Ajax-loader

Mallory Reaves könyvei a rukkolán


Mallory Reaves - Disney Beauty and the Beast: Belle's Tale
In Disney's live-action film Beauty and the Beast, Belle, a bright, beautiful, and independent young woman, is taken prisoner by a beast in his castle. Despite her fears, she befriends the castle's enchanted staff and learns to look beyond the Beast's hideous exterior and realize the kind heart and soul of the true Prince inside. This manga explores Belle's innermost thoughts as she learns that true beauty comes from within.

Mallory Reaves - Disney Beauty and the Beast: The Beast's Tale
In Disney's live-action film Beauty and the Beast, Belle, a bright, beautiful and independent young woman, is taken prisoner by a beast in his castle. Despite her fears, she befriends the castle's enchanted staff and learns to look beyond the Beast's hideous exterior and realize the kind heart and soul of the true Prince inside. This manga explores the Beast's struggle as he tries to move on from his past and learn what it is to love.

Neil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves - Eternity's ​Wheel
The ​heart-pounding conclusion to the bestselling InterWorld series, from Neil Gaiman, Michael Reaves, and Mallory Reaves! Eternity's Wheel is full of time and space travel, magic, science, and the bravery of a young boy who must now face his destiny as a young man. Joey Harker never wanted to be a leader. But he's the one everyone is looking to now that FrostNight looms, and he'll have to step up if he has any hope of saving InterWorld, the Multiverse, and everything in between.

Neil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves - Az ​örökkévalóság kereke
A ​népszerű Köztesvilág-trilógia befejező része Joey Harker soha nem akart vezető lenni. De most, hogy a Dereséj a küszöbön áll, mindenki tőle várja a megoldást, ezért muszáj a sarkára állnia, ha meg akarja menteni a Köztesvilágot, a Multiverzumot és minden egyebet is a kettő között. _Az örökkévalóság kereke_ a Köztesvilág-trilógia fordulatos és letehetetlen befejezése, benne idő- és térugrásokkal, mágiával, természettudománnyal és egy fiatal fiú átalakulásával, akinek gyermekből férfivá kell válnia ahhoz, hogy beteljesítse a végzetét.

Neil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves - The ​Silver Dream
New ​York Times bestselling authors Neil Gaiman and Michael Reaves deliver a thrilling sequel to the science fiction novel InterWorld, full of riveting interdimensional battles and alternate realities. After mastering the ability to walk between dimensions, Joey Harker and his fellow InterWorld freedom fighters are now on a mission to maintain peace between the rival powers of magic and science who seek to control all worlds. When a stranger named Acacia somehow follows Joey back to InterWorld's base, things get complicated. No one knows who she is or where she's from—or how she knows so much about InterWorld. Dangerous times lie ahead for Joey and the mission. There's a traitor hidden among them, and if Joey has any hope of saving InterWorld, the multiverse, and the mission, he's going to have to rely on his wits—and, just possibly, on the mysterious Acacia Jones. With a story conceived by Neil Gaiman and Michael Reaves and written by Michael and Mallory Reaves, this mind-bending follow-up to the exciting science fiction novel InterWorld is a compelling fantasy adventure through time and space, in which the future depends on a young man who is more powerful than he realizes.

Neil Gaiman - Michael Reaves - Mallory Reaves - Ezüst ​Álom
A ​tizenhat éves Joey Harker az imént mentette meg az Altiverzumot – azt a dimenziót, amelyben az összes lehetséges Föld megtalálható – a teljes pusztulástól. Miután sikerült elsajátítania a dimenziók közötti átjárás képességét, társaival, a Köztesvilág szabadságharcosaival küldetésre indul, hogy közös erővel fenntartsák az egymással versengő mágia és a természettudomány egyensúlyát, melyek képviselői az összes világ felett át akarják venni a hatalmat. Amikor egy Acacia nevű idegen lány Joey után lopakodik a Köztesvilág bázisára, minden a feje tetejére áll. Senki nem tudja, ki ez a különös idegen, és honnan származik, valamint azt sem, hogy honnan tud ilyen sokat a Köztesvilágról. Hőseink veszélyes pillanatok elé néznek, és Joey szokás szerint nem számíthat másra, csak a saját találékonyságára – és végső esetben, de tényleg csak a legvégső esetben, talán Acaciára is. Az _Ezüst Álom_ csupa izgalmas dimenzióközi csata és szemkápráztató utazás a világok között, mely minden egyes fejezetben újabb és újabb fordulatot tartogat. Igazi letehetetlen kaland az időben és a térben.

Kollekciók