Ajax-loader

Gyükér Zsófia könyvei a rukkolán


Gyükér Zsófia - A ​pillanat
Szia! ​Szofi vagyok. Lehet, hogy már találkoztunk valahol? Ha nem, akkor ismerkedj meg velem és a barátaimmal, a Hókavölgyi Sportegyesület versenylovaival! Kövesd kalandjainkat új sorozatunk, a SZOFISZTORIK lapjain!

Gyükér Zsófia - A ​vacsora
Polek ​indulni akar a világbajnokság selejtezőjén, csakhogy ehhez előbb le kell győznie Sziklát... Rodion összeszedi a bátorságát, hogy feltegye a nagy kérdést Szerafinának... Don és Dorina nyakig ülnek az esküvői előkészületekben, és a vőlegénynek rá kell döbbennie, hogy nem minden fenékig tejfel... És végre eljön a vacsora napja, amit Szofi annyira várt, ám váratlanul betekintést nyer Nimród családjának titkaiba.

Gyükér Zsófia - Szofi ​koszorúslány lesz
Közeledik ​Dorina és Don nagy napja, és Szofira is különleges szerep vár. Ám egy esküvő miatt nem állhat meg az élet Hókavölgyben, hiszen a versenyzők gőzerővel készülnek a világbajnokság selejtezőjére koncentrálnak. Mályvacukor óvodai élete sem indul éppen zökkenőmentesen, míg Juharra és Szerára egy pletyka miatt nehéz napok várnak... A Szofisztorik lapjain tovább bonyolódik a főszereplők élete.

Gyükér Zsófia - Honfoglalás
Honnan ​érkeztek honfoglaló őseink? o Ettél már paprika nélküli gulyást o Ki mernél állni egy óriás ellen? o Járd végig e foglalkoztató füzet történelmi útvesztőjét! o Ha megoldást találsz a rejtvényekre, biztosan eljutsz az őshazától a Kárpátokig, azon belül pedig a budapesti Hősök terére. o Nézz körül a honfoglalók otthonában, lesd meg a mesterembereket munka közben és játssz a korodbeli gyerekekkel! Jó utazást a történelemben!

Kollekciók