Ajax-loader

Dan Brown könyvei a rukkolán


4325023_5_(1)
elérhető
33

Dan Brown - Eredet
Robert ​Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely „mindörökre megváltoztatja a tudományokat”. Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, a negyvenéves tech-mágnás, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messzeható következményei lesznek. Ám Langdon és a több száz vendég legnagyobb döbbenetére, az esemény még azelőtt tragikus véget ér, hogy igazán elkezdődhetne. Langdon kétségbeesett menekülésre kényszerül a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és veszélyes kutatásba kezdenek egy jelszó után, amely megnyitja Kirsch titkát. Langdonnak és Vidalnak meg kell találnia az utat a város labirintusszerű átjáróiban egy olyan ellenséggel szemben, amely minden fordulónál egy lépéssel előttük jár. A nyomot, amelyet követnek, csak rejtélyes szimbólumok és többértelmű modern művek jelölik, de Langdon és Vidal sorra megfejti a nyomravezetőket, és végül szemtől szembe kerülnek egy világrengető igazsággal, amely rejtve maradt – egészen mostanáig.

Dan Brown - Angyalok ​és démonok
Robert ​Langdont, a Harvard világhírű szimbólumkutatóját egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen. Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

Cehennem
elérhető
208

Dan Brown - Inferno
A ​történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel...

Dan Brown - Az ​elveszett jelkép
Megkerült, ​ami elveszett... Robert Langdont, a Harvard szimbólumkutatóját az utolsó percben kérik fel egy esti előadásra a washingtoni Capitolium épületében. Közvetlenül megérkezése után azonban egy hátborzongató szimbólumokkal rejtjelezett, nyugtalanító tárgyat fedeznek fel a Rotunda kellős közepén. Langdon egy ősi meghívót közvetít benne, amely a titkos ezoterikus bölcsesség rég letűnt világába invitálja megfejtőjét. Amikor brutálisan elrabolják Peter Solomont, a híres filantrópot és szabadkőművest, Langdon nagyra becsült mentorát, a professzor ráébred, hogy csak úgy mentheti meg barátja életét, ha elfogadja a rejtélyes meghívást és követi az utat, akárhova vezessen is. Langdon gyorsan ott találja magát Amerika legnagyobb hatalmi központjának színfalai mögött, a város láthatatlan termeiben, templomaiban, alagútjaiban. Ami mindeddig ismerős volt, az most átváltozik egy mesterien elleplezett múlt titokzatos, félhomályos világává, amelyben szabadkőműves rejtélyek és sosem látott felfedezések vezetik őt az egyetlen lehetséges és felfoghatatlan igazsághoz. Az elveszett jelkép az eltitkolt históriák, misztikus ikonok és kódok ragyogóan összecsómozott szőttese; intelligens, vllámgyors tempójú thriller, amelyben egymást érik a meglepetések. Hiszen - miként azt Robert Langdon felfedezi - nincs páratlanabb vagy megrendítőbb, mint az a titok, amely mindvégig a szemünk előtt volt...

Dan Brown - A ​megtévesztés foka
Amikor ​a NASA egy bámulatosan ritka tárgyra lel az Északi-sark jégtakarója alatt, a hibát hibára halmozó űrkutatási ügynökség végre diadalról adhat hírt, amelynek messzemenő következményei lesznek a NASA jövőjét és a közelgő amerikai elnökválasztás kimenetelét illetően. A lelet valódiságát ellenőrizendő, a Fehér Ház Rachel Sexton hírszerzési elemzőt hívja segítségül. Rachel szakértők - köztük a karizmatikus tudós, Michael Tolland - társaságában a Sarkvidékre utazik, és valami hihetetlenre bukkan: egy tudományos csalás bizonyítékaira, egy merész bűvészmutatványra, amely, ha kiderül, az egész világot megoszthatja. Ám mielőtt figyelmeztethetnék az elnököt, Rachelt és Michaelt orvgyilkosok veszedelmes csapata támadja meg. Sivár és életveszélyes vidéken kell menekülniük, és egyetlen reményük a túlélésre, ha kiderítik, ki áll a mesteri terv mögött. A megoldás mind közül a legdöbbenetesebb hazugság.

Davinci
elérhető
131

Dan Brown - A ​Da Vinci-kód
A ​tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban, és érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. Miközben Langdon és Sophie Neveu, a tehetséges francia titkosírás-szakértő a rejtvény megoldásán dolgozik, elképedten fedezik fel a rejtett utalások nyomát Leonardo da Vinci műveiben - noha ezeket az utalásokat mindenki láthatja, a festő zseniálisan álcázta őket. A hagyományos thrillerregények kliséiből A Da Vinci-kód egyszerre villámgyors, intelligens és többrétegű; részletek sokasága és alapos kutatások hitelesítik. Az első oldalaktól a váratlan és elképesztő végkifejletig Dan Brown bestsellerszerző már megint mesterien bonyolítja a történetet.

Dan Brown - La verità del ghiaccio
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dan Brown - Wild ​Symphony
_#1 ​New York Times_ bestselling author Dan Brown makes his picture book debut with this mindful, humorous musical, and uniquely entertaining book! Travel through the trees and across the seas with Maestro Mouse and his musical friends! Young readers will meet a big blue whale and speedy cheetahs, tiny beetles and graceful swans. Each has a special secret to share. Along the way, you might spot the surprises Maestro Mouse has left for you- a hiding buzzy bee, jumbled letters that spell out clues, and even a coded message to solve! Children and adults can enjoy this timeless picture book as a traditional read-along, or can choose to listen to original musical compositions as they read–one for each animal–with a free interactive smartphone app, which uses augmented reality to play the appropriate song for each page when a phone’s camera is held over it.

Dan Brown - Digitális ​erőd
Amikor ​az NSA verhetetlen kódfejtő gépe találkozik egy rejtélyes algoritmussal, amelyet nem tud feltörni, az ügynökség riasztja vezető kriptográfusát, S. Fletchert. A ragyogó eszű és gyönyörű matematikusnő olyan felfedezésre jut, ami pánikot kelt a hatalom köreiben. Az NSA-t túszul ejtették... de nem fegyverekkel vagy bombákkal, hanem egy zseniálisan összetett kóddal, amely a parancs kiadásakor megbénítja az USA hírszerzését. S. Fletcher harcba indul a titkolózás és a hazugság áradatával szemben, hogy megmentse az ügynökséget, amelyben hisz. Miután mindenfelől árulás veszi körül, már nemcsak a hazájáért küzd, hanem a puszta életéért, majd végül annak a férfinak az életéért is, akit szeret...

Dan Brown - Das ​verlorene Symbol
Washington, ​D.C.: In der amerikanischen Hauptstadt liegt ein sorgsam gehütetes Geheimnis verborgen, und ein Mann ist bereit, dafür zu töten. Aber dazu benötigt er die Unterstützung eines Menschen, der ihm freiwillig niemals helfen würde: Robert Langdon, Harvard-Professor und Experte für die Entschlüsselung und Deutung mysteriöser Symbole. Nur ein finsterer Plan ermöglicht es, Robert Langdon in die Geschichte hineinzuziehen. Fortan jagt der Professor über die berühmten Schauplätze der Hauptstadt. Doch er jagt nicht nur - er wird selbst zum Gejagten. Denn das Rätsel, das nur er zu lösen vermag, ist für viele Kreise von größter Bedeutung - im Guten wie im Bösen. Danach wird die Welt, die wir kennen, eine andere sein.

Dan Brown - Origin ​(német)
Der ​fünfte Robert-Langdon-Thriller: das neue Buch des Autors der internationalen Bestseller ILLUMINATI, SAKRILEG - THE DA VINCI CODE, DAS VERLORENE SYMBOL, INFERNO. Auch in seinem jüngsten Werk wird Dan Brown gemäß seinem Erfolgsrezept geheime Codes, Wissenschaft, Religion, Geschichte, Kunst und Architektur miteinander verknüpfen. In ORIGIN wird der Symbolforscher Robert Langdon - in bisher drei Hollywood-Blockbustern von Tom Hanks verkörpert - mit den beiden ewigen und entscheidenden Fragen der Menschheit konfrontiert und mit einer bahnbrechenden Entdeckung, die diese Fragen beantworten könnte.

Dan Brown - Deception ​Point
A ​shocking scientific discovery. A deception of staggering brilliance. A political thriller unlike any you’ve ever read... When a new NASA satellite spots evidence of an astonishingly rare object buried deep in the Arctic ice, the floundering space agency proclaims a much-needed victory… a victory that has profound implications for U.S. space policy and the impending presidential election. With the Oval Office in the balance, the President dispatches White House Intelligence analyst Rachel Sexton to the Milne Ice Shelf to verify the authenticity of the find. Accompanied by a team of experts, including the charismatic academic Michael Tolland, Rachel uncovers the unthinkable—evidence of scientific trickery—a bold deception that threatens to plunge the world into controversy.

Dan Brown - Digital ​Fortress
Chillingly ​current and filled with more intelligence secrets than Tom Clancy, Digital Fortress transports the reader deep within the most powerful intelligence organization on earth--the National Security Agency (NSA)--an ultra-secret, multi-billion dollar agency which (until now) less than three percent of Americans knew existed. When the NSA's most classified technological wonder--an invincible code-breaking machine--encounters a mysterious code it cannot break, the agency calls in its head cryptographer, Susan Fletcher, a brilliant and beautiful mathematician. What she uncovers sends shock waves through the corridors of power. The NSA is being held hostage... not by guns or bombs, but by a code so ingeniously complex that if released it will cripple U.S. intelligence. Caught in an accelerating tempest of secrecy and lies, Susan Fletcher battles to save the agency she believes in. Betrayed on all sides she finds herself fighting not only for her country, but for her life, and in the end, for the life of the man she loves. With a startling twist that leaves the agency scrambling to avert the biggest intelligence disaster in U.S. history, Digital Fortress never lets up. From the underground hallways of power, to the skyscrapers of Tokyo, to the towering cathedrals of Spain, a desperate race unfolds. It is a battle for survival -- a crucial bid to destroy a creation of inconceivable genius... an impregnable code-writing formula that threatens to obliterate the balance of power. Forever.

Dan Brown - Da ​Vinci code
« ​Da Vinci Code est un livre envoûtant, idéal pour les passionnés d'histoire, les amateurs de conspirations, les mordus du mystère, pour tous ceux qui aiment les grands récits que l'on ne parvient pas à lâcher. J'ai adoré ce roman. » Harlan Coben De passage à Paris, Robert Langdon, professeur à Havard et spécialiste de symbologie, est appelé d'urgence au Louvre, en pleine nuit. Jacques Saunière, le conservateur en chef a été retrouvé assassiné au milieu de la Grande Galerie. Au côté du cadavre, la police a trouvé un message codé. Langdon et Sophie Neveu, une brillante cryptographe membre de la police, tentent de le résoudre. Ils sont stupéfaits lorsque les premiers indices le conduisent à l'oeuvre de Léonard de Vinci. Ils découvrent également que Saunière était membre du Prieuré de Sion, une société secrète dont avaient fait partie Nexton, Boticelli, Léonardo da Vinci, Victor Hugo, et qu'il protégeait un secret millénaire. L'enquête de nos deux héros les entraînera à travers la France et le Royaume-Uni, non seulement pour chercher une vérité longtemps cachée concernant la Chrétienté, mais également pour échapper à ceux qui voudraient s'emparer du secret. Pour réussir, il leur faut résoudre de nombreuses énigmes, et vite, sinon le secret risque d'être perdu à tout jamais.

Dan Brown - Will Thomas - Peter May - A ​Da Vinci-kód / Veszélyességi pótlék / A futónő
A ​Da Vinci-kód A Da Vinci-kód minden eladási rekordot megdöntött, és ez a siker példátlan a könyvkiadásban. ... Nem nevezhető szokatlannak, ha egy könyvtáros regényírásra adja a fejét, és Thomas első regényét egyetlen mű ihlette. ... A szerző Skócia egyik legtermékenyebb tévéjátékírója, több jelentős sorozat is fűződik a nevéhez. ...

Dan Brown - Inferno ​(angol)
Dan ​Brown's new novel, Inferno, features renowned Harvard symbologist Robert Langdon and is set in the heart of Europe, where Langdon is drawn into a harrowing world centred around one of history's most enduring and mysterious literary masterpieces. As Dan Brown comments: "Although I studied Dante's Inferno as a student, it wasn't until recently, while researching in Florence, that I came to appreciate the enduring influence of Dante's work on the modern world. With this new novel, I am excited to take readers on a journey deep into this mysterious realm.a landscape of codes, symbols, and more than a few secret passageways."

Dan Brown - Angels ​and Demons
When ​a world renowned scientist is found brutally murdered in a Swiss research facility, a Harvard professor, Robert Langdon, is summoned to identify the mysterious symbol seared onto the dead man's chest. His baffling conclusion: that it is the work of the Illuminati, a secret brotherhood presumed extinct for nearly four hundred years - reborn to continue their bitter vendetta against their most hated enemy, the Catholic church.In Rome, the college of cardinals assembles to elect a new pope. Yet somewhere within the walls of the Vatican, an unstoppable bomb of terrifying power relentlessly counts down to oblivion. While the minutes tick away, Langdon joins forces with Vittoria Vetra, a beautiful and mysterious Italian scientist, to decipher the labyrinthine trail of ancient symbols that snakes across Rome to the long-forgotten Illuminati lair - a secret refuge wherein lies the only hope for the Vatican.But, with each revelation comes another twist, another turn in the plot, which leaves Langdom and Vetra reeling and at the mercy of a seemingly invisible enemy...ANGELS & DEMONS is a breathtakingly brilliant thriller which catapults the reader through the antiquity of Rome, through sealed crypts, dangerous catacombs, deserted cathedrals and even the most secret vault on earth. As the prequel to Dan Brown's worldwide bestseller, The Da Vinci Code, it has the distinction of introducing his readers to Harvard symbologist, Robert Langdon.

Dan Brown - Inferno ​(olasz)
Torna ​l'investigatore piú amato dai lettori di tutto il mondo in un'indagine mozzafiato che ci trasporta da Firenze a Instanbul: Robert Langdon é nel mirino di un'ambigua organizzazione, niente é come sembra, e l'enigma é nascosto nelle terzine di Dante. Un thriller "infernale" che instilla nel lettore il fascino del male.

Dan Brown - Origin
In ​keeping with his trademark style, Dan Brown, author of The Da Vinci Code and Inferno, interweaves codes, science, religion, history, art, and architecture into this new novel. Origin thrusts Harvard symbologist Robert Langdon into the dangerous intersection of humankind’s two most enduring questions, and the earthshaking discovery that will answer them.

Dan Brown - La ​Conspiración
En ​los hielos eternos del Ártico duerme el más fascinante descubrimiento de la historia de la humanidad... y también un intrigante juego de mentiras y engaños. Descubrir la verdad puede exigir un precio demasiado alto. La analista de inteligencia Rachel Sexton y el oceanógrafo Michael Tolland forman parte del equipo de expertos enviados por la Casa Blanca a un remoto lugar del Ártico, con la misión de autentificar el fabuloso hallazgo que ha realizado la NASA. Un descubrimiento que cambiará el curso de la historia y, de paso, asegurará al presidente su reelección. Sin embargo, una vez allí descubren indicios de que se enfrentan a un fraude científico de proporciones gigantescas. Aislados en el entorno más hostil del planeta, perseguidos por unos implacables asesinos equipados con los últimos adelantos tecnológicos, lucharán por salvar la vida y averiguar la verdad.

Dan Brown - Sakrileg
Robert ​Langdon, Symbolologe aus Harvard, erhält in Paris einen merkwürdigen Anruf: Der Chefkurator des Louvre wurde ermordet aufgefunden. Bei seiner Suche nach den Hintergründen der Tat wird er von Sophie Neveu unterstützt, einer Kryptologin der Pariser Polizei und Enkelin des ermordeten Kurators. Von ihr erfährt er auch, dass der Sions-Bruderschaft angehörte - einer Bruderschaft, die seit Jahrhunderten ein dunkles Geheimnis wahrt ...

Dan Brown - Meteor
Als ​die NASA mithilfe modernster Satelliten-Technologie in der Arktis eine sensationelle Entdeckung macht, wittert die angeschlagene Raumfahrtbehörde Morgenluft. Tief im Eis verborgen liegt ein Meteor von ungewöhnlicher Größe, der zudem eine außerirdische Lebensform zu bergen scheint. Rachel Sexton, Mitarbeiterin des Geheimdienstes, reist im Auftrag des US-Präsidenten zum Fundort des Meteoriten. Doch es gibt eine Macht im Hintergrund, die die bahnbrechende Entdeckung unter Verschluss halten möchte - und die bereit ist, dafür zu töten...

Dan Brown - The ​Da Vinci Code
Harvard ​professor Robert Langdon receives an urgent late-night phone call while on business in Paris: the elderly curator of the Louvre has been brutally murdered inside the museum. Alongside the body, police have found a series of baffling codes. As Langdon and a gifted French cryptologist, Sophie Neveu, begin to sort through the bizarre riddles, they are stunned to find a trail that leads to the works of Leonardo Da Vinci - and suggests the answer to a mystery that stretches deep into the vault of history. Unless Langdon and Neveu can decipher the labyrinthine code and quickly assemble the pieces of the puzzle, a stunning historical truth will be lost forever...

Dan Brown - Inferno ​(német)
Bei ​seinem vierten Abenteuer verschlägt es den Symbologen Robert Langdon nach Florenz. Gemeinsam mit der jungen Ärztin Sienna Brooks begibt er sich auf die Suche nach der Lösung eines jahrhundertealten Rätsels: einer versteckten Botschaft in Dante Aleghieris "Inferno", einem Teil seiner "Göttlichen Komödie". Den ersten Schlüssel dazu soll ihnen die Totenmaske des berühmten Poeten liefern, doch diese wurde aus dem Palazzio Vecchio gestohlen. Die Jagd nach der verschwundenen Maske ist der Auftakt zu einer abenteuerlichen Reise durch Europa, bei der Langdon sich mehr als einmal fragen muss, wem er trauen kann und wem nicht.

Dan Brown - Vad ​szimfónia
Készen ​állsz egy VAD KALANDRA? Utazz át erdőkön és tengereken Cin művész úrral és zenész barátaival! Találkozni fogsz egy nagy kék bálnával, villámgyors gepárdokkal, apró bogarakkal és kecses hattyúkkal. Mind tartogat egy különleges titkot. Az úton felfedezheted a meglepetéseket, amiket Cin művész úr hagyott neked - egy rejtőzködő méhecskét, szavakat kiadó, összekevert betűket, sőt, egy kódolt üzenetet, amit megfejthetsz! Dan Brown, több világhírű könyv szerzője, most először egy okos, titokzatos, zenés és rendkívül szórakoztató képeskönyvvel jelentkezik! A könyvhöz egy ingyenes telefonos alkalmazás is tartozik, valamint az író saját zenéje!

Dan Brown - Angeli ​e demoni
Marchiati ​a fuoco, prima di essere barbaramente uccisi ed esposti come monito per le strade di Roma. Questa è la sorte che toccava agli Illuminati, l'antica setta di scienziati perseguitata in secoli oscuri dalla Chiesa cattolica. Un rituale crudele, ben conosciuto da Robert Langdon, lo studioso di iconologia del "Codice da Vinci". Ma quando la storia si ripresenta, il fascino si trasforma in raccapriccio. Svegliato in piena notte e trasportato dagli Stati Uniti in Svizzera, Langdon è costretto a esaminare, nei laboratori del CERN di Ginevra, un cadavere orrendamente mutilato. Sul petto della vittima, impresso a fuoco, il terribile segno degli Illuminati: lo scienziato ucciso ha difeso fino all'ultimo il segreto di un'arma sperimentale rubata dagli assassini.

Dan Brown - El ​Código Da Vinci
¿Qué ​misterio se oculta detrás de la sonrisa de Mona Lisa? Durante siglos, la Iglesia ha conseguido mantener oculta la verdad... hasta ahora. Antes de morir asesinado, Jacques Saunière, el último Gran Maestre de una sociedad secreta que se remonta a la fundación de los Templarios, transmite a su nieta Sophie una misteriosa clave. Saunière y sus predecesores, entre los que se encontraban hombres como Isaac Newton o Leonardo Da Vinci, han conservado durante siglos un conocimiento que puede cambiar completamente la historia de la humanidad. Ahora Sophie, con la ayuda del experto en simbología Robert Langdon, comienza la búsqueda de ese secreto, en una trepidante carrera que les lleva de una clave a otra, descifrando mensajes ocultos en los más famosos cuadros del pintor y en las paredes de antiguas catedrales. Un rompecabezas que deberán resolver pronto, ya que no están solos en el juego: una poderosa e influyente organización católica está dispuesta a emplear todos los medios para evitar que el secreto salga a la luz. Un apasionante juego de claves escondidas, sorprendentes revelaciones, acertijos ingeniosos, verdades, mentiras, realidades históricas, mitos, símbolos, ritos, misterios y suposiciones en una trama llena de giros inesperados, narrada con un ritmo imparable que conduce al lector hasta el secreto más celosamente guardado del inicio de nuestra era. Dan Brown, " El código Da Vinci"

Dan Brown - Diabolus
Ein ​Geheimdienst mit nahezu unbegrenzter Macht … Ein einzigartiger Computer, der Codes in Minuten entschlüsselt … Ein Mann, der nur ein Ziel kennt: den ultimativen Code … Ein gnadenloser Wettlauf gegen die Zeit … Ein Plan, der die Sicherheit der USA aufs Höchste gefährdet …

Dan Brown - Emily Grayson - Robert Crais - Geraldine Brooks - A ​Da Vinci-kód / A csillagvizsgáló / Az utolsó detektív / Csodák éve
Dan ​Brown: A Da Vinci-kód Amikor Robert Lan Gdon, a Harvard Egyetem professzora és Sophie Neveu, a fiatal francia kódfejtő segítségét kérik a párizsi Louvre-ban történt titokzatos gyilkosság körülményeinek kivizsgálásához, olyan zűrzavaros ügybe keverednek, hogy hamarosan a francia rendőrség elől is menekülniük kell. A tét nem kisebb, mint egy évezredes titok nyilvánosságra kerülése, amely beláthatatlan következményekkel járhat az egész emberiség számára Emily Grayson: A csillagvizsgáló Liz Mallory és gyönyörű, de szertelen ikertestvére, Harper nagyon különböző személyiségű és életvitelű, és ez is eltávolítja őket egymástól. Amikor váratlan tragédia következik be Harper családjában, Liz szükségesnek érzi, hogy segítsen rajta. Miközben a testvére gyermekére felügyel, beleszeret David Fields csillagászba, és ettől az élete gyökeresen megváltozik. A szenvedélyről és a vetélkedésről szól a népszerű amerikai írónő legújabb könyvsikere. Robert Crais: Az utolsó detektív Elvis Cole magánnyomozó éppen barátnője fiára felügyel, amikor a gyereket elrabolják a háza kertjéből. Az egyetlen nyom, amin Cole elindulhat, egy rejtélyes telefonáló hívása. Az ismeretlen férfi azt állítja, hogy a gyermekrablás megtorlás azért, amit a detektív Vietnamban elkövetett. Cole teljesen tanácstalan, mert elképzelni sem tudja, ki gyűlölheti őt annyira, hogy képes legyen egy ilyen súlyos bűncselekményre. A főhős mindenre elszántan a fiú keresésére indul. Geraldine Brooks: Csodák éve 1966 tavaszán kitör a pestis a Derbyshire megyei Eyamben, és a falusiak megegyeznek abban, hogy elzárják magukat a külvilágtól, nehogy a járvány továbbterjedjen, de így is képtelenek megállítani. Anna Frith, a fiatal özvegy és anya számol be a tragédiákkal sújtott év fájdalmas és megvilágosodást hozó eseményeiről, amelyek a véget és egyben az őj kezdetét is jelentik. Nagyon erőteljes és rendkívüli az elsőkönyves szerző regénye, amely Eyam különös történetéről szól.

Dan Brown - Anges ​et démons
Robert ​Langdon, le célèbre spécialiste de symbologie religieuse, est convoqué par le Conseil européen pour la recherche nucléaire à Genève. Le physicien Leonardo Vetra a été retrouvé assassiné dans son laboratoire. Sur son corps, gravé au fer rouge, un seul mot : ILLUMINATI. Les Illuminati, une confrérie secrète, formée au XVIe siècle par des savants persuadés que l’Eglise constitue l’obstacle essentiel aux progrès du savoir. Un cercle d’initiés disparu depuis quatre siècles, qui resurgit et qui a juré d'anéantir l'Église catholique. Langdon ne dispose que de quelques heures pour sauver le Vatican qu'une terrifiante bombe à retardement menace ! Après le succès international de Da Vinci code, cette nouvelle enquête de Robert Langdon nous entraîne à Rome, dans ses églises et ses catacombes, au cœur même du Vatican où les cardinaux sont réunis en conclave.

Dan Brown - Illuminati
Ein ​Kernforscher wird in seinem Schweizer Labor ermordet aufgefunden. Auf seiner Brust finden sich merkwürdige Symbole eingraviert, Symbole, die nur der Harvardprofessor Robert Langdon zu entziffern vermag. Was er dabei entdeckt, erschreckt ihn zutiefst: Die Symbole gehören zu der legendären Geheimgesellschaft der "Illuminati". Diese Gemeinschaft scheint wieder zum Leben erweckt zu sein, und sie verfolgt einen finsteren Plan, denn aus dem Labor des ermordeten Kernforschers wurde Antimaterie entwendet.

Dan Brown - Fortaleza ​Digital
Quando ​o ultra-secreto e invencível descriptador da NSA, o Crivo, se depara com uma mensagem indecifrável criada por um "anjo caído" da própria agência, o director de opera‡ções recorre à brilhante criptógrafa Susan Fletcher e ao seu noivo, um professor de Literatura, para ajudarem a desvendar o mistério. Qual será a natureza do terrível código que tornou a NASA como refém? E terá David Becker êxito na sua demanda por um misterioso anel? Apanhada numa vertiginosa rede de secretismos e mentiras, Susan tenta desesperadamente salvar a agência em que acredita e, mais tarde, a própria vida e a do homem que ama. Mas será essa a resposta para a seguranç‡a universal? Chegando o momento da verdade, "quem guardará os guardas"?

Kollekciók