Ajax-loader

Kendall Ryan könyvei a rukkolán


Kendall Ryan - A ​játszótárs
"Édes, ​könnyed, szexi és vicces!!!" - Four Chick Flipping Pages "Messze ez a kedvencem Kendall Ryan könyvei közül. Vicces és szexi, imádom Smitht és Evie-t." - Musings of the Modern Belle Kockázatos játék a szerelem Smith Hamiltonnak megvan mindene - okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t... habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba. Evie Reed mindent megkapott az élettől - kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet... ezért betrükközi magát az ágyába. Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell - nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, édesen romantikus és vicces regénye megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.

Kendall Ryan - A ​lelki társ
"Egy ​olyan szerelmi történet, amelyet egyenesen az orvos írt fel." - Hypable "EZ ÉSZVESZTŐEN CSODÁS VOLT! Ha csak egy könyvet olvasol el az idén, akkor ez legyen az, kérlek!" - Red's Romance Reviews Szenvedélyes következmény Bren Matthews zoológus, a munkájának él, se kedve, se ideje nincs egy kapcsolatra. A szerelmet ugyan elutasítja, a teste viszont vágyik az érintésre, ezért úgy dönt, keres valakit... és talál. A legdögösebb férfi akad az útjába, akit valaha is látott. Észbontó éjszakát töltenek együtt, majd Bren másnap eltűnik, amíg a férfi alszik. Két hét múlva rádöbben, hogy esetleg terhes lett. Nőgyógyászhoz megy, de a vizsgálóban dr. Legjobbegyéjszakás fogadja... Dr. Mason Bentley minden nő vágyálma, őrjítő a teste, sikeres és ráadásul orvos. Ám Mason mégis nehezen talál párt, hisz szülei tökéletes kapcsolata magasra tette nála a lécet. A Brennel töltött éjszaka után úgy érzi, a lány a lelki társa, és megvan benne az a plusz, amit keres. Amikor reggel egyedül ébred, mélységesen csalódottnak érzi magát. Boldog, hogy Brent pácienseként viszontlátja, habár az, hogy terhes lehet, őt is sokkolja. Bren tiltakozik az ellen, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat, Mason azonban teljesen biztos abban, hogy őket egymásnak teremtették. Meggyőzi a lányt, hogy várjanak egy hónapot, mielőtt megnézik a terhességi teszt eredményét, és addig ismerjék meg egymást... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, romantikus története megmutatja, hogy létezik szerelem első látásra, és hogy egy forró éjszaka akár egy életre is szólhat.

Kendall Ryan - Szeress ​és hazudj
"Szexi, ​szexi, SZEXI!" SHH MOM's READING "Provokatív és mocskos... Imádtam ez a könyvet." Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el... "Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel - ami nekem nincs." Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak. A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Kendall Ryan - Fagyos ​szenvedély
"Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant." - SHH Mom's Reading "Lenyűgöző! Még többet akartam belőle." - Jessica's Book Reiew Amikor a józan ész mit sem ér... A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták. Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám - az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot. Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal. Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - A ​lakótárs
"Maximálisan ​elbűvölő! Bűnösen szexi. Romantikus és eszméletlen." - Shayna Renee's Spicy Reads "Gyorsan beleszerettem ebbe a pörgő, könnyed, eszméletlen, forró és vicces románcba a szexi, egyedülálló apa és a közvetlen, csinos nevelőnő között. Egyszerűen imádom." - Chatterbooks Book Blog Mi lehet szexibb egy rosszfiúnál? Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul. A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Kendall Ryan - Szerelem ​első érintésre
"Mesés, ​gyönyörű történet." - Cocktails and Books "Perzselő és érzelmes." - Give me books Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait. De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye. Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki... De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét? A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Tüzes ​szenvedély
"Szenvedély, ​ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog "Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó... ja, és szűz - ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti, az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Az ​éjszaka ura
Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem "olyan" lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit. Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek. És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit. Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk. Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: "Mit csinálsz az apukámmal?" Ó, öljetek meg! Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán kiderült, hogy a fickó, akivel életem legszenvedélyesebb éjszakáját töltöttem, nem más, mint az újdonsült főbérlőm. Kendall Ryan, az itthon is hatalmas sikert aratott Szeress és hazudj szerzője egy újabb, édes és romantikus New York Times bestsellerrel kápráztatja el az olvasókat egy ámulatba ejtő, egyedülálló apukáról és az új szomszéd lányról, akibe belezúg.

Kendall Ryan - A ​szobatárs
"Csodálatos." ​- Kelly Elliott, New York Times bestselleszerző "Szexi, vicces és szórakoztató olvasmány, belevesztem a románcba, amely a mennyekben köttetett." - My Girlfriend's Couch Nem szerethetek beléd! Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító. Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz? Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás. Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

Kendall Ryan - Misadventures ​with the Boss
At ​age twenty-nine, Piper Daniels is having the longest dry spell of her life. When she agrees to be set up on a blind date, she never expects it to end with the hottest sex of her life. But when she discovers that her very well-endowed secret lover is also her new boss, heartless womanizer and cutthroat CEO Jackson Dane, she chalks it up to a one-time mistake and puts up her best professional front. But Jackson isn’t used to rejection, and if Piper thinks it’s going to be easy to move on from their tryst, she’s underestimated his determination.

Kendall Ryan - Hitched ​1.
Marry ​the girl I’ve had a crush on my whole life? Check. Inherit a hundred-billion-dollar company? Check. Produce an heir… Wait, what? I have ninety days to knock up my brand-new fake wife. There’s only one problem—she hates my guts. And in the fine print of the contract? The requirement that we produce an heir. She can’t stand to be in the same room with me. Says she’ll never be in my bed. But I’ve never backed down from a challenge and I’m not about to start now. Mark my words—I’ll have her begging for me, and it won’t take ninety days. On the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts.

Kendall Ryan - Sieben ​sündhafte Nächte
Er ​ist der mächtige Vorstandsvorsitzende. Ich bin die allwissende Praktikantin. Die Dinge sind weiter gegangen, als sie es hätten tun dürfen, und doch bereue ich nichts. Nun, vielleicht gibt es da eine Sache … Am Ende habe ich doch genau das getan, was nicht hätte geschehen sollen – ich habe mich in ihn verliebt. Und nun bleiben mir sieben Tage Zeit, um sowohl mein Vertrauen als auch meine Hingabe zu beweisen. Es stellt sich heraus, dass Geld eine mächtige Droge ist, und doch ist Liebe noch süchtig machender. Sieben sündhafte Nächte ist das überwältigend sexy und rührende Finale der Reihe Zwei Wochen Probezeit.

Kendall Ryan - Dirty ​Little Secret
Gavin ​Kingsley burst into my life in a sharp and unexpected twist of fate. You know his type—arrogant, dangerously handsome and impossible to ignore. Something dark within him calls to the shadows inside me. I long for the kind of heart-wrenching passion I’ve only read about, and his tragic past reads like one of my favorite literary classics. Raw. Visceral. Captivating. Together, we’re a perfect mess. The deeper I fall into his world, the more I crave him like a drug—he pushes every boundary I have, and challenges everything I thought I wanted. I want to unlock his heart. I want his dirty secrets. But in the end, will he be the blade that cuts me ... or the bond that makes my life complete?

Kendall Ryan - The ​Rookie
A ​talented rookie who's about to lose it all. A reluctant sports therapist who might be able to help. This is a sizzling new romance in the Looking to Score series. Each book can be read as a standalone.

Kendall Ryan - Misadventures ​with My Bodyguard
Misadventures ​is a romantic series of spicy standalone novels, each written or co-written by some of the best names in romance. The stories are scandalous, refreshing, and, of course, incredibly sexy. They're the perfect bedside read, a quick blush for the reader who loves a page-turning romance.

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Lust - Von ganzem Herzen
Glamouröse ​Partys, heiße Frauen und Sex ohne jede Verpflichtung: Pace Drake schämt sich nicht dafür, Spaß zu haben. Doch Kylie Sloan, die Sekretärin seines Bruders, macht ihm immer wieder bewusst, dass er mehr in seinem Leben will. Denn Kylie ist nicht nur wunderschön, sondern auch stark und intelligent - ganz in Gegensatz zu seiner üblichen Gesellschaft. Pace ist tief beeindruckt und will nichts mehr, als in ihrer Nähe zu sein. Aber Kylie hat ihren Glauben an die Männer schon lange verloren. Ihre ganze Welt dreht sich nur um ihren kleinen Jungen Max, den sie von ganzem Herzen liebt. Um Kylie für sich zu gewinnen, muss Pace nicht nur ihr beweisen, dass mehr in ihm steckt, als sein Ruf vermuten lässt ...

Kendall Ryan - The ​Two Week Arrangement
Dear ​Sexy AF Intern, I know you don't particularly care that I'm the CEO of this company, and you're just an intern. I also know you're not impressed by my power or my wealth, and that's fine. You think you've got me all figured out from working alongside me for two weeks, but you don't know me. Not really. You don't know that I'm a single dad to twin toddlers, or that those two little girls matter more to me than this entire hotel chain. I'm not interested in starting something deep and meaningful, but what I am interested in is the way your body reacts to mine when we're in the same room. You probably assume the concentration on my face is work-related, when in reality, I'm figuring out which I want more--to nail you against the wall, or to bend you over my desk. While you're too disciplined to act on it, I'm not. And the night you stepped into my limo, all bets were off.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy szeretlek
Wolfie ​Cox... nem egy egyszerű eset. Halálosan szexi, de egy karót nyelt alak, érzelmileg nem üti meg egy csincsilla szintjét. Nem is, az összehasonlítás a csincsillaközösségre lenne sértő. Természetesen meg akarom lovagolni, mint egy vad csikót, de azt hiszi, hogy utálom. Főleg azért, mert elhitettem vele. Ez könnyebb, mint bevallani az igazságot. És míg Wolfie a rideg csábító, én épp az ellenkezője vagyok. Jó kislány. Megbízható. Lelkiismeretes. És totálisan bepánikoltam egy munkakonferencia miatt. Wolfie általában allergiás az önzetlenségre, szóval, amikor a fivérem ráparancsol, hogy önként segítsen ki engem, és kísérjen el az említett konferenciára, ahová mindenki más magával viszi a párját... semmi jóra nem számítok. Wolfie-nak azonban meglepő módon a szeme se rebben. Hát így kerülök összezárva egy hotelszobába a fivérem dögös (zsémbes) lakótársával. Ez számomra nem játék, el kell feledkeznem a hormonjaimról, és lenyűgözni a főnökömet, hogy én kapjam meg a kinevezést, amelyért olyan keményen dolgoztam, ne pedig a gerinctelen unokaöccse. De egy ágyban Wolfie-val gyorsan összezavarodnak a dolgok. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - The ​Rebel
Holt Six ​years ago, Eden barged into my life and turned everything upside down. We spent one scorching-hot night together, and then she disappeared into the sunset with the golden jock everyone adored. Which makes sense, right? A girl as beautiful and brilliant as Eden Wynn doesn’t end up with a rebel like me. I expected them to live happily ever after, but that's not what happened. She's back in my life—and tempting me like no one else has. And while I'm certain I'll only tarnish her shine, I want her. I'd heard the old notion that one night held the power to change everything. I just never believed it. Until now. Eden I’m public enemy number one. Turns out, the East Coast is protective of their hockey team and very vocal about not wanting a young female owner. Well, too bad, because this team is all Grandpa Wynn left me, and I have no intention of walking away. Enter my new head of security, Holt Rossi. My history with him is . . . complicated. Chemistry reignites between us while the world waits for me to stumble. He’s supposed to protect me—but who will protect my heart from him?

Kendall Ryan - xo, ​Zach
The ​first time we met was at a party. Your ex arrived to show off the person he'd left you for last month, and you asked me to pretend to be your date. I was more than happy to help. You were attractive, smart and witty--and that kiss we shared? It left me wanting you for days. The second time we met was in my office on campus where we were both surprised to discover you were the new master’s degree student in poetry that I would be working with. You promised to be professional. I did no such thing. The late nights and intense study sessions spent alongside you majorly throw me off my game. I want you, and I fight with myself daily over this fact. I know I'm crass, that my sexual innuendos and dirty mouth annoy you, but I live for those two bright spots of color in your cheeks. If that's the only reaction I can get out of you, I'll gladly take it. You hate Mondays so every Monday I slip an anonymous poem into your bag and your smile gets me through the week. I think I'm falling for you, and I know it's wrong. I know that I'm only supposed to be the adviser to your program and nothing more, but here's the thing. I think you're falling for me too. xo, Zach

Kendall Ryan - Torrid ​Little Affair
The ​best way to get over someone is to get under someone else. And I have the perfect candidate all picked out. My new assistant is tempting beyond belief with her curvy body and take-no-shit attitude. All those luscious curves, and a juicy ass I’m already in love with. God, the things that I would do to that ass… But it’s the haunted look in her eyes that speaks to me. Like she’s taken just as much shit in her past as I have—maybe more. We both deserve a little fun. Love can’t fix everything. Mind-blowing sex and a few killer orgasms, on the other hand? I have a feeling those might do the trick. This is book three in the Forbidden Desires series, and while it can be read as a standalone, it’s recommended you start with Dirty Little Secret.

Kendall Ryan - Dirty ​Little Promise
Conflicted ​in the depth of her feelings for bad boy Gavin Kingsley, lonely librarian Emma Bell knows he’s all wrong for her—yet the heart wants what it wants. But if she gives into his dark, erotic desires will she lose herself completely? Passion, drama and suspense combine in the highly-anticipated conclusion to Emma Bell’s love affair with the alpha and enigmatic Kingsley brothers. Secrets will be exposed, sides will be chosen, and nothing will ever be the same. This is book two in the series, following Dirty Little Secret.

Kendall Ryan - Bro ​Code
There’s ​pretty much only one rule when you’re a guy. Don’t be a douche. Turns out, the fastest way to break that rule is to fall for your best friend’s sister. Ava’s brilliant, sharp-tongued, gorgeous, and ten years younger than me. She’s the sexual equivalent of running with scissors. In a word, she’s dangerous. And completely off-limits. Falling for her could ruin everything. Yet I can’t seem to stop, even when her company is threatened by a lawsuit, and my promotion hinges on representing the opposing client—and winning. I can’t see a way out of this mess that doesn’t end in a broken friendship, a broken heart, or a ruined career. I may have broken the bro code when I fell for Ava. But do I have the balls to handle what comes next?

Kendall Ryan - The ​Hookup Handbook
My ​love wand is on a strike. As bad as that blows, pun unintended, it’s ten times worse for me. I’m a male escort, but not just any escort, I’m the escort. The one with a mile-long waiting list and a pristine reputation that’s very well-deserved. Only now, I’m on hiatus. Because after years of pleasing women all over the city, my man missile decides to get finicky. And the only woman he wants? Someone I can never have—my best friend’s younger sister, the nerdy and awkwardly adorable Sienna. She’s working at the agency this summer, keeping me organized, handling paperwork, and most importantly, keeping me on track to finish writing my book about sex and intimacy, which is due to my publisher in thirty days. She thinks I hate her, that I don’t want her here. The truth is much more twisted. I get hard every time she walks into my office. Her wide blue eyes and pouty mouth drive me wild with desire, and if she stays, I’m not sure how much longer I can stay away from her. Little Miss Overachiever says she’s here to help? Fine. I’m going to put her nerdy, curvy tush to work.

Kendall Ryan - Wednesday
Hard ​core fucking. It’s not what I really want, but it's all he has to offer. He's filled with turmoil and heartache and regrets, but for two hours every Wednesday all he feels is me. How much I desire him, how desperate he makes me, how much I'd like things to be different between us. Real. He used to be my best friend back before he got married. And now? Now, he’s a young widower. It'd be wrong on so many levels to expect something more from him. So I give him what he needs. Dark delicious fucking. But I know I can’t keep this up. I've already given him my body, my soul. I want him to have my heart. It might drive him away forever, but that’s a risk I’m forced to take. Wednesday is an angsty romp told from dual points of view. If you’re in the mood for something quick and dirty, you’ve found it. Proceed at your own risk.

Kendall Ryan - Sinfully ​Mine
She ​was forbidden. I didn’t care. As my best friend’s little sister, Macey Hale was off-limits, but the girl was tempting as sin and forbidden as fuck. I wish I could say that stopped me. I wish I could tell you I behaved like a gentleman. I didn’t. When she waltzes back into my life with that same spark I fell for, looking every bit the beautiful woman I knew she’d grow into, I have to force myself to remember I’m different from the man she once knew. I’m colder. Harder. And for good reason. With my heart on lockdown and my hands aching to touch her, I set out to prove that I can keep myself in check this time. No strings. No attachments. And definitely no falling for her again. If you love steamy romance, you won't want to miss this older brother's best friend romance.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy akarlak
Nemcsak ​a jó hírem forog kockán, hanem a szívem is. Nem vagyok jó társnak. Ha valamire, hát erre megtanított a hátrahagyott összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok hosszú sora. A haverjaim imádnak folyamatosan cikizni a legújabb szakítás miatt. Kösz, de inkább egy gyökérkezelés. És egy vaszektómia. Egyszerre. A megváltás mégis megérkezik számomra - a dögös és tüzes Maren személyében. Aki mellesleg a barátom testvére, szóval egy csöppet sem kínos a dolog. De küldetésem van, és Maren hajlandó megtanítani mindarra, amiben eddig partnerként elbuktam. Hiányosságaimból a jelek szerint sok akad. És mindez igen hasznos is - egészen addig, amíg érzések nem ébrednek bennem. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - All ​or Noting
As ​one of the world's most sought-after male models, Braydon is no stranger to the finer pleasures in life. The last thing he wants to do is limit himself, especially when it comes to women. His best friend, Ben, might've settled down, but Braydon doesn't want to waste his youth on the messy complications of commitment. He wants fun. He wants easy. Ellie isn't looking for a casual relationship, but her tough and sassy personality instantly attracts Braydon, who proposes a "friends with benefits" arrangement. Unable to resist the powerful pull of the charming bad boy, Ellie eventually relents, though she longs for all-consuming love. As the two spend more time together, Ellie soon realizes that Braydon's posing skills extend off the runway. His carefully crafted facade masks a secret hurt that he's reluctant to share with Ellie, even as they embark on a passionate affair that sends them hurtling toward a fate neither expected. Can Ellie risk her heart while she waits for Braydon to let her in, or will she be forced to demand all or nothing?

Kendall Ryan - Forbidden ​Desires
Forbidden ​Desires: The Complete Series, containing every title in the sexy and intense bestselling series. This box set includes four bestselling novels: DIRTY LITTLE SECRET, DIRTY LITTLE PROMISE, TORRID LITTLE AFFAIR and TEMPTING LITTLE TEASE. Come meet the sexy and seductive Kingsley brothers!

Kendall Ryan - Monster ​Prick
_Over ​my dead body._ That's what I told Gracie when she informed me of her plan to pick some random guy she met online to get rid of her pesky virginity. If anyone is touching her, it's going to be me. I shouldn't even be considering it, but I can't get it out of my head: her, under me, begging me. _Arrogant. Cocky. Prick._ Those are the words I’d use to describe my older brother’s dangerously handsome best friend. When he learned of my plan to kick off my white cotton briefs, ditching my good girl persona once and for all by losing my virginity to the first eligible bachelor I could find, he flipped out. Said over his dead body. He says if anyone’s going to do, it’s going to be him. I hate that I’m even considering his offer. But I am … I sooo am. Ever since he suggested it, all I can think about is his cocky smile on those full lips as he’s driving in to me. But if we cross that line … will I ever be able to go back? Monster Prick, a sexy romantic comedy, is a spin off novella from Screwed, but can be read as a standalone, as it features a new couple.

Kendall Ryan - The ​House Mate (német)
Max ​Alexander ist ein erfolgreicher Geschäftsmann. In der Liebe aber hat er kein Glück. Und überhaupt gibt es nur eine "Frau" in seinem Leben: Seine kleine Tochter. Sie ist die Einzige, für die er alle Geduld und Fürsorge der Welt aufbringt. Doch die neue Nanny wird immer mehr zu einer Ablenkung, für die er eigentlich keine Zeit hat ...

Kendall Ryan - Trying ​to Score
Your ​favorite hot jocks are back with an all new stand-alone novel. If you like sexy, confident men who know how to handle a stick (on and off the ice), and smart women who are strong enough to keep all those big egos in check, this series of athlete romances is perfect for you!

Kollekciók