Ajax-loader

Michael Hoeye könyvei a rukkolán


Michael Hoeye - A ​valóságshow fantomja
Az ​Egy egér sem halhatatlan és az Álljon meg a homokóra főhőse, Hermux Tantamoq órásmester sürgős segítségét kéri Hakni Henrik - a híres szórakoztatóipar-mágnás egér. Úgy tűnik, valaki nagyon azon igyekszik, hogy Hakni színpadán végleg lehúzzák a függönyt. Hermux A titokzatos esetek nyomozásába veti magát, de hamarosan rá kell jönnie, milyen nehéz megtalálnia a tettest a teltházas előadásokon. Vannak más nehézségek is, nevezetesen, hogy a behízelgő modorú Szereposztó Szilárd színigazgató elcsábítani igyekszik Linka Perflingert, a csinos pilótanőt, akit Hermux szívből szeret, csak éppen nem meri megmondani neki. Hermux, az általában háttérbe húzódó szerény egér hirtelen reflektorfénybe kerül. Okosságának, bátorságának próbája az új kaland. Vajon sikerül megmentenie a helyzetet, a színházat és meghódítani a lányt? Vagy kedvenc órásmesterünk előadásának vége, leeresztik a függönyt? Szőrborzolóan titokzatos történet, a fantasy kedvelőinek örömére.

Michael Hoeye - Time ​Stops for No Mouse
Hermux ​Tantamoq is an ordinary, hard-working mouse, living in an ordinary metropolis. But when adventuress and aviatrix Linka Perflinger walks into his watchmaker's shop, his life becomes anything but ordinary. Linka disappears very mysteriously and Hermux, more than a little in love with her, sets out to find her. Adventure and danger follow as he uncovers a quest for the formula for eternal youth.

Michael Hoeye - Nem ​áll meg a homokóra
Mr. ​Hermux Tantamoq órásmester - voltaképpen csak egyszürke kisegér, de - a regény főhőseként virtuálisan évezredeket gyalogol át az egérség "őstörténetének" botcsinálta kutató jóvá válva egy letehetetlenül izgalmas, és ráadásul expedíciós "kalandregény" főszereplőjeként. Ő, Hermux, "aki" egész életét kronométerekkel, azaz az IDŐvel töltötte, ám most, e krimi-elemekben is bővelkedő sztori buktatóin keresztül jut el addig, hogy mélységesen humanista egérségével (emberségével) rádöbbenjen az egész macska-egér küzdelmet beárnyékoló évezredes háborúság lehetetlenségére, avíttságára és tarthatatlanságára. Ám ne ijedjen meg senki! Első nekifutásra könnyű olvasmánynak ígérkezik, hogy aztán másodikra - ha tetszik - felfedezzük filozófiai mélységeit is. Mert egyszerre élvezzük az egériesség, azaz emberiesség ethoszának gyönyörű pátoszát, és ragad magával a sztori, a humor, az állatmese képtelen képessége arra, hogy minden pillanatban valamennyien érezzük, hogy rólunk, mindannyiunkról szól. Kilenc évestől kilencvenkilenc évesig. Michael Hoeye, a nálunk is nagysikerű Egy egér sem halhatatlan című állatregényével lopta be magát az olvasók szívébe, és mesélt el állat-mitológiukus történetbe ágyazott emberi sorsokat, kapcsolatrendszereket.

Michael Hoeye - Egy ​egér sem halhatatlan
Hermux ​Tantamoq órásmester szorgalmas egér. Csendes élete azonban drámai fordulatot vesz, amikor Miss Linka Perflinger, a vakmerő fenegyerek és pilótanő berobban a boltjába, ledob elé egy törött órát - és elrabolja a szívét.Hermux kalandjai azokhoz szólnak, akik szeretik a mesét, és szívesen elmerülnek egy kedves, olykor kissé különös "egéri" világban.

Kollekciók