Ajax-loader

Virágh Ursula könyvei a rukkolán


Virágh Ursula - Hera ​főzőkönyv
Különleges ​szakácskönyvet ajánlok most a figyelmükbe. A könyv, amelyet kezükben tartanak, a második kötete annak a szakácskönyvsorozatnak, mely a HERA süteményeskönyvvel indult útra. Ami a sorozat második tagját, a HERA szakácskönyvet kiemeli a többi -és az eddig megjelent szakácskönyve- közül, az az, hogy az itt szereplő ételek elkészítéséhez egy egészen új főzési zsiradékot ajánlok. Ez a HERA, az első főzőmargarin Magyarországon. Nálunk ma még kevésbé elterjedt a margarinnal való főzés gyakorlata, pedig az olajnál és a zsírnál sokkal egészségesebb és könnyebb ételek készíthetők el vele.

Virágh Ursula - Rama ​süteményeskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Virágh Ursula - Patyi Árpád - A ​mikrohullámú sütő titkai
Mikrohullámmal ​főzni ma a legkorszerűbb konyhai eljárás. A gyorsaság többé nem boszorkányság. A mikrohullámú sütővel felszerelt konyha több szabadidőt tesz lehetővé. Ami korábban órákat vett igénybe, az ma percek alatt elkészül. A főzéshez ezzel a módszerrel - 60-70%-kal - kevesebb időre van szükség, így a vitaminok és az ásványi sók nem vesznek el, az ételek íze-zamata megmarad. Legyen szó levesek, húsételek, zöldségfélék, tésztaféleségek vagy akár desszertek készítéséről, a mikróban való főzés időmegtakarítással jár, és módot nyújt az egészséges táplálkozásra. Könyvünk olyan "titok" birtokába juttatja, amelyeknek ismeretében a mikrohullámú sütő háztartásának egyik leghasznosabb eszközévé válhat, s új ízekkel találkozik, amelyek a családban mindenkinek örömet okoznak.

Virágh Ursula - Patyi Árpád - Mikrohullámmal ​mesterfokon
Egészségesen ​akar táplálkozni? Kedveli a növényi alapanyagokból készült, vegetáriánus ételeket? Ízletes, zamatos húsételekre vágyik? Gyorsan el akar készülni a főzéssel-sütéssel? Új, különlegesen ízletes ételek receptjeivel találkozhat e kötetben, s a modern háziasszonyok kedvencében, a mikrohullámú sütőben, percek alatt el is készítheti őket.

Virágh Ursula - Samsung - Mikrohullámon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók