Ajax-loader

Kendall Ryan könyvei a rukkolán


Kendall Ryan - A ​lelki társ
Szenvedélyes ​következmény Bren Matthews zoológus, a munkájának él, se kedve, se ideje nincs egy kapcsolatra. A szerelmet ugyan elutasítja, a teste viszont vágyik az érintésre, ezért úgy dönt, keres valakit... és talál. A legdögösebb férfi akad az útjába, akit valaha is látott. Észbontó éjszakát töltenek együtt, majd Bren másnap eltűnik, amíg a férfi alszik. Két hét múlva rádöbben, hogy esetleg terhes lett. Nőgyógyászhoz megy, de a vizsgálóban dr. Legjobbegyéjszakás fogadja... Dr. Mason Bentley minden nő vágyálma, őrjítő a teste, sikeres és ráadásul orvos. Ám Mason mégis nehezen talál párt, hisz szülei tökéletes kapcsolata magasra tette nála a lécet. A Brennel töltött éjszaka után úgy érzi, a lány a lelki társa, és megvan benne az a plusz, amit keres. Amikor reggel egyedül ébred, mélységesen csalódottnak érzi magát. Boldog, hogy Brent pácienseként viszontlátja, habár az, hogy terhes lehet, őt is sokkolja. Bren tiltakozik az ellen, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat, Mason azonban teljesen biztos abban, hogy őket egymásnak teremtették. Meggyőzi a lányt, hogy várjanak egy hónapot, mielőtt megnézik a terhességi teszt eredményét, és addig ismerjék meg egymást... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, romantikus története megmutatja, hogy létezik szerelem első látásra, és hogy egy forró éjszaka akár egy életre is szólhat.

Kendall Ryan - Tüzes ​szenvedély
"Szenvedély, ​ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog "Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó... ja, és szűz - ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti, az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Az ​éjszaka ura
Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem "olyan" lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit. Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek. És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit. Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk. Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: "Mit csinálsz az apukámmal?" Ó, öljetek meg! Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán kiderült, hogy a fickó, akivel életem legszenvedélyesebb éjszakáját töltöttem, nem más, mint az újdonsült főbérlőm. Kendall Ryan, az itthon is hatalmas sikert aratott Szeress és hazudj szerzője egy újabb, édes és romantikus New York Times bestsellerrel kápráztatja el az olvasókat egy ámulatba ejtő, egyedülálló apukáról és az új szomszéd lányról, akibe belezúg.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy szeretlek
Wolfie ​Cox... nem egy egyszerű eset. Halálosan szexi, de egy karót nyelt alak, érzelmileg nem üti meg egy csincsilla szintjét. Nem is, az összehasonlítás a csincsillaközösségre lenne sértő. Természetesen meg akarom lovagolni, mint egy vad csikót, de azt hiszi, hogy utálom. Főleg azért, mert elhitettem vele. Ez könnyebb, mint bevallani az igazságot. És míg Wolfie a rideg csábító, én épp az ellenkezője vagyok. Jó kislány. Megbízható. Lelkiismeretes. És totálisan bepánikoltam egy munkakonferencia miatt. Wolfie általában allergiás az önzetlenségre, szóval, amikor a fivérem ráparancsol, hogy önként segítsen ki engem, és kísérjen el az említett konferenciára, ahová mindenki más magával viszi a párját... semmi jóra nem számítok. Wolfie-nak azonban meglepő módon a szeme se rebben. Hát így kerülök összezárva egy hotelszobába a fivérem dögös (zsémbes) lakótársával. Ez számomra nem játék, el kell feledkeznem a hormonjaimról, és lenyűgözni a főnökömet, hogy én kapjam meg a kinevezést, amelyért olyan keményen dolgoztam, ne pedig a gerinctelen unokaöccse. De egy ágyban Wolfie-val gyorsan összezavarodnak a dolgok. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - Fagyos ​szenvedély
"Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant." - SHH Mom's Reading "Lenyűgöző! Még többet akartam belőle." - Jessica's Book Reiew Amikor a józan ész mit sem ér... A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták. Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám - az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot. Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal. Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - A ​lakótárs
Mi ​lehet szexibb egy rosszfiúnál? Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul. A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Kendall Ryan - A ​játszótárs
Kockázatos ​játék a szerelem Smith Hamiltonnak megvan mindene - okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t... habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba. Evie Reed mindent megkapott az élettől - kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet... ezért betrükközi magát az ágyába. Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell - nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, édesen romantikus és vicces regénye megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.

Kendall Ryan - Szerelem ​első érintésre
"Mesés, ​gyönyörű történet." - Cocktails and Books "Perzselő és érzelmes." - Give me books Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait. De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye. Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki... De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét? A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - A ​szobatárs
Nem ​szerethetek beléd! Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító. Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz? Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás. Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

Kendall Ryan - Szeress ​és hazudj
"Szexi, ​szexi, SZEXI!" SHH MOM's READING "Provokatív és mocskos... Imádtam ez a könyvet." Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el... "Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel - ami nekem nincs." Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak. A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy kívánlak
A ​szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Nagy megpróbáltatás elé állított az élet egy imádni való, aprócska kislány személyében, aki az anyja szemét és az én sötét hajamat örökölte. Szeretném hinni, hogy jól boldogulok egyedülálló apaként, de őszinte lehetek? Kínlódom egy kicsit. Amikor egy gyönyörű fiatal nő költözik a szomszédba, és felajánlja a segítségét, gyorsan megragadom az alkalmat, és felfogadom a lányom dadusának. Jessica fantasztikusan bánik a lányommal. Ráadásul türelmes, kedves és túl csinos is. A dadusok alkalmazásának első szabálya? Ne vidd ágyba a dadust. Feltett szándékom betartani ezt a szabályt. De ahogy telnek-múlnak a napok, kezdek rájönni, hogy milyen sok minden hiányzik az életemből. Társaság. Románc. Intimitás. Ráébredek ugyan, hogy a szívemben van bőven hely még egy nő számára, de hiába, ez is csak egy újabb kihívás. A pokolian dögös dadus hamarosan elmegy Közép-Amerikába. Nincs értelme arról ábrándozni, hogy Jessica állandó része lehet az életemnek. Minél inkább közeledik az elválás ideje, annál nehezebb kordában tartanom az érzéseimet, mert a szívem egyszerűen nem hallgat rám. Ahogyan a libidóm sem. Tudjátok, hogy mit mondanak a szabályokról... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - Sieben ​sündhafte Nächte
Er ​ist der mächtige Vorstandsvorsitzende. Ich bin die allwissende Praktikantin. Die Dinge sind weiter gegangen, als sie es hätten tun dürfen, und doch bereue ich nichts. Nun, vielleicht gibt es da eine Sache … Am Ende habe ich doch genau das getan, was nicht hätte geschehen sollen – ich habe mich in ihn verliebt. Und nun bleiben mir sieben Tage Zeit, um sowohl mein Vertrauen als auch meine Hingabe zu beweisen. Es stellt sich heraus, dass Geld eine mächtige Droge ist, und doch ist Liebe noch süchtig machender. Sieben sündhafte Nächte ist das überwältigend sexy und rührende Finale der Reihe Zwei Wochen Probezeit.

Kendall Ryan - The ​Rival
Dump ​my cheating ex? _Check._ Land an amazing job with Boston’s professional hockey franchise? _Check._ Fall stupidly in love with hockey’s favorite bad boy? _Ugh._ After wasting years of my life with the wrong person, I told myself all I wanted was a little no-strings fun. Enter Alex Braun—the wealthy, handsome, and notorious playboy who is equal parts charming, and dangerous as hell to my wounded heart. After enduring a very public breakup of his own, the sexy player doesn’t want to be anyone’s forever. Too bad he barreled his way into my heart, instead of just my bed. But this professional athlete knows a thing or two about competing, and he won’t let go so easily. Warning: This romance contains one grumpy, emotionally damaged, but gorgeous-as-hell hockey player, and a whip-smart, hardworking heroine who has never quite fit in. It should only be read by those who like their men brawny and their romances red-hot!

Kendall Ryan - The ​Bed Mate
I ​might be a typical guy, but these last few years, my love life’s been anything but. From crazy ex-girlfriends to one night stands who are stage-five clingers, my relationships go bad faster than the milk in your fridge. The only constant has been my best friend Maggie. Fresh off a bad breakup of her own, I invite Maggie to my guy’s skiing weekend knowing she needs an escape from reality. But then something funny starts to happen. I start noticing things about her that I never noticed before. She’s beautiful and doesn’t know it, she’s funny without even trying, and now she’s suddenly single for the first time in forever. Sharing a hotel room with her proves to be the tipping point in our very platonic friendship. Suddenly I want to put my hands, my mouth, and my ... other parts ... all over her gorgeous body. I want to claim her, make sure no man touches her ever again. But then her groveling ex shows up, and Maggie’s torn. Am I ready to screw up the best relationship I’ve ever had for a shot at something more?

Kendall Ryan - Seven ​Nights of Sin
He's ​the powerful CEO. I'm the know-it-all intern. Things went further than they should have, but I don't have any regrets. Well, maybe just one . . . I went and did the one thing he told me not to--fall in love with him. Now I have seven days to prove my trust and devotion. Turns out money is a powerful drug, but love is even more addictive.

Kendall Ryan - Working ​It
Straight-laced ​and well-mannered southerner Emmy Clarke is out of her depth in New York City’s fashion world, but when she lands a job as an assistant at a modeling agency it seems like the perfect mix of business and pleasure. Working under the notoriously tyrannical Fiona Stone is a nightmare, but there’s one distinct perk: ogling the ridiculously hot male models who parade through the office—particularly rising star Ben Shaw. Ben is everything Emmy’s not: exquisitely gorgeous, highly paid, and well traveled. He’s also got more issues than Vogue. Emmy looks after Ben on photo shoots, but she refuses to become another one of his lusting groupies. Ben finds Emmy’s refreshingly real attitude to be surprisingly attractive. Against a backdrop of the most fashionable cities in the world, casual flirting turns into an illicit affair, but when Ben’s twisted past is revealed, and the bitter Fiona catches wind of their relationship, their careers and hearts are threatened. Here is a story of heart-stopping, toe-curling passion by the beloved bestselling author of Hard to Love, Resisting Her, and The Impact of You.

Kendall Ryan - Wednesday
Hard ​core fucking. It’s not what I really want, but it's all he has to offer. He's filled with turmoil and heartache and regrets, but for two hours every Wednesday all he feels is me. How much I desire him, how desperate he makes me, how much I'd like things to be different between us. Real. He used to be my best friend back before he got married. And now? Now, he’s a young widower. It'd be wrong on so many levels to expect something more from him. So I give him what he needs. Dark delicious fucking. But I know I can’t keep this up. I've already given him my body, my soul. I want him to have my heart. It might drive him away forever, but that’s a risk I’m forced to take. Wednesday is an angsty romp told from dual points of view. If you’re in the mood for something quick and dirty, you’ve found it. Proceed at your own risk.

Kendall Ryan - Finding ​Alexei
He’s ​bossy, moody, and overprotective. He’s also a pro athlete who needs to focus on winning games and staying out of the headlines. I’m fiercely independent and need a man like I need a second period each month. So when our worlds collide, I never expected him to be the one to jump in and save me. Especially not when my roommate disappears, leaving me with her baby. I’m clueless about babies—and it shows. Good thing Alexei isn’t. With six nieces and nephews and an apparent hero complex, the dude is both sexy and more than capable. It’s a combination that makes it easy to forget we’re just playing house.

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Lies
Meet ​Colton Drake... I have no idea why she auctioned off her virginity for a cool mill. Regardless, I’m now the proud new owner of a perfectly intact hymen. A lot of good that will do me. I have certain tastes, certain sexual proclivities. My cock is a bit more discriminatory than most. And training a virgin takes finesse and patience – both of which I lack. Sophie Evans has been backed into a corner. With her sister’s life hanging in the balance, the only choice is to claw her way out, even if that means selling her virginity to the highest bidder at an exclusive erotic club. When Colton Drake takes her home, she quickly learns nothing is as it seems with this beautifully troubled man. Being with him poses challenges she never expected, and pushes her to want things she never anticipated.

Kendall Ryan - The ​House Mate (német)
Max ​Alexander ist ein erfolgreicher Geschäftsmann. In der Liebe aber hat er kein Glück. Und überhaupt gibt es nur eine "Frau" in seinem Leben: Seine kleine Tochter. Sie ist die Einzige, für die er alle Geduld und Fürsorge der Welt aufbringt. Doch die neue Nanny wird immer mehr zu einer Ablenkung, für die er eigentlich keine Zeit hat ...

Kendall Ryan - Crossing ​the Line
Hello, ​rock? Meet hard place. Recovering from a pulled groin muscle isn’t exactly how I planned to spend my much-needed summer vacation. But I’ll admit, being nursed back to health by my gorgeous friend Bailey, who’s just graduated from medical school, doesn’t exactly sound like a hardship. We spend a week together at my family’s beach house, a week of swimming and barbecues, a week of entertaining my little cousins and sleeping right across the hall from each other. A week of watching Bailey grow closer with my mom and sisters, and my wacky but lovable grandma. A week of enjoying Bailey tending to me—which is saying something, because it involves a lot of shoving ice packs into my underwear and taping up sore muscles. She’s funny and kind, and after just being myself for the first time in a long time, I find my walls come tumbling down. But when Bailey says she’s not looking for a relationship, I’m bound and determined to be more than just the fun hookup who sprained his groin a second time—this time with her.

Kendall Ryan - Craving ​Him
In ​Working It, New York Times bestselling author Kendall Ryan delivered a sexy and addictive contemporary romance about Emmy Clarke, a sweet southern girl out of her depth in New York City’s cutthroat fashion industry, and Ben Shaw, the hot male model who introduced her to a world of pleasure. But their story is far from complete… Emmy Clarke is no quitter. Toughened by her experience working for fashion heavyweight Fiona Stone, Emmy has come a long way from her country girl roots, embracing her fast-paced and unpredictable life in New York City. Though that life comes with more than a few complications. First there’s the mystery of Fiona’s pregnancy, which may or may not involve Emmy’s boyfriend, superstar male model Ben Shaw. Emmy has always known that Ben comes with more baggage than she can handle—and not the Louis Vuitton kind. Yet Ben is the only man who has ever loved Emmy for who she is, and she wants nothing more than to do the same for him, even if it means forgiving his past and overlooking their wildly different lifestyles. But when a shocking secret from Ben’s past comes to light, unraveling all of their progress, Emmy must decide if their relationship is worth the fight, or if it’s time to ignore her passion for him and let go.

Kendall Ryan - The ​Room Mate (német)
Kannst ​du ihm widerstehen? Cannon Roth hat eine unglaubliche Wirkung auf Frauen, die nicht immer positiv endet. Als eine seiner Verehrerinnen sein Apartment kurz und klein schlägt, braucht er dringend eine Unterkunft. Seine große Schwester quartiert ihn daraufhin bei ihrer besten Freundin Paige ein. Die Paige, die Cannon seit seiner Teenagerzeit heiße Träume beschert. Als die beiden nach Jahren das erste Mal wieder aufeinandertreffen, prickelt es gewaltig zwischen ihnen. Die Leidenschaft scheint unstillbar. Doch es gibt gute Gründe, die Finger voneinander zu lassen. Aber seit wann kann die Vernunft das Herz zügeln? "Eine unwahrscheinlich heiße Geschichte" Dirty South Books Der Auftakt zur sinnlichen Roommates-Serie von NYT-, Wall-Street-Journal- und USA-Today-Bestseller-Autorin Kendall Ryan

Kendall Ryan - Dear ​Jane
I ​broke her heart ten years ago and left town. She hates me, and rightly so. It doesn't matter that the rest of the country loves me, that I'm a starting quarterback with a multimillion-dollar contract. Because when I look in the mirror, all I see is a failure who was too young--and too afraid--to fight for what I wanted. But I'm not that guy anymore, and all I need is one shot to convince her. *** He has no idea what happened after he left. And now I'm supposed to work alongside him like we don't have this huge, messy history? But I'm older now, wiser, and I won't let anything stand in my way of doing a good job for this league. Not even one overpaid, arrogant player who thinks we're going to kiss and make up. News flash, buddy: I am over you.

Kendall Ryan - Flirting ​with Forever
I've ​waited years for the perfect girl, yet she was right in front of me all along. My best friend, Natalie, has been by my side through everything. Leaning on my shoulder, borrowing my sweatshirts…and making my pants too tight when she flashes me that sassy smile that drives me crazy. But she has no idea about that last part. She doesn't have a clue I've felt this way about her for years. Until one night after too many cocktails, we fall into bed together. I'm flirting with my forever…she just doesn't know it yet.

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Lust - Von ganzem Herzen
Glamouröse ​Partys, heiße Frauen und Sex ohne jede Verpflichtung: Pace Drake schämt sich nicht dafür, Spaß zu haben. Doch Kylie Sloan, die Sekretärin seines Bruders, macht ihm immer wieder bewusst, dass er mehr in seinem Leben will. Denn Kylie ist nicht nur wunderschön, sondern auch stark und intelligent - ganz in Gegensatz zu seiner üblichen Gesellschaft. Pace ist tief beeindruckt und will nichts mehr, als in ihrer Nähe zu sein. Aber Kylie hat ihren Glauben an die Männer schon lange verloren. Ihre ganze Welt dreht sich nur um ihren kleinen Jungen Max, den sie von ganzem Herzen liebt. Um Kylie für sich zu gewinnen, muss Pace nicht nur ihr beweisen, dass mehr in ihm steckt, als sein Ruf vermuten lässt ...

Kendall Ryan - Bossy ​Brit
Sexy ​billionaire Liam Bennett is cocky, dangerously handsome, and more importantly, my new boss. If only my ovaries didn't flutter when he was near—yeah, that'd be super helpful. When our long hours lead to a dare—and an X-rated encounter—I never expected it to be the hottest sex of my life. It'd also be super helpful if Liam didn't know it and taunt me about it every chance he got. Unable to deny our attraction any longer, our work relationship brings a whole new meaning to the term inbox. But being with him comes with some baggage—like an ex-wife and three kids kind of baggage. And a lawyer who wants half of his company. Unsure that I'm cut out for this new level of complicated, my traitorous ovaries beg me to try. Heaven help us all.

Kendall Ryan - Dirty ​Little Secret
Gavin ​Kingsley burst into my life in a sharp and unexpected twist of fate. You know his type—arrogant, dangerously handsome and impossible to ignore. Something dark within him calls to the shadows inside me. I long for the kind of heart-wrenching passion I’ve only read about, and his tragic past reads like one of my favorite literary classics. Raw. Visceral. Captivating. Together, we’re a perfect mess. The deeper I fall into his world, the more I crave him like a drug—he pushes every boundary I have, and challenges everything I thought I wanted. I want to unlock his heart. I want his dirty secrets. But in the end, will he be the blade that cuts me ... or the bond that makes my life complete?

Kendall Ryan - Hitched ​1.
Marry ​the girl I’ve had a crush on my whole life? Check. Inherit a hundred-billion-dollar company? Check. Produce an heir… Wait, what? I have ninety days to knock up my brand-new fake wife. There’s only one problem—she hates my guts. And in the fine print of the contract? The requirement that we produce an heir. She can’t stand to be in the same room with me. Says she’ll never be in my bed. But I’ve never backed down from a challenge and I’m not about to start now. Mark my words—I’ll have her begging for me, and it won’t take ninety days. On the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts.

Kendall Ryan - The ​Two Week Arrangement
Dear ​Sexy AF Intern, I know you don't particularly care that I'm the CEO of this company, and you're just an intern. I also know you're not impressed by my power or my wealth, and that's fine. You think you've got me all figured out from working alongside me for two weeks, but you don't know me. Not really. You don't know that I'm a single dad to twin toddlers, or that those two little girls matter more to me than this entire hotel chain. I'm not interested in starting something deep and meaningful, but what I am interested in is the way your body reacts to mine when we're in the same room. You probably assume the concentration on my face is work-related, when in reality, I'm figuring out which I want more--to nail you against the wall, or to bend you over my desk. While you're too disciplined to act on it, I'm not. And the night you stepped into my limo, all bets were off.

Kendall Ryan - All ​the Way
I ​know it’s time to move on from my rocky past and get back out there and start dating again. It’s just that every time I think about it, I get all nervous and sweaty. Good thing I have a secret weapon to help me—my best friend, professional hockey stud Owen Parrish. He’s the king of hookups, and promises he’ll be my guide through the world of online dating. With his help, I know this won’t be as hard. • • • I’ve never been this hard in my entire life. My friend Becca wants my help hooking her up with some douchey guy from a dating app. I said I’d help her—but now I’m noticing all kinds of things I can’t ignore, like how pretty she is behind those baggy clothes and messy buns. I want to be the one to help her, to show her the ropes in the bedroom, and it turns out, Becca’s game to let me take a more hands-on approach. But what happens when she’s ready to take her newfound confidence and move on? I’ve never been boyfriend material, but for her, I want to try.

Kendall Ryan - Boyfriend ​for Hire
I’m ​the guy you call when you need to impress your overbearing family, your boss, or your ex. Yeah, I’m a male escort, but not just any escort, I’m the escort. The one with a mile-long waiting list and a pristine reputation that’s very well-deserved. I’m the guy who’ll make you feel beautiful, desired, and worshipped . . . all for a steep price. I’m hired to make you shine, and I always deliver. I’ll be whatever you want me to be for one night—except my true self. This is just a job, a role I play to earn a paycheck. But I’m not the guy who falls for a client. Not once in six years. And then I meet Elle. Her friend has hired me to escort her to a wedding, but Elle doesn’t know we’re just pretending. There’s a fire between us I never expected. A connection I haven’t felt in so long. One kiss, and I’m losing all control. But what will happen when she finds out who I really am?

Kollekciók