Ajax-loader

Gyükér Zsófia könyvei a rukkolán


Gyükér Zsófia - Szofisztorik
Szia! Szofi vagyok. Lehet, hogy már találkoztunk valahol? Ha nem, akkor ismerkedj meg velem és a barátaimmal, a Hókavölgyi Sportegyesület vwrsenylovaival. Kövesd kalandjainkat új sorozatunk a SZOFISZTORIK lapjain!

Gyükér Zsófia - Szofi ​koszorúslány lesz
Közeledik ​Dorina és Don nagy napja, és Szofira is különleges szerep vár. Ám egy esküvő miatt nem állhat meg az élet Hókavölgyben, hiszen a versenyzők gőzerővel készülnek a világbajnokság selejtezőjére koncentrálnak. Mályvacukor óvodai élete sem indul éppen zökkenőmentesen, míg Juharra és Szerára egy pletyka miatt nehéz napok várnak... A Szofisztorik lapjain tovább bonyolódik a főszereplők élete.

Gyükér Zsófia - A ​vacsora
Polek ​indulni akar a világbajnokság selejtezőjén, csakhogy ehhez előbb le kell győznie Sziklát... Rodion összeszedi a bátorságát, hogy feltegye a nagy kérdést Szerafinának... Don és Dorina nyakig ülnek az esküvői előkészületekben, és a vőlegénynek rá kell döbbennie, hogy nem minden fenékig tejfel... És végre eljön a vacsora napja, amit Szofi annyira várt, ám váratlanul betekintést nyer Nimród családjának titkaiba.

Gyükér Zsófia - A ​pillanat
Szia! ​Szofi vagyok. Lehet, hogy már találkoztunk valahol? Ha nem, akkor ismerkedj meg velem és a barátaimmal, a Hókavölgyi Sportegyesület versenylovaival! Kövesd kalandjainkat új sorozatunk, a SZOFISZTORIK lapjain!

Kollekciók