Ajax-loader

Maggie O'Brian könyvei a rukkolán


Maggie O'Brian - Jéghercegnő
Shelley, ​a kis bakfislány, nemcsak célratörő és nagyszájú, de mint váratlanul kiderül, roppant ügyes műkorcsolyázó is. Furcsa mód a tehetségéről ő is csak akkor szerez tudomást, amikor megismerkedik apja szerelmével, egy Beverly nevű ifjú hölggyel, aki-mit tesz isten-korcsolyaedző is. Továbbá Shelley fiatalon meghalt édesanyjának az egykori barátnője, ám erről a körülményről Beverly mélyen hallgat, mert ha nem is tudja, de érzi, hogy valamilyen súlyos titok lappang a háttérben, egy olyan rejtély, amely nemcsak a fiatalkori barátságot dúlta fel, de nagy veszélyt jelenthet a mind fontosabbá váló új szerelemre is. A szépséges edzőnő balsejtelmei beigazolódnak, egy csaknem elfedett ember és annak régi becsvágya miatt már-már veszni látszik minden, a sportkarrier és a szerelem is, ám a bakfislány nem azért tizenéves és vagány, hogy hagyja szétesni az "öregek" életét. Összefog Beverlyvel, kézbe veszi a dolgok irányítását, és nemsokára egyszerre örülnek mindhárman a kistestvér születésének és a legújabb bajnoki címnek.

Maggie O'Brian - Szemedben ​élek
Baleset ​következik be egy hegymászó túrán, és a fiatal szerelmespár férfitagja a homlokát érő alattomos ütés miatt megvakul. A lány mellette marad, segíti, lelkiekben éppúgy, mint a csaknem leküzdhetetlenül bonyolulttá váló napi teendők terén, ám az ő idegei sincsenek kötélből, a kétségbeeséstől csaknem eszét vesztett fiatalember mind kibírhatatlanabbá lesz, rajta és környezetén tölti ki a sorsa miatt érzett dühét... Ugyanebben az időben egy magzatával magára hagyott, leendő leányanya már öngyilkossági gondolatokkal foglalkozik, hiszen a csalódás és a megalázottság gyötrelmén kívül anyagi kilátástalanság is fenyegeti. Ám váratlanul a vállára teszi a kezét egy idős, a szívműtétje után lábadozó gazdag férfi, némi gondoskodás fejében otthont és biztonságot kínál neki, és ő örül a legjobban, hogy a lánynak nemcsak egészséges kisfia születik, hanem a szó valamennyi értelmében családot láthat maga körül a régi, elveszett helyében. A három különböző korú ember boldogságát csak a férfi előrehaladott betegsége keseríti meg, tudják már, hogy az idill nem tarthat sokáit. És ekkor felbukkan egy férfi, egy ifjú és sikeres ügyvéd, összeismerkednek a lánnyal, és bár különböző okokból mindketten tiltakoznak a kapcsolat ellen, az élet kiköveteli a jussát, a szerelem elől nem képesek elmenekülni. Az öreg, súlyos beteg férfi pedig, felmérvén a helyzetet, olyan lépésre szánja el magát, amely egyszerre fájdalmas és felemelő módon megteremti a megoldást a fiatalok számára.

Maggie O'Brian - Szívek ​tavasza
Payton, ​a szemrevaló és gazdag amerikai lány tizennyolc éves korában szert tesz egy gyerekre, majd nem sokkal később férjet is kerít magának, ám a furcsa frigy nem hozza el számára az igazi boldogságot. Michael, a férfi ugyanis önző és szívtelen alak, aki pénzért és karrierért nősült, ez a két cél tölti be az egész gondolkodását. No és gyönyörű szeretője, akivel új életet terveznek, meglehetősen hatékonynak tűnő, bár nem egészen törvényes módon. Derek, a megözvegyült rendörtiszt telefonon ugyan ismeri már a szép Paytont, ahhoz azonban, hogy személyesen is kapcsolatba kerüljenek, éppen Michael bűnös mesterkedései szolgáltatják az alkalmat, hiszen Derek az, aki fölényes szakmai tudással és igaz emberséggel hiúsítja meg a férfi aljas szándékait, s aligha tehet róla, hogy közben felébrednek az érzelmei is, amelyek a rossz házasságban élő aszszony részéről heves viszonzásra találnak. Az idill azonban nem lehet zavartalan: egy utolsó és nem sok híján tragikus kimenetelű megpróbáltatás még vár rájuk. Ám mint köztudott, az istenek a tenyerükön tartják a tiszta szívű szerelmeseket, és ezúttal is segítenek rajtuk, az esküvőnek immár senki és semmi nem állhat útjába.

Maggie O'Brian - Indián ​nyár
Emily ​az egyetemi könyvtár ajtajában a szó szoros értelmében belebotlik egy jóképű indián fiúba,akiről nem is sejti,hogy hamarosan a férje lesz.És azt sem,hogy nem sokáig,mivel a férfit banditák megölik,és ő egyedül marad a kislányával,Nancyvel. A tragédia után egy másik városban folytatják az életüket,s miközben a kislány indián rokonainál nyaral,feltűnik a színen Andrew,és vele együtt az új szerelem is. Telnek az évek,Nancy felcseperedik,a kis család boldogan él,ám egy mapon az édesanya,Emily megtudja,hogy súlyos,talán halálos beteg.Rendezni akarja a dolgait,beszámol lányának az elfelejtett indián rokonságról,a múltról, az apja halálának körülményeiről. Nancy ismét ellátogat az indián közösségbe,ahol az egyik gyerekkori játszópajtása személyében elébe áll az első szerelem,elébe áll jövendő férje. A boldogságuk akkor válik teljessé,amikor egy gyógyszer segítségével Emily felgyógyul,és karjába veheti az indiánok között élő Nancy kisfiát.

Kollekciók