Ajax-loader

Kendall Ryan könyvei a rukkolán


Kendall Ryan - A ​játszótárs
Kockázatos ​játék a szerelem Smith Hamiltonnak megvan mindene - okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t... habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba. Evie Reed mindent megkapott az élettől - kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet... ezért betrükközi magát az ágyába. Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell - nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, édesen romantikus és vicces regénye megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.

Kendall Ryan - A ​szobatárs
Nem ​szerethetek beléd! Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító. Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz? Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás. Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

Kendall Ryan - Utálom, ​hogy szeretlek
Wolfie ​Cox... nem egy egyszerű eset. Halálosan szexi, de egy karót nyelt alak, érzelmileg nem üti meg egy csincsilla szintjét. Nem is, az összehasonlítás a csincsillaközösségre lenne sértő. Természetesen meg akarom lovagolni, mint egy vad csikót, de azt hiszi, hogy utálom. Főleg azért, mert elhitettem vele. Ez könnyebb, mint bevallani az igazságot. És míg Wolfie a rideg csábító, én épp az ellenkezője vagyok. Jó kislány. Megbízható. Lelkiismeretes. És totálisan bepánikoltam egy munkakonferencia miatt. Wolfie általában allergiás az önzetlenségre, szóval, amikor a fivérem ráparancsol, hogy önként segítsen ki engem, és kísérjen el az említett konferenciára, ahová mindenki más magával viszi a párját... semmi jóra nem számítok. Wolfie-nak azonban meglepő módon a szeme se rebben. Hát így kerülök összezárva egy hotelszobába a fivérem dögös (zsémbes) lakótársával. Ez számomra nem játék, el kell feledkeznem a hormonjaimról, és lenyűgözni a főnökömet, hogy én kapjam meg a kinevezést, amelyért olyan keményen dolgoztam, ne pedig a gerinctelen unokaöccse. De egy ágyban Wolfie-val gyorsan összezavarodnak a dolgok. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Kendall Ryan - Az ​éjszaka ura
Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem "olyan" lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit. Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek. És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit. Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk. Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: "Mit csinálsz az apukámmal?" Ó, öljetek meg! Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán kiderült, hogy a fickó, akivel életem legszenvedélyesebb éjszakáját töltöttem, nem más, mint az újdonsült főbérlőm. Kendall Ryan, az itthon is hatalmas sikert aratott Szeress és hazudj szerzője egy újabb, édes és romantikus New York Times bestsellerrel kápráztatja el az olvasókat egy ámulatba ejtő, egyedülálló apukáról és az új szomszéd lányról, akibe belezúg.

Kendall Ryan - Szeress ​és hazudj
"Szexi, ​szexi, SZEXI!" SHH MOM's READING "Provokatív és mocskos... Imádtam ez a könyvet." Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el... "Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel - ami nekem nincs." Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak. A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Kendall Ryan - A ​lakótárs
Mi ​lehet szexibb egy rosszfiúnál? Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul. A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Kendall Ryan - A ​lelki társ
Szenvedélyes ​következmény Bren Matthews zoológus, a munkájának él, se kedve, se ideje nincs egy kapcsolatra. A szerelmet ugyan elutasítja, a teste viszont vágyik az érintésre, ezért úgy dönt, keres valakit... és talál. A legdögösebb férfi akad az útjába, akit valaha is látott. Észbontó éjszakát töltenek együtt, majd Bren másnap eltűnik, amíg a férfi alszik. Két hét múlva rádöbben, hogy esetleg terhes lett. Nőgyógyászhoz megy, de a vizsgálóban dr. Legjobbegyéjszakás fogadja... Dr. Mason Bentley minden nő vágyálma, őrjítő a teste, sikeres és ráadásul orvos. Ám Mason mégis nehezen talál párt, hisz szülei tökéletes kapcsolata magasra tette nála a lécet. A Brennel töltött éjszaka után úgy érzi, a lány a lelki társa, és megvan benne az a plusz, amit keres. Amikor reggel egyedül ébred, mélységesen csalódottnak érzi magát. Boldog, hogy Brent pácienseként viszontlátja, habár az, hogy terhes lehet, őt is sokkolja. Bren tiltakozik az ellen, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat, Mason azonban teljesen biztos abban, hogy őket egymásnak teremtették. Meggyőzi a lányt, hogy várjanak egy hónapot, mielőtt megnézik a terhességi teszt eredményét, és addig ismerjék meg egymást... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, romantikus története megmutatja, hogy létezik szerelem első látásra, és hogy egy forró éjszaka akár egy életre is szólhat.

Kendall Ryan - Szerelem ​első érintésre
"Mesés, ​gyönyörű történet." - Cocktails and Books "Perzselő és érzelmes." - Give me books Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait. De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye. Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki... De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét? A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Fagyos ​szenvedély
"Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant." - SHH Mom's Reading "Lenyűgöző! Még többet akartam belőle." - Jessica's Book Reiew Amikor a józan ész mit sem ér... A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták. Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám - az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot. Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal. Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Tüzes ​szenvedély
"Szenvedély, ​ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog "Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó... ja, és szűz - ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti, az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek. 18 éven felülieknek!

Heather Graham - K. Bromberg - Kendall Ryan - Gena Showalter - 1001 ​Dark Nights 24.
Four ​Dark Tales. Four Sensual Stories. Four Page Turners. HAUNTED BE THE HOLIDAYS: A Krewe of Hunters Novella by Heather Graham It’s Halloween at the Global Tower Theatre, a fantastic and historic theater owned by Adam Harrison and run by spouses of Krewe members. During a special performance, a strange actor makes an appearance in the middle of the show, warning of dire events if his murder is not solved before another holiday rolls around. Dakota McCoy and Brodie McFadden dive into the mystery. Both have a special talent for dealing with ghosts, but this one is proving elusive. With the help of Brodie’s diva mother and his ever-patient father—who were killed together when a stage chandelier fell upon them—Dakota and Brodie set out to solve the case. If they can't solve the murder quickly, there will be no Thanksgiving for the Krewe... CONTROL: An Everyday Heroes Novella by K. Bromberg Control is something Desi Whitman abhors. Why live life in black and white perfection when you can messily color outside the lines? But when she comes face to face with SWAT officer Reznor Mayne, he’s about to show her just how good control can feel. HUNKY HEARTBREAKERS: A Whiskey Kisses Novella by Kendall Ryan Everything’s bigger in Texas. And that includes Duke Wilder’s sexual appetite. Together with his twin brother, he runs a whiskey distillery, and when their business takes off—suddenly he’s got it all. Success. Money. Family. But he doesn’t have a woman to share it with. When Valentina storms into his life, her presence is only supposed to be temporary. She’s a feisty attorney hired to help clean up his company’s recent legal mess. He never counted on her being the one to turn his whole world upside down. THE DARKEST CAPTIVE: A Lords of the Underworld Novella by Gena Showalter For centuries, Galen the Treacherous has been the most hated immortal in the Underworld. Possessed by the demons of Jealousy and False Hope, he has always lived for a single purpose: destroy everything. Then he met her. Former demon turned human femme fatale — Legion Honey -- sought to kill Galen, but ended up parting with her virginity instead. Afraid of their sizzling connection, she ran away…and ended up trapped in hell, tortured and abused in the worst of ways. Now she’s free, and a shell of herself, afraid of her own shadow. Galen's hunger for Legion has only grown. Now the warrior with nothing to lose must help her rekindle the fire that once burned inside her.

Kendall Ryan - Craving ​Him
In ​Working It, New York Times bestselling author Kendall Ryan delivered a sexy and addictive contemporary romance about Emmy Clarke, a sweet southern girl out of her depth in New York City’s cutthroat fashion industry, and Ben Shaw, the hot male model who introduced her to a world of pleasure. But their story is far from complete… Emmy Clarke is no quitter. Toughened by her experience working for fashion heavyweight Fiona Stone, Emmy has come a long way from her country girl roots, embracing her fast-paced and unpredictable life in New York City. Though that life comes with more than a few complications. First there’s the mystery of Fiona’s pregnancy, which may or may not involve Emmy’s boyfriend, superstar male model Ben Shaw. Emmy has always known that Ben comes with more baggage than she can handle—and not the Louis Vuitton kind. Yet Ben is the only man who has ever loved Emmy for who she is, and she wants nothing more than to do the same for him, even if it means forgiving his past and overlooking their wildly different lifestyles. But when a shocking secret from Ben’s past comes to light, unraveling all of their progress, Emmy must decide if their relationship is worth the fight, or if it’s time to ignore her passion for him and let go.

Kendall Ryan - Flirting ​with Forever
I've ​waited years for the perfect girl, yet she was right in front of me all along. My best friend, Natalie, has been by my side through everything. Leaning on my shoulder, borrowing my sweatshirts…and making my pants too tight when she flashes me that sassy smile that drives me crazy. But she has no idea about that last part. She doesn't have a clue I've felt this way about her for years. Until one night after too many cocktails, we fall into bed together. I'm flirting with my forever…she just doesn't know it yet.

Kendall Ryan - Flash
Débarquant ​de sa province, Emmy Clarke n'est pas très à l'aise à New York. Surtout dans le milieu de la mode où elle vient de trouver un job comme assistante de la tyrannique patronne d'une agence de mannequins. Travailler pour elle est un cauchemar, mais il y a un avantage : côtoyer les très beaux top-models masculins de l'agence. Et en particulier l'étoile montante, le beau Ben Shaw. Ben est sexy, très bien payé, une star dans le monde entier. Il a des milliers de groupies, pourtant c'est la simplicité d'Emmy qui le séduit. Et un jour, lors de la Fashion Week de Paris, ils perdent tout contrôle. Rapidement, leur relation devient passionnée, sensuelle, sans limites. Cette belle histoire pourra-t-elle résister au passé tourmenté de Ben qui refait surface, aux mensonges, à la jalousie et à la trahison ?

Kendall Ryan - Dirty ​Little Promise
Conflicted ​in the depth of her feelings for bad boy Gavin Kingsley, lonely librarian Emma Bell knows he’s all wrong for her—yet the heart wants what it wants. But if she gives into his dark, erotic desires will she lose herself completely? Passion, drama and suspense combine in the highly-anticipated conclusion to Emma Bell’s love affair with the alpha and enigmatic Kingsley brothers. Secrets will be exposed, sides will be chosen, and nothing will ever be the same. This is book two in the series, following Dirty Little Secret.

Kendall Ryan - Seven ​Nights of Sin
He's ​the powerful CEO. I'm the know-it-all intern. Things went further than they should have, but I don't have any regrets. Well, maybe just one . . . I went and did the one thing he told me not to--fall in love with him. Now I have seven days to prove my trust and devotion. Turns out money is a powerful drug, but love is even more addictive.

Kendall Ryan - Wednesday
Hard ​core fucking. It’s not what I really want, but it's all he has to offer. He's filled with turmoil and heartache and regrets, but for two hours every Wednesday all he feels is me. How much I desire him, how desperate he makes me, how much I'd like things to be different between us. Real. He used to be my best friend back before he got married. And now? Now, he’s a young widower. It'd be wrong on so many levels to expect something more from him. So I give him what he needs. Dark delicious fucking. But I know I can’t keep this up. I've already given him my body, my soul. I want him to have my heart. It might drive him away forever, but that’s a risk I’m forced to take. Wednesday is an angsty romp told from dual points of view. If you’re in the mood for something quick and dirty, you’ve found it. Proceed at your own risk.

Kendall Ryan - All ​the Way
I ​know it’s time to move on from my rocky past and get back out there and start dating again. It’s just that every time I think about it, I get all nervous and sweaty. Good thing I have a secret weapon to help me—my best friend, professional hockey stud Owen Parrish. He’s the king of hookups, and promises he’ll be my guide through the world of online dating. With his help, I know this won’t be as hard. • • • I’ve never been this hard in my entire life. My friend Becca wants my help hooking her up with some douchey guy from a dating app. I said I’d help her—but now I’m noticing all kinds of things I can’t ignore, like how pretty she is behind those baggy clothes and messy buns. I want to be the one to help her, to show her the ropes in the bedroom, and it turns out, Becca’s game to let me take a more hands-on approach. But what happens when she’s ready to take her newfound confidence and move on? I’ve never been boyfriend material, but for her, I want to try.

Kendall Ryan - Finding ​Alexei
He’s ​bossy, moody, and overprotective. He’s also a pro athlete who needs to focus on winning games and staying out of the headlines. I’m fiercely independent and need a man like I need a second period each month. So when our worlds collide, I never expected him to be the one to jump in and save me. Especially not when my roommate disappears, leaving me with her baby. I’m clueless about babies—and it shows. Good thing Alexei isn’t. With six nieces and nephews and an apparent hero complex, the dude is both sexy and more than capable. It’s a combination that makes it easy to forget we’re just playing house.

Kendall Ryan - Sinfully ​Mine
She ​was forbidden. I didn’t care. As my best friend’s little sister, Macey Hale was off-limits, but the girl was tempting as sin and forbidden as fuck. I wish I could say that stopped me. I wish I could tell you I behaved like a gentleman. I didn’t. When she waltzes back into my life with that same spark I fell for, looking every bit the beautiful woman I knew she’d grow into, I have to force myself to remember I’m different from the man she once knew. I’m colder. Harder. And for good reason. With my heart on lockdown and my hands aching to touch her, I set out to prove that I can keep myself in check this time. No strings. No attachments. And definitely no falling for her again. If you love steamy romance, you won't want to miss this older brother's best friend romance.

Kendall Ryan - Crossing ​the Line
Hello, ​rock? Meet hard place. Recovering from a pulled groin muscle isn’t exactly how I planned to spend my much-needed summer vacation. But I’ll admit, being nursed back to health by my gorgeous friend Bailey, who’s just graduated from medical school, doesn’t exactly sound like a hardship. We spend a week together at my family’s beach house, a week of swimming and barbecues, a week of entertaining my little cousins and sleeping right across the hall from each other. A week of watching Bailey grow closer with my mom and sisters, and my wacky but lovable grandma. A week of enjoying Bailey tending to me—which is saying something, because it involves a lot of shoving ice packs into my underwear and taping up sore muscles. She’s funny and kind, and after just being myself for the first time in a long time, I find my walls come tumbling down. But when Bailey says she’s not looking for a relationship, I’m bound and determined to be more than just the fun hookup who sprained his groin a second time—this time with her.

Kendall Ryan - Playing ​for Keeps
I've ​never been good with the look, but don't touch rule. I'm not one of the good guys, but I never set out to mess up this bad either. Her sweet tempting curves and that smart mouth have me all kinds of turned on. But she's my friend's sister, and I know better. Of course I do. But when everything crashes down around us, I can't find it in me to care. Why? Because being bad feels so damn good.

Kendall Ryan - The ​House Mate (német)
Max ​Alexander ist ein erfolgreicher Geschäftsmann. In der Liebe aber hat er kein Glück. Und überhaupt gibt es nur eine "Frau" in seinem Leben: Seine kleine Tochter. Sie ist die Einzige, für die er alle Geduld und Fürsorge der Welt aufbringt. Doch die neue Nanny wird immer mehr zu einer Ablenkung, für die er eigentlich keine Zeit hat ...

Kendall Ryan - The ​House Mate
What’s ​sexier than a bad boy? A bad ass man who’s got his shit together. Max Alexander is nearing thirty-five. He’s built a successful company, and he’s conquered the professional world, but he’s never been lucky in love. Focusing so much time on his business and raising his daughter, adulting has come at the expense of his personal life. His social skills are shit, his patience is shot, and at times, his temper runs hot. The last thing he has time for is the recently single, too gorgeous for her own good young woman he hires to take care of his little girl. She’s a distraction he doesn’t need, and besides, there’s no way she’d be interested. But you know what they say about assumptions? This is book 3 in the Roommates series, but each can be read as a complete standalone, as they feature new couples.

Heather Graham - K. Bromberg - Kendall Ryan - Gena Showalter - 1001 ​Dark Nights 24.
Four ​Dark Tales. Four Sensual Stories. Four Page Turners. HAUNTED BE THE HOLIDAYS: A Krewe of Hunters Novella by Heather Graham It’s Halloween at the Global Tower Theatre, a fantastic and historic theater owned by Adam Harrison and run by spouses of Krewe members. During a special performance, a strange actor makes an appearance in the middle of the show, warning of dire events if his murder is not solved before another holiday rolls around. Dakota McCoy and Brodie McFadden dive into the mystery. Both have a special talent for dealing with ghosts, but this one is proving elusive. With the help of Brodie’s diva mother and his ever-patient father—who were killed together when a stage chandelier fell upon them—Dakota and Brodie set out to solve the case. If they can't solve the murder quickly, there will be no Thanksgiving for the Krewe... CONTROL: An Everyday Heroes Novella by K. Bromberg Control is something Desi Whitman abhors. Why live life in black and white perfection when you can messily color outside the lines? But when she comes face to face with SWAT officer Reznor Mayne, he’s about to show her just how good control can feel. HUNKY HEARTBREAKERS: A Whiskey Kisses Novella by Kendall Ryan Everything’s bigger in Texas. And that includes Duke Wilder’s sexual appetite. Together with his twin brother, he runs a whiskey distillery, and when their business takes off—suddenly he’s got it all. Success. Money. Family. But he doesn’t have a woman to share it with. When Valentina storms into his life, her presence is only supposed to be temporary. She’s a feisty attorney hired to help clean up his company’s recent legal mess. He never counted on her being the one to turn his whole world upside down. THE DARKEST CAPTIVE: A Lords of the Underworld Novella by Gena Showalter For centuries, Galen the Treacherous has been the most hated immortal in the Underworld. Possessed by the demons of Jealousy and False Hope, he has always lived for a single purpose: destroy everything. Then he met her. Former demon turned human femme fatale — Legion Honey -- sought to kill Galen, but ended up parting with her virginity instead. Afraid of their sizzling connection, she ran away…and ended up trapped in hell, tortured and abused in the worst of ways. Now she’s free, and a shell of herself, afraid of her own shadow. Galen's hunger for Legion has only grown. Now the warrior with nothing to lose must help her rekindle the fire that once burned inside her.

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Love
I ​never expected to watch Sophie walk away. She was mine. I would own her. She just didn’t know it yet. New goal: Seal the deal and rock her world so thoroughly she never wanted to leave again. Highly sexual and emotionally charged, Filthy Beautiful Love is the provocative conclusion to Filthy Beautiful Lies.

Kendall Ryan - The ​Bed Mate
I ​might be a typical guy, but these last few years, my love life’s been anything but. From crazy ex-girlfriends to one night stands who are stage-five clingers, my relationships go bad faster than the milk in your fridge. The only constant has been my best friend Maggie. Fresh off a bad breakup of her own, I invite Maggie to my guy’s skiing weekend knowing she needs an escape from reality. But then something funny starts to happen. I start noticing things about her that I never noticed before. She’s beautiful and doesn’t know it, she’s funny without even trying, and now she’s suddenly single for the first time in forever. Sharing a hotel room with her proves to be the tipping point in our very platonic friendship. Suddenly I want to put my hands, my mouth, and my ... other parts ... all over her gorgeous body. I want to claim her, make sure no man touches her ever again. But then her groveling ex shows up, and Maggie’s torn. Am I ready to screw up the best relationship I’ve ever had for a shot at something more?

Kendall Ryan - Monster ​Prick
_Over ​my dead body._ That's what I told Gracie when she informed me of her plan to pick some random guy she met online to get rid of her pesky virginity. If anyone is touching her, it's going to be me. I shouldn't even be considering it, but I can't get it out of my head: her, under me, begging me. _Arrogant. Cocky. Prick._ Those are the words I’d use to describe my older brother’s dangerously handsome best friend. When he learned of my plan to kick off my white cotton briefs, ditching my good girl persona once and for all by losing my virginity to the first eligible bachelor I could find, he flipped out. Said over his dead body. He says if anyone’s going to do, it’s going to be him. I hate that I’m even considering his offer. But I am … I sooo am. Ever since he suggested it, all I can think about is his cocky smile on those full lips as he’s driving in to me. But if we cross that line … will I ever be able to go back? Monster Prick, a sexy romantic comedy, is a spin off novella from Screwed, but can be read as a standalone, as it features a new couple.

Kendall Ryan - The ​Gentleman Mentor
He ​calls himself the Gentleman Mentor. Just reading his ad makes me feel more alive than I have in years. He promises to teach me the art of seduction … and show me the most sinfully erotic pleasures. He’s going to help me become the kind of confident, sexy woman men can’t ignore. Six lessons … with the most gorgeous man … who happens to be a Dom. The only problem … now that I’ve experienced his brand of delectable domination will anyone else ever compare? She’s a client. That’s all. Or it should be. But with every lesson, she’s becoming more. The secrets I’m hiding behind the image of the Gentleman Mentor make telling her the truth—and having anything real—impossible. I’m training her for another man, and that fact guts me every time I think of it. I know she’s not mine … but part of me won’t accept that. Am I willing to risk it all to keep her?

Kendall Ryan - Dirty ​Little Secret
Gavin ​Kingsley burst into my life in a sharp and unexpected twist of fate. You know his type—arrogant, dangerously handsome and impossible to ignore. Something dark within him calls to the shadows inside me. I long for the kind of heart-wrenching passion I’ve only read about, and his tragic past reads like one of my favorite literary classics. Raw. Visceral. Captivating. Together, we’re a perfect mess. The deeper I fall into his world, the more I crave him like a drug—he pushes every boundary I have, and challenges everything I thought I wanted. I want to unlock his heart. I want his dirty secrets. But in the end, will he be the blade that cuts me ... or the bond that makes my life complete?

Kendall Ryan - Sieben ​sündhafte Nächte
Er ​ist der mächtige Vorstandsvorsitzende. Ich bin die allwissende Praktikantin. Die Dinge sind weiter gegangen, als sie es hätten tun dürfen, und doch bereue ich nichts. Nun, vielleicht gibt es da eine Sache … Am Ende habe ich doch genau das getan, was nicht hätte geschehen sollen – ich habe mich in ihn verliebt. Und nun bleiben mir sieben Tage Zeit, um sowohl mein Vertrauen als auch meine Hingabe zu beweisen. Es stellt sich heraus, dass Geld eine mächtige Droge ist, und doch ist Liebe noch süchtig machender. Sieben sündhafte Nächte ist das überwältigend sexy und rührende Finale der Reihe Zwei Wochen Probezeit.

Kendall Ryan - Bro ​Code
There’s ​pretty much only one rule when you’re a guy. Don’t be a douche. Turns out, the fastest way to break that rule is to fall for your best friend’s sister. Ava’s brilliant, sharp-tongued, gorgeous, and ten years younger than me. She’s the sexual equivalent of running with scissors. In a word, she’s dangerous. And completely off-limits. Falling for her could ruin everything. Yet I can’t seem to stop, even when her company is threatened by a lawsuit, and my promotion hinges on representing the opposing client—and winning. I can’t see a way out of this mess that doesn’t end in a broken friendship, a broken heart, or a ruined career. I may have broken the bro code when I fell for Ava. But do I have the balls to handle what comes next?

Kollekciók