teszi az FBI nyomozóit, s az Államok legveszélyesebb kábítószer-maffiáját. Kit üldöz az FBI: a herceget, a csaló csali palit. A humoros helyzetekben is bővelkedő kaland végén megtudhatja: ki fizeti a fejvadászt.

Paul Monette - A ​Ragadozó
Dutch ​Schaefer az Egyesült Államok hadseregének őrnagya, a különleges feladatokra kiképzett alakulat vezetője, osztagával rutinfeladatra készül. Conta Mana dzsungeléből, a gerillák ellenőrizte körzetben rekedt három politikust kell kimenteniük. Gerillák helyett veszedelmes ellenséggel találják szembe magukat, a Ragadozóval. Ez a halált osztó Földön kívüli lény ezer évvel ezelőtt járt már itt a Földön. A maya regék megőrizték véres pusztításának emlékét. Lélektelen kegyetlenséggel gyilkolja meg egyenként a kommandósokat. Végül már csak Dutch Schaefer őrnagy veheti fel vele az egyenlőtlen küzdelmet. Az őrnagy tudja: nemcsak magáért, az emberiségért is harcol… A regény az Egyesült Államokban egy időben jelent meg a filmmel, amelynek főszereplői Arnold Schwarzenegger és a Magyarországon ugyancsak jól ismert birkózó világbajnok “Body” Ventura.

Kollekciók