Ajax-loader

Gergelyi Mihály könyvei a rukkolán


Dési Ágnes - Gergelyi Mihály - Serény Andor - Francia ​nyelvkönyv 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Antal Mária - Gergelyi Mihály - Heller Anna - Hogy ​mondjuk franciául?
Az ​iskolás módon megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha váratlan helyzetekben is képesek leszünk megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik a francia nyelvvel már foglalkoztak, és megszerzett tudásukat most a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Gergelyi Mihály - Nagyajtósi István - Francia ​nyelvkönyv a gimnáziumok I. osztálya számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Serény Andor - Kaposi Tamásné - Gergelyi Mihály - Francia ​1. - Gyakorlatok
A ​jelen 6 lemezből álló sorozat audio-orális kiegészítése a Dr. Serény - Dr. Kaposiné - Gergelyi: Francia nyelvkönyv 1-nek. A lemezek tartalmazzák a tankönyv 40 olvasmányának teljes és pontos szövegét valamint - és ez a módszer nyelvpedagógiai újdonsága -, az egyes olvasmányokhoz kapcsolódó és azok szövegeit követő nyelvtani ás lexikai-szemantikai gyakorlatokat, amelyek nem azonosak a tankönyv hasonló jellegű gyakorlataival. Mivel ezen gyakorlatok írott szövegét kizárólag jelen füzetünk tartalmazza, ezt a módszer szerves részének vagyis tankönyvnek kell tekinteni.

Serény Andor - Kaposi Tamásné - Gergelyi Mihály - Francia ​nyelvkönyv 1
Könyvünk ​egy új orosz, francia, angol és német nyelvi tankönyvsorozat első kötete. A sorozat megjelenését az idegen nyelvek iránti egyre fokozódó igény tette szükségessé. Célunk, hogy hatékony és a későbbiek során audio-vizuális anyagokkal is kiegészített hazai segédeszközt adjunk az idegen nyelvet egyénileg vagy csoportosan tanuló felnőttek, többek között az állami nyelvvizsgára készülők kezébe.

Kollekciók