Ajax-loader

Michael Jackson könyvei a rukkolán


Michael Jackson - Dancing ​the Dream
Presents ​one man's personal view of the world around us, and the universe within each of us. Containing Michael Jackson's personal writings and over one hundred photographs, drawings, and paintings from his own collection, this book is suitable for all fans of an incredible, inspiring man who died as he lived - dancing his dream.

Michael Jackson - Sör ​- A sör új világa - A legjobb főzetek - Kóstolási tippek - A legjobb készítők
Fedezze ​fel a legjelentősebb és legkevésbé ismert sörfőző régiók söreit! A kötetből megtudhatja, mi adja a sörök ízét, miképp érdemes aromájukat, textúrájukat és befejezésüket értékelnünk. Ismerje meg eredetüket, történelmüket, és különleges főzési eljárásukat. Hasznos tanácsok és információk szakértői csapattól.

Michael Jackson - Holdséta ​- Moonwalk
Több ​mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről, lemezekről, koncertekről, zenésztársakról, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszélt. Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről. Felidézi gyerekkorának emlékeit, vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak. Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte mestereit, mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan nagy, majd pedig a legnagyobb legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé. Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot a Thriller-t , amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében. A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat. Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni. A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

Michael Jackson - Moonwalk
"Moon ​Walk" chronicles Jackson's humble beginnings in the Midwest, his early days with the Jackson 5, and his unprecedented solo success. This updated edition of the original 1988 publication features a new Introduction that looks back at the singer's life and music.

Michael Jackson - 500 ​sör a világ legjobbjaiból - Nagy sörlexikon
Az ​aromás, világos csehországi Originál Pilsenitől a kesernyés, zavaros bajor búzasörgi, a ködös Albionból származó lágy, rezes színű Ale-től és a száraz fekete dublini Stouttól a Bostonból érkezett komlóillatú borostyánsárga specialitásokig - a sörszakértő Michael Jackson valamennyit kipróbálta és most gazdagon illusztrált könyvben közreadja. Michael Jackson könyve a sörről, whiskyről és utazásról már világszerte elkelt hárommilió példányban és szerzőjének a nemzetközi elismertségen kívül számos díjat is hoztak. A sörről irt könyvei ma már klasszikusnak számítanak a maguk nemében.

Kollekciók