Ajax-loader

Bazsó Gábor könyvei a rukkolán


Bazsó Gábor - Egyenes ​kiesés
Neumann ​Tamás fiatal, életerős férfi volt egészen addig, míg egy húsevő baktérium meg nem támadta szervezetét és el nem rágta szívbillentyűjét. Életét kizárólag egy mű aortabillentyű beépítésével sikerült megmenteni. Ám ez a beavatkozás gyökeresen megváltoztatta egész addigi életét... * A fegyver utolsó darabkája egy memóriakártyára van elmentve, amelyet a legbiztosabb helyre, egy fiatal, életerős férfi mellkasába, egy "sorin-bicarbon" elnevezésű aortabillentyűbe rejtettek...

Bazsó Gábor - Az ​író
"Sokat ​gondolkodtam, mivel tehetném a legtöbbet a művész úrért, míg végül úgy határoztam, hogy megölöm imádott gyermekét és annak édesanyját. Bízom benne, hogy ezzel nagy terhet veszek le a válláról, és minden energiáját, dühét és tudását rám fogja fordítani..."

Bazsó Gábor - Winkler Róbert - The ​Best of TotalCar
A ​TotalCar eddig csak és kizárólag az interneten, a tévében és rádióban létezett, épp ideje volt hát, hogy azok is megismerkedhessenek az autós újságírás ámokfutóival, akiknek nincs tévéjük, rádiójuk és számítógépük. A Bazsó meg a Winkler tudnak valamit, amit mások nem, és most végre le is írták. Hogy készül a TotalCar? Mi a különbség egy kompakt egyterű és egy kombi Lada között? Lehet, hogy valójában semmi? Mi a közös Zaporozsecben és a Porschében? (A hátsókerék-hajtás, a farmotor és a léghűtés.) A Trabantban és a Corvette-ben? (Laprugó keresztben.) Mi az a léghűtés, a laprugó és a farmotor? És mi az, hogy keresztben? Ez is mind benne van. Meg ezek is: - a világ első verses autótesztje - hiánypótló, vidám szószedet rengeteg autós szakkifejezésből - Ferrari-, kombájn-, jégsimító-, markológépteszt és még sok más. A könyvben található 1000 színes kép és lényegesen több szó hozzásegít, hogy teljesebb embernek érezd magad autóvezetés közben. Érdemes tudnod, hogy a nem rendszeres nézők ötször gyakrabban ragadnak be a pirosnál, és kétszer annyi időt töltenek parkolóhely kereséssel, mint totalcaros társaik. A TotalCar nézőket nyolc esetből háromszor gyakrabban találták vonzóbbnak ellenkező neműek, a kontrollcsoportban szereplő - TotalCart soha nem néző - társaiknál. Elgondolkodtató számok, ugye? Ezentúl nem kell arra várnod, hogy eljöjjön a csütörtök vagy szombat, nem kell sem rádió, sem tévé. Ha hiányzik a TotalCar, itt ez a könyv!

Kollekciók