Ajax-loader

Thomas White könyvei a rukkolán


Jáksó László - Thomas White - Büntetlenül
Élete ​végéhez közeledve Agnes Aubret úgy érzi, ideje kiöntenie a szívét Lucy unokájának: meg akarja vele osztani régóta őrzött titkait. Ötven éve, a német megszállás idején Párizsban élt, és egy kis csoporthoz tartozott, amelynek tagjai az életüket kockáztatták, hogy biztonságos helyre menekítsenek zsidó gyerekeket, mígnem egy fiatal SS-tiszt, Eduard Schwermann leleplezte őket... Amint Anselm atya is rájön, a történelem bonyolultabb és nehezebben megfogható, mint amilyennek első látásra tűnik. És nem csak azért, mert az egyház már korábban is védelmet nyújtott Schwermann-nak: 1944-ben segített neki, hogy elmeneküljön Franciaországból, és új életet kezdjen Angliában. Miközben Anselm megpróbálja kideríteni, hogy miért, és Lucy tovább kutatja nagyanyja múltját, nyomozásuk fényt derít egy rendkívüli történetre. A Büntetlenül a bátorságról, az önfeláldozásról és a háború máig el nem múló következményeiről szól. Ez a megrendítő történet egyben egy kivételes írói tehetség színrelépését is jelenti.

Thomas White - Halálos ​sóhajok, érzéki sikolyok
Ez ​nagyon jó könyv. Izgalmas, csavaros, fordulatos, kicsit beteges és... nagyon szexis. Letehetetlen. Egy klasszikus bűnügyi regény, kicsit kalandregény, kicsit horror, és nagyon pszicho-thiller. Egy csapatnyi fiatal elmegy nyaralni a Sziklás-hegységbe egy gyönyörű helyre. Azonban már megérkezésük másnapján elkezdődik az őrület. Megmagyarázhatatlan, végzetes balesetek, kegyetlen gyilkosságok, váratlan támadások érik a szereplőket. Valami különleges, félelmetes erő veszi körül őket és igazából képtelenek felvenni a küzdelmet ellene, mivel soha nem tudják honnan, és milyen támadás éri őket legközelebb. Ám egy érzékeny kisfiú, Bony Joe, és egy gyönyörű kislány, Évie mégis szembeszáll az ismeretlennel. Minden eszközzel... Mindenki olvassa el ezt a könyvet, aki csak tudja, de ne maradjon közben egyedül egyetlen percre sem...

Thomas White - Ross H. Berg - Meghökkentő ​mesék
A ​néhány éve látott népszerű televíziós sorozat igazán kedveltté és olvasottá tette a mini-krimi műfajt. Jelen kötetben a sorozatban nem látott történetek szerepelnek, melyek frappánsak, eredetiek, meglepő, igazán "meghökkentő" megoldásokkal. Egy-egy történet elolvasásához igazán nem kell sok idő. A buszon, metrón, utazás közben, a fogorvosnál, a sorunkat várva, otthon a televízió előtt a reklám alatt olvasható. Igazán jól fognak szórakozni!

Kollekciók