Ajax-loader

Marcus Schmieke könyvei a rukkolán


Marcus Schmieke - Vaszati
A ​Vaszati - a védikus építészet és térrendezés tudománya - a világ legrégibb építészeti rendszere - mégis kevesen ismerik. A Védikus építészet, pedig az elmúlt évezredekben nem csak Indiában és környékén volt ismert, hanem Európában is többször megjelent a történelem során.

Marcus Schmieke - Drágakőjóslás
A ​jóslás évezredek óta összeköttetést jelent az ember és az Univerzum magasabb rendű bölcsessége között. A drágakőjóslás által mindahhouz a tudáshoz juthatunk, mely jövőbeli helyes döntéseinkhez és a saját utunk megtalálásához szükséges. Ezért a jóslat soha nem tévedhet...

Marcus Schmieke - A ​vaszati alapjai
A ​vaszati a természet törvényeit követõ lakáshasználat és építkezés indiai tudománya. Ez a könyv 108 lépésben elvezeti az olvasót az ideálisan kialakított otthonhoz. A kötet lemásolható jantrákat és mantrákat is tartalmaz, amelyekkel javíthatunk a ház energiáin.

Marcus Schmieke - Védikus ​asztrológia
A ​könyvben bemutatott védikus asztrológia a klasszikus indiai asztrológia alapjait alkotó védikus szövegeken nyugszik, kiemelve belőlük a horoszkóp elemzéséhez szükséges lényeges elveket. Célja, hogy a pontosan megadott születési idő alapján előre meghatározza az ember életeseményeit A kötet hét leckét tartalmaz, ezek tananyaga egy-egy nap alatt feldolgozható. A leckék után szereplő alkalmazások elmélyítik az ismereteket, ennek során igen fontos, hogy az útmutatásokat követve elegendő időt biztosítsunk a gyakorlásra.

Marcus Schmieke - A ​tökéletes otthon kulcsa
A ​természet sokak által talán nem is ismert univerzális törvényei hatnak ránk nap, mint nap. Egy olyan könyvet vehet most a kezébe a tisztelt olvasó, amely segít úgy alakítani a környezetünket, otthonunkat, munkahelyünket, hogy az harmóniában legyen a természet univerzális és megmásíthatatlan törvényeivel. Egy komplex, ellentmondásoktól mentes építészeti és térrendezési rendszert mutatunk be, mely a Védikus Építészet több ezer éves hagyományain és írásain alapszik, és Európában Vaszati néven vált ismertté. A könyvet elolvasva megismerhetjük azokat a megmásíthatatlan törvényeket, melyek nap, mint nap hatnak ránk, s melyek hatását a megfelelő eszközök segítségével saját javunkra fordíthatjuk.

Kollekciók