Ajax-loader

Magyar Kitti könyvei a rukkolán


Magyar Kitti - Életkerék-elemzés
Az ​életkerék egy remek eszköz az önismeretünk fejlesztéséhez. Leginkább a coachok eszköze, azonban a hétköznapi oktatásban is egyre inkább kezd elterjedni a használata. Főiskolai tanulmányaim során találkoztam vele előszőr. Használata nagyon egyszerű, és mégis összetetten világít rá az élet főbb területeire.

Magyar Kitti - Csak az időd véges
Miért lesz jó neked, ha elolvasod a könyved? Mert kapsz egy útmutatót, hogy hatékonyan menedzseld a feladataidat a rendelkezésedre álló idő alatt.Csak az időd véges könyv úgy van összerakva, hogy a számodra érdekes kérdésekre, témákra könnyen kapj választ. Lépésről lépésre vezet, így összefüggéseiben egyszerű lépésekre bontva tudsz haladni. A szerző által kipróbált és alkalmazott gyakorlatias megoldásokat találsz a könyvben. 36 tipp gyűjtemény és bónusz letölthető anyagok állnak rendelkezésedre, hogy a lehető legegyszerűbben tudd növelni a személyes hatékonyságodat. Ismerd meg Kitti könyvét!

Magyar Kitti - Életed ​mérföldköve
„Bizonyára ​Te magad is hallottad már a „Tanulj jól és sokat, hogy legyen egy kiváló munkahelyed, ahol sok pénzt fogsz keresni!” tanácsot. Szerinted is ez a fontos a pályaválasztásnál és a karriered építésénél? Az, hogy rájöjjek, mit akarok csinálni, 5 év volt. A szerencsések közé tartozom, mert vannak emberek, akik egész életükben nem jönnek rá, mit csinálnának, miben lehetnének sikeresek. A könyv elméleti tudáson kívül gyakorlati tudást és élettapasztalatokat is megoszt veled, így szórakoztató és tanulságos is egyben. Legyél más, legyél kiemelkedő és sikeres! „

Kollekciók