Ajax-loader

Veréb Emese könyvei a rukkolán


Veréb Emese - Találj ​vissza
Hiszel ​a sorsban? Abban, hogy minden okkal történik? Hiszel a jelekben? Követnéd őket? Meddig mennél el, hogy emlékezz egy olyan személyre, aki egykor magadra hagyott? Akit valahol legbelül sohasem felejtettél el. Pedig minden ellene szól. Igen, az égvilágon minden. De az érzéseink nem tudnak becsapni… Vagy mégis? Mi van akkor, ha ennek mégis így kell lennie? Ha nektek tulajdonképpen pont ez a sorsotok…?

Veréb Emese - Négy ​évszak években
Amikor ​elkezdtem írni ezeket a sorokat, mindössze négy évszak volt mögöttünk. Évekké formálódtak, mi pedig felnőtt emberekké. Talán olyanokká, akik képtelenek elengedni a múltat, mert görcsösen ragaszkodnak ahhoz, hogy ami egyszer volt, az mindig is lesz. Talán olyan emberekké, akik egész életükben várni fognak egymásra, és így ér véget az ő történetük. Bármit is hoz majd az élet, Te formáltál és vittél arra, ahol lennem kell. Nélküled.

Veréb Emese - Segítség, ​már megint egy gyökérrel járok!
Egy ​lánynak háromfajta srác létezik az életében. Az egyik az, aki miatt azt fogja hinni, hogy a hiba benne van, és sosem lesz elég jó senkinek. A második az, aki a csillagokat is lehozná neki, de mégsem lobbant lángra benne semmilyen tüzet. És lesz a harmadik, aki nem lesz tökéletes, aki nem meseszerűen bukkan majd fel, hanem akkor, amikor már lemondtál róla. Akivel a tökéletlen dolgok is tökéletesek lesznek, akivel a percek éveknek tűnnek, akire a szívét minden félelem nélkül, bármikor rábízhatja.

Veréb Emese - A ​Happy End után
Kisha ​Raids egy teljesen átlagos lány. Évekkel ezelőtt balesetet szenvedett, amiben elveszítette emlékei nagy részét. Később valamilyen különös csoda folytán lehetősége adódik újra élni azokat, és ráébred a történtek szomorú okára is. Miért nincsen a jelenében az a bizonyos fiú, aki másodpercek töredéke alatt visszaadja a szerelembe vetett hitét? Ha tudnád előre, hogy ez az utolsó pillanat, amikor láthatod őt, akkor jobban szeretnéd? Esetleg szorosabban ölelnéd? Vajon kitörölnéd-e őt az emlékeidből, ha megtehetnéd?

Kollekciók