Ajax-loader

Heather Amery könyvei a rukkolán


Heather Amery - Y ​Ddafad Ddrwg
Argraffiad ​newydd clawr caled o stori fywiog wedi ei darlunio'n lliwgar am ddafad ddireidus yn creu helynt a hwyl wrth ddianc o'r cae ar fferm Cae Berllan. Addasiad Cymraeg o The Naughty Sheep.

Heather Amery - Az ​első ezer szó angolul
Az ​első ezer szó angolul olyan képeskönyv, amelyből a gyerekek könnyedén, játszva megtanulják az alapszókincset. A szótár nincs korhoz vagy tudásszinthez kötve, így mindazok haszonnal forgathatják, lapozgathatják, akik még csak most ismerkednek az angol nyelvvel, vagy akár már túl vannak az aleső lépéseken. Az oldalpárok egy-egy témát, élethelyzetet dolgoznak fel, amelyekről szórakoztatón lehet beszélgetni. A szükséges szókincs megtalálható a lapszéli rajzokon, amelyek az alájuk írt jelentéssel együtt élvezetessé teszik az unalmas és fáradságos szótanulást. A könyv végén lévő ábécérendbe szedett szójegyzék használata közben pedig gyakorolni lehet a szótárazást.

Heather Amery - Kísérletek
Ez ​a könyv mindenkihez szól, akit érdekel, hogy körülötte miért és hogyan zajlik az élet. A könyv tele van kísérletekkel, amelyek segítenek felfedezned az olyan mindennapi dolgok titkait, mint a felhő, az eső. a növények, a zajok, és az olyan ritkább jelenségek okait, mint a szivárvány és a villámlás. Annak, hogy valami miért és hogyan történik, mindig valami oka van. Ám ez sokszor nem érthető meg egyszerűen és könnyen. Még a tudósok sem tudnak mindent megindokolni. Maradt még néhány titokzatos dolog, ami magyarázatra vár. A kísérletek teljesen vészéi} telének. de némelyik meglepetést okozhat, sőt egy kis rendetlenséget is. Néhány kísérlet roppant gyorsan elvégezhető, de lesznek olyanok, amelyekkel hosszabb ideig kell dolgoznod. így lég} nagyon türelmes! Ha végigcsináltad ezeket, te is találhatsz ki újakat, és ki is próbálhatod azokat. A kísérleteinkhez szükséged lesz papírra, befőttesüvegre. műanyag flakonokra, üvegpalackra, léggömbre. nagyméretű tálcára, nejlonzacskóra. zsinórra és gyurmára. Valószínűleg ezeket éppúgy megtalálod otthon, mint a ragasztót. a ragasztószalagot és az ollót.

Heather Amery - Mesék ​a nagyvilágból
Ez ​a kötet szebbnél-szebb mesék gyűjteménye a világ minden tájáról. Sok-sok nép bátor hőseivel találkozhatunk, varázslatos tettekről, különös, tisztalelkű teremtményekről olvashatunk. Megismerhetjük azt is, hogy egyes népek hiedelmei szerint hogyan keletkezett a világ. Ezek az egyszerű, de választékos nyelvezetű, lenyűgöző történetek a fiatal olvasó számára is érthető és élvezetes olvasmányul szolgálnak. A történeteket Linda Edwards - képzeletünket is megmozgató - illusztrációi tarkítják.

Heather Amery - 3D-s ​kalandok - Dinoszauruszok
A ​3D-s kalandok sorozat egy speciális szemüveget is tartalmaz, az érdekes információk mellett a képek szinte életre kelnek.

Heather Amery - Stephen Cartwright - Az ​első ezer szó németül
Ez ​a könyv, azoknak a gyerekeknek készült, akik most ismerkednek a német nyelvvel.A lapszéli kis képek az alájuk írt jelentéssel együtt megkönnyítik a szótanulást, a nagyobb belső rajzok nézegetése közben pedig játszva felidéződnek, majd később rögzülnek a szavak.

Kollekciók