Ajax-loader

Vígh Anita könyvei a rukkolán


Vígh Anita - A ​kacsalábon forgó kiscsirke
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vígh Anita - Liptai Claudia - Szép ​álmokat!
Ez ​a meséskönyv ötven eredeti, még soha meg nem jelent állatmesét tartalmaz, a tehetséges ifjú írónő, Vígh Anita tollából. A kötet meséit a népszerű színművésznő és műsorvezetőnő, Liptai Claudia szerkesztette, és sok-sok ötletével segítette. A rajzok a világhírű, Oscar-díjas rajzfilm rendező, Rofusz Ferenc műhelyéből kerültek ki, két ragyogóan ügyes fiatal illusztrátor, Riha Erika és Baksa Júlia közreműködésével. A történetek rövidek, tanulságosak, vidámak és gyönyörűen rajzoltak. Sok szép estét szereznek majd a kisgyerekeknek és szüleiknek is. Fontos értékeket közvetítenek a lurkók részére, és ezt kedvesen, szórakoztatóan, számukra is szerethető módon teszik. Szép álmokat!

Vígh Anita - Erdő-mező ​meséi
Ez ​a meséskönyv több mint száz eredeti állatmesét tartalmaz. A történetek rövidek, tanulságosak, s a kicsik életkori sajátosságaihoz igazodnak. Nemcsak a mesehallgatás élményét nyújtják, de alapvető erkölcsi értékeket is közvetítenek feléjük, számukra is érthető, élvezetes formában. A mesék szereplői gyönyörű, színes képeken kelnek életre. A rendkívül gazdag illusztrációs anyag fejleszti a gyerekek fantáziáját, szépérzékét, s növeli az iskolások olvasási kedvét.

Vígh Anita - Szex ​és Budapest
Milyen ​egy pesti test? És négy? Ha kíváncsi kalandjaikra, kísérje el Laurát, Nikit, Ivettet és Marát bánatűző, pasifogó portyáikra a fővárosi éjszakába. A négy lány megmutatja Önnek, milyen a Szex és Budapest. A csinos barátnők randevúznak sikeres aranyifjakkal, rossz házasságaikból kikacsingató papucsférjekkel, vidám ifjoncokkal, elhasználódott lelkületű menedzserekkel, magukat prófétának képzelő művészekkel és valódi arisztokratákkal. A lányok a boldogságot keresik, ami, mint tudjuk, nem rendelésre jön. És még valamit keres a négy barátnő: a nagy Ö-t. Vajon létezik igazi szerelem Budapesten? És megtalálják?

Vígh Anita - Álomba ​ringató esti mesék
Ez ​a meséskönyv több mint száz eredeti állatmesét tartalmaz. A történetek rövidek, tanulságosak, s a kicsik életkori sajátosságaihoz igazodnak. Nemcsak a mesehallgatás élményét nyújtják, de alapvető erkölcsi értékeket is közvetítenek feléjük, számukra is érthető, élvezetes formában. A mesék szereplői a gyönyörű, színes képeken kelnek életre. A rendkívül gazdag illusztrációs anyag fejleszti a gyerekek fantáziáját, szépérzékét, s növeli az iskolások olvasási kedvét. Reméljük, hogy kiadványunk elnyeri a gyerekek, és még a legelfoglaltabb szülők tetszését is.

Kollekciók