Ajax-loader

M. J. Arlidge könyvei a rukkolán


M. J. Arlidge - The ​Doll's House
A ​young woman wakes up in a cold, dark cellar, with no idea how she got there or who her kidnapper is. So begins her terrible nightmare. Nearby, the body of another young woman is discovered buried on a remote beach. But the dead girl was never reported missing - her estranged family having received regular texts from her over the years. Someone has been keeping her alive from beyond the grave. For Detective Inspector Helen Grace it's chilling evidence that she's searching for a monster who is not just twisted but also clever and resourceful - a predator who's killed before. And as Helen struggles to understand the killer's motivation, she begins to realize that she's in a desperate race against time . . .

M. J. Arlidge - Meghaltok ​mind
„Egy ​óráig leszel még életben.” Egy telefonhívás egyetlen mondata. A hívó letette a telefont. Biztosan csak egy telefonbetyár... Vagy valaki tévedett, rossz számot hívott. Bármi valószínűbbnek tűnik a szörnyű igazságnál: valaki figyel, lesben áll, készen arra, hogy egy óra múlva kioltsa az életed. De miért? Ezt Helen Grace felügyelőnek kell kiderítenie. Nem először vadászik gyilkosra, de most úgy tűnik, mintha a tettes folyamatosan egy lépéssel a rendőrség és az áldozatok előtt járna. Nincs indíték, nincsenek tanúk és nincsenek nyomok - nincs más, csak a merő félelem –, így pedig egy óra az örökkévalóságig is eltarthat. M. J. Arlidge az elmúlt húsz évben csúcsminőségű televíziós drámákkal foglalkozott; olyan bűnügyi sorozatok köthetők a nevéhez, mint A néma szemtanú, a Torn, az Anyák és fiúk, legutóbb pedig az ITV nagysikerű sorozatán, a Bűn és ártatlanságon dolgozott. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace fel- ügyelő alakját, világsikert hozott. Ezt nyolc további thriller követte Helen Grace felügyelő főszereplésével – mindegyik helyet kapott a Sunday Times bestsellerlistáján. A Meghaltok mind a kilencedik regény a népszerű nyomozónővel.

M. J. Arlidge - No ​Way Back
_A ​treat for fans of DI Helen Grace: an ebook short story from M.J. Arlidge._ Jodie's arriving at her third children's home. She's only fifteen. Maybe this time will be different. She'll be safe. Looked after. But the truth is Jodie has no one left to protect her. She must defend herself. She must change.

M. J. Arlidge - Eeny ​Meeny
The ​girl emerged from the woods, barely alive. Her story was beyond belief. But it was true. Every dreadful word of it. Days later, another desperate escapee is found - and a pattern is emerging. Pairs of victims are being abducted, imprisoned then faced with a terrible choice: kill or be killed. Would you rather lose your life or lose your mind? Detective Inspector Helen Grace has faced down her own demons on her rise to the top. As she leads the investigation to hunt down this unseen monster, she learns that it may be the survivors - living calling cards - who hold the key to the case. And unless she succeeds, more innocents will die...

M. J. Arlidge - Pop ​Goes the Weasel
DI ​Helen Grace returns in Pop Goes the Weasel, the electrifying new thriller from M. J. Arlidge. The body of a middle-aged man is discovered in Southampton's red-light district - horrifically mutilated, with his heart removed. Hours later - and barely cold - the heart arrives with his wife and children by courier. A pattern emerges when another male victim is found dead and eviscerated, his heart delivered soon afterwards. The media call it Jack the Ripper in reverse; revenge against the men who lead sordid double lives visiting prostitutes. For Grace, only one thing is certain: there's a vicious serial-killer at large who must be halted at all costs . . .

M. J. Arlidge - Down ​to the Woods
THE ​EIGHTH DI HELEN GRACE THRILLER BY BESTSELLING AUTHOR M. J. ARLIDGE There is a sickness in the forest. First, it was the wild horses. Now it's innocent men and women, hunted down and murdered by a faceless figure. Lost in the darkness, they try to flee, they try to hide. In desperation, they call out for help. But there is no-one to hear their cries here... DI Helen Grace must face down a new nightmare. The arrow-ridden victims hang from the New Forest's ancient oaks, like pieces of strange fruit. Why are helpless holidaymakers being targeted in peak camping season? And what do their murders signify? Is a psychopath stalking the forest? Is there an occult element to the killings? Could the murders even be an offering to the Forest itself? Helen must walk into the darkness to discover the truth behind her most challenging, most macabre case yet.

M. J. Arlidge - Running ​Blind
New ​to the police force, WPC Helen Grace is assigned to her first clear-cut case. Sure there's something sinister beneath the surface, Helen has a bad feeling . . . but who's going to take the word of a rookie? Running Blind is an exclusive eBook novella featuring DI Helen Grace, from bestselling author M. J. Arlidge. Fresh out of Police College, 18-year-old WPC Helen Grace is the first to arrive on the scene of a fatal collision. Her colleagues see nothing amiss, convinced that the young man's death was a tragic accident. But Helen is not so sure. Who is their mystery victim? Why would he risk life and limb running across a busy highway? And what might he have been running from? There's a dark secret lurking amid the quiet fields of Hampshire, one that Helen is determined to uncover. In this ebook novella, rookie Helen Grace discovers what it's like to be a woman in a man's world, facing impossible odds as she races against time to save vulnerable lives.

M. J. Arlidge - Szeret, ​nem szeret
Szeret... Egy ​nő holtteste fekszik az úton. Elsőre tragikus balesetnek tűnik. Ám amikor Helen Grace megjelenik a helyszínen, hidegvérű gyilkosságnak látja. De miért venne célba bárki egy imádott feleséget és anyát? Nem szeret... A város másik végében megölnek egy gyógyszerészt, de a vevőit életben hagyják. Milyen alapon dönt a gyilkos? Nem szeret... Ha Helen nem oldja meg a halálos kirakós játékot, még több vér fog folyni. És ha téved, az az életébe kerülhet. Helen Grace, aki a börtönből kiszabadulva visszatért a Southamptoni Központi Rendőrkapitányságra, elsőként érkezik a tetthelyre. Az eddigi legfeszültebb Helen Grace-thriller eseményei nyaktörő sebességgel, valós időben játszódnak le, 24 óra alatt. M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; A babaház, Hazudsz, hazudsz; Szegény kisfiú, Bújócska) szintén bestsellerek. A Szeret, nem szeret a Helen Grace-thrillersorozat hetedik darabja.

M. J. Arlidge - A ​babaház
Egy ​fiatal nő egy hideg, sötét pincében ébred, és fogalma sincs, hogy került oda, ki rabolta el. Így kezdődik a legrosszabb rémálma. Egy félreeső tengerparti strandon előkerül egy másik fiatal nő elásott holtteste. Ám a halott lány eltűnését nem jelentették - elhidegült családja rendszeresen kapott tőle szöveges üzeneteket az évek során. Valaki a síron túl is életben tartotta. Helen Grace felügyelő számára ez vérfagyasztó jelzés arról, hogy egy szörnyet üldöz, aki nemcsak perverz, de ügyes és leleményes is - ragadozó, aki nem először ölt. Miközben Helen a gyilkos motivációját próbálja megfejteni, ráébred, hogy versenyt kell futnia az idővel... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

M. J. Arlidge - Szegény ​kisfiú
A ​város sötét zugaiban mozgalmas éjszakai élet zajlik, ahol az emberek szabadjára ereszthetik vágyaikat, átlépve a határt munka és játék, élvezet és fájdalom között. De most betörnek e menedékbe. Lecsap egy gyilkos. Meghal egy ember. Abban a világban, ahol kötelező az álca és a diszkréció, a leleplezés tönkretehet egy életet. Senki sem akar előállni azzal, hogy mit látott vagy mit tud – és ez a nyomozást vezető Helen Grace-re is érvényes. Helen ismerte az áldozatot. És az áldozat is ismerte őt – jobban, mint bárki más. És amikor a gyilkos újra lecsap, Helennek döntenie kell, hány határt kész átlépni, hogy elkapja a sorozatgyilkost.

M. J. Arlidge - Ecc, ​pecc
Ez ​él, az meghal. Más választás nincs. A lány félholtan jött ki az erdőből. A története hihetetlen volt. Mégis igaz. Minden egyes iszonyú szava. Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült - lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz vagy megölnek. Az életedet vagy az eszedet veszítenéd el inkább? Helen Grace felügyelő a démonait legyűrve kapaszkodik fel a csúcsra. A láthatatlan szörny utáni nyomozás során felmerül, hogy a megoldás kulcsa a túlélőknél - a gyilkos eleven névjegyeinél - lehet. És hiába jár sikerrel, újabb ártatlanok halnak meg... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc iránt világszerte érdeklődtek a kiadók. Ebben lépteti színre Helen Grace felügyelőt, aki a folytatásban - Pop Goes the Weasel - is főszerepet kap.

M. J. Arlidge - Halálos ​látomás
Hallotta ​a sikítozásukat. Megérezte a félelmüket. Most ő az egyetlen reménységük… A Helen Grace-sorozat szerzőjének lebilincselő, új thrillere. Adam Brandt igazságügyi pszichológus, aki már rutinosan kezeli a társadalom legsérültebb tagjait. De olyannal még soha nem akadt dolga, mint Kassie. A tinilány azt állítja magáról, hogy van egy szörnyű adottsága – egyetlen pillantást vet az ember szemébe, és máris meg tudja mondani, mikor és hogyan fog meghalni. Adam persze tudja, hogy Kassie csakis őrült lehet. De aztán egy sorozatgyilkos csap le a városra. És mintha egyedül Kassie tudná, hogy hol készül legközelebb lesújtani. Adam minden ösztönös megérzése ellenére hinni kezd neki. Csak azt nem ismeri fel, hogy milyen halálosnak bizonyulhat ez a hite…

M. J. Arlidge - Bújócska
A ​börtön nem nyomozónak való hely Helen Grace az ország egyik legjobb detektívfelügyelője volt. Most rács mögött van, bűnözők társaságában. Gyilkosság gyanújába keverték Tudja, hogy innen csak egy kiút van: életben maradni a tárgyalásig és valahogy bizonyítani az ártatlanságát. Összezárva egy gyilkossal De amikor megcsonkított holttestet találnak a szomszéd cellában, Helen attól fél, hogy meg vannak számlálva a napjai. Szabadon jár-kel egy gyilkos Akit le kell lepleznie. Mert ő lehet a következő áldozat. M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a _Torn_ vagy a _The Little House_, legújabban pedig az _Undeniable_, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az _Ecc, pecc_, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A Bújócska a Helen Grace-thrillersorozat hatodik darabja.

M. J. Arlidge - Hide ​and Seek
Detective ​Inspector Helen Grace has spent her whole life running. From the past. From herself. From everyone who's ever tried to get close to her. She's spent her whole life hiding. Behind the badge. Behind her reputation as one of the country's best detectives. Until - framed for murder - she became one of its most high-profile prisoners. Now there is nowhere to run. Nowhere to hide. Because HMP Holloway is a place of dark days and long nights with dangers at every turn. Despised by the inmates and reviled by the guards, Helen must face her nightmare alone. And then a carefully mutilated body is found in a locked cell. Now Helen must find a ruthless serial killer. Before the killer finds her. AFTER Little Boy Blue FIND OUT WHAT AWAITS DI HELEN GRACE IN THE SIXTH THRILLER BY BESTSELLING AUTHOR M. J. ARLIDGE: Hide and Seek PRAISE FOR M.J. ARLIDGE: 'Helen Grace is one of the greatest heroes to come along in years' JEFFERY DEAVER 'The new Jo Nesbo' JUDY FINNIGAN 'Fast paced and nailbitingly tense ... gripping' Sun 'DI Helen Grace is a genuinely fresh heroine ... MJ Arlidge weaves together a tapestry that chills to the bone' Daily Mail 'Chilling stuff' Fabulist 'A chilling read' My Weekly 'A grisly, gripping thriller' Sunday Mirror 'Gruesomely realistic, intriguing and relentless. Arlidge's fledgling army of fans is about to grow' Sunday Sport 'Eeny Meeny debuts one of the best new series detectives, Helen Grace. Determined, tough and damaged, she must unravel a terrifying riddle of a killer kidnapping victims in pairs. Mesmerizing!' Lisa Gardner 'Expertly pulled off. It has a devious premise. DI Helen Grace is fiendishly awesome. It's scary as all hell. And it has a full cast of realistically drawn, interesting characters that make the thing read like a bullet' Will Lavender 'A fast-paced, twisting police procedural and thriller that's sure to become another bestseller' Huffington Post

M. J. Arlidge - Love ​Me Not
A ​desperate young woman runs through the storm. She hares up the path, hammering desperately on the front door, crying for help. The startled owner opens the door, ushers her inside, promising her whatever assistance she needs. This fateful decision will be his last. He should never have opened the door . . . A middle aged couple are found brutally murdered in their ransacked suburban house. Helen Grace, now back at Southampton Central following her release from prison, is first on the scene. The crime is baffling, hideous, cruel, but before Helen can process the evidence, another double murder is reported - identical in almost every way to the first. What follows is the darkest, most dangerous night of Helen's life as a sequence of brutal home invasions takes place. By sunrise eight people will be dead and Helen may well be the ninth as she finds herself locked on a collision course with a pair of rampaging spree killers. Is there method in their madness? Or are they selecting their victims at random? It falls to Helen to wrestle with these questions - only by answering them can she end the bloodshed. A break neck thriller which takes place in real time over 24 hours, this is the sharpest, most adrenliased Helen Grace thriller yet.

M. J. Arlidge - Truth ​or Dare
Do ​you want to play the game? A crimewave sweeps through the city and no-one is safe. An arson at the docks. A carjacking gone wrong. A murder in a country park. What connects all these crimes without causes, which leave no clues? Detective Inspector Helen Grace faces the rising tide of cases which threatens to drown the city. But each crime is just a piece of a puzzle which is falling into place. And when it becomes clear just how twisted and ingenious this web of crime is, D.I. Grace will realise that it may be impossible to stop it.

M. J. Arlidge - Liar ​Liar
Perfect ​for fans of Jo Nesbo and Mo Hayder, Liar Liar show cases all the hallmarks of Arlidge's taut and rapid-fire writing including his protagonist DI Helen Grace and the Southampton based team. Faced with yet another ruthless serial killer, one with a penchant for pyromania, DI Helen Grace is an unwilling participant in a race against this new sadistic combatant.

M. J. Arlidge - A ​Gift for Dying
The ​gripping new thriller from M. J. Arlidge, Sunday Times bestselling author of the Helen Grace series. Adam Brandt is a forensic psychologist, well used to dealing with the most damaged members of society. But he's never met anyone like Kassie. The teenager claims to have a terrible gift - with one look into your eyes, she can see when and how you will die. Obviously, Adam knows Kassie must be insane. But then a serial killer hits the city. And only Kassie seems to know where he'll strike next. Against all his intuition, Adam starts to believe her. He just doesn't realise how deadly his faith might prove...

M. J. Arlidge - Üsd, ​vágd
Egy ​középkorú férfi holttestére bukkannak Southampton piroslámpás negyedében. Az áldozatot brutálisan megkínozták, és kitépték a szívét. Pár órával később a szív küldeményként a halott férfi családjának küszöbén landol. Helen Grace felügyelő nyomozni kezd, miközben újabb és újabb férfiak esnek a gyilkos áldozatául. A média a női Hasfelmetszőként emlegeti a sorozatgyilkost, aki megbünteti azokat a férfiakat, akik titokban prostituáltakhoz járnak. A nyomozás nem várt fordulatokat vesz, és míg Helen a kirakós darabkáit próbálja összerakni, a gyilkos nem áll le, egyre leleményesebb gyilkosságokat hajt végre, és egyre érthetetlenebb, miért csinálja... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az _Ecc, pecc_ sikere után, az _Üsd, vágdban_ Helen Grace felügyelő újabb kegyetlen sorozatgyilkossal találja szemben magát.

M. J. Arlidge - Hazudsz, ​hazudsz
Helen ​Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt... Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost... Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet - és hatalmat - akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe. Ahogy fokozódik a nyomás, és újabb épületek égnek ki, Helen sötét késztetései is önpusztítással fenyegetnek... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A két folytatás (Üsd, vágd; A babaház) szintén bestseller lett. A Hazudsz, hazudsz a Helen Grace-thrillersorozat negyedik darabja.

M. J. Arlidge - All ​Fall Down
"You ​have one hour to live." Those are the only words on the phone call. Then they hang up. Surely, a prank? A mistake? A wrong number? Anything but the chilling truth... That someone is watching, waiting, working to take your life in one hour. But why? The job of finding out falls to DI Helen Grace: a woman with a track record in hunting killers. However, this is A case where the killer seems to always be one step ahead of the police and the victims. With no motive, no leads, no clues - nothing but pure fear - an hour can last a lifetime...

M. J. Arlidge - Little ​Boy Blue
The ​death of a young man, found cocooned in plastic, looks like it was a tragic accident -- a sex game gone wrong. But when another lifeless victim is found days later, wrapped tight, DI Helen Grace knows that she's on the hunt for a serial killer.

M. J. Arlidge - Hazudsz, ​hazudsz
Helen ​Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt... Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost... Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet - és hatalmat - akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe. Ahogy fokozódik a nyomás, és újabb épületek égnek ki, Helen sötét késztetései is önpusztítással fenyegetnek... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A két folytatás (Üsd, vágd; A babaház) szintén bestseller lett. A Hazudsz, hazudsz a Helen Grace-thrillersorozat negyedik darabja.

M. J. Arlidge - Erdő ​mélyén
M. ​J. ARLIDGE NAGY SIKERŰ HELEN GRACE FELÜGYELŐ THRILLERSOROZATÁNAK NYOLCADIK KÖTETE Gonosz lappang az erdőben. Első áldozatai a vadlovak voltak. De most már ártatlan emberekre vadászik az arctalan gyilkos. Elveszetten próbálnak menekülni, elrejtőzni a sötétségben. Segítségért kiáltanak kétségbeesésükben. De senki sem hallja meg a segélykiáltásaikat a rengetegben. Helen Grace felügyelőnek újabb rémálommal kell szembenéznie. A nyílvesszőkkel átütött testű áldozatok furcsa gyümölcsként lógnak a New Forest öreg tölgyein. Miért támad valaki védtelen kempingezőkre a nyaralószezon közepén? Mit akar üzenni a meggyilkolásukkal? Egy pszichopata ólálkodik az erdőben? Van valamilyen okkult vonása ezeknek az emberöléseknek? Magának az erdőnek mutatnak be áldozatot? Helennek be kell hatolnia a sötétségbe, ha fel akarja tárni az igazságot a pályája egyik legnagyobb kihívást jelentő, legmorbidabb esetében. M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, vagy a legfrissebb Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; A babaház, Hazudsz, hazudsz; Szegény kisfiú, Bújócska) szintén bestsellerek. Az Erdő mélyén a Helen Grace-thrillersorozat nyolcadik darabja.

Kollekciók