Ajax-loader

Struan Reid könyvei a rukkolán


Felicity Everett - Struan Reid - Felfedezők
A ​,,Felfedezők" azokról az emberekről szól, akik veszélyes utazásokat tettek az ismeretlenbe. Az ókor utazóinak izgalmas kalandjai után a középkori felfedezők figyelemre méltó eredményeivel ismertet meg a könyv, majd a XV. és a XVI. század merész felfedezőútjai következnek, amelyek gyökeresen megváltoztatták az emberek világról alkotott képét. A legnagyobb felfedezők életének és pályájának részletes bemutatása mellett megismerkedhetünk a kevésbé híres utazók eredményeivel is. Napjainkhoz közeledve drámai beszámolókat olvashatunk a sarkkutatók vakmerő vállalkozásairól, a hegymászókról és az űrhajósokról. A földrajzi helyek alapján könnyen áttekinthető szakaszokra osztott kötet tele van térképekkel, táblázatokkal és színes illusztrációkkal, amelyek felidézik a távoli helyek varázsát és a felfedezések izgalmát.

Struan Reid - Fejleszd ​a memóriád!
Izgalmas ​készségfejlesztő kötet sok élénk illusztrációval és gyakorlati tanáccsal. Bevezetőjében szól az emlékezet működéséről, s egyszerű teszteket közöl, amelyek segítségével felmérheted, mennyire jó a memóriád. Azután végigvezet egy sor emlékeztető módszeren, amelyeket memóriatréning céljára terveztek, hogy eljuttassanak emlékezeted legjobb működéséhez. Megismertet sok trükkel és technikával, amelyek információk széles skálájának bevésésére tesznek képessé. A végén tesztsorozat található, hogy segítségükkel ellenőrizhesd, mennyire váltál a memóriamódszerek alkalmazásának mesterévé.

Alex Frith - Rachel Firth - Struan Reid - Abigail Wheatley - Prehistoric ​Britain
From ​the age of dinosaurs to the Roman invasion, this book tells the story of this vast and exciting period. Find out when and how people first came to Britain, discover the secrects of making bronze and iron, and explore the mistery of Stonehenge.

Struan Reid - Patricia Fara - Feltalálók
"Az ​emberek már az ősközösség korában is számos eszközt használtak, különféle eljárásokat alkalmaztak létfenntartásuk, életük megkönnyítése érdekében. Már az ókor kezdetén is sok "találmány" született, de a feltalálók neve homályba veszett. "Ez a könyv azoknak az életéről és munkásságáról szól, akik számos, általunk ma már természetesnek vélt és a mindennapjainkban használt dolgot találtak fel" - írják a szerzők kötetük Bevezetésében. Munkájukat fejezetekre tagolták, minden fejezet a feltalálók és találmányaik történetének egy-egy területét állítja a figyelem középpontjába - a Korai találmányoktól a jelenig, a Számoló- és számítógépek világába. Gazdag illusztrációs anyag, sok színes rajz, magyarázó ábra segít megvilágítani a mérőeszközök, az ipari gépek, a közlekedő eszközök, a háztartási gépek, az építőipar, továbbá a távközlés, a nyomtatás terén forradalmi változást jelentő találmányok, szabadalmak, eljárások jelentőségét - megrajzolva a szabadalom föltalálójának portréját. Időrendi áttekintés, Név- és tárgymutató gazdagítja az igen hasznos, az oktatásban is alkalmazható, kitűnő ifjúsági ismeretterjesztő kötetet."

Struan Reid - Találmányok ​és felfedezések
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Struan Reid - Lovak ​és pónik
A ​színpompás képekkel gazdagon illusztrált kötet izgalmas kalauz a lovak világába. Bemutatja törzsfejlődésük folyamatát, testük felépítését, viselkedésüket és kommunikációjukat, eligazít napi gondozásuk és betegségeik terén, és ismerteti a lovas és a ló különféle felszereléseit. Átfogó képet kaphatunk belőle a westernlovaglásról, a fogathajtó versenyekről, a terep- és távlovaglásról, a lovaspólóról, a rodeóról, sőt a falkavadászatról is. Megismerkedhetünk a történelem, a mitológia, az irodalmi és művészeti alkotások híres lovaival is. A világos és közérthető szöveget gyönyörű, színes felvételek, rajzok és magyarázó ábrák kísérik, címjegyzék és kislexikon egészíti ki.

Struan Reid - A ​madarak világa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Abigail Wheatley - Struan Reid - Bevezetés ​a régészet világába
Ez ​a nagyszerű könyv friss és izgalmas betekintést nyújt a régészet lenyűgöző világába. Felfedezhetjük a világ legérdekesebb régészeti lelőhelyeit és szenzációs leleteket tekinthetünk meg. Olvashatunk a régészek fáradságos detektívmunkájáról és a legújabb technikai vívmányokról, amelyeket a leletek megőrzésében, koruk meghatározásában és a múlt újrateremtésében alkalmaznak.

Barbara Cork - Struan Reid - A ​tudomány nagy enciklopédiája
Kiadványunk ​hat önálló részt tartalmaz, átfogó képet nyújtva a tudomány csodálatos és rejtelmes világáról.

Kollekciók