Ajax-loader

Jeff Giles könyvei a rukkolán


Jeff Giles - The ​Edge of Everything
It's ​been a shattering year for seventeen-year-old Zoe, who's still reeling from her father's shockingly sudden death in a caving accident and her neighbors' mysterious disappearance from their own home. Then on a terrifying sub-zero, blizzardy night in Montana, she and her brother are brutally attacked in a cabin in the woods--only to be rescued by a mysterious bounty hunter they call X. X is no ordinary bounty hunter. He is from a hell called the Lowlands, sent to claim the soul of Zoe's evil attacker and others like him. Forbidden to reveal himself to anyone other than his victims, X casts aside the Lowlands' rules for Zoe. As X and Zoe learn more about their different worlds, they begin to question the past, their fate, and their future. But escaping the Lowlands and the ties that bind X might mean the ultimate sacrifice for both of them. Gripping and full of heart, this epic journey will bring readers right to the edge of everything.

Jeff Giles - A ​mindenség peremén
Megrázó ​időszakon van túl a tizenhét éves Zoe édesapja hirtelen halála és a közelben élő idős házaspár eltűnése után. Egy rémisztő, viharos éjszakán öccsével együtt támadás éri őket a befagyott tó partján, és váratlanul egy rejtélyes fejvadász siet a segítségükre, akit Zoe X-nek nevez el. X nem átlagos fejvadász. Alsóvilágból érkezett, hogy begyűjtse az olyan elvetemült lelkeket, mint Zoe támadója. Minden szabályt megszeg azzal, hogy felfedi kilétét Zoe előtt, és ahogy egyre többet tudnak meg egymás világáról, faggatni kezdik a múltat, a sorsukat és a közös jövőt. Alsóvilág kötelékeit elszakítani azonban egyet jelenthet azzal, hogy mindketten feláldozzák magukat.

Zak Ebrahim - Jeff Giles - A ​terrorista fia
Nem ​véletlen, hogy a gyilkos gyűlöletet tanítani kell - sőt erőnek erejével kell az emberekbe oltani. Ez az érzés ugyanis nem természetes jelenség, hanem hazugság. Hazugság, amelyet újra és újra elhitetnek azokkal, akiknek jóformán semmijük sincs, és akik nem ismerhetnek meg más világnézetet. Hazugság, amelyben apám is hitt, és amelyet velem is szeretett volna elhitetni. Az egész életem azzal telt, hogy próbáltam megérteni, miért lett apám terrorista, és nyomasztott a tudat, hogy a terrorizmus nekem már a véremben van. Engem a fanatizmus bűvöletében neveltek, mégis az erőszakmentesség mellett döntöttem. Zak Ebrahim hétéves volt, amikor apja, El-Sayyid Nosair lelőtte Meir Kahane rabbit, a Zsidó Védelmi Liga vezetőjét. Miközben Nosair börtönbüntetését töltötte, segített megtervezni a World Trade Center elleni, 1993-as bombatámadást. E nem mindennapi könyvben végigkövethetjük, milyen utat járt be Zak, míg sikerült végleg maga mögött hagynia apja szörnyű örökségét.

Kollekciók