Ajax-loader

Corinne Michaels könyvei a rukkolán


Corinne Michaels - Ne ​csak a testemre figyelj
"Szívmelengető ​és szexi." - The Book Dutchesses "Egy csodálatos románc, az örökké tartó barátságok története, kihagyhatatlan könyv." - Devney Perry, bestsellerszerző "Egyszerűen imádtam." - Ana's Attic "Letehetetlen, olykor szívdobogtatóan magával ragadó, szexi, romantikus és minden egyéb." - Aestas Book Blog Az életem tökéletes volt - mígnem egy szörnyű tragédia kirántotta a talajt a lábam alól. A gyerekeim apa nélkül maradtak. Én férj és támasz nélkül. De ahelyett, hogy belesüppedtem volna a gyászba, a munkámba temetkeztem a Dovetail Enterprises nevű cégnél. Amikor megkaptam az előléptetést, és az ügyvezető igazgató jobbkeze lettem, úgy éreztem, épp erre volt szükségem. És pont az ellenkezőjét gondoltam, amikor a nyakamba varrták Milo Huxley-t mint asszisztenst. Ki nem állhatom. Arrogáns, felelőtlen és az állásomra pályázik. Ha ez még nem volna elég, mindemellett pokolian szexi és menő brit akcentusa van, amitől végképp nem bírok magammal. Köszönöm szépen, épp elég kiszámíthatatlan fordulat adódott már az életemben. Egy ideje azonban már kevesebbet veszekszünk és többet nevetünk. Mellettem áll, amikor senki más. És nem a külseje az egyetlen, amitől lázba jövök. Bárcsak tudnám, mit tegyek... A New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestseller listáinak állandó szereplője, Corinne Michaels egy varázslatos, szívmelengető és szexi történettel jelentkezik, amely megmutatja, hogyan képes egy nő összetartani az életét és a családját egy tragédia után, miközben a szívét sem zárja kalitkába.

Corinne Michaels - Melanie Harlow - Maradj ​közel
"Egyszerűen ​nem lehet letenni." - Red Cheeks Reads "WOW. WOW. WOW. Ez a könyv..." - Golden Gaby Reviews Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért. Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával - amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből - gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin -, a vérem forrni kezd. Mindig is szerettem volna utálni őt. Sosem terveztem úgy, hogy valaha szükségem lesz rá. *** London Parish a kishúgom legjobb barátnője, és ez cseppet sem akadályozott abban, hogy belezúgjak. A történetünk elég bonyolult. Az egyetlen közös dolog bennünk, hogy a húgom gyerekeinek a keresztszülei vagyunk. Aztán az életünk egyetlen tragikus pillanat alatt megváltozik. Most fel kell nevelnünk a gyerekeket, akiket szeretünk; meggyászolni a felfoghatatlan veszteséget; és megküzdeni a vitathatatlan vonzalmunkkal egymás iránt. Az életem teljesen felfordult, és amire a legkevésbé szükségem van, hogy a régi érzelmeim újra felszínre törjenek. Mert sosem leszek képes megtartani őt, bármennyire is próbálkozom, hogy közel maradjon. A New York Times bestsellerszerző Corinne Michaels és a USA Today bestsellerszerző Melanie Harlow közös regénye a második esélyről garantáltan az olvasók legújabb kedvence lesz.

Corinne Michaels - Mondd, ​hogy visszatérsz
"Corinne ​legjobban alkotása!" - Claire Contreras, New York Times bestsellerszerző Egyetlen éjszakán, nyolc évvel ezelőtt, ez a nő békét hozott nekem. Nem tettünk ígéreteket. Csak két összetört ember voltunk, akik kétségbeesetten próbáltak enyhíteni a fájdalmukon. Reggelre elment, és a vigaszomat is magával vitte. Aznap beléptem a hadseregbe, és megfogadtam, hogy soha többet nem térek vissza Pennsylvaniába. Amikor azonban az apám meghal, kénytelen vagyok megszegni ezt a fogadalmamat, és hazatérni, hogy eltemessem. Így legalább megszabadulhatok végre a farmjától, amelyet mára teljesen benőttek az emlékek, amelyeket minden erőmmel igyekeztem elfelejteni. És ekkor találok rá. Még szebb, mint ahogy emlékeztem, és övé a világ legimádnivalóbb gyereke. Hiába telt el annyi év, az érzéseim nem változtak, és ezúttal úgy döntök, nem fogom elengedni őt. De amikor a réges-régi titkok napvilágra kerülnek, és alapjaiban rázzák meg mindkettőnk világát, akkor nincs más választásom, mint végignézni, ahogy megint kisétál az életemből... Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak. "Elképesztő, érzelmes." - Helena Hunting, New York Times bestsellerszerző "Eddigi kedvenc regényem a szerzőtől." - Sexy Book Divas

Corinne Michaels - Mondd, ​hogy megóvsz
"Történet ​a második esélyről, amely rabul ejti a szívedet." - Romance Book Explosion "Szívfacsaró az első oldaltól az utolsóig." - Embrace the Romance Tízévesen estem szerelembe Sydney Hastingsszel. Tizenhat éves korunkban azt suttogtuk egymásnak: "Örökké!" Huszonkét évesen megszegtem az összes ígéretet. Elhagytam őt, és megesküdtem, hogy sose térek vissza. Az apám halála után azonban mégis kénytelen vagyok hazamenni Sugarloafba, ahol hat hónapot kell eltöltenem. És ő már nemcsak az emlékeimben és a bűntudatom mélyén lesz jelen, hanem teljes valójában ott lesz mindenhol. Amikor együtt vagyunk, olyan, mintha megállt volna az idő. Még mindig őt akarom, de nem érdemlem meg. Bocsánatkérés helyett a karomba zárom ezt a gyönyörű, összetört nőt. És ezúttal ő lesz az, aki otthagy engem. Most harcolnom kell. Érte. Értünk. Azért az életért, amelyet mindketten akarunk. Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak. "Lélegzetelállító, magunkba nézésre késztető és gyógyító erejű történet, tele szívfájdalommal és szerelemmel." - Life Reads With Friends Blog

Corinne Michaels - All ​I Ask
Teagan ​Berkley is trying her best. A single mom raising a precocious teen, she may have given up on her dreams, but she's accepted her life in her small beachside hometown. Now the one person who abandoned her when she needed him the most has returned, bringing back memories of what might have been. Derek Hartz arrives in town with a teenage daughter - and he's full of guilt over his failed marriage and the way he ended his friendship with Teagan. He's determined to set things right with her, but first he needs to gain her trust. Something he's not convinced he deserves. As Teagan and Derek open up to each other-and confess their deepest secrets-it's impossible for them to deny what's always been between them. But just when their happily ever after is within reach, their complicated history surfaces again and threatens to keep them apart. Forever.

Corinne Michaels - A ​Holiday Lift
New ​York Times Bestseller Corinne Michaels brings a fun, sweet holiday short story. All I want for Christmas... is to pretend the holidays do not exist. That should be my tagline for life. Another year with no one to kiss under the mistletoe. Of course, it doesn’t help that after my last epic breakup, I hopped into the sack with the one man I should’ve avoided. My arch-rival, Dean Pritchard. Despite the fact that he didn't bother calling after our night together, I can't get him out of my head. I am so on the naughty list. But when a snowstorm traps us in an elevator, I can't avoid my work crush any longer. Will Dean be the lift I’ve needed for the holidays, or will Santa skip me yet again?

Corinne Michaels - You ​Loved Me Once
From ​New York Times Bestselling author Corinne Michaels comes a heartbreakingly beautiful standalone story about letting love in. I’m losing myself trying to save everyone else... As a doctor, I walk a dangerously delicate balance of being compassionate but not overly invested. The same is true in my personal life--love is a luxury I can’t afford. It isn’t until Dr. Westin Grant breaks down all my walls and offers me a future, I find myself wondering if I’m brave enough to risk my heart. When who I was and who I’ve tried to become collide during my clinical trial, the fate of one patient changes everything. In a single moment, everything I’ve worked for is jeopardized. My integrity, my career, and even my relationship with Westin. He loved me once, I just hope he can love me always …

Corinne Michaels - Beloved
Not ​enough. Catherine Pope has never been enough. She repeatedly let’s men in—only to be left broken. Then Catherine met Jackson Cole. Jackson makes her feel alive, desirable, and consumes her with a fierceness she’s never known. But Jackson struggles with his own past. His training as a Navy SEAL never prepared him for the battle to win her heart. He’s different, honorable, and worth the chance…but he must prove it. If she gives him what’s left of her heart—will he protect it? Will she get the one thing that has always evaded her – to finally be someone’s beloved?

Corinne Michaels - Defenseless
**CONTEMPORARY ​ROMANCE STANDALONE! ** My life is a secret. His life is dangerous. We're both stubborn, calculating, and controlling. Mark Dixon doesn't know what he's getting into. He doesn't know his games could cost us our lives. I have to do what is necessary to keep us alive, and that means guarding my heart. But I know I'm defenseless against him, and in the end, he'll force me to surrender.

Corinne Michaels - Mondd, ​hogy megvársz
"Gyönyörű ​és érzelmes!" - KCBookLover "Vicces, drámai, szexi." - The Escapist Book Blog Hatéves korunk óta Devney Maxwell a legjobb barátom, és fogalma sincs arról, hogy szerelmes vagyok belé. Útban a profi baseballjátékosi karrier felé továbbra is ő maradt az otthonom - az egyetlen otthon, amelyet valaha is ismertem. De amikor visszatérek Sugarloafba, hogy gondoskodjam a családi farmról, azzal szembesülök, hogy épp a rossz férfival készül összekötni az életét... és elönt a kétségbeesés. Elég egyetlen, tökéletes csók, hogy megváltozzon minden. Hat hónapom van, hogy helyrehozzam a dolgokat Devney-vel - vagyis meggyőzzem, hogy hagyja itt ezt a várost, és azt az egy csókot örökkévalósággá változtassam. Éppen erre törekszem, és azzal töltöm a napjaimat, hogy az unokaöccse baseballcsapatát eddzem, helyrepofozzam a farmot, és teljes szívemből szeressem őt. Végül már úgy néz ki, hogy a kapcsolatunk szilárd alapokon áll, és találni fogunk valami megoldást, hogy működni tudjon. Aztán beüt a tragédia, ami örökre megváltoztatja az életét. Őrá nagyobb szükség van itt, mint eddig bármikor, számomra azonban szóba se jöhet, hogy maradjak. Tudom, hogy nekem csakis ő kell, és ehhez képest lehet, hogy most el kell engednem. Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak. "Corinne Michaels lélegzetelállító új sorozata bővelkedik érzelmekben, romantikában és reményben." - Melanie Harlow, USA Today bestsellerszerző"Az Arrowood fivéreket egyenesen imádni fogod! Kihagyhatatlan!" - K.A. Linde, USA Today bestsellerszerző

Corinne Michaels - If ​I Only Knew
My ​life was perfect – until a shocking tragedy pulled the rug out from underneath me. My children were left without a father. I was without a husband and a provider. Instead of wallowing in my grief, I buried myself in my work at Dovetail Enterprises. Landing the promotion as the CEO’s right hand was exactly what I needed. Getting saddled with Milo Huxley as an assistant is exactly the opposite. I can’t stand him. He’s arrogant, irresponsible, and out for my job. As if that’s not bad enough, he has to be devastatingly sexy, and have a posh English accent that makes me squirm on top of it all. I’ve had enough unpredictability for one lifetime, thank you. But soon enough, we’re fighting less and laughing more. He’s there for me when no one else is. And those good looks aren’t the only panty-dropping thing about him. If I only knew what to do about it . . .

Corinne Michaels - Say ​You Want Me
There’s ​no way I’ll fall for Wyatt Hennington. He can keep his Southern drawl, irresistible smile, and those pick up lines all to himself. It’s bad enough that I made the mistake of sleeping with him once. It will never happen again. I don’t want nor need some cowboy complicating my life. But I don’t always get what I want. Whether I like it or not, our lives are intertwined. Trying to keep him out of my heart is futile. He’ll find every loophole and embed himself there. The problem is―I don’t know if he even loves me. And when the ground crumbles beneath us and our world shatters, I’ll finally know if he truly wants me or if we are only fooling ourselves...

Corinne Michaels - Conviction
I ​fell in love with Liam only to be left shattered into a million pieces. Again. The idea of being without him cripples me but the reality is, he’s gone. He doesn’t understand and I can’t make him. If only he’d see the conviction behind my words—then Liam would still be here.

Corinne Michaels - The ​One for Me
Devney ​Maxwell has been my best friend since we were six years old, but she has no idea I’m in love with her.⁣ ⁣ Even when I’m on the road playing professional baseball, she’s my home—the only one I’ve ever known. But when I return to Sugarloaf to care for the family farm, I discover she’s trying to talk herself into a life with the wrong man … and I become desperate.⁣ ⁣ It only takes a single, perfect kiss to change everything.⁣ ⁣ I have six months to get it right with Devney—to convince her to leave this town and turn that kiss into forever.⁣ ⁣ I aim to do just that as I spend my days coaching her nephew’s baseball team, fixing up the farm, and loving her with all I have. Finally, it seems like our relationship is secure and we’ll find a way to make it work.⁣ ⁣ Then tragedy strikes ... changing her life forever. She’s needed here more than ever, but as for me—there’s no way I can stay.⁣ ⁣ I know she’s the one for me, but I might have to let her go ...⁣

Corinne Michaels - Consolation
Book ​One in the Consolation Duet Liam wasn’t supposed to be my happily ever after. He wasn’t even on my radar. He was my husband’s best friend—forbidden. But my husband is dead and I’m alone. I ache for him and I reach for Liam. One night with Liam changed everything. Now I have to decide if I truly love him or if he’s just the consolation prize.

Corinne Michaels - Say ​You'll Stay
One ​word. Stay. It was all he had to do. Instead, he got on that bus and took my heart with him. That was seventeen years ago. I moved on. Marriage. Kids. White picket fence. Everything I ever wanted, but my husband betrayed me and I was left once again. Alone, penniless, and with two boys, I had no choice but to return to Tennessee. He wasn’t supposed to be there. I should’ve been safe. However, fate has a way of stepping in. This time around, the tables are turned. It’s my decision. Second chances do exist, but I don’t know if we can repair what’s already been broken . . .

Corinne Michaels - Dime ​que te quedarás
Una ​palabra: quédate. Era lo único que él tenía que hacer. Sin embargo, se subió a ese autobús y con él se llevó mi corazón. Eso fue hace diecisiete años. Lo superé, me casé, tuve hijos, un hogar, todo lo que siempre había soñado. Pero mi esposo me traicionó y de nuevo fui abandonada. Sola, sin dinero y con dos hijos, no tuve otra opción más que volver a Tennessee. Se suponía que él no iba a estar ahí. Tendría que haberme asegurado, sin embargo el destino en ocasiones es incontrolable. Esta vez, las cosas han cambiado. Es mi decisión. Las segundas oportunidades existen, pero no sé si podremos reparar lo que una vez se rompió.

Corinne Michaels - Evermore
I ​was poised to become partner at my law firm even before I became secretly engaged to my boss. After being humiliated by him on my wedding day, I can’t face working for him any longer. So I quit, waving my middle finger on my way out. Now the only things I’m poised for are unemployment and loneliness. When an opportunity with Cole Security arises, it seems like the perfect way to run, all the way to Virginia Beach. I wasn’t expecting my childhood sweetheart to be there. I definitely wasn’t prepared that when we saw each other again, Benjamin Pryce would be so grown-up. So gorgeous. So Navy SEAL-ish. And still the same guy who broke my heart when I was fifteen--and could do it again. They say if you’re fooled once, shame on them. The second time, it’s on you. The third time, it’s going to be me that runs… unless he can convince me to stay forevermore.

Corinne Michaels - Várj ​még rám
"Bűbájos, ​forró, romantikus és tele meglepetésekkel." - Harlequin Junkie "Szívmelengetően romantikus." - Aestas Book Két szabályom van az életben: 1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi. 2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel. Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat. Legalábbis eddig nem volt nehéz. Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni. Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú szabályom megszegése pedig a magánéletem legszenvedélyesebb pillanata. A bizalom még sosem volt ilyen jó, de a csalódás sem fájt még ennyire soha. A New York Time bestsellerszerző Corinne Michaels legújabb regénye minden, amire egy romantikus, szexi és vicces történetben vágysz.

Corinne Michaels - Helena Hunting - Julia Kent - Jessica Hawkins - Jewel E. Ann - Valentines ​Days & Nights
Fall ​in Love this Valentine’s Day! Nine NEW YORK TIMES/ USA TODAY bestselling authors Nine full-length novels of seduction and romance This is limited-time Valentine's Day boxed set! If you love heartthrob heroes and sexy romance, this one's for you… Valentine’s Day and Nights is a brand new boxed set exclusively for Valentine's Day as a gift to our readers and to introduce you to new series to love!

Corinne Michaels - Mein ​Herz in deinen Händen
"Ein ​Wort. Bleib. Das war alles, was ich sagte. Mehr hätte er nicht tun müssen. Doch er stieg in den Bus und nahm mein Herz mit." Siebzehn Jahre später steht Presley plötzlich vor den Scherben ihres Lebens. Allein und mittellos muss sie mit ihren Söhnen nach Hause flüchten, in den Schoß der Familie. Ihre Überraschung ist groß, als sie dort auf Zach, ihre erste große Liebe, trifft. Der bereut noch heute, viele Jahre später, dass er sie verließ, und will sie zurück. Und er zieht alle Register.

Corinne Michaels - Say ​I'm Yours
I ​spent twenty years waiting for Trent Hennington to open his eyes and see me. But it was all for nothing. He chose to keep himself guarded and let me walk away, proving that my time and efforts were wasted.I’m done being invisible.It’s time to move on.A single dance sets my new reality into motion, and I welcome it. After all, Cooper Townsend is perfect. He’s kind, sexy, and attentive—everything a girl could want.I thought I got it right this time.That my heart could mend, and I would be happy.Apparently, some things really are just too hard to walk away from.

Corinne Michaels - Return ​to Us
At ​eighteen, I walked away from Willow Creek Valley for good. I was young, scared, and stupid, and it cost me the love of my life—Grayson Parkerson. Fourteen years later, a crash sends me back home to recover. Back to where we met, fell in love, and planned a future. The one he’s now living as a single dad to his daughter. Working at The Park Inn together gives us a chance to reconnect, and seeing him with his little girl makes me long for the days when he was mine. One look in his gorgeous blue-green eyes, and it’s like I never left. One kiss, and my world is upside down. One night together, and I know without a doubt, in his arms is where I belong. I’m not the girl I was—intimidated by his wealthy family and desperate to escape our small town. I can imagine a new life for us here. But he’s learned to guard his heart, and trust won’t come easily. How can I convince him to give first love a second chance?

Corinne Michaels - Dime ​que me quieres
No ​hay forma de que me enamore de Wyatt Hennington. Ya puede ir por el mundo con su acento sureño, su sonrisa irresistible y esos gestos ensimismados. Y si bien cometí el error de acostarme con él no una, sino dos veces, no soy tan estúpida como para hacer una tercera ronda. Juro volver a Filadelfia y olvidarlo. Es más fácil decirlo que hacerlo, pero el médico me ha dado una noticia y debo poner mi vida en espera mientras regreso a Bell Buckle. Serán solo tres meses, y si no podemos hacer que esto funcione, me voy. Sólo así sabré realmente si me ama o si todos mis temores eran reales.

Corinne Michaels - We ​Own Tonight
I’m ​not a one-night stand kind of woman. I’m especially not the woman who has a few drinks at a concert and ends up in bed with my childhood celebrity crush, Eli Walsh. However, that’s exactly where I find myself. What’s a girl to do after a drunken mistake? Run. I grab my clothes and get away from the powerful, irresistible, and best-sex-of-my-life superstar as fast as I can. His gorgeous green eyes, rock-hard body, and cocky smile have no place in my world. My life is complicated enough. Someone forgot to tell him that. Eli is relentless. Pushing his way into my heart, wearing me down, proving he’s nothing like I assumed, and everything I need. But when my world shatters to pieces, he holds the broken bits together. Unwillingly, I fall desperately in love with him. He made me think we’d have forever . . . I should’ve listened when he said we could only own tonight.

Corinne Michaels - Melanie Harlow - Imperfect ​Match
From ​NYT Bestseller Corinne Michaels & USA Today Bestseller Melanie Harlow, comes a sexy friends to lovers standalone romance. Rule number one for a professional matchmaker? Don’t fall in love with your client. I screwed that up when I fell for my best friend, Reid Fortino. He’s gorgeous, successful, and sexy as hell. I figured it would be easy to find him a match—and save the family business at the same time. But the more time I spend attempting to find the perfect girl, the more I realize how much I want him for my own. What’s the harm if we give in for just one night? I should have known that would never be enough. Now I’m on the verge of losing my job and my heart. We were an imperfect match from the start, but I don’t know how to let him go.

Corinne Michaels - Una ​última vez
Una ​emotiva historia sobre como seguir amandote a ti misma a pesar de los cambios, contra viento y marea. Kristin McGee decide empezar una nueva vida despues de que su esposo, con el que llevaba casada catorce anos, la abandona tras tener una aventura. Kristin y sus dos hijos se mudan a la casa de una amiga. Consigue un trabajo como blogger de celebridades y en su primera entrevista con el actor Noah Frazier, se emborracha y comete una locura. Luchando por descubrir que proximo paso dar en su carrera, Noah decide quedarse en la ciudad despues de conocer a Kristin. Hace tiempo que esta apartado de las relaciones, no ha tenido ninguna desde que su novia murio en sus brazos. Kristin y Noah se sienten atraidos el uno por el otro, especialmente cuando Kristin ve como Noah se comporta con sus hijos. Cuando el articulo de Kristin sobre Noah, que incluye informacion sobre su novia muerta y que Noah le conto en secreto, sale en prensa, Noah se siente traicionado y se va, pensando que Kristin no le quiere y sintiendose utilizado. Pero no todo es lo que parece.

Corinne Michaels - Miénk ​az éjszaka
"Ezt ​a könyvet el kell olvasnod." - Jasinda Wilder NYT bestsellerszerző "Édes és szexi." - Mia Sheridan, New York Times bestsellerszerző "Ez nemcsak egy könyv volt, ez sokkal több volt, mint amit ez a néhány betű kifejez." - Book Lit Love "Ez a könyv szívből jövő és letehetetlen. Kihozta belőlem a rajongót, és élveztem minden egyes szót." - Inked in Chapters Nem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítva egy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki. Most mégis pontosan ez történt. Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül. Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől az energikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöld szemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem így is elég bonyolult. Valaki ezt elfelejtette neki megemlíteni. Eli hajthatatlan. Nyomul be a szívembe, fáraszt a zaklatásával, bizonygatja, hogy ő nem olyan, amilyennek képzelem, és ő minden, amire csak szükségem van. És amikor a világom darabokra hullik, ő egyben tartja a szétszóródott részeket. És akkor akarva-akaratlanul, de reménytelenül beleszeretek. Elhittem, hogy örökké együtt lehetünk. De akkor kellett volna hallgatnom rá, amikor azt mondta, miénk az éjszaka. Corinne Michaels, New York Times bestsellerszerző legújabb regénye valódi érzelmi utazásra viszi az olvasót.

Tijan - Corinne Michaels - Louise Bay - Willow Winters - Kiss ​Me Slow
Some ​men know how to kiss. Some men know how to love. Sometimes you get those butterflies in the pit of your stomach instantly. Other times… well sometimes other feelings come first. In this collection, you get it all. Right down to those fluttering feelings at the end of the book that make reading romance worth every single page.

Corinne Michaels - The ​Belonging Duet
Men ​suck. They break you. Leave you. Take everything until there’s nothing left. I won't let another man tear me down. Jackson Cole doesn't play by the rules, though. He pushes me, makes me feel, gives me hope, and terrifies me. I fought to ensure history wouldn’t repeat itself. But he broke down my walls, obliterated every excuse, and made me love him against all odds. Then he destroyed me. I can’t let him back in. Giving him another chance would be a mistake, yet I can't seem to resist him. Together we have to decide if we belong to one another, or we're only fooling ourselves.

Corinne Michaels - The ​Consolation Duet
Liam ​wasn’t supposed to be my happily ever after. He wasn’t even on my radar. He was my husband’s best friend—forbidden. But my husband died and I fell in love with Liam only to be left shattered into a million pieces. Again. I want him. I need him. I yearn for him, but he’s gone. Now I have to decide if it’s him I love or if he was just the consolation prize all along.

Corinne Michaels - Could ​Have Been Us
Fifteen ​years ago, I fell for Jack O’Donnell. I was just a girl, but I knew my brother’s best friend was the only man I’d ever love. On my eighteenth birthday, when I asked him to kiss me, I never imagined it would change my life so completely. I gave Jack everything that night. In order to move on, we had to go our separate ways and pretend like nothing happened... as though it wasn’t the greatest moment of my life. But even that wasn’t as heartbreaking as the secret we were forced to keep. I’ve tried not to think about how much I still love him. How I long to be back in his strong arms or the way his hazel eyes make my heart race. Until he kisses me again. And this time there’s no turning back. This time I know what it means. We belong together and there’s no use denying it any longer. But our feelings aren’t the only thing that won’t stay buried, our past resurfaces and threatens to destroy our second chance at happiness. When our love is tested once again, will we be strong enough to stand together?

Kollekciók