Ajax-loader

Paul Ch. Donders könyvei a rukkolán


Paul Ch. Donders - Creativ Life Planning
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Paul Ch. Donders - Reziliencia
A ​szerző a kiégés és a túlhajszoltság okainak azonosítását követően praktikus gyakorlatokkal segíti olvasóit életük újraértelmezésében és átprogramozásában. Tanácsai a lelki ellenálló képesség kifejlesztésére inspirálnak, mely révén teljesebb és tartalmasabb életet élhetünk. "Paul Donders coachként és íróként is azért lehet nagy hatással mindazokra, akikkel kapcsolatba kerül, mert igazán törődik az emberekkel, és őszintén szeretné, ha kellő ellenálló képesség birtokában a munka, a közösségi élet és a családi kapcsolatok terén is egészséges és hasznos tapasztalatokra tehetnénk szert." (Graham Power)

Paul Ch. Donders - Kreatív ​élettervezés
Mi ​az, amit eddig elértem? Milyen adottságaim vannak? Merre tart az életem? Mit tehetek azért, hogy a céljaimat elérjem, és az álmaim valóra váljanak? Kitől kaphatok támogatás és segítséget terveim megvalósításához? - teszi fel a kérdést a szerző egy többlépcsős folyamat egy-egy állomásaként. A Kreatív élettervezés című könyv interaktív módon kalauzolja végig az olvasót a benne rejlő művész megismerésének útján. Az egyes fejezetek műhelygyakorlatok és érdekes feladatok révén ösztönöznek bennünket életszemléletünk és jövőképünk átgondolására.

Paul Ch. Donders - Creative ​Life Planning
Believe ​it or not, there is a plan for your life, and it is up to you to discover it. This book will help you with that, to actiely shape your life and find your own calling. Together with God, everyone is called to create a unique work of art from their lives.

Kollekciók