Ajax-loader

Angela Marsons könyvei a rukkolán


Angela Marsons - Törött ​csontok
Kim ​Stone felügyelő nehéz helyzetben van. Az aktuális eseténél nem számíthat a teljes csapatára; két társa egy magára hagyott kisbaba ügyében nyomoz a helyi román közösségben, amíg a felügyelőnő egy fiatal prostituált gyilkosát keresi. Ahogy újabb és újabb áldozatok kerülnek elő, nyilvánvalóvá válik, hogy egy sorozatgyilkost kell megállítaniuk. Az elkövetési mód egyre brutálisabb, az áldozatok pedig a legelesettebbek és a legvédtelenebbek közül kerülnek ki. Stone-éknak azok haláláért kell igazságot szolgáltatniuk, akiket senki sem keres. Angela Marsons legújabb regényében az emberkereskedelem és a modern kori rabszolgaság jelenségét járja körül. Ebben a közegben a kizsákmányolás és az öncélú kegyetlenkedés mindennapos, a helyszín pedig nem egy távoli világ, hanem a mindennapjaink, az áldozatok ugyanis közöttünk járnak. Marsons fordulatos krimijével oda irányítja a figyelmünket, ahonnan a legszívesebben félrenéznénk.

Angela Marsons - Egy ​élet ára
Két ​kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét... Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Vv
elérhető
8

Angela Marsons - Vérvonal
Deanna ​Brightmant egyetlen pontos, szívet ért szúrással gyilkolták meg. Az egykori szociális munkás holttestére egy meglehetősen rossz környéken találnák rá, ezért a bűntény sokaknak egy balul sikerült rablótámadásnak tűnik. Kim Stone nyomozó azonban nem elégszik meg az egyszerű magyarázatokkal. Amikor nem sokkal később egy kábítószerfüggő, fiatal lány holttestére bukkannak a korábbi áldozatéval megegyező sérüléssel, a nyomozó már biztos abban, hogy egy hidegvérű sorozatgyilkost kell keresniük. De milyen nyomon indulhatnak el, ha látszólag semmi sem köti össze az áldozatokat? Ám Kim Stone-nak nem csak a rejtélyes gyilkosságsorozat ügyét kell megoldania. Egy váratlan levél ugyanis meglehetősen fölzaklatja az életét. Dr. Alex Thorne pszichiáter már egy korábbi esetnél is kis híján az őrületbe kergette, ezúttal pedig a börtönből nyúl Kim után, a legérzékenyebb pontján támadva a felügyelőt, akinek így ismét szembe kell néznie a testvére gyilkosával: a saját anyjával.

Angela Marsons - Ördögi ​játszmák
Alexandra ​Thorne pszichiáter. Jól menő magánpraxist visz, önkéntes munkát vállal egy rehabilitációs intézményben, cikkei jelennek meg szakmai lapokban, intelligens, vonzó; és olyan szabadságot teremt magának, amelyre mindig is vágyott. Egy tökéletes nő, egy tökéletes élet. Egy napon azonban az egyik páciense gyilkosságot követ el, bosszút áll egy hajdani traumáért. Egy másik páciense majdnem agyonver egy férfit, aki csak megrázogatta, hogy felébressze. Mi történik dr. Thorne betegeivel, hogy ilyen erőszakos cselekményeket hajtanak végre? Mi zajlik egy-egy terápián? És mi lehet az orvos valódi szándéka? Kim Stone felügyelő hátborzongató ügybe csöppen, a megérzéseire hagyatkozva, mást lát ott, ahol a kollégái és a felettese csak a maszkot. Egyedül marad: a saját szakállára kezd nyomozni, de talán gyermekkora tragikus eseményei, veszélyes élete miatt egy okos és számító elme számára könnyű préda lehet... Kim Stone az Ördögi játszmák történetében ugyanolyan keményen és minden megalkuvás nélkül veszi fel a harcot a bűnnel és a bűnösökkel szemben, mint az Elfojtott sikoly című kötetben. Angela Marsons újabb regényét ezúttal is a veszélyes tempó, a pergő szócsaták és az akciódús nyomozás jellemzi.

Angela Marsons - Elfojtott ​sikoly
Ötágú ​csillagot alkottak a kis bucka körül. Csak ők tudták, hogy a frissen felásott föld sírgödröt takar. A fagyott földet ásni olyan volt, mintha kőbe akartak volna vésni valamit, ezért felváltva dolgoztak. Mindenkire sor került. Mind az ötükre. Ha felnőtt méretű gödröt kell ásniuk, az tovább tartott volna. Kézről kézre járt az ásó. Volt, aki tétován, habozva fogta meg, mások biztosabb kézzel. De senki sem ellenkezett, és senki sem szólt egy szót sem. Tisztában voltak vele mindannyian, hogy egy ártatlan életet vettek el, de az egyezség megköttetett: a titkaikat el kell temetni! Amikor megtelepedtek a sírhanton a szállingózó hópihék, a csoport tagjainak hátán végigfutott a hideg. Aztán ment ki-ki a dolgára: az öt emberalak lábnyomai csillagot tapostak a friss, ropogós hóba. Elvégeztetett. Ám a titkok sosem maradnak eltemetve... Angela Marsons valósággal berobbant a Kim Stone felügyelőnő bűnügyeit leíró sorozatával az angol krimiirodalomba. Óriási sikert arató első könyvével hónapokig vezette az eladási listákat, szarkasztikus, ám szerethető főszereplője pedig elszántan göngyölíti fel a nehezebbnél nehezebb eseteket.

Angela Marsons - Halálos ​játék
Egy ​megoldatlan ügy minden nyomozó rémálma. A Westerley orvostudományi kutatóintézet tudósai az emberi test bomlását tanulmányozzák, hogy pontosabban meghatározhatók legyenek a halál körülményei, ezzel is segítve a rendőrség munkáját. Kim Stone nyomozó épp egy frissen lezárt eset után látogat el a csapatával a jól őrzött intézménybe. Az unalmasnak ígérkező bemutató azonban hamar félbeszakad, amikor Kim egy, a helyi kutatók számára is ismeretlen női holttestet talál. A testen minden különösebb vizsgálat nélkül látszik, hogy az áldozat gyötrelmes halált halt: földet tömtek a szájába. Alig indul meg a nyomozás, amikor a felügyelőt máris újabb áldozathoz riasztják. A minta ugyanaz, de a tettest megzavarhatták, mert a nő ezúttal életben maradt... Angela Marsons legújabb regényében Kim Stone és csapata nincs könnyű helyzetben; alig van nyom, amin elindulhatnának, és az idő is ellenük dolgozik. A segítség ezúttal onnan jön, ahonnan nem várnák - egy "döglött ügy" ugyanis hirtelen meglepően aktuálissá válik.

Angela Marsons - Holt ​lelkek
Egy ​időtlen indíték, amely nemzedékeken át szedi áldozatait Egy régészeti gyakorlat során a hallgatók emberi csontokat találnak. A West Midlands és a West Mercia rendőrkapitányságok határán húzódó magánbirtokra mindkét illetékes rendőrség felügyelője kiérkezik. Kim Stone és Tom Travis egykor munkatársak voltak, így jól ismerik egymást, de ha tehetik, messze elkerülik a másikat. Ezt az ügyet azonban ismét közösen kell megoldaniuk. Hamarosan kiderül, hogy a Preece család birtokán egy tömegsír őrzi az áldozatokat, akik embertelen körülmények között vesztették életüket. Miközben Kim a névtelen áldozatok gyilkosa után kutat, a csapata a környéken egyre inkább elszaporodó gyűlölet-bűncselekményekkel kapcsolatban nyomoz. Amikor azonban az egyik kollégája élete veszélybe kerül, Kim azonnal a segítségére siet. Lehet, hogy mindvégig rossz helyen keresték a tetteseket? Hogyan lehet megállítani egy eszmét, amely fertőzőbb, mint a vírus?

Angela Marsons - Blood ​Lines
How ​do you catch a killer who leaves no trace? A victim killed with a single, precise stab to the heart appears at first glance to be a robbery gone wrong. A caring, upstanding social worker lost to a senseless act of violence. But for Detective Kim Stone, something doesn’t add up. When a local drug addict is found murdered with an identical wound, Kim knows instinctively that she is dealing with the same killer. But with nothing to link the two victims except the cold, calculated nature of their death, this could be her most difficult case yet. Desperate to catch the twisted individual, Kim’s focus on the case is threatened when she receives a chilling letter from Dr Alex Thorne, the sociopath who Kim put behind bars. And this time, Alex is determined to hit where it hurts most, bringing Kim face-to-face with the woman responsible for the death of Kim’s little brother – her own mother. As the body count increases, Kim and her team unravel a web of dark secrets, bringing them closer to the killer. But one of their own could be in mortal danger. Only this time, Kim might not be strong enough to save them…

Angela Marsons - The ​Middle Child
The ​Middle Child is a story about three sisters brought together by the death of their cruel and abusive mother. Alex, the youngest, is a bitter, unforgiving woman who refuses to face the events of her childhood. She hides in a bottle and destroys any chance of happiness that comes her way. Her life is spiralling dangerously out of control but she doesn't have the strength to stop it. Catherine, the eldest, has strived to achieve everything her mother said she would not. She has everything she ever wanted but appears to be more like her mother than she thought. One single act brings her carefully constructed world tumbling down around her. Beth, the middle child, suffered the worst of them all. She has no memory of the cruelty and remained with their mother until she died. But eventually the memories must return. When they are brought together as strangers, the sisters must embark on a painful journey to the past to discover themselves and each other. But will all of them make it back safe?

Angela Marsons - Végzetes ​ígéret
Egy ​erdőben egy neves, bár kétes múltú orvos holttestére bukkannak. Gordon Cordell nem ismeretlen Kim Stone és csapata számára, hiszen egy iskolás lány halálával kapcsolatos nyomozás során már felmerült a neve. Dr. Cordell meggyilkolása után nem sokkal az orvos fiát is szörnyű autóbeleset éri. Egy újabb női áldozat előkerülése pedig csak tovább erősíti a gyanút, hogy valami nagyon nem stimmel a Russells Hall Kórház körül. Kim Stone dolga, hogy kiderítse: vajon bosszúgyilkosság történt?

Angela Marsons - Dead ​Souls
The ​truth was dead and buried…until now. When a collection of human bones is unearthed during a routine archaeological dig, a Black Country field suddenly becomes a complex crime scene for Detective Kim Stone. As the bones are sorted, it becomes clear that the grave contains more than one victim. The bodies hint at unimaginable horror, bearing the markings of bullet holes and animal traps. Forced to work alongside Detective Travis, with whom she shares a troubled past, Kim begins to uncover a dark secretive relationship between the families who own the land in which the bodies were found. But while Kim is immersed in one of the most complicated investigations she’s ever led, her team are caught up in a spate of sickening hate crimes. Kim is close to revealing the truth behind the murders, yet soon finds one of her own is in jeopardy - and the clock is ticking. Can she solve the case and save them from grave danger – before it’s too late?

Angela Marsons - First ​Blood
In ​the darkness of a cold December morning, Detective Kim Stone steps through the doors of Halesowen Police Station. She’s about to meet her team for the first time. The victim of her next case is about to meet his killer… When the body of a young man is found beheaded and staked to the ground in a secluded area of the Clent Hills, Kim and her new squad rush to the crime scene. Searching the victim’s home, Kim discovers a little girl’s bedroom and a hidden laptop. Why is his sister relieved to hear he’s dead – and where is the rest of his family? As Kim begins to unearth the dark secrets at the heart of the case, D.C. Stacey Wood finds a disturbing resemblance to the recent murder of Lester Jackson. But that’s not all Stacey finds … She’s convinced there is a link between the victims and a women’s shelter run by Marianne Forbes, Lester’s niece. A child of the care system herself, Kim knows all too well what it means to be vulnerable. Could Marianne be the key to cracking this case? With the killer about to strike again, Kim is in deep water with a rookie squad. Inexperienced Stacey is showing signs of brilliance but struggling to hold her nerve and, while D.S. Bryant is reliable and calm, D.S. Dawson is a liability. With his home life in pieces, his volatile behaviour is already fracturing her fragile new team. Can Kim bring Dawson in line and pull her crew together in time to catch the killer before another life is taken? This time, one of her own could be in terrible danger… Discover where it all began for Kim and her team. An absolutely heart-stopping mystery thriller that will keep you glued to the pages, reading late into the night. Perfect for Kim Stone fans and new readers to the million-copy bestselling series. A detective hiding dark secrets, Kim Stone will stop at nothing to protect the innocent.

Angela Marsons - Fatal ​Promise
Eeeny ​meeny, miney, moe. Who lives, who dies only I know. When the body of a doctor is discovered brutally murdered in local woodland, Detective Kim Stone is shocked to discover the victim is Gordon Cordell – a man linked to a previous case she worked on involving the death of a young school girl. Gordon has a chequered past, but who would want him dead? As the investigation gets underway, Gordon’s son is involved in a horrific car crash which leaves him fighting for his life. Kim's sure this was no accident. Then the body of a woman is found dead in suspicious circumstances and Kim makes a disturbing link between the victims and Russells Hall Hospital. The same hospital where Gordon worked. With Kim and her team still grieving the loss of one of their own, they’re at their weakest and facing one of the most dangerous serial killers they’ve ever encountered. Everything is on the line. Can Kim keep her squad together and find the killer before he claims his next victim? The killer is picking off his victims at a terrifying pace, and he’s not finished yet.

Angela Marsons - Gyilkos ​igazság
Amikor ​a kamasz Sadie Winter az iskolája tetejéről a mélybe veti magát, mindenki tudni véli, hogy öngyilkosságot követett el. Nem sokkal később azonban, amikor ugyanabban az iskolában egy fiú holttestére bukkannak, Kim Stone felügyelő számára már egyértelmű, hogy ezek nem tragikus balesetek. A csapatával a titkok nyomába ered, a rejtély szálai pedig az egyik tanárhoz vezetnek. Mielőtt azonban a nő bármit is felfedhetne mindabból, amit tud, őt is holtan találják. A nyomok alapján akár az sem zárható ki, hogy az egyik diák felelős a halálesetekért. A fiatalkorú elkövetők pszichéjének tanulmányozásakor Kim ismét kapcsolatba kerül az ősellenségével, dr. Alexandra Thorne-nal.

Angela Marsons - Lost ​Girls
Two ​girls go missing. Only one will return. The couple that offers the highest amount will see their daughter again. The losing couple will not. Make no mistake. One child will die. When nine-year-old best friends Charlie and Amy disappear, two families are plunged into a living nightmare. A text message confirms the unthinkable; that the girls are the victims of a terrifying kidnapping. And when a second text message pits the two families against each other for the life of their children, the clock starts ticking for D.I. Kim Stone and the squad. Seemingly outwitted at every turn, as they uncover a trail of bodies, Stone realises that these ruthless killers might be the most deadly she has ever faced. And that their chances of bringing the girls home alive, are getting smaller by the hour… Untangling a dark web of secrets from the families’ past might hold the key to solving this case. But can Kim stay alive long enough to do so? Or will someone’s child pay the ultimate price?

Angela Marsons - Fatal ​Promise
Eeeny ​meeny, miney, moe. Who lives, who dies only I know. When the body of a doctor is discovered brutally murdered in local woodland, Detective Kim Stone is shocked to discover the victim is Gordon Cordell – a man linked to a previous case she worked on involving the death of a young school girl. Gordon has a chequered past, but who would want him dead? As the investigation gets underway, Gordon’s son is involved in a horrific car crash which leaves him fighting for his life. Kim's sure this was no accident. Then the body of a woman is found dead in suspicious circumstances and Kim makes a disturbing link between the victims and Russells Hall Hospital. The same hospital where Gordon worked. With Kim and her team still grieving the loss of one of their own, they’re at their weakest and facing one of the most dangerous serial killers they’ve ever encountered. Everything is on the line. Can Kim keep her squad together and find the killer before he claims his next victim? The killer is picking off his victims at a terrifying pace, and he’s not finished yet.

Angela Marsons - Deadly ​Cry
You ​have to stop me from hurting anyone else. I don’t want to do these horrible things. Help me before I’m forced to do it again. And I will do it again because I have no choice. I’ve never had a choice. In a busy shopping centre, a little girl clutches a teddy bear, clinging to it in the absence of her mother, Katrina. Hours later, Katrina’s body is discovered in an abandoned building. For Detective Kim Stone, it looks like a quick, functional murder. But Kim’s instincts tell her there’s more to this senseless murder than meets the eye. What was the motive for killing a young mother out shopping with her child? Days later, a second victim is found in a local park, her neck broken just like Katrina’s and her six-year-old son missing. But with her colleague, Detective Stacey Wood, working on another unsolved crime and a member of the team grieving the loss of a close relative, Kim is struggling to make inroads on what is fast becoming a complex case. And when a handwritten letter from the killer lands on Kim’s desk addressed to her, and pleading for help, she knows time is running out to bring the little boy home alive. With the support of a handwriting analyst and profiler, Kim and the team begin to get inside the mind of the killer and make a shocking discovery. Some of the victims have scratch marks on their wrists. But these are no random scratches. The killer is using them to communicate with someone. The question is… with whom? And if Kim doesn’t find them soon, another innocent soul will die.

Angela Marsons - Killing ​Mind
When ​Detective Kim Stone is called to the home of Samantha Brown, she finds the young woman lying in bed with her throat cut and a knife in her hand. With no sign of forced entry or struggle, Kim rules her death a tragic suicide. But a visit to Samantha’s parents ring alarm bells for Kim – there’s something they’re not telling her. And, when she spots a clue in a photograph, Kim realises she’s made a huge mistake. Samantha didn’t take her own life, she was murdered. Then a young man’s body is found in a local lake with his throat cut and Kim makes a link between the victim and Samantha. They both spent time at Unity Farm, a retreat for people seeking an alternative way of life. Beneath the retreat’s cosy façade, Kim and her team uncover a sinister community preying on the emotionally vulnerable. Sending one of her own undercover into Unity Farm is high risk but it’s Kim’s only hope if she is to catch a killer – someone Kim is convinced the victims knew and trusted. With Bryant distracted by the emergence of a harrowing case close to his heart, and an undercover officer in way over her head, Kim’s neck is on the line like never before. Can she protect those closest to her before another life is taken?

Angela Marsons - Dying ​Truth
When ​teenager Sadie Winter jumps from the roof of her school, her death is ruled as suicide – a final devastating act from a troubled girl. But then the broken body of a young boy is discovered at the same school and it’s clear to Detective Kim Stone that these deaths are not tragic accidents. As Kim and her team begin to unravel a dark web of secrets, one of the teachers could hold the key to the truth. Yet just as she is about to break her silence, she is found dead. With more children’s lives at risk, Kim has to consider the unthinkable - whether a fellow pupil could be responsible for the murders. Investigating the psychology of children that kill brings the detective into contact with her former adversary, Dr Alex Thorne – the sociopath who has made it her life’s work to destroy Kim. Desperate to catch the killer, Kim finds a link between the recent murders and an initiation prank that happened at the school decades earlier. But saving these innocent lives comes at a cost – and one of Kim’s own might pay the ultimate price.

Angela Marsons - Broken ​Bones
They ​thought they were safe. They were wrong. The murder of a young prostitute and a baby found abandoned on the same winter night signals the start of a disturbing investigation for Detective Kim Stone – one which brings her face to face with someone from her own horrific childhood. As three more sex workers are murdered in quick succession, each death more violent than the last, Kim and her team realise that the initial killing was no one-off frenzied attack, but a twisted serial killer preying on the vulnerable. At the same time, the search begins for the desperate woman who left her newborn baby at the station – but what looks like a tragic abandonment turns even more sinister when a case of modern slavery is uncovered. The two investigations bring the team into a terrifying world of human exploitation and cruelty – and a showdown that puts Kim’s life at risk as shocking secrets from her own past come to light.

Angela Marsons - Evil ​Games
_The ​greater the Evil, the more deadly the game…_ When a rapist is found mutilated in a brutal attack, Detective Kim Stone and her team are called in to bring a swift resolution. But, as more vengeful killings come to light, it soon becomes clear that there is someone far more sinister at work. With the investigation quickly gathering momentum, Kim finds herself exposed to great danger and in the sights of a lethal individual undertaking their own twisted experiment. Up against a sociopath who seems to know her every weakness, for Detective Stone, each move she makes could be deadly. As the body count starts to mount, Kim will have to dig deeper than ever before to stop the killing. And this time - it’s personal. The rising star of the British thriller scene returns with a novel that enthrall fans of Rachel Abbott, Val McDermid and Mark Billingham.

Angela Marsons - My ​Name Is
Kit ​Mason is a brittle ex-prostitue trying to outrun a past of abuse and cruelty. Frances Thornton is a lawyer from a privileged background shrouded in secrets. Alcohol could be their destruction. My Name Is follows the unlikely friendship between two very different women fighting their addiction to alcohol. Kit Mason is a hardened ex prostitute fighting a growing attraction to a caring man while trying to outrun her past of abuse and cruelty. Frances Thornton is a wealthy, privileged lawyer who grew up in a cold, loveless home full of secrets. Her relationships have been unsatisfying until she meets a woman named Martine. The story follows the journey of these two women as they build a friendship while trying to battle their addiction.

Angela Marsons - Play ​Dead
The ​dead don’t tell secrets… unless you listen. The girl’s smashed-in face stared unseeing up to the blue sky, soil spilling out of her mouth. A hundred flies hovered above the bloodied mess. Westerley research facility is not for the faint-hearted. A ‘body farm’ investigating human decomposition, its inhabitants are corpses in various states of decay. But when Detective Kim Stone and her team discover the fresh body of a young woman, it seems a killer has discovered the perfect cover to bury their crime. Then a second girl is attacked and left for dead, her body drugged and mouth filled with soil. It’s clear to Stone and the team that a serial killer is at work – but just how many bodies will they uncover? And who is next? As local reporter, Tracy Frost, disappears, the stakes are raised. The past seems to hold the key to the killer’s secrets – but can Kim uncover the truth before a twisted, damaged mind claims another victim …?

Angela Marsons - Silent ​Scream
Even ​the darkest secrets can't stay buried forever... Five figures gather round a shallow grave. They had all taken turns to dig. An adult-sized hole would have taken longer. An innocent life had been taken but the pact had been made. Their secrets would be buried, bound in blood ... Years later, a headmistress is found brutally strangled, the first in a spate of gruesome murders which shock the Black Country. But when human remains are discovered at a former children's home, disturbing secrets are also unearthed. D.I. Kim Stone fast realises she's on the hunt for a twisted individual whose killing spree spans decades. As the body count rises, Kim needs to stop the murderer before they strike again. But to catch the killer, can Kim confront the demons of her own past before it's too late? Fans of Rachel Abbott, Val McDermid and Mark Billingham will be gripped by this exceptional new voice in British crime fiction.

Angela Marsons - Twisted ​Lies
Her ​stomach lurches as she sits in the windowless room. He throws her phone to the ground, grinds it against the floor with the heel of his shoe and brings his face closer to hers. There was no turning back now, her life as she knew it was gone. When the lifeless body of a man is found on an industrial estate, Detective Kim Stone arrives on the scene and discovers he’s been tortured in the worst way imaginable. But as she breaks the devastating news to the victim’s wife, Diane Phipps, Kim can’t help feeling that something isn’t quite right about the woman's reaction. Twenty-four hours later, the victim’s family disappears into thin air. Then a second body is found staked to the ground in a local nature reserve. Desperate to crack the case open quickly, Kim and her team unravel a vital clue – a fiercely guarded secret that links both victims and could cost even more lives. A secret that some police officers are also protecting. Faced with deceit from those she should be able to trust, family members who won’t talk, and local reporter, Tracy Frost, opening a can of worms on the case of a woman murdered by her husband a year ago – Kim is in deep water like never before. Kim must find the motive if she is to find the killer who is systematically targeting and torturing his victims. But can she unlock the shocking truth and stop him before he strikes again?

Angela Marsons - Child's ​Play
Late ​one summer evening, Detective Kim Stonearrives at Haden Hill Park to the scene of a horrific crime: a woman in her sixties tied to a swing with barbed wire and an X carved into the back of her neck. The victim, Belinda Evans, was a retired college Professor of Child Psychology. As Kim and her team search her home, they find an overnight bag packed and begin to unravel a complex relationship between Belinda and her sister Veronica. Then two more bodies are found bearing the same distinctive markings, and Kim knows she is on the hunt for a ritualistic serial killer. Linking the victims, Kim discovers they were involved in annual tournaments for gifted children and were on their way to the next event. With DS Penn immersed in the murder case of a young man, Kim and her team are already stretched and up against one of the most ruthless killers they’ve ever encountered. The clues lie in investigating every child who attended the tournaments, dating back decades. Faced with hundreds of potential leads and a bereaved sister who is refusing to talk, can Kim get inside the mind of a killer and stop another murder before it’s too late?

Angela Marsons - Dead ​Memories
On ​the fourth floor of Chaucer House, two teenagers are found chained to a radiator. The boy is dead but the girl is alive. For Detective Kim Stone every detail of the scene mirrors her own terrifying experience with her brother Mikey, when they lived in the same tower block thirty years ago. When the bodies of a middle-aged couple are discovered in a burnt-out car, Kim can’t ignore the chilling similarity to the death of Erica and Keith – the only loving parents Kim had ever known. Faced with a killer who is recreating traumatic events from her past, Kim must face the brutal truth that someone wants to hurt her in the worst way possible. Desperate to stay on the case, she is forced to work with profiler Alison Lowe who has been called in to observe and monitor Kim’s behaviour. Kim has spent years catching dangerous criminals and protecting the innocent. But with a killer firmly fixed on destroying Kim, can she solve this complex case and save her own life or will she become the final victim?

Kollekciók