Ajax-loader

D. B. Jackson könyvei a rukkolán


D. B. Jackson - Idődémon
A ​tizenöt éves Tobias Doljan átlépett az időn a múltba, hogy megakadályozza egy háború kitörését. Ennek következtében nem csupán felnőtt testbe zárva találta magát, de a királya merényletnek esik áldozatul, és neki kell megvédelmeznie a még csecsemő hercegnőt, Sofyát. Átlépő és feszítő társával, Marával meg kell találniuk a módját, hogy visszatereljék a történelmet a helyes mederbe, amelyben a hercegnő nem árvul el, és a jövőjük is megmarad. Orvgyilkosokkal kell szembenézniük, akik hasonló képességekkel rendelkeznek, mint ők, és a tirribin démon, Droë is utánuk kutat. A démon az emberi szerelmet és Tobiast keresi, ám ez olyan szövetségekhez vezet, amelyek fenyegetést jelenthetnek Szigetvölgy egészére.

D. B. Jackson - Időjárók
A ​tizenöt éves Tobias Doljant arra képezték ki, hogy az időben utazzon. Szolgálatra hívják a daerjeni uralkodó udvartartásába, ahol IV. Mearlan arra kéri, utazzon vissza tizennégy évet az időben, és akadályozza meg azt a régóta dúló háborút, ami romlást hozott egész Szigetvölgyre. Tobias elvállalja a feladatot, noha az utazás velejárója, hogy megkétszerezi az életkorát. Ám a fiú érkezésekor olyan eseményekkel szembesül, melyekre a legkevésbé sem számított – és ebben a múltban neki kell felépítenie a jövőt…

D. B. Jackson - Dead ​Man's Reach
Boston, ​1770. The city is a powder keg as tensions between would-be rebels and loyalist Tories approach a breaking point. One man is willing to light the match to ensure that he has his revenge. The presence of the British Regulars has made thieftaking a hard business to be in. Ethan Kaille has to resort to taking jobs that he would otherwise pass up, namely protecting the shops of Tories from Patriot mobs. When one British loyalist takes things too far and accidentally kills a young boy, even Ethan reconsiders his line of work. Even more troubling is the fact that instances of violence in the city are increasing, and Ethan often finds himself at the center of the trouble. Ethan discovers that some enemies don't stay buried… and will stop at nothing to ruin Ethan's life. Even if that means risking the lives of everyone in Boston, including the people that Ethan loves most.

D. B. Jackson - A ​Plunder of Souls
Boston, ​1769: Ethan Kaille, a Boston thieftaker who uses his conjuring to catch criminals, has snared villans and defeated magic that would have daunted a lesser man. What starts out as a mysterious phenomenon that has local ministers confused becomes something far more serious. A ruthless, extremely powerful conjurer seeks to wake the souls of the dead to wreak a terrible revenge on all who oppose him. Kaille's minister friends have been helpless to stop crimes against their church. Graves have been desecrated in a bizarre, ritualistic way. Equally disturbing are reports of recently deceased citizens of Boston reappearing as grotesquely disfigured shades, seemingly having been disturbed from their eternal rest, and now frightening those who had been nearest to them in life. But most personally troubling to Kaille is a terrible waning of his ability to conjure. He knows all these are related…but how?

Kollekciók