Ajax-loader

Kendall Ryan könyvei a rukkolán


Kendall Ryan - A ​lakótárs
Mi ​lehet szexibb egy rosszfiúnál? Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul. A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Kendall Ryan - A ​szobatárs
Nem ​szerethetek beléd! Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító. Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz? Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás. Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

Kendall Ryan - A ​lelki társ
Szenvedélyes ​következmény Bren Matthews zoológus, a munkájának él, se kedve, se ideje nincs egy kapcsolatra. A szerelmet ugyan elutasítja, a teste viszont vágyik az érintésre, ezért úgy dönt, keres valakit... és talál. A legdögösebb férfi akad az útjába, akit valaha is látott. Észbontó éjszakát töltenek együtt, majd Bren másnap eltűnik, amíg a férfi alszik. Két hét múlva rádöbben, hogy esetleg terhes lett. Nőgyógyászhoz megy, de a vizsgálóban dr. Legjobbegyéjszakás fogadja... Dr. Mason Bentley minden nő vágyálma, őrjítő a teste, sikeres és ráadásul orvos. Ám Mason mégis nehezen talál párt, hisz szülei tökéletes kapcsolata magasra tette nála a lécet. A Brennel töltött éjszaka után úgy érzi, a lány a lelki társa, és megvan benne az a plusz, amit keres. Amikor reggel egyedül ébred, mélységesen csalódottnak érzi magát. Boldog, hogy Brent pácienseként viszontlátja, habár az, hogy terhes lehet, őt is sokkolja. Bren tiltakozik az ellen, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat, Mason azonban teljesen biztos abban, hogy őket egymásnak teremtették. Meggyőzi a lányt, hogy várjanak egy hónapot, mielőtt megnézik a terhességi teszt eredményét, és addig ismerjék meg egymást... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, romantikus története megmutatja, hogy létezik szerelem első látásra, és hogy egy forró éjszaka akár egy életre is szólhat.

Kendall Ryan - Az ​éjszaka ura
Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem "olyan" lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit. Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek. És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit. Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk. Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: "Mit csinálsz az apukámmal?" Ó, öljetek meg! Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán kiderült, hogy a fickó, akivel életem legszenvedélyesebb éjszakáját töltöttem, nem más, mint az újdonsült főbérlőm. Kendall Ryan, az itthon is hatalmas sikert aratott Szeress és hazudj szerzője egy újabb, édes és romantikus New York Times bestsellerrel kápráztatja el az olvasókat egy ámulatba ejtő, egyedülálló apukáról és az új szomszéd lányról, akibe belezúg.

Kendall Ryan - Fagyos ​szenvedély
"Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant." - SHH Mom's Reading "Lenyűgöző! Még többet akartam belőle." - Jessica's Book Reiew Amikor a józan ész mit sem ér... A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták. Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám - az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot. Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal. Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - A ​játszótárs
Kockázatos ​játék a szerelem Smith Hamiltonnak megvan mindene - okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t... habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba. Evie Reed mindent megkapott az élettől - kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet... ezért betrükközi magát az ágyába. Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell - nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, édesen romantikus és vicces regénye megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.

Kendall Ryan - Szerelem ​első érintésre
"Mesés, ​gyönyörű történet." - Cocktails and Books "Perzselő és érzelmes." - Give me books Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait. De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye. Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki... De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét? A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy szeretlek
Wolfie ​Cox... nem egy egyszerű eset. Halálosan szexi, de egy karót nyelt alak, érzelmileg nem üti meg egy csincsilla szintjét. Nem is, az összehasonlítás a csincsillaközösségre lenne sértő. Természetesen meg akarom lovagolni, mint egy vad csikót, de azt hiszi, hogy utálom. Főleg azért, mert elhitettem vele. Ez könnyebb, mint bevallani az igazságot. És míg Wolfie a rideg csábító, én épp az ellenkezője vagyok. Jó kislány. Megbízható. Lelkiismeretes. És totálisan bepánikoltam egy munkakonferencia miatt. Wolfie általában allergiás az önzetlenségre, szóval, amikor a fivérem ráparancsol, hogy önként segítsen ki engem, és kísérjen el az említett konferenciára, ahová mindenki más magával viszi a párját... semmi jóra nem számítok. Wolfie-nak azonban meglepő módon a szeme se rebben. Hát így kerülök összezárva egy hotelszobába a fivérem dögös (zsémbes) lakótársával. Ez számomra nem játék, el kell feledkeznem a hormonjaimról, és lenyűgözni a főnökömet, hogy én kapjam meg a kinevezést, amelyért olyan keményen dolgoztam, ne pedig a gerinctelen unokaöccse. De egy ágyban Wolfie-val gyorsan összezavarodnak a dolgok. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - Tüzes ​szenvedély
"Szenvedély, ​ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog "Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó... ja, és szűz - ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti, az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Szeress ​és hazudj
"Szexi, ​szexi, SZEXI!" SHH MOM's READING "Provokatív és mocskos... Imádtam ez a könyvet." Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el... "Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel - ami nekem nincs." Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak. A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Kendall Ryan - The ​Bedroom Experiment
Determined ​college co-ed Isla uses her spring break to conduct a little experiment...a bedroom experiment. Living under the same roof for the first time since their parents married, hot-as-heck hockey player Morgan doesn't know it yet, but he's about to become her test subject.

Kendall Ryan - Bossy ​Brit
Sexy ​billionaire Liam Bennett is cocky, dangerously handsome, and more importantly, my new boss. If only my ovaries didn't flutter when he was near—yeah, that'd be super helpful. When our long hours lead to a dare—and an X-rated encounter—I never expected it to be the hottest sex of my life. It'd also be super helpful if Liam didn't know it and taunt me about it every chance he got. Unable to deny our attraction any longer, our work relationship brings a whole new meaning to the term inbox. But being with him comes with some baggage—like an ex-wife and three kids kind of baggage. And a lawyer who wants half of his company. Unsure that I'm cut out for this new level of complicated, my traitorous ovaries beg me to try. Heaven help us all.

Kendall Ryan - Misadventures ​with My Bodyguard
Misadventures ​is a romantic series of spicy standalone novels, each written or co-written by some of the best names in romance. The stories are scandalous, refreshing, and, of course, incredibly sexy. They're the perfect bedside read, a quick blush for the reader who loves a page-turning romance.

Kendall Ryan - The ​House Mate (német)
Max ​Alexander ist ein erfolgreicher Geschäftsmann. In der Liebe aber hat er kein Glück. Und überhaupt gibt es nur eine "Frau" in seinem Leben: Seine kleine Tochter. Sie ist die Einzige, für die er alle Geduld und Fürsorge der Welt aufbringt. Doch die neue Nanny wird immer mehr zu einer Ablenkung, für die er eigentlich keine Zeit hat ...

Kendall Ryan - Sieben ​sündhafte Nächte
Er ​ist der mächtige Vorstandsvorsitzende. Ich bin die allwissende Praktikantin. Die Dinge sind weiter gegangen, als sie es hätten tun dürfen, und doch bereue ich nichts. Nun, vielleicht gibt es da eine Sache … Am Ende habe ich doch genau das getan, was nicht hätte geschehen sollen – ich habe mich in ihn verliebt. Und nun bleiben mir sieben Tage Zeit, um sowohl mein Vertrauen als auch meine Hingabe zu beweisen. Es stellt sich heraus, dass Geld eine mächtige Droge ist, und doch ist Liebe noch süchtig machender. Sieben sündhafte Nächte ist das überwältigend sexy und rührende Finale der Reihe Zwei Wochen Probezeit.

Kendall Ryan - Make ​Me Yours
Emotionally ​crippled Liz isn’t looking for a relationship when she meets delish boy-next-door, Cohen. He’s a few years younger, a volunteer firefighter, oh…and a virgin, making him totally off limits. But never one to back away from a challenge, she’s drawn to him even while she continues to satisfy her physical needs elsewhere. Even as she spends her evenings in another man’s arms, she somehow finds herself curled up in Cohen’s bed each night. It’s been a long time since she had a true honest-to-goodness make out session, but Cohen’s showing her just how much fun not having sex can be. When Cohen’s injured, her real feelings for him rise to the surface, and she has to decide if she’s willing to take a risk on love after enduring so much heartbreak in her past. MAKE ME YOURS is the sexy conclusion to UNRAVEL ME. Ashlyn and “Logan” from UNRAVEL ME also make a few, um *appearances* …ahem.

Heather Graham - K. Bromberg - Kendall Ryan - Gena Showalter - 1001 ​Dark Nights 24.
Four ​Dark Tales. Four Sensual Stories. Four Page Turners. HAUNTED BE THE HOLIDAYS: A Krewe of Hunters Novella by Heather Graham It’s Halloween at the Global Tower Theatre, a fantastic and historic theater owned by Adam Harrison and run by spouses of Krewe members. During a special performance, a strange actor makes an appearance in the middle of the show, warning of dire events if his murder is not solved before another holiday rolls around. Dakota McCoy and Brodie McFadden dive into the mystery. Both have a special talent for dealing with ghosts, but this one is proving elusive. With the help of Brodie’s diva mother and his ever-patient father—who were killed together when a stage chandelier fell upon them—Dakota and Brodie set out to solve the case. If they can't solve the murder quickly, there will be no Thanksgiving for the Krewe... CONTROL: An Everyday Heroes Novella by K. Bromberg Control is something Desi Whitman abhors. Why live life in black and white perfection when you can messily color outside the lines? But when she comes face to face with SWAT officer Reznor Mayne, he’s about to show her just how good control can feel. HUNKY HEARTBREAKERS: A Whiskey Kisses Novella by Kendall Ryan Everything’s bigger in Texas. And that includes Duke Wilder’s sexual appetite. Together with his twin brother, he runs a whiskey distillery, and when their business takes off—suddenly he’s got it all. Success. Money. Family. But he doesn’t have a woman to share it with. When Valentina storms into his life, her presence is only supposed to be temporary. She’s a feisty attorney hired to help clean up his company’s recent legal mess. He never counted on her being the one to turn his whole world upside down. THE DARKEST CAPTIVE: A Lords of the Underworld Novella by Gena Showalter For centuries, Galen the Treacherous has been the most hated immortal in the Underworld. Possessed by the demons of Jealousy and False Hope, he has always lived for a single purpose: destroy everything. Then he met her. Former demon turned human femme fatale — Legion Honey -- sought to kill Galen, but ended up parting with her virginity instead. Afraid of their sizzling connection, she ran away…and ended up trapped in hell, tortured and abused in the worst of ways. Now she’s free, and a shell of herself, afraid of her own shadow. Galen's hunger for Legion has only grown. Now the warrior with nothing to lose must help her rekindle the fire that once burned inside her.

Kendall Ryan - Love ​Machine
A ​best-friends-to-lovers standalone romance from New York Times bestselling author Kendall Ryan. She says she needs some help ... in the bedroom. Come again? No, really come again. Sweet, nerdy, lovable Keaton. She's my best friend and has been for years. Sure she likes numbers and math, and thinks doing other people's taxes is fun. And I like ... none of that stuff. She's obsessed with her cat and reads novels I'll never understand, and yet we just click. There's no one I'd rather share breakfast burritos with or binge watch hours of Netflix. She's my person. And so when she takes off her glasses and asks me to help her improve her skills in the bedroom, I barely have to think about it. Of course I'll help her. There's no one better for the job. I've been there for her through everything, why should this be any different? But what happens when she's ready to take her new-found confidence and move on?

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Forever - Ein verlorenes Versprechen
Collins ​Drake hat alles unter Kontrolle. Egal ob im Beruf oder in der Liebe, er behält immer die Oberhand. Aber als seine beste Freundin aus Kindertagen Mia Monroe plötzlich vor seiner Tür steht, stellt das sein Leben komplett auf den Kopf. Denn mit ihr teilte er all seine ersten Male - bis sie komplett aus seinem Leben verschwand. Dass sie nun wieder bei ihm auftaucht, lässt seine Gefühle zu ihr erneut aufleben. Mia hat vor, das Versprechen zu halten, dass sie sich vor Jahren gegeben haben: Sollten sie mit dreißig noch nicht verheiratet sein, versprechen sich Collins und sie die Treue ...

Kendall Ryan - The ​Play Mate (német)
Wenn ​die Sandkastenliebe erwachsen wird ... Evie Reed ist schon ewig verliebt. In Smith Hamilton - den besten Freund ihres Bruders. Doch sie will ihren Traummann nicht länger aus der Ferne anhimmeln. Endlich möchte sie einen Grund haben, ihm die Dessous, die die Firma ihrer Familie entwirft, vorzuführen. Auch wenn Smith sein Bestes gibt, um der attraktiven Schwester seines besten Freundes nicht zu verfallen: Evie hat einen Plan!

Kendall Ryan - Hard ​to Love
Cade’s ​always taken risks… Cade takes cares of his sick younger sister by doing what he does best--cage fighting and starring in adult movies, his newest harebrained moneymaking scheme designed to pay for his sister’s growing medical bills. But when his latest gig finds him admitted to the ER sporting an erection from hell, thanks to the little pill given to him by the director, he can’t get the pretty little nurse who treated him out of his head, even though he knows she’s so far out of his league it should be illegal. Alexa’s always played it safe… Tired of being pigeonholed as the sweet, innocent one, hardworking nursing student Alexa has been looking for ways to break out of her Goody Two-shoes image. When her friend suggests the outlandish idea of losing her virginity to the sexy and sure-to-be-skilled porn star, Alexa is mortified. But then when Cade refuses her proposition, she finds herself pissed off and embarrassed. When she tracks him down to give him a piece of her mind, she isn’t prepared for what she finds. Watching him care for his little sister tugs at her heart, and suddenly it’s no longer just about losing her virginity, but about helping Cade. Because Lord help her, she might actually be falling for a porn star…

Kendall Ryan - Mister ​Tonight
Last ​night was the most embarrassing night of my life. I was THAT girl. You know, the highly intoxicated chick celebrating her thirtieth with her two best friends--the ones who are happily married. And the more I drank, the more I wanted to do something reckless to celebrate. By reckless, I meant the sexy and alluring man dressed in a business suit standing near the bar. You know his type--tall, dark, and handsome. I was sure he was out of my league, but I'd had just enough alcohol that things like that no longer seemed to matter. I'm not fat, mind you, but you can tell I like French fries, so there's that. He took me home and I enjoyed the hottest birthday sex of my life, well until it came to a screeching, and rather unwelcome halt. There's nothing quite like being interrupted mid-ride with a little voice asking: "What are you doing to my daddy?" Just kill me now...... or so I thought. Come to find out the man I rode like a bull at the rodeo is my new landlord.

Kendall Ryan - The ​Rebel
Holt Six ​years ago, Eden barged into my life and turned everything upside down. We spent one scorching-hot night together, and then she disappeared into the sunset with the golden jock everyone adored. Which makes sense, right? A girl as beautiful and brilliant as Eden Wynn doesn’t end up with a rebel like me. I expected them to live happily ever after, but that's not what happened. She's back in my life—and tempting me like no one else has. And while I'm certain I'll only tarnish her shine, I want her. I'd heard the old notion that one night held the power to change everything. I just never believed it. Until now. Eden I’m public enemy number one. Turns out, the East Coast is protective of their hockey team and very vocal about not wanting a young female owner. Well, too bad, because this team is all Grandpa Wynn left me, and I have no intention of walking away. Enter my new head of security, Holt Rossi. My history with him is . . . complicated. Chemistry reignites between us while the world waits for me to stumble. He’s supposed to protect me—but who will protect my heart from him?

Kendall Ryan - Working ​It
Straight-laced ​and well-mannered southerner Emmy Clarke is out of her depth in New York City’s fashion world, but when she lands a job as an assistant at a modeling agency it seems like the perfect mix of business and pleasure. Working under the notoriously tyrannical Fiona Stone is a nightmare, but there’s one distinct perk: ogling the ridiculously hot male models who parade through the office—particularly rising star Ben Shaw. Ben is everything Emmy’s not: exquisitely gorgeous, highly paid, and well traveled. He’s also got more issues than Vogue. Emmy looks after Ben on photo shoots, but she refuses to become another one of his lusting groupies. Ben finds Emmy’s refreshingly real attitude to be surprisingly attractive. Against a backdrop of the most fashionable cities in the world, casual flirting turns into an illicit affair, but when Ben’s twisted past is revealed, and the bitter Fiona catches wind of their relationship, their careers and hearts are threatened. Here is a story of heart-stopping, toe-curling passion by the beloved bestselling author of Hard to Love, Resisting Her, and The Impact of You.

Kendall Ryan - Flirting ​with Forever
I've ​waited years for the perfect girl, yet she was right in front of me all along. My best friend, Natalie, has been by my side through everything. Leaning on my shoulder, borrowing my sweatshirts…and making my pants too tight when she flashes me that sassy smile that drives me crazy. But she has no idea about that last part. She doesn't have a clue I've felt this way about her for years. Until one night after too many cocktails, we fall into bed together. I'm flirting with my forever…she just doesn't know it yet.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy akarlak
Nemcsak ​a jó hírem forog kockán, hanem a szívem is. Nem vagyok jó társnak. Ha valamire, hát erre megtanított a hátrahagyott összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok hosszú sora. A haverjaim imádnak folyamatosan cikizni a legújabb szakítás miatt. Kösz, de inkább egy gyökérkezelés. És egy vaszektómia. Egyszerre. A megváltás mégis megérkezik számomra - a dögös és tüzes Maren személyében. Aki mellesleg a barátom testvére, szóval egy csöppet sem kínos a dolog. De küldetésem van, és Maren hajlandó megtanítani mindarra, amiben eddig partnerként elbuktam. Hiányosságaimból a jelek szerint sok akad. És mindez igen hasznos is - egészen addig, amíg érzések nem ébrednek bennem. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - The ​Bed Mate
I ​might be a typical guy, but these last few years, my love life’s been anything but. From crazy ex-girlfriends to one night stands who are stage-five clingers, my relationships go bad faster than the milk in your fridge. The only constant has been my best friend Maggie. Fresh off a bad breakup of her own, I invite Maggie to my guy’s skiing weekend knowing she needs an escape from reality. But then something funny starts to happen. I start noticing things about her that I never noticed before. She’s beautiful and doesn’t know it, she’s funny without even trying, and now she’s suddenly single for the first time in forever. Sharing a hotel room with her proves to be the tipping point in our very platonic friendship. Suddenly I want to put my hands, my mouth, and my ... other parts ... all over her gorgeous body. I want to claim her, make sure no man touches her ever again. But then her groveling ex shows up, and Maggie’s torn. Am I ready to screw up the best relationship I’ve ever had for a shot at something more?

Kendall Ryan - Breaking ​the Rules
The ​bestselling HOT JOCKS series is back with a brand new novella. In this much anticipated return of the hockey team you know and love, you'll see what the guys are up to now, and meet the hot new rookie on the team. This series by New York Times bestselling author Kendall Ryan has been called ... Also includes bonus material and deleted scenes from the original series.

Kendall Ryan - The ​Room Mate
A ​new roommates-to-lovers standalone novel from New York Times bestselling author Kendall Ryan. The last time I saw my best friend's younger brother, he was a geek wearing braces. But when Cannon shows up to crash in my spare room, I get a swift reality check. Now twenty-four, he's broad shouldered and masculine, and so sinfully sexy, I want to climb him like the jungle gyms we used to enjoy. At six-foot-something with lean muscles hiding under his T-shirt, a deep sexy voice, and full lips that pull into a smirk when he studies me, he's pure temptation. Fresh out of a messy breakup, he doesn't want any entanglements. But I can resist, right? I'm holding strong until the third night of our new arrangement when we get drunk and he confesses his biggest secret of all: he's cursed when it comes to sex. Apparently he's a god in bed, and women instantly fall in love with him. I'm calling bullshit. In fact, I'm going to prove him wrong, and if I rack up a few much-needed orgasms in the process, all the better. There's no way I'm going to fall in love with Cannon. But once we start...I realize betting against him may have been the biggest mistake of my life.

Kendall Ryan - Finding ​Alexei
He’s ​bossy, moody, and overprotective. He’s also a pro athlete who needs to focus on winning games and staying out of the headlines. I’m fiercely independent and need a man like I need a second period each month. So when our worlds collide, I never expected him to be the one to jump in and save me. Especially not when my roommate disappears, leaving me with her baby. I’m clueless about babies—and it shows. Good thing Alexei isn’t. With six nieces and nephews and an apparent hero complex, the dude is both sexy and more than capable. It’s a combination that makes it easy to forget we’re just playing house.

Kendall Ryan - Dirty ​Little Tease
Don't ​miss your chance to meet the intoxicating and sexy Kingsley brothers before everyone else! A lonely librarian desperate to experience the kind of passion she's only read about in her favorite literary classics. One handsome stranger with a tragic past. A chance meeting that will change their course of their lives forever. . . This is a first look at the upcoming and much-anticipated Dirty Little Secret, by New York Times bestselling author Kendall Ryan, which will release on September 14, 2017. It is a sneak-preview, plus bonus content including a prologue not found in the book, and a special note from the author. Enjoy!

Kendall Ryan - Hitched ​3.
On ​the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts. This is the third and final volume in the story.

Kollekciók