Ajax-loader

Norbert Golluch könyvei a rukkolán


Norbert Golluch - Mariano Valsesia - A ​fortélyos technika
Hogyan ​működik a zseblámpa? Honnan jön a víz? Hogyan keletkezik az áram? Hogyan épül az alagút? Hogyan érti meg a számítógép a parancsot? A technika világa elbűvüli a gyereket, de számos kérdés rejtve van előtte. Ez a könyv könnyen érthető szövegével és képanyagával bepillantást enged a gyereknek a gépek és a berendezések belsejébe. A mindennapi élet dolgain túl a gyerek megismerheti pl. a nagy építkezések folyamatát és gépeit, az energia-előállítást vagy a szállítás fajtáit. A számtalan színes fénykép és rajz bemutatja a technikai eszközök belsejét és működését.

Norbert Golluch - Az ​autószerviz
Elromlott ​az autó! Nincs mit tenni, el kell szállítani szervizbe. Használjuk ki az alkalmat, és nézzünk alaposan körül: az emelők, szerelőaknák és festőkabinok legalább annyira érdekesek, mint a számítógépes diagnosztika vagy akár egy pillantás az autó "belsejébe". A szakmai alapossággal elkészített, mégis olvasmányos könyv részletgazdag képekkel illusztrálva mutatja be mindazt, amit csak tudni akarnak a gyermekek az autószervizről. A kifejező képek már 3 éves kortól lekötik a gyermek figyelmét, a szakszerű magyarázatok pedig a kisiskolás korosztály számára is tanulságosak.Kihajtható panoráma-oldallal: "Mi minden található egy szervizben?"

Norbert Golluch - Repülőtér
A ​repülőtereken a nap minden órájában nagy a sürgés-forgás. Izgatott utasok nyüzsögnek a várócsarnokokban, szorgos szerelők, siető légiutas-kísérők és precíz légi irányítók végzik munkájukat, hogy a repülőgépek pontosan és biztonságosan szállíthassák utasaikat. Milyen előkészületek szükségesek a repülőgép felszállása előtt? Mi történik a repülőtéren mialatt az utasok a beszállásra várakoznak? Milyenek voltak a repülőgépek a repülés hőskorában? Milyen modern repülőgépek szántják az eget mostanában? Részletgazdag és élvezetes illusztrációk, olvasmányos szövegek adják meg a válaszokat e lenyűgöző témának minden kérdésére. A kifejező képek már 3 éves kortól lekötik a gyermekek figyelmét, a szakszerű magyarázatok pedig a kisiskolás korosztály számára is tanulságosak.

Kollekciók