Ajax-loader

Thomas Veser könyvei a rukkolán


Jörg Holzwarth - Jürgen Lotz - Thomas Veser - A ​világ természeti csodái és kultúrkincsei 4. - Nyugat-Európa
A ​kötetben bemutatott országok: Franciaország, Írország, Nagy-Britannia, Luxemburg.

Thomas Veser - Az ​emberiség kincsei - Világörökségünk
Mi ​az, ami összefűzi a kínai császárok agyagkatonáit és az egyiptomi piramisokat, az USA nyugati felén húzódó Grand-kanyont a dél-amerikai Iguazú-vízeséssel, az aacheni dómot a norvég fatemplomokkal, Hollókővel vagy a budai Halászbástyával? Az, hogy ezek az emlékhelyek és tájegységek mind - összesen 400 - részei a világ örökségének, és így 1972 óta az UNESCO védelme alatt állnak. A mi nemzedékünk az első, amelyik tudatosan törekszik arra, hogy a természet még érintetlen "utolsó paradicsomait", a messzi-messzi múltból itt maradt "tanúhelyeket" védve-őrizve átörökítse a következő nemzedékeknek. Ez a gyönyörű album lenyűgöző fotók és valódi élményt adó szöveg segítségével mutatja be az összes, UNESCO védte objektumot. Térképvázlat segít kijelölni a pontos földrajzi helyet, számos turisztikai jó tanács segíti az utazni vágyókat, akik meg akarják nézni, mit is örökítünk át a fiainknak.

Thomas Veser - Jürgen Lotz - Mathias Schmidt - M. Szilas Katalin - A ​világ természeti csodái és kultúrkincsei 1. - Délkelet-Európa
A ​kötetben bemutatott országok: Albánia, Bulgária, Ciprus, Görögország, Horvátország, Jugoszlávia, Macedónia, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.

Kollekciók