Ajax-loader

Vasné Tóth Kornélia könyvei a rukkolán


Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Irodalom II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Irodalom IV.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Történelem II.
A ​négy kötetes sorozat II. kötete l720 kérdést és feleletet tartalmaz a 10. századtól a 19. századelejéig terjedő korszak egyetemes történelméből.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Történelem IV.
A ​négykötetes sorozat célja a történelem oktatásának és tanulásának megkönnyítése, a lexikális ismeretanyag rendszerezése és a tudásszint állandó próbájának és ellenőrzésének lehetővé tétele. A kérdések felölelik a középiskolai történelemoktatás teljes anyagát. Tanárok és diákok számára egyaránt jól használható az összefoglaló órákon, sok ötletet ad dolgozatírásokhoz, emellett év végi ismétlésekhez, vetélkedőkhöz, érettségire és felvételi való felkészüléshez is nagy segítséget nyújt. A több mint hétezer kérdést és feleletet tartalmazó négy kötet anyaga figyelembe veszi az új típusú, kétszintes érettségi vizsga követelményeit. Az emelt szintű vizsgához szükséges tudásanyagra vonatkozó kérdéseket a könyvekben csillag jelöli.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Történelem I.
A ​négykötetes sorozat célja a történelem oktatásának és tanulásának megkönnyítése, a lexikális ismeretanyag rendszerezése. A több mint hétezer kérdést és feleletet tartalmazó négy kötet anyaga figyelembe veszi az új típusú, kétszintes érettségi vizsga követelményeit. Az I. kötet 2075 kérdést és feleletet tartalmaz az őskor, ókor, kora középkor anyagából.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Történelem III.
A ​négykötetes sorozat célja a történelem oktatásának és tanulásának megkönnyítése, a lexikális ismeretanyag rendszerezése. A több mint hétezer kérdést és feleletet tartalmazó négy kötet anyaga figyelembe veszi az új típusú, kétszintes érettségi vizsga követelményeit. Az III. kötet 1630 kérdést és feleletet tartalmaz a 19. és 20. századi egyetemes történelem anyagából.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Irodalom III.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vasné Tóth Kornélia - Tudáspróba ​- Irodalom I.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vasné Tóth Kornélia - Ex ​libris és képkultúra
Az ​ex libris, magyarul könyvjegy eredeti funkciójában a könyv tulajdonosát megjelölő, gyakran művészi kivitelű, kisméretű grafika, melyet rendszerint a könyv táblájának belső oldalára ragasztottak. Mára inkább már önálló gyűjtés tárgyává vált. Kötetünk ezekből a kisgrafikákból ad bőséges válogatást az olvasóknak. A gazdagon illusztrált kötet szerzője Vasné dr. Tóth Kornélia, az Országos Széchenyi Könyvtár tudományos kutatója, aki a legkülönbözőbb tematikájú 20-21. századi magyar ex libriseket mutatja be.

Kollekciók