Ajax-loader

Katie Daynes könyvei a rukkolán


Katie Daynes - Nézd ​meg, mi az a hó!
Miből ​van a hó? Tényleg fehér színű? Milyen formájúak lehetnek a hópihék? És mekkorák az igazán nagy hópelyhek? Akár tél van, akár nyár, ha kihajtod a füleket, megtudod a válaszokat!

Katie Daynes - The ​Ant and the Grasshopper
It's ​the middle of summer and while the grasshopper is enjoying himself, the ant is busy preparing for winter and when winter arrives both the ant and the grasshopper learn something about the merits of hard work.

Katie Daynes - Nézd ​meg, mik azok a csillagok!
Éjszaka ​beragyogják az eget, na de pontosan mik is azok a csillagok? És melyik van hozzánk a legközelebb? Hajtsd ki a füleket, és megtudod!

Katie Daynes - What ​is Snow?
What's ​snow made of? Where can I find some? Where does snow go? Wrap up warm - it's time to find out! Curious little children can lift over 30 flaps to find the answers to these questions and many more in this engaging introduction to snow, with simple explanations and gorgeous illustrations on every page.

Katie Daynes - Hogyan ​látunk?
Hogyan ​látunk? Hogyan hallunk? Hogyan szagoljuk, ízleljük és érezzük a dolgokat? Hajtsd ki a füleket, és megtudod a válaszokat!

Katie Daynes - Milyen ​a világűr?
Hogyan ​juthatunk el a világűrbe? Kiből lehet űrhajós? Tényleg van élet a Marson? Kukucskálj be a fülek mögé, és megtudod a válaszokat! Több mint 40 kihajtható füllel!

Katie Daynes - Alle ​müssen mal aufs Klo
Was ​plumpst denn da ins Klo oder Töpfchen? Machen Fische oder Insekten auch einen Haufen? Dieses charmante Buch erklärt ganz einfach und lustig die natürlichste Sache der Welt

Katie Daynes - Kérdések ​és válaszok a világűrről
Ez ​a szórakoztató és gazdagon illusztrált könyv egy sor fontos és izgalmas kérdésre ad választ a világűrrel kapcsolatban. Kukkants be a fülek alá, hogy még több érdekességet tudj meg!

Katie Daynes - Kérdések ​és válaszok az állatokról
Hová ​repülnek télen a madarak? Hány szeme van a póknak? Hol laknak nyáron a jegesmedvék? Ilyen és sok más izgalmas kérdésre is választ kaphatnak a gyerekek az állatokról - csak be kell kukkantaniuk a fülek alá!

Katie Daynes - Colin King - See ​Inside Your Body
This ​astonishingly inventive title allows young children to discover the inner workings of the human body in a gently humorous, yet wholly accurate way. Bright, original colour illustrations and diagrams display all the major organs of the human body and are accompanied by witty, clear and informative factual text. It contains over fifty flaps, which children can lift to reveal extra detail. Entertaining and authoritative, this is human biology for children at its very best - a book both educational and enjoyable. Follow your food as it travels through your body. Take a deep breath and explore your lungs. Let your mind boggle at what your brain can do. This exciting book, packed with lively illustrations and fascinating flaps, is bursting to reveal your body's amazing secrets.

Katie Daynes - Hogy ​születik a kisbaba?
Tényleg ​a gólya hozza a kisbabát? Mikor jövünk a világra? Mire van szüksége a kisbabáknak? Kukucskálj bele ebbe a gyönyörűen illusztrált könyvbe, hajtogasd ki a füleket, és megtudod a válaszokat!

Katie Daynes - Nézd ​meg, miért jó aludni!
Mi ​történik, miközben alszunk? Miért kell egyáltalán aludnunk? És mik azok az álmok? Hajtsd ki a füleket, és megtudod a válaszokat!

Katie Daynes - Időjárás ​és éghajlat
Ebből ​a fantasztikus könyvből megtudhatod, hogy honnan ered az időjárás a földön, vízen vagy a levegőben. Kukkants bele egy viharfelhőbe, kövesd egy hurrikán nyomait, látogass el a Föld leghidegebb helyére, és találd ki, vajon milyen idő lesz holnap!

Katie Daynes - Nézd ​meg, mi az a baci!
Kíváncsi ​vagy, mik azok a kórokozók? Hogy hol élnek, hogyan terjednek, és mire ügyelj, hogy ne betegítsenek meg? Hajtsd ki a füleket, és megtudod a válaszokat!

Katie Daynes - Mitől ​esik az eső?
Mitől ​esik az eső? Milyen meleg a nap? Honnan fúj a szél? Mi történik amikor villámlik? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ minden kérdésre! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet körforgásának felfedezését a több mint 40 kihajtható fül segítségével.

Katie Daynes - Felfedezők ​és kutatók
Vesd ​bele magad az ismeretlenbe – kövesd végig a különböző korok felfedezőit! Kukkants be a fülek alá, és hihetetlen utazások történetei tárulnak fel előtted: a merész konkvisztádorok veszélyes tengeri útjaitól egészen az Apollo-11 küldetéséig, mely először juttatott embert a Holdra!

Katie Daynes - Mi ​az a kaki?
Mindenki ​kakil? És mi történik utána a kakival? Hajtsd ki a füleket, és máris megtudod a választ ennek a meglepően bájos könyvecskének a segítségével.

Katie Daynes - Kérdések ​és válaszok az időről
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Katie Daynes - Hogyan ​nőnek a virágok?
Hogyan ​nőnek a virágok? Hogyan teremnek a magok? Miért hullanak le a levelek ősszel? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet éves körforgásának felfedezését a több mint 40 kihajtható fül segítségével.

Katie Daynes - Cleopatra
In ​the land of pharaohs and pyramids, Cleopatra is a princess with an uncertain future. When her own brother tries to kill her, she realizes she can't trust anyone. Then Rome's leaders start vying for her attention and cleopatra faces her greatest challenge yet. Usborne Famous Lives retell the stories of fascinating people, bringing them to life so vividly, it's as if you're there with them.

Katie Daynes - Hogyan ​beszélgetnek az állatok?
Gondoltad ​volna, hogy az állatok is beszélgetnek egymással? Igaz, nem pont úgy, mint az emberek, de ha bekukucskálsz a sok kis fül alá, megtudod, mennyi mindent üzennek egymásnak különféle hangokkal, szagokkal, színekkel, sőt még tánccal is!

Kollekciók