Ajax-loader

Kendall Ryan könyvei a rukkolán


Kendall Ryan - A ​szobatárs
"Csodálatos." ​- Kelly Elliott, New York Times bestselleszerző "Szexi, vicces és szórakoztató olvasmány, belevesztem a románcba, amely a mennyekben köttetett." - My Girlfriend's Couch Nem szerethetek beléd! Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító. Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz? Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás. Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk... rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan humoros, érzelmes és őrülten szexi regénye ismét lázba hozza az olvasóit.

Kendall Ryan - Szexi ​szelfi
"Végig ​mosolyogtam, amíg olvastam. Imádni való!" - Book Bitches "Szórakoztató, szenvedélyes és romantikus." - Harlequin Junkie Téves üzenet még nem ment ennyire jó helyre Az egész egy szexi szelfivel kezdődött... amit rossz telefonszámra küldtem el. Hupsz. Pedig nem vagyok nagy játékos a netes ismerkedésben, és nem is küldtem korábban szexi fotót magamról senkinek, még teljes alakosat se, nemhogy arról a bizonyos testrészemről... Az egész egy hülye fogadással kezdődött egy lánnyal, aki hamis telefonszámot adott meg nekem. Így nem éreztem rosszul magam, amikor az érdeklődésem hirtelen másvalaki felé irányult - a tüzes és éles nyelvű Peyton felé, akinél a szelfi landolt, és akivel végül egész este üzengettünk egymásnak. Másnap aztán jól bajba is sodort. Amikor bemasíroztam az irodába, bemutattak Peytonnak, az új ügyfélnek, akit meg kellene nyernem a cégnek. Annak a Peytonnak, ha esetleg nem jöttetek volna még rá. És legyen elég annyi, hogy lekötötte a teljes figyelmemet. Ész? Kipipálva. Szépség? Ó, de még mennyire. És a legjobb az egészben? Első pillantásra utált engem. Édes istenem, hogy én mennyire imádom a kihívásokat. Kezdődjön a játszma. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan ismét felfrissíti rajongói emlékezetét, hogy miért is olyan imádni valóak a regényei. Édes és fülledt romantikus története tele van szerethető karakterekkel, és a nevetőizmokat sem kíméli. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Az ​éjszaka ura
Ez ​volt életem legkínosabb éjszakája. Pedig én nem "olyan" lány vagyok. Mondom, hogy nem. Talán egy kicsit. Tudod, amikor az alaposan becsípett csaj a harmincadik születésnapját ünnepli a két legjobb barátnőjével, akik persze boldog házasok. Minél többet ittam, annál jobban vágytam rá, hogy valami vakmerő dologgal ünnepeljek. És vakmerő alatt azt a szexi és vonzó fickót értem, aki öltönyben álldogált a bárpult mellett. Ismered ezt a fajtát: magas, sötét, jóképű és úgy tud nézni. Biztosra vettem, hogy nem egy kasztba tartoztunk, de eleget ittam ahhoz, hogy az ilyesmi már ne érdekeljen. Nem vagyok kövér, azt hiszem, de azért könnyen meg lehet állapítani, hogy szeretem a sült krumplit. Végül is elvitt magával, és életem legforróbb szülinapi légyottjában volt részem. Vagyis, addig, amíg hirtelen és váratlanul meg nem álltunk. Semmihez sem fogható, amikor a legnagyobb vágtádat félbeszakítja egy vékony kis hang: "Mit csinálsz az apukámmal?" Ó, öljetek meg! Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán kiderült, hogy a fickó, akivel életem legszenvedélyesebb éjszakáját töltöttem, nem más, mint az újdonsült főbérlőm. Kendall Ryan, az itthon is hatalmas sikert aratott Szeress és hazudj szerzője egy újabb, édes és romantikus New York Times bestsellerrel kápráztatja el az olvasókat egy ámulatba ejtő, egyedülálló apukáról és az új szomszéd lányról, akibe belezúg.

Kendall Ryan - Tüzes ​szenvedély
"Szenvedély, ​ámulatba ejtő főhős - aki valóban egy hős -, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika." - Totally Booked Blog "Csodálatosan ábrázolt és bensőséges." - Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó... ja, és szűz - ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti, az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Fagyos ​szenvedély
"Egy ​eredeti történet, amely azonnal magába szippant." - SHH Mom's Reading "Lenyűgöző! Még többet akartam belőle." - Jessica's Book Reiew Amikor a józan ész mit sem ér... A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták. Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám - az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot. Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal. Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit. 18 éven felülieknek!

Kendall Ryan - Szeress ​és hazudj
"Szexi, ​szexi, SZEXI!" SHH MOM's READING "Provokatív és mocskos... Imádtam ez a könyvet." Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el... "Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel - ami nekem nincs." Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak. A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Kendall Ryan - Tempting ​Little Tease
She's ​the tutor I hired to teach me Italian. She's way too young for me, but she's also gorgeous, bright and filled with a curiosity about life that I find incredibly refreshing. It's fucking adorable. I’m old enough to know better, but this pretty young thing tempts me beyond belief. And for the first time in my life, I can see myself falling. *** Is this what it's like to be pursued by an older man? The complete confidence, the lack of expectations, the sincerity? My God, it's exhilarating. Quinn Kinglsey is totally unexpected. I'm moving to Italy in three weeks to teach English, and while I never expected something so real to develop between us so quickly, our chemistry is explosive. There's something so sexy about this back and forth he and I share. Flirting with this man is like playing with fire, and I'm bound to get burned. Io sono attratto da te I'm attracted to you, he tells me. But is our attraction enough to get us through the complications of a massive age gap and an international love affair? Only one way to find out… This is book 4 in the Forbidden Desires series, but it can be read as a complete standalone.

Kendall Ryan - Fashion ​addict
Ben ​est sexy, riche et c’est une star. Le beau top model, n’a qu’un seul problème : un jour, il a couché avec sa patronne. Et quand Emmy, sa petite amie, l’a appris, elle a repoussé cet homme qu’elle adorait et croyait connaître. Mais Ben aime vraiment Emmy, une fille venue de la campagne, bien différente des femmes superficielles qui hantent le milieu de la mode. Déterminé à la reconquérir Ben est prêt à se livrer entièrement et à s’engager, pour la première fois de sa vie. Emmy, déjà brisée par sa trahison, peut-elle prendre ce risque ? D’autant que les secrets du beau jeune homme n’ont pas fini de se rappeler à elle : l’enfant qu’il a eu avec une autre femme ne va-t-il pas inévitablement les séparer ?

Kendall Ryan - The ​Two Week Arrangement
Dear ​Sexy AF Intern, I know you don't particularly care that I'm the CEO of this company, and you're just an intern. I also know you're not impressed by my power or my wealth, and that's fine. You think you've got me all figured out from working alongside me for two weeks, but you don't know me. Not really. You don't know that I'm a single dad to twin toddlers, or that those two little girls matter more to me than this entire hotel chain. I'm not interested in starting something deep and meaningful, but what I am interested in is the way your body reacts to mine when we're in the same room. You probably assume the concentration on my face is work-related, when in reality, I'm figuring out which I want more--to nail you against the wall, or to bend you over my desk. While you're too disciplined to act on it, I'm not. And the night you stepped into my limo, all bets were off.

Kendall Ryan - Bossy ​Brit
Sexy ​billionaire Liam Bennett is cocky, dangerously handsome, and more importantly, my new boss. If only my ovaries didn't flutter when he was near—yeah, that'd be super helpful. When our long hours lead to a dare—and an X-rated encounter—I never expected it to be the hottest sex of my life. It'd also be super helpful if Liam didn't know it and taunt me about it every chance he got. Unable to deny our attraction any longer, our work relationship brings a whole new meaning to the term inbox. But being with him comes with some baggage—like an ex-wife and three kids kind of baggage. And a lawyer who wants half of his company. Unsure that I'm cut out for this new level of complicated, my traitorous ovaries beg me to try. Heaven help us all.

Kendall Ryan - Hitched ​1.
Marry ​the girl I’ve had a crush on my whole life? Check. Inherit a hundred-billion-dollar company? Check. Produce an heir… Wait, what? I have ninety days to knock up my brand-new fake wife. There’s only one problem—she hates my guts. And in the fine print of the contract? The requirement that we produce an heir. She can’t stand to be in the same room with me. Says she’ll never be in my bed. But I’ve never backed down from a challenge and I’m not about to start now. Mark my words—I’ll have her begging for me, and it won’t take ninety days. On the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts.

Kendall Ryan - The ​House Mate
What’s ​sexier than a bad boy? A bad ass man who’s got his shit together. Max Alexander is nearing thirty-five. He’s built a successful company, and he’s conquered the professional world, but he’s never been lucky in love. Focusing so much time on his business and raising his daughter, adulting has come at the expense of his personal life. His social skills are shit, his patience is shot, and at times, his temper runs hot. The last thing he has time for is the recently single, too gorgeous for her own good young woman he hires to take care of his little girl. She’s a distraction he doesn’t need, and besides, there’s no way she’d be interested. But you know what they say about assumptions? This is book 3 in the Roommates series, but each can be read as a complete standalone, as they feature new couples.

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Forever - Ein verlorenes Versprechen
Collins ​Drake hat alles unter Kontrolle. Egal ob im Beruf oder in der Liebe, er behält immer die Oberhand. Aber als seine beste Freundin aus Kindertagen Mia Monroe plötzlich vor seiner Tür steht, stellt das sein Leben komplett auf den Kopf. Denn mit ihr teilte er all seine ersten Male - bis sie komplett aus seinem Leben verschwand. Dass sie nun wieder bei ihm auftaucht, lässt seine Gefühle zu ihr erneut aufleben. Mia hat vor, das Versprechen zu halten, dass sie sich vor Jahren gegeben haben: Sollten sie mit dreißig noch nicht verheiratet sein, versprechen sich Collins und sie die Treue ...

Kendall Ryan - Flash
Débarquant ​de sa province, Emmy Clarke n'est pas très à l'aise à New York. Surtout dans le milieu de la mode où elle vient de trouver un job comme assistante de la tyrannique patronne d'une agence de mannequins. Travailler pour elle est un cauchemar, mais il y a un avantage : côtoyer les très beaux top-models masculins de l'agence. Et en particulier l'étoile montante, le beau Ben Shaw. Ben est sexy, très bien payé, une star dans le monde entier. Il a des milliers de groupies, pourtant c'est la simplicité d'Emmy qui le séduit. Et un jour, lors de la Fashion Week de Paris, ils perdent tout contrôle. Rapidement, leur relation devient passionnée, sensuelle, sans limites. Cette belle histoire pourra-t-elle résister au passé tourmenté de Ben qui refait surface, aux mensonges, à la jalousie et à la trahison ?

Kendall Ryan - The ​Stud Next Door
A ​sexy, single dad standalone romance coming soon from New York Times bestselling author Kendall Ryan. Life threw me a curveball. An adorable eight-pound, four-ounce curveball with her mother’s eyes and my dark hair. I’d like to think my single-dad game is strong, but honestly? I’ve been struggling a little. When a beautiful young woman moves in next door and offers to give me a hand, I jump at the chance to hire her as a nanny. Jessa is amazing with my daughter. She’s also patient, kind, and way too pretty. The number one rule of hiring a nanny? Don’t bed the nanny. It’s a rule I intend to keep. But as the days pass, I begin to realize how much my life is missing. Companionship. Romance. Intimacy. When I discover my heart has space for one more female, it’s a lost cause, another curveball. The hot-as-hell nanny is leaving soon for a mission trip to Central America. No sense in letting myself fantasize about Jessa being a permanent part of my life. The closer we get, the more difficult it becomes to keep my feelings in check, because my heart won’t listen. And neither will my libido. Well, you know what they say. Rules are meant to be broken . . .

Kendall Ryan - Filthy ​Beautiful Lust
_From ​New York Times & USA Today bestselling author, Kendall Ryan, comes the third book in the Filthy Beautiful Lies series._ Pace Drake loves sex. He knows where to get it, what to say, what to do, and he makes no apologies for satisfying his needs. But when he meets single mom, Kylie Sloan, he's enthralled by her, and begins to question his standard operating procedure. After all, there's no chase, no mystery when banging a woman in a nightclub bathroom. Kylie's depth and determination make the sloppy, drunken hookups that fill his weekends seem empty and shallow. She's the opposite of the desperate, clingy women he's used to. She doesn’t want or need anyone to take care of her and that only makes him want to care for her more. Kylie's trust in men has vanished. The last guy she was with played ding-dong-ditch-it with her uterus and left her with a baby to raise. Now her infant son is the only man she has time for, even if she misses sex and intimacy more than she'd ever admit. Opening her heart up to a younger man who's best known for no-strings-attached sex and his casual lifestyle is probably the worst idea she's ever had. But Pace wants to prove to her there are still a few good guys left, and watching the sweet way he interacts with her baby makes her want to try…but she can really trust that his days of hitting it and quitting it are in his past? _Filthy Beautiful Lust is the third book in the Filthy Beautiful Lies series, however it can be read as a standalone novel (no cliffhanger). To understand the full growth and development of the characters, it is recommended that you begin with book 1, Filthy Beautiful Lies._

Kendall Ryan - Reckless ​Love
One ​reckless fighter. One night of passion she can't forget. The battle for sex and love is fierce and unrelenting. And love is about to knock him on his ass. Reckless Love can be read as a standalone novel, but is a follow up to the New York Times and USA Today bestseller Hard to Love.

Kendall Ryan - The ​Soul Mate
The ​smoking-hot one-night stand I was never supposed to see again? Yeah, well, I might be pregnant, and he’s my OB-GYN.

Kendall Ryan - Finding ​Alexei
He’s ​bossy, moody, and overprotective. He’s also a pro athlete who needs to focus on winning games and staying out of the headlines. I’m fiercely independent and need a man like I need a second period each month. So when our worlds collide, I never expected him to be the one to jump in and save me. Especially not when my roommate disappears, leaving me with her baby. I’m clueless about babies—and it shows. Good thing Alexei isn’t. With six nieces and nephews and an apparent hero complex, the dude is both sexy and more than capable. It’s a combination that makes it easy to forget we’re just playing house.

Kendall Ryan - Hitched
I ​have to get my wife pregnant. I know what you’re thinking, boo hoo, poor me, right? The only problem is my darling wife hates my guts. The only reason we eloped was because our fathers, who are business partners, are jointly leaving us their $100 billion company. If we wed. And she doesn’t know this part yet, but it’s contingent on us producing an heir. I have 90 days to knock her up, which might be difficult considering she can’t stand to be in the same room as me, let alone share my bed. Challenge accepted. Mark my words, I will have her begging for me. I’ve never backed down from a challenge and I’m not about to start now.

Kendall Ryan - Down ​and Dirty
_Whoops._ Last ​night in Vegas is a blur. There were drunken shenanigans … And now I’m waking up naked wrapped around Landon freaking Covington, my incredibly hot younger guy friend, with a wedding ring on my finger and a marriage certificate on the table next to me. Like I said, whoops. I'm thirty. I should know better, but what happens in Vegas stays in Vegas, right? Well, apparently not. Because I've married the last alpha-male virgin on the planet. And my stubborn, oddly traditional new husband doesn’t want a divorce. He wants me.

Kendall Ryan - Make ​Me Yours
Emotionally ​crippled Liz isn’t looking for a relationship when she meets delish boy-next-door, Cohen. He’s a few years younger, a volunteer firefighter, oh…and a virgin, making him totally off limits. But never one to back away from a challenge, she’s drawn to him even while she continues to satisfy her physical needs elsewhere. Even as she spends her evenings in another man’s arms, she somehow finds herself curled up in Cohen’s bed each night. It’s been a long time since she had a true honest-to-goodness make out session, but Cohen’s showing her just how much fun not having sex can be. When Cohen’s injured, her real feelings for him rise to the surface, and she has to decide if she’s willing to take a risk on love after enduring so much heartbreak in her past. MAKE ME YOURS is the sexy conclusion to UNRAVEL ME. Ashlyn and “Logan” from UNRAVEL ME also make a few, um *appearances* …ahem.

Kendall Ryan - When ​We Fall
In ​this third and final installment of the much loved When I Break series, Knox and McKenna's relationship has reached a critical impasse. The mistakes and secrets of their pasts have caught up to them and threaten their future happiness. Can McKenna trust that Knox's sexual addiction is behind him and make a life with this beautifully troubled man? And when Knox reveals the full truth about his past, will McKenna be able to put her own fears aside and accept him?

Kendall Ryan - Boyfriend ​for Hire
I’m ​the guy you call when you need to impress your overbearing family, your boss, or your ex. Yeah, I’m a male escort, but not just any escort, I’m the escort. The one with a mile-long waiting list and a pristine reputation that’s very well-deserved. I’m the guy who’ll make you feel beautiful, desired, and worshipped . . . all for a steep price. I’m hired to make you shine, and I always deliver. I’ll be whatever you want me to be for one night—except my true self. This is just a job, a role I play to earn a paycheck. But I’m not the guy who falls for a client. Not once in six years. And then I meet Elle. Her friend has hired me to escort her to a wedding, but Elle doesn’t know we’re just pretending. There’s a fire between us I never expected. A connection I haven’t felt in so long. One kiss, and I’m losing all control. But what will happen when she finds out who I really am?

Kendall Ryan - Wednesday
Hard ​core fucking. It’s not what I really want, but it's all he has to offer. He's filled with turmoil and heartache and regrets, but for two hours every Wednesday all he feels is me. How much I desire him, how desperate he makes me, how much I'd like things to be different between us. Real. He used to be my best friend back before he got married. And now? Now, he’s a young widower. It'd be wrong on so many levels to expect something more from him. So I give him what he needs. Dark delicious fucking. But I know I can’t keep this up. I've already given him my body, my soul. I want him to have my heart. It might drive him away forever, but that’s a risk I’m forced to take. Wednesday is an angsty romp told from dual points of view. If you’re in the mood for something quick and dirty, you’ve found it. Proceed at your own risk.

Carrie Ann Ryan - C. D. Reiss - Corrinne Michaels - Julia Kent - K. Bromberg - K. A. Linde - Kendall Ryan - Kennedy Ryan - L. J. Shen - Louise Bay - Sarina Bowen - Sawyer Bennett - Sierra Simone - Kate Canterbary - Filthy
Letters ​from your favorite leading men, addressed to your deepest fantasies. This audio-only anthology features love letters from some of your favorite book boyfriends, speaking directly to you - performed by voices you already love. Sometimes the letters are sweet, sometimes they're emotional, sometimes they're just plain filthy. This sultry collection of audio-only shorts is written by best-selling contemporary romance writers and performed by audiobook stars. In addition to those listed above, narrators include Sebastian York, Tor Thom, Tim Paige, Shane East, Stephen Dexter, and Sean Crisden.

Kendall Ryan - Working ​It
Straight-laced ​and well-mannered southerner Emmy Clarke is out of her depth in New York City’s fashion world, but when she lands a job as an assistant at a modeling agency it seems like the perfect mix of business and pleasure. Working under the notoriously tyrannical Fiona Stone is a nightmare, but there’s one distinct perk: ogling the ridiculously hot male models who parade through the office—particularly rising star Ben Shaw. Ben is everything Emmy’s not: exquisitely gorgeous, highly paid, and well traveled. He’s also got more issues than Vogue. Emmy looks after Ben on photo shoots, but she refuses to become another one of his lusting groupies. Ben finds Emmy’s refreshingly real attitude to be surprisingly attractive. Against a backdrop of the most fashionable cities in the world, casual flirting turns into an illicit affair, but when Ben’s twisted past is revealed, and the bitter Fiona catches wind of their relationship, their careers and hearts are threatened. Here is a story of heart-stopping, toe-curling passion by the beloved bestselling author of Hard to Love, Resisting Her, and The Impact of You.

Kendall Ryan - When ​I Surrender
**Warning** ​This book is intended for a mature reading audience and contains a stubborn alpha male with addiction issues and loads of sexual tension between two damaged characters. Read at your own risk. Undaunted by Knox's complicated history with sexual addiction, McKenna pushes forward in her relationship with this deliciously flawed man. She experiences the highest highs as they discover each other, along with the lowest lows, and worries that his past may not be entirely behind him. But when a complication from her own past demands attention, she's forced to decide where their relationship is headed, and everything she thought she knew is questioned.

Kendall Ryan - The ​Fix Up
New ​York City's hottest divorce attorney, the very sexy, and very British, Sterling Quinn has one rule. He's never settling down. And why would he? He spends lust-fueled nights indulging in one-night stands, and his days winning lucrative cases. No commitment means none of the messy heartbreak he sees in the courtroom. His life is damn near perfect. Or is it? After being paired with his cool, confident, and gorgeous friend Camryn on a special project, he begins to see her in a new light, and for the first time ever, he finds himself interested in more. But Camryn's been around long enough to know that this British bad boy is more trouble than her heart can handle. She isn't about to be cast aside like yesterday's underwear when he's done. Sterling’s never been told no, but is he ready to risk it all for a chance at true love?

Kendall Ryan - Misadventures ​with the Boss
At ​age twenty-nine, Piper Daniels is having the longest dry spell of her life. When she agrees to be set up on a blind date, she never expects it to end with the hottest sex of her life. But when she discovers that her very well-endowed secret lover is also her new boss, heartless womanizer and cutthroat CEO Jackson Dane, she chalks it up to a one-time mistake and puts up her best professional front. But Jackson isn’t used to rejection, and if Piper thinks it’s going to be easy to move on from their tryst, she’s underestimated his determination.

Kendall Ryan - A ​lakótárs
"Maximálisan ​elbűvölő! Bűnösen szexi. Romantikus és eszméletlen." - Shayna Renee's Spicy Reads "Gyorsan beleszerettem ebbe a pörgő, könnyed, eszméletlen, forró és vicces románcba a szexi, egyedülálló apa és a közvetlen, csinos nevelőnő között. Egyszerűen imádom." - Chatterbooks Book Blog Mi lehet szexibb egy rosszfiúnál? Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul. A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek... A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Kendall Ryan - Wednesday
Hard ​core fucking. It’s not what I really want, but it's all he has to offer. He's filled with turmoil and heartache and regrets, but for two hours every Wednesday all he feels is me. How much I desire him, how desperate he makes me, how much I'd like things to be different between us. Real. He used to be my best friend back before he got married. And now? Now, he’s a young widower. It'd be wrong on so many levels to expect something more from him. So I give him what he needs. Dark delicious fucking. But I know I can’t keep this up. I've already given him my body, my soul. I want him to have my heart. It might drive him away forever, but that’s a risk I’m forced to take. Wednesday is an angsty romp told from dual points of view. If you’re in the mood for something quick and dirty, you’ve found it. Proceed at your own risk.

Kollekciók