Ajax-loader

Mary Balogh könyvei a rukkolán


Statements_759241
elérhető
11

Mary Balogh - Lánykérés
A ​napóleoni háborúk alatt egy angol herceg nyitva hagyja a kastélyát a harcokban megsérült előkelő tisztek előtt. Egy kis csapat egykori katonatiszt évente visszatér ide, pihenni és emlékezni. Egyikük, aki katonai hőstettei miatt kapott főúri rangot, a tengerparton megismer egy balesetet szenvedett hölgyet, egy igazi ladyt, akit pár napig a kastélyban ápolnak. Kezdetben idegenkednek a másik társadalmi köreitől, de vajon meddig tudnak ellenállni egymásnak?

Mary Balogh - Szerelmi ​csapda
Lord ​Eden számára a gyönyörű Ellen Simpson nem lehet más, csak izgató álom. A nemesúr évekig szolgált együtt a háborúban Ellen férjével, miközben titkon vágyakozott az asszonyra. A férj halálát gyászoló Ellen gyógyítja a sebesült lordot, de a veszélyesen vonzó férfi közelében a nőben is ellenállhatatlan vágy ébred, és a barátság átadja a helyét a tiltott szenvedélynek. Amikor botrány fenyeget, nincs más kiút, mint a házasság. De Ellen szíve titkot őriz, amelyet senkivel sem oszthat meg. A lord elszánja magát, hogy beteljesíti kettőjük kimondatlan vágyát, és bármi áron megszerzi az asszonyt… Hogy mitől letehetetlenek Mary Balogh regényei? A páratlanul izgalmas és érzelmes történetektől? A hús-vér szereplőktől, akikért végigizguljuk az éjszakákat? Mary Balogh csodálatos érzékkel ír a nők szerelmi vívódásáról. A számos sikerkönyvvel rendelkező írónő megindító története barátságról, odaadásról, titokról és a szerelem mindennél vonzóbb csapdájáról világszerte sikerrel hódította meg az Amanda Quick-, Julie Garwood- és Johanna Lindsey-rajongókat.

Mary Balogh - Az ​egyezség
Vincentet, ​Darleigh vikomtját ki akarja házasítani a családja. Vincent jó parti, gazdag, hatalmas birtok tulajdonosa, kitűnő társalgó, kedves mosolyú, fess férfi. A Túlélők Klubjának vak tagja. És elege van az anyja, a nővérei gyámkodásából meg a leendő ara elfojtott, mégis szinte égető ódzkodásától. Úgy érzi, menekülnie kell, el mindentől, ami a vakságát bélyegnek, őt magát fogyatékosnak tartja. Elszökik, és meg sem áll gyerekkora kedves színhelyéig, Barton Coombsig, ahol ünnepséget rendeznek a tiszteletére. De mintha itt is visszaélnének azzal, hogy nem lát; egy sznob család kiszemeli őt a lányuk számára, és tőrbe csalva házasságra kényszerítenék. A lehetetlen helyzetből azonban kimenti egy lány, egy szinte láthatatlan kisegér, akit alig ismernek a városkában. Ki Sophie Fry? És miért avatkozik bele ő is az életébe? Vajon jó szándék vezeti? Vincent szíve azt súgja, igen, így a jótett és egy meghitt beszélgetés tapasztalatára hagyatkozva ajánlatot tesz a fiatal nőnek: legyen a felesége. Mary Balogh romantikus története az elfogadás, a kinyíló világ meséje. Egy nőé és egy férfié, akik a másik segítségével megtalálják a saját függetlenségüket, azt a fajta szabadságot, amely az embert minden igaz szerelemben az egekbe repíti.

Mary Balogh - Az ​útitárs
A ​napóleoni háborúkat követően Sir Benedict Harper nehezen tudja újrakezdeni az életét, és mind a lelkének, mind a testének szüksége lenne arra, hogy valaki begyógyítsa a sebeit. Nem is sejti, hogy a segítség egy gyönyörű, ám sok megpróbáltatást elszenvedő asszony képében érkezik majd. Miután Samantha McKay megözvegyül, zsarnoki apósa és sógornője igencsak megkeserítik az életét. Egészen addig, amíg egy napon a vágyálma, hogy önálló életet élhessen, a Walesben megörökölt ház révén a beteljesedés ígéretével nem kecsegtet. Noha Ben és Samantha meglehetősen veszélyes körülmények között ismerkednek meg, hamarosan mindketten vonzódni kezdenek a másikhoz. Az asszony kész arra, hogy kövesse azt az utat, amelyet a végzet jelölt ki számára, Ben pedig úriemberként ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje őt a sorsfordító utazásra. De mégis mit adhat egymásnak ez a két sebzett lelkű ember? Lehet egyáltalán közös jövőjük? Elképzelhető, hogy a válaszra épp egymás karjában találnak rá? Mary Balogh a Túlélők Klubjának legújabb kötetében, a vágyakozás és a beteljesülés megindító regényében egy reményekkel teli özvegy és egy új életre vágyó katona sorsának összefonódását tárja elénk.

Mary Balogh - The ​Secret Pearl
Mary ​Balogh has no equal when it comes to capturing the complex, irresistible passions between men and women. Her classic novel, The Secret Pearl, is one of the New York Times bestselling author’s finest–a tale of temptation and seduction, of guarded hearts and raw emotion…and of a love so powerful it will take your breath away…. He first spies her in the shadows outside a London theatre, a ravishing creature forced to barter her body to survive. To the woman known simply as Fleur, the well-dressed gentleman with the mesmerizing eyes is an unlikely savior. And when she takes the stranger to her bed, she never expects to see him again. But then Fleur accepts a position as governess to a young girl…and is stunned to discover that her midnight lover is a powerful nobleman. As two wary hearts ignite–and the threat of scandal hovers over them–one question remains: will she be mistress or wife?

Mary Balogh - Slightly ​Wicked
Meet ​the Bedwyns…six brothers and sisters—men and women of passion and privilege, daring and sensuality…Enter their dazzling world of high society and breathtaking seduction…where each will seek love, fight temptation, and court scandal…and where Rannulf Bedwyn, the rebellious third son, enters into a liaison that is rather risqué, somewhat naughty, and…Slightly Wicked. With his laughing eyes and wild, rakish good looks, Lord Rannulf Bedwyn is a hard man to resist. To Judith Law, a woman in need of rescue when her stagecoach overturns, Rannulf is simply her savior, a heroic stranger she will reward with one night of reckless passion before she must become a companion to her wealthy aunt. Imagine Judith's shock when the same stranger turns out to be among England's most eligible bachelors…and when he arrives at Harewood Grange to woo her cousin. Certainly, they had made no vows, no promises, but Rannulf never did forget his uninhibited lover…nor did she forget that one delicious night. And as scandal sets the household abuzz, Rannulf proposes a solution…but when Judith refuses to have him—in love or wedlock—Rannulf has only one choice: to wage a campaign of pure pleasure to capture the heart of the woman who has already won his.

Mary Balogh - Simply ​Perfect
Set ​against the seductive backdrop of Regency England, New York Times bestselling author Mary Balogh's latest novel sweeps us into the sensual, enthralling world of an elite academy for young ladies. Here, amid music lessons and garden parties, whispered confessions and secret yearnings, one of the school's teachers—headmistress Claudia Martin—will find her well-ordered world jolted by love when she meets a man who would make the perfect husband…for somebody else. Tall, dark, and exquisitely sensual, he is the epitome of male perfection. Not that Claudia Martin is looking for a lover. Or a husband. As owner and headmistress of Miss Martin's School for Girls in Bath, she long ago resigned herself to a life without love. Until Joseph, Marquess of Attingsborough, arrives unannounced and tempts her to toss away a lifetime of propriety for an affair that can only lead to ruin. Joseph has his own reasons for seeking Claudia out. Instantly, irresistibly attracted to the dedicated teacher, he embarks on a plan of seduction that leaves them both yearning for more. But as heir to a prestigious dukedom, Joseph is expected to carry on his family's legacy. And Claudia knows she has no place in his world. Now that world is about to be rocked by scandal. An arranged marriage, a secret that will shock the ton, and a man from Claudia's past conspire to drive the lovers apart. But Joseph is determined to make Claudia his at any cost. Even if that means defying convention and breaking every rule for a love that is everything he has ever wanted—a love that is perfection itself…

Mary Balogh - Varázserő
Piers ​utoljára jött baráti látogatásra. Búcsút kell vennie Alice-tól, nősül. Feleségül veszi a csodálatra méltó és ártatlan Cassandra Bordent. Megszorította barátnője kezét. — A búcsú mindig nehéz igaz? — kérdezte Alice-tól, miközben előrehajolt, hogy arcon csókolja. — Igen, mindig nehéz — mondta Alice. — Nos, Isten vele, Piers. Könnyein át rámosolygott. Kihúzta derekát és lágyan arcon csókolta a fiút. — Alice — Piers lehajolt, és rövid, gyengéd csókkal érintette barátnője ajkát, majd kérdőn a szemébe nézett. Alice tudta, itt a pillanat, amikor el kell szakadnia a férjitól... különben az elhatalmasodó szerelem olyasmire ragadtatja, aminek nem lenne jó vége, és maga is megbánná. Mary Balogh Walesben tanult, ma a kanadai Kiplingben él férjével és három gyermekével. Középiskolai angoltanár.

Mary Balogh - Only ​Beloved
From ​the legendary New York Times bestselling author of Only a Kiss and Only a Promise comes the final book in the rapturous Survivor’s Club series—as the future of one man lies within the heart of a lost but never-forgotten love... For the first time since the death of his wife, the Duke of Stanbrook is considering remarrying and finally embracing happiness for himself. With that thought comes the treasured image of a woman he met briefly a year ago and never saw again. Dora Debbins relinquished all hope to marry when a family scandal left her in charge of her younger sister. Earning a modest living as a music teacher, she’s left with only an unfulfilled dream. Then one afternoon, an unexpected visitor makes it come true. For both George and Dora that brief first encounter was as fleeting as it was unforgettable. Now is the time for a second chance. And while even true love comes with a risk, who are two dreamers to argue with destiny?

Mary Balogh - Érzéki ​csapda
A ​huszonegyéves Alexandra Purnell kegyeiért sokan versengenek, de a bimbódzó hajadont egy nála jóval idősebb hercegnek ígérte oda a lány szigorú apja. A házasság küszöbön áll, de hosszas kérlelésre Alex engedélyt kap, hogy a báli szenzont Londonban töltse. Ez a kiruccanás örökre megváltoztatja az életét… Az egyik fényűző bál után elrabolják, és másnap Amberley grófjának ágyához kötözve ébred. Az emberrablás Lord Eden parancsára történt, de Alex fatális tévedés áldozata lett, hiszen a célpont a csélcsap Madeleine, a gróf öccsének ikernővére lett volna. A gróf, hogy helyrehozza a végzetes hibát megkéri Alex kezét, de a lány hallani sem akar az eljegyzésről, amíg titkos információkhoz nem jut… Hogy mitől letehetetlenek Mary Balogh regényei? A páratlanul izgalmas és érzelmes történetektől? A hús-vér szereplőktől, akiknek sorsáért végigizguljuk az éjszakákat? Mary Balogh csodálatos érzékkel ír a nők szerelmi vívódásáról. A számos sikerkönyvvel rendelkező írónő megindító története barátságról, odaadásról, titokról, és a szerelem mindennél vonzóbb csapdájáról világszerte sikerrel hódította meg az Amanda Quick, Julie Garwood és Johanna Lindsey rajongókat.

Mary Balogh - Simply ​Unforgettable
New ​York Times bestselling author Mary Balogh returns to the seductive world she knows so well-Regency England-in a new novel filled with her trademark wit, sensuality, and breathtaking storytelling. With this, the first in a dazzling n ew quartet of novels, Balogh invites us into a special world-a select academy for young ladies-a world of innocence and temptation. Drawing us into the lives of four women, teachers at Miss Martin's School for Girls, Balogh introduces this novel's marvelous heroine: music teacher Frances Allard-and the man who seduces her with a passion no woman could possibly forget.

Mary Balogh - A ​Matter of Class
Just ​in time for Valentine's Day, from New York Times bestselling author Mary Balogh comes yet another classic historical tale that sizzles with romance and unforgettable drama. Reginald Mason is wealthy, refined, and, by all accounts, a gentleman. However, he is not a gentleman by title, a factor that pains him and his father within the Regency society that upholds station over all else. That is, until an opportunity for social advancement arises, namely, Lady Annabelle Ashton. Daughter of the Earl of Havercroft, a neighbor and enemy of the Mason family, Annabelle finds herself disgraced by a scandal, one that has left her brandished as damaged goods. Besmirched by shame, the earl is only too happy to marry Annabelle off to anyone willing to have her. Though Reginald Mason, Senior, wishes to use Annabelle to propel his family up the social ladder, his son does not wish to marry her, preferring instead to live the wild, single life he is accustomed to. With this, Reginald Senior serves his son an ultimatum: marry Annabelle, or make do without family funds. Having no choice, Reginald consents, and enters into a hostile engagement in which the prospective bride and groom are openly antagonistic, each one resenting the other for their current state of affairs while their respective fathers revel in their suffering. So begins an intoxicating tale rife with dark secrets, deception, and the trials of love - a story in which very little is as it seems.

Mary Balogh - Simply ​Magic
On ​a splendid August afternoon Susanna Osbourne is introduced to the most handsome man she has ever seen . . . and instantly feels the icy chill of recognition. Peter Edgeworth, Viscount Whitleaf, is utterly charming—and seemingly unaware that they have met before. With his knowing smile and seductive gaze, Peter acts the rake; but he stirs something in Susanna she has never felt before, a yearning that both frightens and dazzles her. Instantly she knows: this brash nobleman poses a threat to her heart . . . and to the secrets she guards so desperately. From the moment they meet, Peter is drawn to Susanna’s independence, dazzled by her sharp wit—he simply must have her. But the more he pursues, the more Susanna withdraws . . . until a sensual game of thrust-and-parry culminates in a glorious afternoon of passion. Now more determined than ever to keep her by his side, Peter begins to suspect that a tragic history still haunts Susanna. And as he moves closer to the truth, Peter is certain of one thing: he will defy the mysteries of her past for a future with this exquisite creature—all Susanna must do is trust him with the most precious secret of all. . . .

Mary Balogh - A ​Secret Affair
Beloved ​New York Times bestselling author Mary Balogh has written her most beguiling novel yet, in which the black sheep of the scandalous Huxtable family finally meets his match - in a woman of even more wicked reputation. 'The Devil was about to be tamed.' Her name is Hannah Reid. Born a commoner, she has been Duchess of Dunbarton ever since she was nineteen years old, the wife of an elderly duke to whom she has been rumored to be consistently and flagrantly unfaithful. Now the old duke is dead and, more womanly and beautiful than ever at thirty, Hannah has her freedom at last. And she knows just what she wants to do with it. To the shock of a conventional friend, she announces her intention to take a lover - and not just any lover, but the most dangerous and delicious man in all of upper-class England: Constantine Huxtable. Constantine's illegitimacy has denied him the title of Earl, so now he denies himself nothing . . . or so the ton would have it. Rumored to be living the free and easy life of a sensualist in his country estate, he always chooses recent widows for his short-lived affairs. Hannah will fit the bill nicely. But once these two passionate and scandalous figures find each other, they discover that it isn't so easy to extricate oneself from the fires of desire - without getting singed. For the duchess and the dark lord each have startling secrets to reveal, and when all is said and done, neither will be able to say which one fell in love first, who tamed whom, and who has emerged from this game of hearts with the stronger hand.

Mary Balogh - Under ​the Mistletoe
Old ​loves rekindled, new loves found, and family bonds strengthened are the themes of these stories from the beloved, multiple-award winning author Mary Balogh. The four classic stories included here are The Star of Bethlehem, The Best Gift, Playing House, and No Room at the Inn. The new story exclusive to this trade collection is A Family Christmas.

Mary Balogh - Beyond ​the Sunrise
From ​the New York Times bestselling author of the Survivor’s Club novels comes “an epic love story” (Publishers Weekly) of intrigue and deception and the promises that can break a heart.… “I will love you all my life and even beyond that.” Even at fifteen, Jeanne, the privileged daughter of a royalist émigré, knew what she liked: Englishman Robert Blake, bastard son of a marquess. Yet his questionable birth rendered him forbidden. Forced to part, they were still young enough to believe in tomorrow. But as time passed, that brief ephemeral flirtation at Haddington Hall faded into memory. Eleven years later in Portugal, during the Peninsular Wars, they meet again, both of them spies, and destined to be working on opposing sides. He is now a captain with the British army. She is the widowed Marquesa das Minas—sometimes going by the name Joana da Fonte. However for only one of them does the flicker of recognition still burn. Amid the fury of war and in the shadow of secrets, passion flares once again. But for Joana and Robert, each entrusted to a dangerous mission that demands deception, falling in love could be the most dangerous risk of all.

Mary Balogh - A ​Certain Magic
A ​Certain Magic is the digital reissue of a previously published and long out-of-print novel by New York Times bestselling author Mary Balogh. Piers Westhaven and Alice Penhallow have always been close friends, even during their marriages to other partners. Now they are both widowed, and Piers, who needs an heir, has asked his friend to help him choose a new bride. Alice has always been in love with him herself, but hiding her feelings has become second nature to her. As a boy, he dearly loved her too until his best friend announced his intention of courting and marrying her. Soon their mutual passion begins to break through the careful bonds each has imposed upon it just as Piers is being trapped into offering marriage to someone else. Will honor permit them to speak the heart's truth before it is too late? Or is it already too late for them--again?

Mary Balogh - Longing
From ​New York Times bestselling legend and author of the Survivors' Club series comes a cherished novel about the risks and the compromises that come with falling in love.… Governess and mistress—he wanted her as both.… The illegitimate daughter of an English lord, Sian Jones abandoned her heritage to live in a stalwart coal mining community in South Wales. Empowered by their cause, she’s engaged to be married to the leader of a revolutionary movement that is bracing itself against the tyranny of English mine owners. But Sian’s principles are unexpectedly shaken when she accepts a job as governess under Alexander Hyatt, the mysterious Marquess of Craille, the oppressive symbol of everything she has come to resist. She never expected Alexander to upend all her expectations. He is sympathetic to her cause. He is a loving father. A man of wealth and position, he is fatally attractive. And he is offering his heart to the independent woman who has illuminated his life. Now, caught between two worlds, and between the promises and desires of two men, Sian must make a choice that will define her future—one that can only be made in the name of love.…

Mary Balogh - Indiscreet
From ​New York Times bestselling author Mary Balogh comes the first novel in the Horsemen trilogy, a scandalous romance of yearning passion and dangerous desires... In the country visiting his twin brother, Viscount Rawleigh longs for a little diversion and beautiful young widow Catherine Winters seems like easy prey. But Rex’s target is a lady of virtue, and when she roundly rejects his improper proposal to become his mistress, Rex finds himself faced with a delectable challenge. Catherine knows she must fight the indecent feelings the Viscount arouses within her—feelings that bring to life a past she had sought to escape—even as the handsome lord refuses to relent in his amorous attentions. But even though she knows one kiss could bring her to ruin, temptation proves an insurmountable foe—and Catherine can not ignore the beating of her treacherous heart....

Mary Balogh - Web ​of Love
New ​York Times bestselling author Mary Balogh brilliantly captures the passionate conflict of a woman caught between two loves in this classic tale of friendship, devotion, intrigue—and a love that is the most seductive trap of all…. He'd served with her husband on the battlefield—and secretly desired her for years. Yet for Dominic, Lieutenant Lord Eden, Ellen Simpson has remained tantalizingly out of reach—until she is widowed by the war. Suddenly pursued by the dangerously handsome nobleman, Ellen is stunned by the depth of attraction he arouses in her. Soon their friendship flames into something deeper…and as scandal ignites, marriage seems the only solution. But Ellen has a secret—one she can share with no one—that prevents her from fully opening her heart to Dominic. Until he devises his own plan for the ultimate consummation of their passion—and the woman he is determined to possess at any cost…

Mary Balogh - The ​Arrangement
A ​mesmerising story of passionate awakening and redemption, Mary Balogh's new novel unites a war hero consigned to darkness with a remarkable woman who finds her own salvation by showing him the light of love. Blinded by a cannon blast on the Napoleonic battlefields, Vincent Hunt, Lord Darleigh, needs time away from the well-meaning meddling - and matchmaking - of his family. But anonymity proves impossible, and soon another marital trap is sprung. Luckily, he is saved in time by a stranger with a captivating voice that stirs something deep inside. And when Miss Sophia Fry's intervention on his behalf finds her unceremoniously booted from her guardian's home, Vincent can see a solution to both their problems: marriage. At first, quiet, unassuming Sophia rejects Vincent's proposal. But when such a gloriously handsome and heartbreakingly vulnerable man persuades her that he needs a wife of his own choosing as much as she needs protection from destitution, she agrees. Dare they believe a bargain born of desperation might lead them both to a love destined to be?

Mary Balogh - Slightly ​Sinful
Meet ​the Bedwyns—six brothers and sisters—men and women of passion and privilege, daring and sensuality....Enter their dazzling world of high society and breathtaking seduction...where each will seek love, fight temptation, and court scandal...and where Alleyne Bedwyn, the passionate middle son, is cut off from his past—only to find his future with a sinfully beautiful woman he will risk everything to love. As the fires of war raged around him, Lord Alleyne Bedwyn was thrown from his horse and left for dead—only to awaken in the bedchamber of a ladies' brothel. Suddenly the dark, handsome diplomat has no memory of who he is or how he got there—yet of one thing he is certain: The angel who nurses him back to health is the woman he vows to make his own. But like him, Rachel York is not who she seems. A lovely young woman caught up in a desperate circumstance, she must devise a scheme to regain her stolen fortune. The dashing soldier she rescued from near-death could be her savior in disguise. There is just one condition: she must pose as his wife—a masquerade that will embroil them in a sinful scandal, where a man and a woman court impropriety with each daring step...with every taboo kiss that can turn passionate strangers into the truest of lovers.

Mary Balogh - A ​Precious Jewel
New ​York Times bestselling author Mary Balogh weaves a sensuous spell of romance that brings together the unlikeliest pair of lovers in the unlikeliest place of all– an infamous London house of pleasure. She was unlike any woman he’d ever met in the ton or the demimonde. But Sir Gerald Stapleton frequented Mrs. Blyth’s euphemistically dubbed “finishing school” for pure, uncomplicated pleasure–and nothing else. So why was this confirmed bachelor so thoroughly captivated by one woman in particular? Why did he find himself wondering how such a rare jewel of grace, beauty, and refinement as Priss had ended up a courtesan? And when she needed protection, why did Gerald, who’d sworn he’d never get entangled in affairs of the heart, hasten to set her up as his own pampered mistress to ensure her safety–and have her all to himself? For Priscilla Wentworth, the path leading to Sir Gerald’s bed had been as filled with misfortune as it suddenly seemed charmed. But Priss couldn’t allow herself to believe she’d ever be more to a man like Sir Gerald than a well-cared-for object of pleasure. Now, despite Gerald’s deep distrust of marriage, neither scandal nor society’s censure can keep them apart–only the fear of trusting their hearts.

Mary Balogh - Then ​Comes Seduction
At ​four in the morning, the night of his twenty-fifth birthday, Baron Montford finds himself quite sauced with a large group of gentlemen in his library. Spurred on by revelry, pride, and drink, Montford takes on a wager he'll soon regret: to successfully seduce the virtuous Katherine Huxtable within the coming fortnight. The Huxtables have recently fallen into a great deal of wealth and prominence, and Katherine Huxtable knows that she's been lucky in every way but one. Despite her great beauty and newfound life of leisure, Katherine believes she is not made for passion or romance. She has avoided any suitors and all men of the ton, Lord Montford most of all due to his notoriety of as a dangerous rakehell. With a sour reputation, Baron Montford certainly has a steep hill to climb - will he lose his wager or perhaps even his heart?

Mary Balogh - Now ​a Bride
In ​anticipation of the enticing third book in the Mistress trilogy, The Secret Mistress, here are never-before-published scenes from More than a Mistress and No Man’s Mistress -- plus Mary Balogh’s new epilogue for the series. JOCELYN AND JANE: Three new scenes—“The Proposal,” “The Wedding,” and “Return to Acton Park”—spark more fiery passion from charmingly arrogant Jocelyn and spirited Jane. FERDINAND AND VIOLA: Two unpublished scenes—“The Wedding” and “Home to Pinewood Manor”—prove once again that this unlikely but perfect couple is made for each other. THE REUNION: FIVE YEARS LATER:Enjoy a brand-new chapter that reunites readers with all three Dudley couples and their children and answers every fan’s biggest question: What happened after the last page was turned? The enchanting prequel to the Mistress series! Readers got to know madcap Angeline and straitlaced Edward through the romantic adventures of the Dudley brothers. But Angeline and Edward have their own story of passion to tell in The Secret Mistress.

Mary Balogh - Ördögi ​csapda
Madeline, ​Lord Eden tüzes ikerhúga még mindig hajadon, bár udvarlókból nem szenved hiányt. A jóképű Huxtable ezredes meg is kérte a kezét, ám a szíve mélyén a lány James Purnell szerelmére vágyik. Négy éve már, hogy szenvedélyes fellobbanásuknak keserű vége szakadt, de híre jött, hogy James dúsgazdagon visszatért Londonba. Báli szezon lévén, az előkelőségek estélyeken flörtölnek egymással, így az egykori pár sem kerülheti el a találkozást. Az ördögi csapda készen áll; félreértések, sértődések, féltékenység és konvenciók állnak a szerelmesek útjába… Hogy mitől letehetetlenek Mary Balogh regényei? A páratlanul izgalmas és érzelmes történetektől? A hús-vér szereplőktől, akiknek sorsáért végigizguljuk az éjszakákat? Mary Balogh csodálatos érzékkel ír a nők szerelmi vívódásáról. A számos sikerkönyvvel rendelkező írónő megindító története barátságról, odaadásról, titokról és a szerelem mindennél vonzóbb csapdájáról világszerte sikerrel hódította meg az Amanda Quick-, Julie Garwood- és Johanna Lindsey-rajongókat.

Mary Balogh - Only ​a Kiss
The ​Survivors’ Club: Six men and one woman, injured in the Napoleonic Wars, their friendships forged in steel and loyalty. But for one, her trials are not over.... Since witnessing the death of her husband during the wars, Imogen, Lady Barclay, has secluded herself in the confines of Hardford Hall, their home in Cornwall. The new owner has failed to take up his inheritance, and Imogen desperately hopes he will never come to disturb her fragile peace. Percival Hayes, Earl of Hardford, has no interest in the wilds of Cornwall, but when he impulsively decides to pay a visit to his estate there, he is shocked to discover that it is not the ruined heap he had expected. He is equally shocked to find the beautiful widow of his predecessor’s son living there. Soon Imogen awakens in Percy a passion he has never thought himself capable of feeling. But can he save her from her misery and reawaken her soul? And what will it mean for him if he succeeds?

Mary Balogh - Red ​Rose
The ​Earl of Raymore is as determined to marry off his newly acquired ward, Rosalind Dacey, as she is never to marry at all. They hate each other with a passion until they discover a bond in their shared love of music.

Mary Balogh - Silent ​Melody
From ​the legendary New York Times bestselling author of Heartless comes an exquisite Georgian romance of a transcendent love, “without doubt, one of the most romantic novels ever written.”* Lady Emily Marlowe is beautiful, independent, and unspoiled. Deaf since childhood, she appreciates her family’s efforts to nurture her spirit, but the man they’ve chosen for her betrothal can never fulfill her. The only one Emily has ever desired is bold and reckless Lord Ashley Kendrick. Her childhood amour inspired her fantasies and vowed never to forget her—even as he left her for a new life in India and a new love. Seven years and countless dreams later, Ashley has returned a desolate widower to Bowden Abbey and, true to his promise, to Emily. Yet his heedless proposal of marriage has left her unexpectedly conflicted. Though the heat of passion still burns, Emily fears that it’s only a sense of duty—not love—that has brought him to bended knee. And what is she to make of those seven lost years clouded in secrets too dark for Ashley to share? For Emily, her greatest and only love now becomes one worth fighting for, one of startling revelations and second chances, and one, like a melody, too beautiful for words....

Mary Balogh - Slightly ​Scandalous
Meet ​the Bedwyns…six brothers and sisters—men and women of passion and privilege, daring and sensuality. Enter their dazzling world of high society and breathtaking seduction…where each will seek love, fight temptation, and court scandal…and where Freyja Bedwyn, the wild-hearted daughter, meets her match in a man as passionate, reckless, and scandalous as she. Growing up with four unruly brothers has made Freyja Bedwyn far bolder than most society ladies. From feisty manner to long, tumbling hair, Lady Freyja is pure fire, a woman who seeks both adventure and freedom. Adventure soon finds her on a visit to Bath, when a handsome stranger bursts into Freyja's room and entreats her to hide him. His name is Joshua Moore, Marquess of Hallmere, a man with a hell-raising reputation of his own who is quickly intrigued by the independent beauty. So intrigued, in fact, that he makes her a surprising request: to pose as his fiancée and help thwart his family's matchmaking schemes. For two people determined to be free, it's the perfect plan…until passion blindsides them both. For as Joshua sets out to achieve his complete seduction of Freyja, a woman who has sworn off love is in danger of losing the one thing she never expected to give again: her heart…

Mary Balogh - The ​Devil's Web
Sensual. ​Seductive. Emotional. No one stirs the heart and imagination like Mary Balogh. In this classic novel, the New York Times bestselling author weaves a spellbinding tale of two people haunted by desire, unable to resist the love that has become their most passionate obsession.… When James Purnell walks into the London drawing room and sees Lady Madeline Raine, time stops. Once she had been his for the taking. Now she is an aloof, beautiful stranger, determined to keep the devilishly handsome nobleman from seducing her again. But after four years apart, desire reignites—swift, hot, irresistible—culminating in a night of reckless lovemaking. Suddenly Madeline is faced with an unbearable choice: marry with no hope of love or risk certain ruin. Her decision will have consequences she never imagined, as she makes a shocking discovery about the man she secretly loves. What she doesn't know is how far James will go to right the wrongs of the past—and how much he's willing to risk for the woman who already owns him…body, heart, and soul.

Mary Balogh - Someone ​to Love
From ​the legendary New York Times bestselling author of Only a Kiss comes a brand new series that starts scandalous secrets . . . Humphrey Wescott, Earl of Riverdale, has died, leaving behind a fortune that will forever alter the lives of everyone in his family - including the daughter no one knew he had . . . Anna Snow grew up in an orphanage in Bath knowing nothing of the family she came from. Now she discovers that the late Earl of Riverdale was her father and that she has inherited his fortune. She is also overjoyed to learn she has siblings. However, they want nothing to do with her or her attempts to share her new wealth. But the new earl's guardian is interested in Anna . . . Avery Archer, Duke of Netherby, keeps others at a distance. Yet something prompts him to aid Anna in her transition from orphan to lady. As London society and her newfound relatives threaten to overwhelm Anna, Avery steps in to rescue her and finds himself vulnerable to feelings and desires he has hidden so well and for so long. 'Mary Balogh is the writer I read for pleasure' Susan Elizabeth Phillips 'A matchless storyteller' RT Book Reviews 'Balogh is truly a find' Publishers Weekly 'A grand mistress of the genre' Romantic Times 'Balogh is the queen of spicy Regency-era romance, creating memorable characters in unforgettable stories' Booklist

Kollekciók