Ajax-loader

Barbara Delinsky könyvei a rukkolán


Mary Higgins Clark - Robert Harris - David Baldacci - Barbara Delinsky - Válogatott könyvek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John Grisham - Elizabeth Adler - Jeffrey Archer - Barbara Delinsky - Szegények ​ügyvédje / Előbb vagy utóbb / A tizenegyedik parancsolat / Három kívánság
John ​Grisham: Szegények ügyvédje Az ígéretes karrier előtt álló Michael Brock egy jogi cég szamárlétráján küzdi fel magát. A szüntelen pénzhajhászás mellett nincs ideje semmire. Azzal sem törődik, hogy néha megálljon és szembenézzen a lelkiismeretével. Egy hajléktalannal történt incidens okozza azt a váratlan fordulatot, amely Michael értékrendszerét alapvetően megváltoztatja. Néhány hét alatt Michael egy olyan világ képviselőjévé válik, amelyet addig alig ismert, és nem is akar tudni róla. Elizabeth Adler: Előbb vagy utóbb A napfényes Dél-Kaliforniában egyre bonyolultabb az élet Ellie Parrish Duveen számára. Egy kávéházat kell vezetnie, és egyetlen szabad perce sem marad romantikus kapcsolatokra. Viszont az életébe belépő két férfit nehéz figyelmen kívül hagynia. Az egyik elhatározza, hogy megnyeri a szívét. A másiknak sötétebb tervei vannak. Ellie-nek előbb vagy utóbb sokkal komolyabb dolgokról kell döntenie, mint a másnapi menü. Jeffrey Archer: A tizenegyedik parancsolat Connor Fitzgerald hamisítatlan amerikai hős. Becsületrenddel tüntették ki a vietnami háború alatt. Nagyon szereti a feleségét és a lányát. Viszont huszonnyolc éven keresztül kettős életet élt: ő volt a CIA egyik leghatékonyabb és legpusztítóbb titkos fegyvere. A nyugdíjazás előtt néhány nappal Fitzgerald kap még egy megbízást, és most nagy a tét, mivel kudarc esetén nemzetközi bonyodalmakra lehet számítani. Barbara Delinsky: Három kívánság Egy októberi hóvihar és egy figyelmetlen sofőr - a kettő együtt akár a végzetet is jelenthette volna a kisvárosi pincérlány, Bree Miller számára. Ám ehelyett az egész világ megváltozik körülötte, olyan élet és szerelem ígéretével kecsegteti, amelyet korábban álmodni sem mert volna. Ám a kívánságok kockázattal járnak. Mi történik, ha valóra válnak? Mesteri elbeszélő tollából született ez a szívhez szóló történet a szerelem erejéről.

Barbara Delinsky - Kanyargós utak
Fájdalmas válásukat követően Rachel Keats és Jack McGill külön utakon járnak, és minden erejükkel próbálnak nem visszagondolni múltjukra. Aztán végzetes autóbaleset történik Kalifornia kanyargós parti útján, és ez megint összehozza őket. Kis szerencsével ismét esélyük lehet arra, hogy fellángoljon a szerelmük, ha mindketten igazán akarják. Megint beigazolódik, hogy az élet legnagyobb ajándékához véletlenül juthat hozzá az ember.

Barbara Delinsky - A ​Woman's Place
Everything ​Claire Raphael has she's earned. On her own. The hard way. She built her part-time business up from nothing and made it successful through her imagination, creativity, and hard work. She has two great children and Dennis, a husband she loves completely. Then, one evening, when Claire returns from a difficult business trip, Dennis hands her divorce papers along with a court order to vacate their house. Claire is devastated. She had no idea her marriage was on the brink of disaster, that Dennis had been planning this ambush for weeks, if not months, or that her hectic but happy life was about to come crashing down around her. Claire doesn't know where to turn or whom to trust. But in a few short weeks she learns what so many women have had to discover—that when the going gets tough, a woman's as tough as she needs to be.

Barbara Delinsky - Családi ​viszonyok
Dana ​Clarke mindig szilárd hátteret adó otthon és család után sóvárgott, hogy kompenzálja saját nehéz gyermekkorát. Most boldog házasságban él egy előkelő családból származó férfival, és első gyermeküket várják. De azon a napon, amely élete legboldogabbja lehetne, egész addigi világa darabokra hullik. Gyönyörű és egészséges kislányt szül, aki azonban afroamerikai vonásokat hordoz. Dana férje az asszony legnagyobb megdöbbenésére aggódni kezd, hogy az emberek esetleg azt gondolják majd, Dana félrelépett. Csak úgy menthetik meg a helyzetet, ha Dana felkutatja az apját, akiről semmit sem tud, és kinyomozza az esetleges afroamerikai örökséget a családjában. Dana elszántsága, hogy kiderítsék az igazságot, szívszorító utazásra viszi őket mindkettőjük családjának múltjába, miközben előítéletekben és félelmekben gyökerező súlyos titkokra derül fény.

Barbara Delinsky - Azelőtt ​és ismét
Egy ​rejtőzködő nőről, aki összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy újra szembenézzen a világgal. Mackenzie Cooper csak egy pillanatra vette le a szemét az útról, de ez a pillanat pont elegendő volt ahhoz, hogy elrabolja tőle a szeretett lányát, véget vessen a házasságának, szétrombolja a családját, és eltaszítsa a barátait is. Nem beszélve a média folytonos figyelméről, amely privát szférája utolsó morzsáit is felemésztette. Most Vermontban él, Maggie Reid néven, egy kis házban a macskáival és a kutyájával. Hálás az új barátaiért, bár azt nyilvánvalóan nem kockáztathatja meg, hogy beavassa őket az igazságba. Sminkmesterként dolgozik, és abban segít a vendégeknek, hogy elrejthessék a gyengeségeiket: betegségeik, sérüléseik látható nyomait. A hegek eltüntetése szakterületévé vált. De nem ő az egyetlen ebben a békés kisvárosban, aki titkokat rejteget. Amikor az egyik barátja kamasz fia a reflektorfénybe kerül azzal a váddal, hogy feltörte egy befolyásos ember Twitter-fiókját, Maggie abban a kettős helyzetben találja magát, hogy egyszerre próbál távol maradni a történtektől, védeni magát, és segíteni a barátainak. Ahogy az ő igazságukra szépen lassan fény derül, Maggie saját, nagy műgonddal felépített sztorijának alapjai is megrendülnek. Tudja jól, hogy ebben a bonyolult világban a biztonság az egyetlen, ami védelmet nyújthat. De ahhoz, hogy ezt megteremthessük, néha nagyon messzire kell kerülnünk a komfortzónánktól. Barbara Delinsky Bostonban él férjével és ikergyermekeivel. Pszichológiából és szociológiából diplomázott. Több tucat könyve jelent meg, mind sikerlistás. Saját bevallása szerint ő egy hétköznapi nő, aki olyan hétköznapi emberekről ír, akik nem mindennapi kihívásokkal szembesülnek.

Barbara Delinsky - Sweet ​Salt Air
On ​Quinnipeague, hearts open under the summer stars and secrets float in the Sweet Salt Air... Charlotte and Nicole were once the best of friends, spending summers together in Nicole's coastal island house off of Maine. But many years, and many secrets, have kept the women apart. A successful travel writer, single Charlotte lives on the road, while Nicole, a food blogger, keeps house in Philadelphia with her surgeon-husband, Julian. When Nicole is commissioned to write a book about island food, she invites her old friend Charlotte back to Quinnipeague, for a final summer, to help. Outgoing and passionate, Charlotte has a gift for talking to people and making friends, and Nicole could use her expertise for interviews with locals. Missing a genuine connection, Charlotte agrees. But what both women don't know is that they are each holding something back that may change their lives forever. For Nicole, what comes to light could destroy her marriage, but it could also save her husband. For Charlotte, the truth could cost her Nicole’s friendship, but could also free her to love again. And her chance may lie with a reclusive local man, with a heart to soothe and troubles of his own. Bestselling author and master storyteller Barbara Delinsky invites you come away to Quinnipeague…

Barbara Delinsky - TisztaKék
Annie ​Barnes hazatérésével Middle Riverbe régi titkok tárulnak fel. Annie tisztában van vele, hogy haza kell utaznia, ha választ szeretne kapni az anyja halálának körülményei kapcsán felmerült nyugtalanító kérdéseire. Amikor a városka lakói meghallják, hogy Annie hosszabb szabadságra a városba érkezik, mindenki - még saját nővérei is - azt hiszi, hogy róluk akar regényt írni. Annie kérdezősködése felborzolja a kedélyeket. Közellenséggé válik, amikor sikerül kiderítenie, hogy a helyi papírgyár mérgező anyagokat bocsát ki - s kezdi azt hinni, hogy ezeknek köze lehetett édesanyja betegségéhez, amely a halálát előidézte. Mivel a papírgyár a városka legjelentősebb munkaadója, mindenki attól fél, mi lesz, ha Anni mélyebbre ás. Félelmeik lassan rosszindulattá sűrűsödnek.

Barbara Delinsky - A ​Woman Betrayed
The ​were the picture perfect family With a twenty-year marriage, two terrific kids, and a successful career, Laura Frye has everything she could ask for... until her husban Jeff mysteriously dissapears. Beside herself with worry, Laura maintains that the Jeff she knew would never leave voluntarily. But about the Jeff she didn't know? As her husband's many secrets come to light, Laura is left with a shocking picture of the man she married...and a world that is falling apart. Shaken to the very core, Laura looks for ways to hold her family together and rebuild her life. What she finds is a strength she never new she had, and a love she thought she had lost forever.

Barbara Delinsky - Parti ​út
Barbara ​Delinsky legújabb regényében Észak-Kalifornia dús, színes, eleven szép vidékére viszi az olvasót. Rachel Keats és Jack McGill képzőművészek nagyon szeretik egymást, amikor összeházasodnak. Tíz év házasság után aztán elválnak útjaik. Jack San Franciscoban marad, Rachel két lányukkal a Big Sur-i partvidékre költözik. Hat évvel később, egy éjszakai telefonhívás nyomán, Jack sűrű munkaprogramját és jól menő építészi karrierjét otthagyva, volt felesége kórházi ágyához rohan. Míg Rachel kómában fekszik, Jack mellette virraszt, miközben új barátai, a lányai elbeszéléséből és Rachel művészete által jobban megismeri egykori hitvesét, mint valaha.

Barbara Delinsky - Menekülés
Emily ​Aulenbach harminckét éves ügyvéd, aki Manhattanben dolgozik és ott is él ügyvéd férjével. Idealista nő, aki hajdan arról álmodozott, hogy nagyvállatok gaztetteinek áldozatait fogja védeni, ám ehelyett azzal tölti napjait, hogy egy óriási irodában ül leválasztott íróasztalánál, és olyan embereket faggat telefonon, akik szennyezett palackozott vizet ittak – az ügyben ő a forgalmazó céget képviseli. De nemcsak a munkájával van gond, hanem a nővérével, a barátaival, még a férjével, Jamesszel is, akivel már nincs meg az a kapcsolata, ami régebben volt. Tulajdonképpen senkivel sincs kapcsolata, leszámítva három dolgot: a számítógépét, a BlackBerryjét és az óráját. Egy hirtelen támadt elhatározásnak engedelmeskedve egy nap korábban jön el az irodából, hazamegy, bepakol egy táskába és útnak indul. A jövőjét próbálja világosabban látni, amikor rá egyáltalán nem jellemző módon az ösztöneire hallgat, nem pedig a józan eszére, és észak felé indul, egy New Hampshire-i városka felé, amelyet hegyek koszorúja vesz körül. Ismeri ezt a helyet. Főiskolai évei alatt itt töltött egy nyarat, ami vízválasztónak bizonyult. Ha visszanézne élete kacskaringóira, ez lenne az a hely, ahol először hozott rossz döntést. Bármilyen fájdalmas legyen is a visszatérés, pontosan tudja, hogy ha rendbe szeretné hozni az életét, akkor itt kell kezdenie.

Barbara Delinsky - Szeretőm, ​Pete
Casey ​Ellis szeretné megérteni az apját, akit sohasem ismert. Az idős és roppant zárkózott férfi különös örökséget hagyott rá: az elegáns bostoni házát a város egyik legfelkapottabb környékén, illetve egy Jenny nevű, szerencsétlen sorsú lány terjedelmes naplóját. Casey nem tudja, hol tengeti életét Jenny, és lehet-e még segíteni rajta. Ám minél közelebb jut ahhoz, hogy Jenny nyomára bukkanjon, annál közelebb kerül ahhoz is, hogy végre-valahára megtalálja önmagát.

Barbara Delinsky - Ki ​szeret a végén?
A _New ​York Times_ sikerlistás, nálunk is közkedvelt szerzőjének ez a már-már klasszikusnak számító regénye egy férfi és egy nő történetét mondja el, és a szerelem izgalmas játékát mutatja be. Antonia Philips, a csinos, fiatal újságírónő azt a feladatot kapja a magazintól, amelynek dolgozik, hogy készítsen riportsorozatot a keleti partvidék öt legérdekesebb, legvonzóbb agglegényéről. Nem fűlik a foga ehhez a munkához, előítéletei támadnak leendő riportalanyaival kapcsolatban. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy lesz közöttük valaki, akivel nem egykönnyen boldogul. Daniel Strahan, a bostoni profi kosárlabdacsapat vezetőedzője egyértelműen visszautasítja az interjút, de szemlátomást különös hatással van rá Antonia intellektusa és szépsége. Az újságírónő is szeretné közelebbről megismerni ezt a talányos férfiút, pedig tisztában van vele, hogy egy örökösen úton lévő ember nem megfelelő partner az ő számára. Már csak azért sem, mert korábbi házassága éppen a kosárlabda miatt ment tönkre, s ezt a megrázkódtatást még mindig nem heverte ki. Azt azonban már megszokta, hogy önálló nőként maga irányítja az életét. Igen ám, de valamiről teljesen megfeledkezik. Arról, hogy a szerelem nincs tekintettel semmiféle előítéletre, szabályra vagy tilalomra. Különösen, ha igazi és kölcsönös...

Barbara Delinsky - Indián ​nyár
Amikor ​a hetvenhat éves Natalie Seebring megözvegyül, és elhatározza, hogy feleségül megy csodás tengerparti szőlőskertjének egyik alkalmazottjához, gyermekei ugyancsak megbotránkoznak. Az energikus és még mindig vonzó Natalie erre úgy dönt, magyarázatképpen megírja emlékiratait. Olivia Jonest bízza meg, hogy segítsen neki. A magányos fiatal nő, aki egyedül neveli kislányát, kapva kap az alkalmon, azt reméli, végre bekerül egy családba, ráadásul a busás honoráriumból taníttathatja diszlexiás gyermekét. Csakhogy semmi sem olyan, mint amilyennek elképzelte. Simon Burke, a szőlőgazdaság vezetője például igen ellenségesen fogadja, pedig igazán jóképű fiatalember. A ház asszonya viszont annál jobban ragaszkodik Oliviához, minél több titkot tár fel előtte a saját életéből. Csakhogy lassan kész az emlékirat, s Oliviának mennie kell. Lesz-e, aki marasztalja? Natalie? És a jóképű Simon, aki már rég feladta ellenérzéseit, vajon elengedi-e? A mozgalmas, fordulatokban és váratlan eseményekben gazdag regény finom megfigyeléseivel, árnyalt lélekábrázolásával, lenyűgöző meseszövésével Barbara Delinsky legjobb művei közé tartozik, s mindazok számára élményt nyújt, akik szívesen olvassák Nora Roberts műveit.

Barbara Delinsky - Drágakő
Hillary ​Cox írónő egy tv-showból értesül róla, hogy a dúsgazdag turmalinbánya-tulajdonos, John St. George, aki 27 éve a szeretője, egy másik nőt vesz feleségül. Bosszúból Hillary úgy dönt, hogy könyvet ír, melyben a nyilvánosság elé tárja John sötét titkokkal, galádságokkal teli múltját. John húga, Pamela St. George szintén bosszút forral a férfi ellen, így akarja megtorolni a gyermekkora óta elszenvedett sorozatos sérelmeket. A három évtizedet átfogó családi dráma, akárcsak egy drágakő, számos életsorsot tükröz vissza. A történetből egy gonosz, önző, ember jelleme rajzolódik ki, aki gátlástalanul gázolt át családtagjain, szerelmein, kőkeményen ragaszkodva saját elképzeléseihez az üzleti és magánéletben egyaránt.

Douglas Preston - Barbara Delinsky - Peter May - Rose Connors - A ​kódex / Szerelmem, Pete / A futónő / Az őrület határa
Douglas ​Preston: A kódex A legendás kincsvadász, Maxwell Broadbent egész életében igyekezett irányítani három fia életét. Halálos betegen, videoszalagra rögzített végrendeletében próba elé állítja őket: ha a fiúk igényt tartanak örökségükre - a felbecsülhetetlen értékű régiségekre -, először ki kell deríteniük, hová rejtette őket Broadbent. A kincsvadászat azonban komoly veszélybe sodorja mindhármukat, és hamarosan a túlélésükért küzdenek a hondurasi dzsungelben. Barbara Delinsky: Szerelmem, Pete Casey Ellis szeretné megérteni az apját, akit sohasem ismert. Az idős és roppant zárkózott férfi különös örökséget hagyott rá: az elegáns bostoni házát a város egyik legfelkapottabb környékén, illetve egy Jenny nevű, szerencsétlen sorsú lány terjedelmes naplóját. Casey nem tudja, hol tengeti életét Jenny, és lehet-e még segíteni rajta. Ám minél közelebb jut ahhoz, hogy Jenny nyomára bukkanjon, annál közelebb kerül ahhoz is, hogy végre-valahára megtalálja önmagát. Peter May: A futónő Amikor egy olimpikon súlyemelő a szeretője karja közt meghal, Li Jant, a pekingi rendőrség nyomozóját utasítják, hogy tussolja el a botrányt. Li tisztában van vele, hogy az utóbbi időben az olimpiai keret több tagja is gyanús körülmények között életét vesztette, ezért megosztja aggodalmát amerikai barátnőjével, Margarettel, aki első gyermekükkel várandós. A páros nemsokára a nagyváros korrupt alvilágában vizsgálódik, és szembekerül egy megszállott tudóssal. Rose Connors: Az őrület határa Marty Nickelsont kész tények elé állítják első védőpere során: az általa képviselt férfi, Buck Hammond töredelmesen bevallja, hogy ő végzett hétéves fia rovott múltú gyilkosával. Nickelson helyzetét nehezíti, hogy a gyilkosságot tévékamerák is rögzítették, ami tovább növeli a vád amúgy sem csekély esélyeit. Marty helyzete teljesen kilátástalannak látszik, ám minden erejével azon munkálkodik, hogy az előzetes várakozásokkal szemben megnyerje a pert.

Barbara Delinsky - Februári ​vihar
Heather ​Malone a legutóbbi tizennégy évben Lake Henryben talált otthonra,ott él egy özvegyember,Micah Smith oldalán.Amikor az FBI őrizetbe veszi azzal a vaddal,hogy egy Kaliforniában elkövetett emberölés után megszökött a felelőségre vonás elől,a város döbbent hitetlenkedéssel fogadja a hírt.Ám amikor a Heatherhöz legközelebb állok visszagondolnak,ráeszmélnek,hogy korábbi életéről gyakorlatilag semmit sem tudnak.Poppy Blake Heather legjobb barátnője. SZületésétől fogva Lake Henry-i lakos,mindkét lábára megbénult egy motorosszán-balesetben,amelyben az udvarloja meghalt.Azóta keményen dolgozik,hogy újjáalakítsa életét.Az elszántan önállóságra törekvő nő nem hagyja,hogy mozgáskorlátozottsága elfojtsa a szellemét.Ám a múlt hibái miatti bűntudata a jelenlegi rokkantságánál is inkább akadályozza abban,hogy olyan jövőt találjon,amelyben férj és család is helyet kap.Griffin Hughes író eredtileg egy Poppy nővérét,Lily Blake-et érintő országos horderejű sajtótudósítás kedvéért utazott Lake Henrybe.Poppy iránti vonzalma csábítja vissza a városba.Egy elejtett megjegyzése azomban Heather nyomára vezeti FBi-ügynök bátyját.Hogy ezt jóvátegye,meg kell fejtenie Heather múltjának rejtélyét.

Barbara Delinsky - Köztünk ​marad
Ezt ​az anya-lánya köteléket semmi sem tépheti szét. Még az igazság sem. Deborah Monroe és lánya, Grace egy buliról hazafelé tartva autójukkal elgázolnak egy férfit, aki a sötétben fut. Grace ült a volánnál, Deborah azonban még a rendőrség kiérkezése előtt hazaküldi őt, hogy magára vállalja a felelősséget a balesetért. A később csalásnak minősülő döntés később önálló életre kel, és veszélybe sodorja anya és lánya kivételesen erős kötelékét. A Köztünk marad felejthetetlen történet a jó szándékból hozott rossz döntésekről és egy félresikerült hazugság szörnyű következményeiről.

Barbara Delinsky - Blueprints
A ​readable, engaging and deeply moving tale of a mother and a daughter, Blueprints explores how two strong women survive as the plans they've always relied on fall apart ...Jamie MacAfee's life is almost perfect. She's sure she loves her fiancee, even if she hasn't quite worked out why she won't set a wedding date and she certainly adores her job, working as an architect on their family home renovation show. Meanwhile, her beloved mother Caroline has built up her confidence after a painful divorce, working closely alongside her daughter as the very successful host of Gut It!. Everything is going to plan, until the lives of both women are changed overnight. When the TV network plan to replace Caroline with Jamie as the show's host, Caroline is left feeling horribly betrayed - and old in the eyes of the world. Then tragedy strikes, leaving Jamie guardian to her small orphaned step-brother and fiancee to a man who doesn't want the child. Who am I? Both women ask, as the blueprints they've built their lives around break down. While loyalties shift, decisions hover, and new relationships tempt, it's time to find out what they really want - and where their future lies ...Praise for Barbara Delinsky: 'Warm, rich, textured and impossible to put down. ' - Nora Roberts 'Fans of Jodie Picoult will love this ...a poignant family story.' - Daily Express 'Compelling reading' - The Sun 'Delinsky's writing is fluid and makes for a hard-to-put-down book.' - Glamour

Barbara Delinsky - Mégiscsak ​veled
Különös, ​szép és mégis szomorú emlékek élednek újra Marnie-ban, amikor tizennégy év elteltével váratlanul viszontlátja azt a „kalandor”-t, akitől szülei annak idején óva intették, és később, bátyjának tragikus halála után el is tiltották. Frank azonban már korántsem az, aki volt: a sehonnai vagányból időközben híres fényképész lett. Merő kíváncsiságból leszerződik a lány lapkiadó vállalatának legújabb képes folyóiratához, s a viharos érzések hamarosan ismét fellángolnak bennük. Már csak Marnie szüleit kellene meggyőzni arról, hogy tévesen ítélték meg lányuk szerelmesét…

Barbara Delinsky - Vakmerő ​nyár
Megváltoztathatja-e ​örökre egy pillanat az ember életét? S, ha igen, mi következhet azután? Ez az a kérdés, amely nem hagyja nyugodni Juliát, egy kilenc ember életét követelő hajóbaleset egyik túlélőjét. Engedelmes feleség és anya volt egész addigi életében, de miután megérinti a halál közelsége, rádöbben, hogy lénye és a körülötte lévő világ sokkal többet rejt, mint valaha is hitte. Úgy érzi, különös kapcsolat fűzi az életben maradt emberekhez, s lassanként felfedezi a csendes sziget, Big Sawyer nyújtotta egyedülálló lehetőségeket, miközben mindama dolgok, amelyek valaha fontosnak tűntek, elveszítik jelentőségüket. Egy belső erőre támaszkodva, amelynek létezéséről korábban nem volt tudomása, Julia szenvedélyesen ébred rá egy új világra, s félelem nélkül fogadja el a bizonytalant is, amit korábban elképzelni sem tudott.

Douglas Preston - Lee Child - Barbara Delinsky - Jacques Berndorf - Ann B. Ross - Die ​insel der schatz gräber / Rückkehr nach monterey / Eifel-Jagd / Miss Julia Haut auf die Pauke
Für ​Sie entdeckt Wenn Sie gerne spannende Krimis lesen, die sich deutlichvon der breiten Masse abheben, dann wird es höchste Zeit, dass Sie diesen Autor kennen lernen: Jacques Berndorf. Seine Kriminalfälle aus den nur scheinbar so friedlichen Wäldern und Dörfern der Eifel begeistern nicht nur eine ganze Region, sondern inzwischen auch eine rasant wachsende millionenfache Leserschar. Mit seiner genauen Menschenkenntnis, seinen raffiniert gestrickten Geschichten und seinem bisigen Humor serviert der gelernte Journalist einen unwiderstehlichen Krimicocktail, zu dem wir Sie in diesem Auswahlband herzlich einladen. Ihre Redaktion Auswahlbücher

Barbara Delinsky - Amíg ​a nővérem alszik
A ​Köztünk marad sikerét követően Barbara Delinsky újabb nagyszerű és megindító regénnyel jelentkezik; a téma ezúttal a testvérek sajátos és bonyolult érzelmi világa. Molly és Robin Snow fiatal testvérpár. Molly megrendülve értesül arról, hogy Robinnak - aki az olimpiára készülő sportoló és a család kedvence - súlyos szívrohama volt. Snow-ék a kórházban gyászos diagnózissal szembesülnek: lehet, hogy Robin nem nyeri vissza többé az öntudatát. Miközben Robin családja megküzd ezzel a helyzettel, lelkiismeret-furdalás és féltékenység támad bennük. Mollynak nehéz döntést kell hoznia, és hamarosan olyan felfedézeseket tesz, amelyek megváltoztatják a nővéréről dédelgetett képét. Tudomásul kell vennie, hogy nem ismerte igazán Robint.

Barbara Delinsky - A ​Week at the Shore
In ​her new bestseller, New York Times bestselling Barbara Delinsky explores how lives and relationships are forever changed when three sisters reunite at their family Rhode Island beach house. One phone call is all it takes to lure real estate photographer Mallory Aldiss back to her family Rhode Island beach home. It's been twenty years since she's been gone—running from the scandal that destroyed her parents' marriage, drove her and her two sisters apart, and crushed her relationship with her first love. But going home is fraught with emotional baggage—memories, mysteries and secrets abound. Mal's thirteen-year-old daughter, Joy, has never been to the place where Mal's life was shaped and is desperate to go. Fatherless, she craves family and especially wants to spend time with the grandfather she barely knows. In just seven watershed days on the Rhode Island coast three women will test the bonds of sisterhood, friendship and family, and discover the role that love and memory plays in defining their lives.

Barbara Delinsky - Tavi ​hírek
Miután ​egy gátlástalan riporter hamisan megvádolja Lily Blake bostoni bárénekesnőt azzal, hogy viszonya van az újonnan kinevezett bíborossal, üldözni kezdi a sajtó, kiteszik a munkahelyéről és megfosztják minden személyes szabadságjogától. A megaláztatás és a betörés a magánéletébe arra kényszeríti, hogy visszavonuljon a család New Hampshire-i vidéki házába, Lake Henrybe. Menedéket keresve kelletlen szövetségre lép John Kipling egykori bostoni újságíróval, aki most a helyi lapot szerkeszti Lake Henryben. Johnt nem hagyhatja hidegen Lily vesszőfutása – vállalja a kockázatot, hogy szembefordul volt kollégáival. A felkavaró és katartikus regény mélyrehatóan ábrázolja egy titokzatos férfi és egy sebezhető asszony bonyolult kapcsolatát, akik egyaránt azért küzdenek, hogy újra otthonra leljenek egykori lakóhelyükön.

Barbara Delinsky - Zsákutca
Egy ​connecticuti villanegyed bájos kis zsákutcájában három házaspár éli harmonikus életét mindaddig, amíg az egy éve megözvegyült, és attól kezdve egyedülálló, fiatal és gyönyörű szomszédasszonyukról ki nem derül, hogy állapotos. Ki az apa? Lehet, hogy a három férj egyike? Mindhárom házasságot megmérgezi a kételkedés és a féltékenység. Legyőzhető-e egy ilyen érzelmi válsághelyzet? Melyikük kapcsolata elég erős ehhez? Barbara Delinsky új könyve meglepetésekben és váratlan fordulatokban gazdag. A feltétlen bizalom és igaz szerelem regénye.

Mary Higgins Clark - Robert Harris - David Baldacci - Barbara Delinsky - Hozzám ​tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak
Mary ​Higgins Clark: Hozzám tartozol Romantikus utazás egzotikus tájakon egy gyönyörű luxushajón. Sok magányos nő, aki arról álmodozik, hogy megtalálhatja az igazit, tökéletesebb helyszínt elképzelni sem tudna. Hogyan lehetne rádöbbenteni őket, hogy a vonzó külsejű udvarló, aki a bizalmukba férkőzik, éppen a vesztükre tör? Dr. Susan Chandler egy rádióműsorban tesz említést az eltűnt Regina Clausenről, és akkor még nem sejti, hogy ezzel lavinát indított el. Robert Harris: Arhangelszk Mázlis Kelso történész és Sztálin-szakértő egy moszkvai konferencián találkozik egy öregemberrel, aki nagyon különös történetet mesél egy naplóról, amely valamikor a kegyetlen diktátor tulajdonában volt. A napló megtalálása és furcsa tartalmának megismerése után Kelso élete kockáztatásával indul Oroszország távoli sötét és hideg részébe, hogy tudomást szerezzen Sztálin féltve őrzött titkáról. Lélegzetelállítóan izgalmas regény. David Baldacci: Egyszerű igazság Valóban rablótámadás áldozatává vált a fiatal ügyvédgyakornok? Esetleg a Washington előkelő negyedében elkövetett gyilkosság indítéka valamilyen módon összefüggésben van azzal az üggyel, amellyel a fiatalember foglalkozott? Az áldozat testvére - egykori rendőr, akiből ügyvéd lett - elhatározza, hogy kideríti, mi történt valójában. Megbízható társat talál egy csinos ügyvédnő személyében. Az egyszerű igazság kiderítése mindkettőjüket életveszélybe sodorja. Barbara Delinsky: Kanyargós utak Fájdalmas válásukat követően Rachel Keats és Jack McGill külön utakon járnak, és minden erejükkel próbálnak nem visszagondolni múltjukra. Aztán végzetes autóbaleset történik California kanyargós parti útján, és ez megint összehozza őket. Kis szerencsével ismét esélyük lehet arra, hogy fellángoljon a szerelmük, ha mindketten igazán akarják. Megint beigazolódik, hogy az élet legnagyobb ajándékához véletlenül juthat hozzá az ember.

Barbara Delinsky - While ​My Sister Sleeps
Molly ​and Robin Snow are sisters in the prime of their lives. So when Molly learns that Robin - an Olympic athlete and the favorite child - has suffered a massive heart attack, the news couldn't be more shocking. At the hospital, the Snow family receives a grim prognosis: Robin may never regain consciousness. Feelings of guilt and jealousy flare up as Robin's family struggles to cope and their relationships are put to the ultimate test. It's up to Molly to make the tough decisions, and she soon makes discoveries that destroy some of her most cherished beliefs about the sister she thought she knew. Once again Delinsky brings us a masterful family portrait, filled with thought-provoking ideas about the nature of life itself, how emotions affect the decisions we make, and how letting go can be the hardest thing to do and the greatest expression of love all at the same time.

Barbara Delinsky - Ígéret
Sabrina ​Stone egy kívülálló számára elegáns és gondtalan társasági hölgynek tűnhet, ám agykárosult kisfia ápolása súlyos terhet jelent számára a mindennapokban. Amikor Derek McGill televíziós újságíró felkeresi, hogy interjút készítsen vele a fogyatékos gyermekekről szóló riportműsorához, a néhány perces beszélgetés is elegendő ahhoz, hogy Sabrinában rokonszenv ébredjen a férfi iránt. Nem sokkal ezután Derek McGillt emberölés vádjával börtönbüntetésre ítélik. Sabrina egy hirtelen jött sugallatnak engedve meglátogatja, s tudtára adja, hogy ő hisz az ártatlanságában. A börtönbéli találkozások rendszeressé válnak, s bár a férfit megkeményítik a börtönévek, hallgat a szívére: Derek és Sabrina egymásba szeretnek. Időközben a nő elválik a férjétől, és most már szabadon küzdhet a szerelméért. Azonban az örömbe üröm vegyül, mivel a férfit szabadulása után a bosszúvágy hajtja, és a Sabrinával kötött boldog házassága ellenére mindenáron tönkre akarja tenni azt az embert, aki éveket vett el az életéből...

Barbara Delinsky - The ​Secret Between Us
Deborah ​Monroe and her daughter, Grace, are driving home from a party when their car hits a man running in the dark. Grace was at the wheel, but Deborah sends her home before the police arrive, determined to shoulder the blame for the accident. Her decision then turns into a deception that takes on a life of its own and threatens the special bond between mother and daughter. The Secret Between Us is an unforgettable story about making bad choices for the right reasons and the terrible consequences of a lie gone wrong. Once again, Barbara Delinksy has delivered a riveting study of family and a superbly crafted novel, perfectly targeted to reading groups and fans of provocative fiction.

Barbara Delinsky - Akit ​sohasem felejtünk
Az ​idilli kisvárosban, Tuckerben csendes és nyugodt ritmusban folyik az élet a városka egyik gyerekorvosa, Paige Pfeiffer számára. Amikor azonban kollégája és egyben legjobb barátnője, Mara O’Neill váratlanul öngyilkos lesz, Paige kényelmes élete alapjaiban rendül meg. Ideiglenesen magához veszi Mara újonnan adoptált kislányát, és miközben megpróbálja feldolgozni mérhetetlen gyászát, csak az a remény élteti, hogy életébe hamarosan visszatér a megszokott rend, fegyelem és nyugalom. Amire azonban nem számít, a változással járó váratlan örömök, beleértve kapcsolatát egy férfival, aki olyan dolgokat kínál fel neki, amelyekről nem is sejtette, hogy vágyakozik utánuk. Paige sohasem gondolta volna, hogy egy barát halála ismerteti fel vele az élet értelmét. Barbara Delinsky szociológus és fényképész volt, mielőtt írni kezdett. Több regénye is megjelent magyarul, köztük a Családi viszonyok, az Amíg a nővérem alszik, vagy a Zsákutca.

James Thayer - Barbara Delinsky - John Gilstrap - Thomas Eidson - Fehér ​csillag / Egy asszony helye / Nathan futása / Isten gyermekei
James ​Thayer: Fehér csillag Owen Gray mesterlövész annak idején élő legenda volt Vietnamban, mivel minden áldozatán egy fehér papírcsillagot hagyott. Azóta sok idő eltelt, és ő megfogadta, soha többé nem fog embert ölni. Valaki azonban durva eszközökkel mégis arra akarja kényszeríteni, hogy ismét vegye kezébe a fegyverét, és nem térhet ki a kihívás elől. A világszerte ismert szerző rendkívül izgalmas regényét az olvasó nem tudja majd letenni. Barbara Delinsky: Egy asszony helye Hogyan történhetett meg? A családja boldog életéért mindenre hajlandó önfeláldozó anya - aki amúgy kiváló üzletasszony is - hirtelen olyan válságos helyzetbe kerül, amely teljesen kilátástalannak tűnik. Claire Raphael példátlan elszántsággal kezd új életet, bár tisztában van azzal, hogy minden erejére szüksége lesz. Az érzelmekre erősen ható családi dráma napjainkban történik. John Gilstrap: Nathan futása Nagyon kedves, megnyerő modorú tizenkét éves fiú. Mégis ő az Egyesült Államok egyik legkeresettebb bűnözője - egy olyan bűncselekmény miatt üldözik, amelyet nem ő követett el. Mivel a nyomában vannak, Nathannak nincs más választása, mint találni egy olyan felnőttet, akinek elmondhatja az igazságot. Addig viszont csak saját leleményességében bízhat. Lenyűgöző krimi egy tehetséges új szerzőtől. Thomas Edison: Isten gyermekei Pearl Eddy, a világtalan kvéker özvegyasszony, súlyos adósságokkal küzd, miközben egyedül neveli négy gyermekét a kansasi prérin. Legkevésbé az hiányzik neki, hogy egy néger csavargó rejtekhelyének használja a pincéjét, vagy egy hajléktalan japán család táborozzon az istállójában. Pearl Eddynek azonban a nehéz időkben is erőt ad csodálatos türelme és hite. Megható történet a vadnyugat hőskorából.

Kollekciók