Ajax-loader

Frank Bettger könyvei a rukkolán


Frank Bettger - Bettger ​avagy a felemelkedés iskolája
Menedzserképzés, ​marketing

Frank Bettger - Benjamin ​Franklin sikertitka
ÍME ​A 13 ALAPELV, melyek Frank Bettgert a kudarcok mélységéből a siker csúcsaira emelte az üzletkötésben: Lelkesedés cselekedj lelkesen! Rend szervezd meg a munkádat! Gondolkozz mások érdekeinek a nyelvén! Alkalmazd a kérdések feltevésének technikáját! Tanuld meg felismerni a kulcstémát, kulcskérdést! Hallgatás figyelj arra, amit a másik mond! Őszinteség szolgáld meg a bizalmat! Ismerd a szakmádat! Dicsérj és ismerd el a másikat! Mosoly légy elégedett és boldog! Emlékezz a nevekre és arcokra! Szolgálj és prosperálj! Kösd meg az üzletet cselekedj; vedd rá az ügyfeledet a cselekvésre!

Frank Bettger - Az ​üzletkötés iskolája
Mi ​volt Frank Bettger titka? Mi emelte őt a kudarcok mélységéből a siker és hírnév addig soha nem látott csúcsaira? Hogyan lett Amerika egyik legjobban fizetett üzletkötője? Csodálója és kollégája, Dale Carneige biztatására Bettger felfedi a jól bevált módszereket, amelyek varázslatosan működnek az üzletkötésben. A szerző sok tanulságos példát ismertet. Lépésről lépésre leírja azokat a módszereket, amelyeket alkalmazva kialakíthatjuk magunkban a klasszis üzletkötőkre jellemző szellemet, stílust és technikákat. Mindegy, mit adunk el, teljesítményünk és jövedelmünk megsokszorozódik, ha alkalmazzuk Bettger receptjeit arra, - hogyan használjuk ki a lelkesedés erejét; - hogyan győzzük le a félelemet; - mi az a kulcsszó, amivel egy kétkedő ügyfelet lelkes vásárlónkká tehetünk; - mi a bizalom megszerzéséhez vezető leggyorsabb út; - hogyan készítsünk és adjunk elő nyerő üzleti ajánlatot; - mi az üzletkötés hét alapszabálya.

Frank Bettger - Üzletkötés ​a gyakorlatban
Frank ​Bettger, aki huszonkilenc évesen még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember volt, néhány év leforgása alatt Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötőjévé vált. MI A TITKA ENNEK A BÁMULATOS SIKERNEK? Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából érződik, hogy olyan ember írta, aki a „terepen” próbálta ki mindazt, amit követésre ajánl. Lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét és a sikert eredményező technikákat. Bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában azokat a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik – legyen bármi is ez a szakma.

Kollekciók