Ajax-loader

Johanna Basford könyvei a rukkolán


Johanna Basford - Ivy ​and the Inky Butterfly
An ​all-new iteration of the adult coloring book—a gorgeously hand-illustrated storybook for readers to color and cherish, both an enchanting tale and a one-of-a-kind keepsake From coloring book queen Johanna Basford comes a new spin on the world of adult coloring: a lavishly illustrated fable about a little girl named Ivy who stumbles upon a secret door leading to the magical world of Enchantia. Ivy embarks on a quest through its many realms in pursuit of her inky butterfly, meeting whimsical characters and discovering many wondrous things along the way. A charming story that interacts playfully with beautiful, colorable artwork in Johanna's signature style, Ivy and the Inky Butterfly is a one-of-a-kind adventure for readers of all ages to customize, color, and cherish. Printed on specially selected ivory paper. This paper has been specifically created for Johanna Basford’s coloring books. It has a medium tooth which is perfect for creating beautiful colored pencil effects or chalk pastel backgrounds but also wonderful for pens, which will glide effortlessly over its surface.

Johanna Basford - Secret ​Garden: 20 Postcards
Containing ​20 detachable postcards of Johanna Basford's beautiful drawings from the inky world of her Secret Garden. Decorate the cards to bring the flowers and tiny creatures to life, then share the magic with all your friends. For artists and gardeners of all ages.

Johanna Basford - Mágikus ​dzsungel
Johanna ​Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országában több millióan fedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT, a BŰVÖS ERDŐ és a KINCSES ÓCEÁN után új színezője is megérkezett hozzánk, és a MÁGIKUS DZSUNGELbe kalauzolja a természet és a színezés szerelmeseit. A csodálatos rajzok arra csábítanak, hogy megtöltsük őket színekkel, és életre keltsük a titokzatos rengeteg aprócska, vagy éppen óriási lakóit. Merüljünk el a sűrű és sejtelmes dzsungel világában! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig mindenkinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban.

Johanna Basford - Csodák ​kapuja
Johanna ​Basford, a világszerte ismert rajzművész ezúttal elbűvölő vadonokat és varázslatos világokat segít megalkotni. Gyönyörű erdőket, mély óceánokat és rejtett mágikus világokat ábrázoló színezői milliókat ejtettek rabul. Ebben a könyvben Johanna Basford megosztja velünk azokat az egyszerű, szaktudást nem igénylő titkokat, amelyekkel megalkothatjuk a saját birodalmainkat a kifejező rajzainkon keresztül. Lépésről lépésre magyarázza el az egyes technikákat, ötleteket ad, és újabb, színezhető oldalakat is találunk a könyvben, amelyek segítenek felszabadítani képzelőerőnket. A Csodák kapuja segítségével kifejleszthetjük saját rajztechnikánkat, és varázslatos teremtményeket, tájakat hozhatunk létre egyetlen ceruzával vagy tollal, és fantáziánk szárnyalásával.

Johanna Basford - Bűvös ​erdő
Johanna ​Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan fedezték már fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT után újabb színezője érkezett meg hozzánk, amely ezúttal a BŰVÖS ERDŐbe kalauzolja a természet és a színezés szerelmeseit. A gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek - 10-től 99 éves korig mindenkinek, aki tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban. Ismerd meg a BŰVÖS ERDŐ világát, járd be ösvényeit, hagyd, hogy elvezessenek az erdő mélyén lévő elvarázsolt kastélyba! Kalandozásaid során különleges állatokkal, növényekkel és mesebeli lényekkel találkozhatsz, és kilenc titkos szimbólum is megfejtésre vár. A kastély kapui csak akkor tárulnak fel.

Johanna Basford - Egy ​év a titkos kertben
Tervezd ​meg a napi teendőidet ebben a varázslatos határidőnaplóban! A Johanna Basford mesébe illő rajzaival díszített heti tervezőben még a legsűrűbb programok listájára is jó lesz ránézni. Várakozás, vagy unalmas előadás, találkozó, esetleg utazás közben pedig egyből ki is színezheted a rajzokat! A határidőnaplóba 2017 szeptembere és 2019 januárja között írhatsz és színezhetsz!

Johanna Basford - Johanna's ​Christmas
Delicate ​tangles of holly and ivy, bauble-laden Christmas trees, and mountains of exquisitely wrapped gifts are all waiting to be brought to life in this new coloring book from Johanna Basford. From flurries of delicate snowflakes to deliciously decorated gingerbread houses and reindeer-led sleighs, Johanna’s Christmas is a celebration of this wonderful holiday season that invites you to pick up your pens and pencils to color, complete, or embellish each of the festive artworks. Hidden in this book are a flock of elusive little robins—can you spot them all?

Johanna Basford - Karácsony ​Johannával
Johanna ​Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan fedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT, a BŰVÖS ERDŐ, a KINCSES ÓCEÁN és a MÁGIKUS DZSUNGEL után új színezője is megérkezett hozzánk, és a karácsony varázslatos világába kalauzolja a természet és a színezés szerelmeseit. A csipkefinomságú hópelyhek kavalkádja, a díszes mézeskalács házikók és a rénszarvas-szánok mind a karácsonyt ünneplik, és arra csábítanak, hogy tollat vagy ceruzát ragadva kiszínezzük vagy kiegészítsük őket. Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig mindenkinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban.

Johanna Basford - Titkos ​kert - Képeslapkönyv
Képeslapgyűjtemény ​a TITKOS KERT csodás rajzaival - 20 kivehető képeslappal. Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan felfedezhetik az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT szerelmeseinek kínál válogatást ez a könyv, hogy mindenki saját egyedi képeslappal...

Johanna Basford - Kincses ​Óceán
Johanna ​Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan felfedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT és a BŰVÖS ERDŐ után új színezője is megérkezett hozzánk. A KINCSES ÓCEÁN a vizek mélyére kalauzolja el a természet és a színezés szerelmeseit. Kalandozásaid során megismerheted a tengerek és óceánok különleges állatait, növényeit és lényeit. A gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig mindenkinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban.

Johanna Basford - Lost ​Ocean
This ​is a beautiful new colouring book that takes you on a magical journey beneath the waves, from the creator of the worldwide best-sellers, Secret Garden and Enchanted Forest. With Lost Ocean, Johanna Basford invites colour-inners of all ages to discover an enchanting underwater world hidden within the depths of the sea. With intricate pen and ink illustrations to complete, colour and embellish, readers will meet shoals of exotic fish, curious octopi and delicately penned seahorses, visit coral reefs and barnacle-studded shipwrecks, and discover intricate shells and pirate treasure. Secret Garden and Enchanted Forest fans and newcomers alike will delight in this creative journey into an inky new world.

Johanna Basford - Mein ​verzauberter Garten
Diese ​magische Garten-Wunderwelt voll fantastischer Blumen, Pflanzen und Tiere in detailreichen Zeichnungen verzaubert von der ersten bis zur letzten Seite. Es gibt Labyrinthe zu entdecken, Muster zu vervollständigen, Bilder zum Ausmalen und viel Platz für die eigene Kreativität. Doch die Illustrationen warten nicht nur darauf, durch Farbe zum Leben erweckt zu werden, sie bergen auch winzige Lebewesen, die entdeckt werden wollen. Ein ebenso außergewöhnliches wie hinreißendes Mal-, Zeichen- und Ausfüllbuch zum Thema Garten.

Johanna Basford - Mein ​phantastischer Ozean
Der ​neue Bestseller der Malbuch-Königin Johanna Basford: Reisen Sie mit Stiften in die magischen Tiefen des Meeres ... "Mein phantastischer Ozean" entführt alle Malfreunde in die bezaubernde Unterwasserwelt, verborgen in den Tiefen der Meere. Detailreichste Zeichnungen warten nur darauf, verziert, vervollständigt und mit den schönsten Farben ausgemalt zu werden. Treffen Sie auf Schwärme mit exotischen Fischen, erkunden Sie prächtige Korallenriffe und besuchen Sie neugierige Seepferdchen sowie bestens versteckte Tintenfische. Bewundern Sie die prachtvollsten Anemonen und Muscheln und gehen Sie auf Schatzsuche in malerisch bewachsenen Wracks. Mit einem großen, vierseitigen Poster zum Herauslösen. Ein wunderschönes Geschenk, das man sich auch gerne selbst macht.Ihr Unterwasser-Abenteuer zum Ausmalen - ein Buch zum Entdecken, Entspannen und Träumen für Alt und Jung!

Johanna Basford - Határidőnapló ​mesébe illő rajzokkal 2017
Tervezd ​meg a napi teendőidet ebben a varázslatos határidőnaplóban! A Johanna Basford mesébe illő rajzaival díszített heti tervezőben még a legsűrűbb programok listájára is jó lesz ránézni. Várakozás, vagy unalmas előadás, találkozó, esetleg utazás közben pedig egyből ki is színezheted a rajzokat! A határidőnaplóba 2016 szeptembere és 2018 januárja között írhatsz és színezhetsz!

Johanna Basford - Magical ​Jungle
From ​the internationally bestselling creator of Lost Ocean comes a beautiful new coloring book that takes you on a wondrous expedition through the jungle Follow ink evangelist Johanna Basford down an inky trail through the Magical Jungle and discover a forgotten world of flora and fauna just waiting to be colored in. Through intricate pen and ink illustrations, color-inners of all ages are invited to explore an exotic rainforest teeming with creatures large and small. Encounter speckled tree frogs and dainty hummingbirds, prowling tigers and playful monkeys. Let your imagination run wild in the leafy treetop canopy or find yourself drawn to the delicate world of sensational blossoms and tropical plants below. There are ancient relics to be found along the way, each one leading toward the mystical treasure hidden at the heart of the Magical Jungle. Only the bravest, most inquisitive colorers will discover what lies hidden at the end of this inky quest. “The colorists have a queen, and her name is Johanna Basford.” —New York Magazine “Consider trading in your yoga mat for a set of markers and peruse the gorgeous gardens of Basford’s imagination.” —The Huffington Post

Johanna Basford - Titkos ​kert
Johanna ​Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban, több millió ember ­ - felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt ­ - fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A könyv végre megérkezett hozzánk is - ­ a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk a rajzolás és természet szerelmeseinek ­ - 10-től 99 éves korig mindenkinek ­-, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban. Lépj be a Titkos kertbe, kalandozz ösvényein az elbűvölő indák, virágok és levelek között!

Johanna Basford - Mein ​Zauberwald
In ​diesem Buch warten wundervoll gezeichnete Wälder voller sonderbarer Wesen darauf, entdeckt und ausgemalt zu werden. Auf dem Weg zum verborgenen Schloss im Herzen des verwunschenen Waldes gibt es Labyrinthe durch Farne und Blumen zu entdecken, magische Baumhäuser und versteckte Tiere und Waldbewohner. Außerdem müssen Symbole gefunden werden, die schließlich die Tür zum geheimnisvollen Schloss öffnen. Ein ebenso außergewöhnliches wie hinreißendes Mal- und Ausfüllbuch zum Thema Wald. Mit Doppel-Ausklappseite!

Johanna Basford - Bűvös ​erdő - Képeslapkönyv
Képeslapgyűjtemény ​a BŰVÖS ERDŐ csodás rajzaival -20 kivehető képeslappal. Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan fedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A BŰVÖS ERDŐ szerelmeseinek kínál válogatást ez a könyv, hogy mindenki saját egyedi képeslappal ajándékozhassa meg szeretteit és barátait.

Johanna Basford - Mein ​geheimnisvoller Dschungel
Das ​neue Buch der »Königin der Ausmalbücher« Johanna Basford. Die liebevollen und detailreichsten Zeichnungen der jungen Britin begeistern Millionen von Menschen weltweit. Folgen Sie Johanna Basford nun auf einer abenteuerlichen Expedition in den Dschungel. Durchwandern Sie mit Stiften den exotischen Regenwald mit seinen kleinen und grossen Bewohnern: Entdecken Sie bestens versteckte winzige Baumfrösche und zierliche Kolibris, geschmeidig umherschleichende Tiger und verspielte Äffchen. Fliegen Sie über die mächtigen Baumkronen und tauchen Sie hinab in die Tiefen der tropischen Blütenkelche. Schätze und Relikte aus uralter Zeit werden Ihren Weg in das Herz des geheimnisvollen Dschungels säumen, und nur die Mutigsten und Neugierigsten dürfen erfahren, was sich hinter dieser Herausforderung verbirgt. Mit vier einseitig bedruckten und sorgfältig perforierten Seiten – zum Ausmalen, Herauslösen und Rahmen.

Johanna Basford - Secret ​Garden
Tumble ​down the rabbit hole and find yourself in an inky black-and-white wonderland. This interactive activity book takes you on a ramble through a secret garden created in beautifully detailed pen-and-ink illustrations—all waiting to be brought to life through coloring, but each also sheltering all kinds of tiny creatures just waiting to be found. And there are also bits of the garden that still need to be completed by you. Appealing to all ages, the intricately-realized world of the Secret Garden is both beautiful and inspirational.

Johanna Basford - Virágálom
A ​világszerte népszerű Johanna Basford gyönyörű, új színezőt alkotott, amely a világ legszebb virágoskertjeibe repít el. A képzelőerő káprázatos birodalmában kalandozva szirmok és virágok kavalkádját kelthetjük életre a színekkel. Dél-afrikai vízililiom alkotta függőkertek, kifinomult japánkertek és különös gombák által benépesített igéző, mesebeli kertek várnak ránk.

Johanna Basford - Írisz ​és a tintapillangó
Üdvözöllek ​Írisz és a tintapillangó csodálatos világában, ahol kezdetét veszi következő színező kalandunk. Használd a fantáziádat és kreativitásodat, és segítségükkel keltsd életre ezt a varázslatos történetet! A következő lapokon végigkísérheted Íriszt a kalandos úton, amíg megtalálja a pillangóját. Az utazás során Írisz egy titkos ajtón keresztül Csodaország varázslatos világába csöppen, ahol rengeteg felfedezésre, színekre és díszítésre váró új helyszín, csecsebecsékkel teli lombház, izzó, romos kastély, hatalmas kert és a mindenféle ritkasággal teli Kincsek kamrája vár rá és rád. Már alig várom, hogy lássam, hogyan telik meg színekkel ez a fekete-fehér mese, és hogy s saját elképzeléseiteket követve milyen gyönyörű, új könyvet keltetek életre! Johanna Basford

Johanna Basford - Enchanted ​Forest
This ​stunning new colouring book by Johanna Basford takes readers on a inky quest through an enchanted forest to discover what lies in the castle at its heart. As well as drawings to complete, colour and embellish, there are hidden objects to be found along the way including wild flowers, animals and birds, gems, lanterns, keys and treasure chests. Beginning at the entrance to the forest, the journey progresses through woodland, rocky caves and tree-lined mazes, over streams and a waterfall, across the trees tops, to finally reach the castle. Also hidden throughout the book are nine symbols. Readers must find all the symbols to unlock the castle door at the end of the quest and discover what lies within.

Kollekciók