Ajax-loader

Nicole Jordan könyvei a rukkolán


Nicole Jordan - Pajzán ​fantáziák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nicole Jordan - A csábítás művészete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nicole Jordan - Vágy
A ​tűzvörös hajú, szépséges Brynn Caldwell a világtól elzártan, a cornwalli partok mentén éli hétköznapjait fivéreivel, akik csempészetből próbálják fenntartani magukat. Egy szép napon aztán megjelenik a hírhedt londoni nőcsábász, lord Lucian Wycliff, s alaposan megváltoztatja Brynn eddigi életét. Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a szorongatott anyagi helyzetben sínylődő testvéreknek: feleségül veszi a lányt, cserébe kifizeti apjuk után maradt adósságaikat, valamint taníttatja a legifjabb testvért. Jóllehet Brynn az első pillanattól fogva erős vonzódást érez a férfi iránt, kénytelen gátat szabni vágyainak, ugyanis a család női tagjai egy cigány asszony átkának köszönhetően egymás után, tragikus körülmények között sorra veszítették el szerelmüket. Vajon képes lesz-e Brynn megnyitni szívét a szerelem előtt, és dacolhat-e a szörnyű átokkal?

Nicole Jordan - The ​Warrior
Bestselling ​author Nicole Jordan weaves a breathtakingly sensuous story of love and passion between the valiant Ariane of Claredon and the fierce knight who loses his heart to her. . . . For five turbulent years Ariane has dutifully prepared herself for marriage to King Henry’s most trusted vassal, the legendary Norman knight Ranulf de Vernay. But cruel circumstance has branded Ariane’s father a traitor to the crown. And now Ranulf is returning to Claredon, not as a bridegroom . . . but as a conqueror. Survivor of a hellish youth, Ranulf knows well the treacheries of noblewomen–and mistrusts the regal, defiant beauty to whom he was once betrothed. But while he shields his wounded heart with impenetrable armor, she sears his soul with sensuous fire. Ranulf may have vowed to claim her lands and her body as his prize, but ultimately it is the mighty warrior who must surrender to Ariane’s proud, determined passion–and her remarkable healing love.

Nicole Jordan - Beteljesült ​vágyak
A ​Loring lányok trilógiájának második kötete. Roslyn Loring úgy akar férjhez menni, hogy képes legyen előbb magába bolondítani a jövendőbelijét. Csakhogy nem tudja, hogyan kell boldoggá és bolonddá tenni egy férfit. Kiszemeli ezért a hírhedt nőcsábászt és agglegényt, Drew Moncriefet, hogy tanítsa meg neki a szerelmi csábítás fortélyait… A hercegről az a hír járja, hogy ő London legcsodálatosabb szeretője. A férfi elkezdi tanítani a lányt a szerelemre, a testi gyönyörök élvezetére. Egy felejthetetlenül forró és szenvedélyes éjszaka után a pajzán tanítómester és Roslyn rádöbben arra, hogy a lecke a gyönyörről milyen könnyedén válik igazi szívszerelemmé…

Nicole Jordan - A ​csábítás művésze
A ​londoni csillogó társaságból egy napsütötte, mediterrán édenkertbe viszi el olvasóit Nicole Jordan ebben a lélegzetelállítóan érzéki, felejthetetlen regényében. Egyetlen nő sem tudta megszelídíteni … míg nem találkozott énje másik felével. Thorne vikomtja, ellenállhatatlan sármjával, Anglia egyik legfelkapottabb agglegénye, s egyúttal a védelmezők titkos társaságának, az Őrzők rendjének tagja, akinek lételeme a veszély. Mivel apja mindenáron házasságra akarja kényszeríteni, Thorne megkér egy bájos festőművésznőt, lépjen vele látszatjegyességre. Diana Sheridan egyszer már „megégette” magát, ezért életéből kizárta a szerelmet. Ám mivel unokatestvérének helyet szeretne biztosítani a londoni társaságban, beleegyezik a Thorne-nal való színjátékba. Botrány tör ki, mely tönkreteheti Diana jóhírét, ezért Thorne ragaszkodik a tényleges házassághoz. Amikor Diana – a férfi égő szenvedélyétől megriadva – visszautasítja őt, a szeretkezés mesterének számító vikomt szédületes csábítókampánnyal igyekszik megnyerni a lányt. Időközben halálos veszedelembe kerülnek, s Thorne ráébred, hogy a lány még ennél is nagyobb veszélyt jelent a szívének. Hiszen soha nem számított rá, hogy ő is beleeshet a házasság csapdájába, s meg sem fordult a fejében, hogy színlelt érzelmi kötődésük végül valódi, mindent elsöprő szerelemmé válik.

Nicole Jordan - Amar ​a un caballero
Pasiones ​en la edad media. Durante cinco años, la hija del rey Henry, Ariane de Claredon, se ha preparado para ser la perfecta esposa del vasallo más leal a su padre, el temido caballero Ranulf de Vernay, el Dragón negro. Pero el destino rompe sus sueños: su padre es acusado de traición a la Corona y Ranulf regresa a Claredon, pero no como su prometido sino como usurpador de las tierras.

Nicole Jordan - Váratlan ​választás
A ​veszedelmesen vonzó nemesember és korábbi mesterkém, Rayne Kenyon, Haviland grófja közömbös a szerelem iránt. Pusztán egy örököst akar, aki továbbviszi grófi címét, ezért kénytelen megnősülni. Választása mindenkit meglep: egy jellegtelen külsejű, nincstelen vénkisasszonyt vesz feleségül, akinek apja egykor Rayne kémtársa volt, és megmentette az életét. Ám a talpraesett, éles eszű Madeline Ellis jóval értékesebbnek bizonyul Rayne számára, mint várta. Madeline-t elvarázsolják Haviland tüzes csókjai, és tudja, hogy rátalált a szerelemre, egy olyan férfi oldalán, aki kitartóan ellenáll a romantikus érzelmeknek. Az esküvő után az asszony maga veszi kezébe a sorsát. Reméli, hogy egyszer talán, de csak talán, elnyeri Rayne szívét is. A Loring nővérek segítségével a jellegtelen, egyszerű nő szédítő démonná válik, gyönyörű, vakmerő csábító lesz a hitvesi ágyban. De ki gondolná, hogy egy szimpla érdekházasságba hirtelen berobbanhat a veszély, a vágy és a váratlan szerelem?

Nicole Jordan - Visszanyert ​boldogság
Az ​életteli szépség, Eleanor Pierce, két évvel ezelőtt meglátta jóvágású jegyesét, Damon Staffordot, Wrexham vikomtját korábbi szeretőjével kocsikázni a parkban, és hirtelen dühében felbontotta a jegyességüket. Az elbájoló szívtipró most visszatért Londonba, és minduntalan beleavatkozik Eleanor ügyeibe, hogy meghiúsítsa az új udvarlójával való bizalmasabb kapcsolat kialakulását. És amikor Damon kábító csókjai újra felkorbácsolják a lány legmélyebb vágyait, Eleanor ismét elveszíti a szívét… Ám, mivel nem akarja hagyni, hogy a történelem ismételje önmagát, tantaluszi kínokat okozó csábítási tervet eszel ki: megfogadja, hogy megszelídíti az élvhajhász úriembert, mielőtt megadná magát a férfi bűnre csábító, kitartó vágyainak. Mivel Damon feltett szándéka, hogy más férfi ne udvarolhasson a szeretett lánynak, és ne nyerhesse el őt, rájön, csakis úgy érhet célt, ha elnyeri Eleanor szívét. Azonban ez a botrányosan vakmerő szépség a férfi saját szerelmi játszmáját fordítja Damon ellen, aki kész és hajlandó veszíteni ebben a játszmában.

Nicole Jordan - A ​gyönyör hercege
Dare ​North a kicsapongásaikról hírhedt nemes urakat tömörítő Pokol Lángjai Társaság vezetője oly legendás szerető hírében áll, hogy mindenfelé a Gyönyör Hercege néven emlegetik. Szakértője a női szívnek, no meg a testnek, ezért London leányai és asszonyai rajonganak érte, s valósággal versengnek a kegyeiért. Egy napon a gyönyörű színésznő, Julienne Laurent megérkezik a városba, s megdobogtatja a férfiak szívét. Dare felismeri benne élete nagy szerelmét, aki őt hét esztendővel korábban csúnyán rászedte és megcsalta, jóllehet a férfi el akarta venni feleségül a szép francia arisztokrata hölgyet. Dare bosszút forralva ellátogat a színházba, és a nagy nyilvánosság előtt fogadást köt, hogy a szeretőjévé teszi az ünnepelt dívát. Ám Julienne sem marad adósa, mert azt ígéri a publikumnak, hogy ő fogja térdre kényszeríteni a Gyönyör Hercegét. Közben a rettegett Caliban, Napóleon egyik legfőbb segítője ismét gyilkol Londonban, és minden eszközzel igyekszik megakadályozni a szövetséges államok győzelmét a korzikai diktátor felett. Dare részt vesz a hírhedt kém üldözésében, miközben azt gyanítja, hogy Julienne veszélyes áruló, s összejátszik Calibannal. Vajon képes lesz-e Julienne ellenállni volt szeretője végzetes vonzerejének, vagy pedig behódol a Gyönyör Hercege csábításának? Valóban veszélyes kém Julienne, aki akár gyilkolni is képes? Kit rejt Caliban személye, és sikerül-e Dare-nek kézre kerítenie a rettegett gonosztevőt?

Nicole Jordan - Őrzőangyal
Káprázatos ​regényében Nicole Jordan egy perzselő szenvedélyekkel teli, lélegzetelállítóan szép szerelem történetével ajándékozza meg hűséges olvasóit. Amellett, hogy Max Leighton kitűnő parancsnok, nagy kísértés minden nő számára. Amikor váratlanul megjelenik Cyrene szigetén – amely az Édenkerthez hasonlatos – az ott élő Caro Evers mindent elkövet, hogy enyhítse az őrnagy háború okozta lelki sebeit. Ám miután a lány egy varázslatos éjszakát tölt a férfi karjaiban, rádöbben: Max akár egyetlen érintésével is fel tudja korbácsolni az érzékeit. Leighton bájos őrangyalának tartja a lányt, és bár útjaik elválnak egymásétól, képtelen elfelejteni őt. Miután a férfi megelégeli a londoni felső tízezer életének talmi csillogását, visszatér Cyrene szigetére, hogy megkeresse az álmaiban kísértő lányt… Ám ekkor megtudja, hogy Caro nem csupán az elesettek gyámolítója, de harcos is: egy olyan titkos társaságának tagja, amely arra esküdött fel, hogy Európa-szerte szembeszáll a zsarnoksággal. Caro attól fél, hogy képtelen lesz ellenállni Max vonzerejének, ezért megfogadja, úrrá lesz lángoló érzelmein. A titkos társaság missziójában Max is szerepet vállal, s egyre messzebb kerülnek Cyrene napsütötte partjaitól. Veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba sodródnak, míg végül sikerül Caro barátnőjét kimenteniük egy berber törzsfőnök fogságából. Az együtt átélt megpróbáltatások során szerelmük egyre jobban elmélyül, de ezt egyikük sem meri bevallani…

Nicole Jordan - Szenvedély
Az ​ifjú és bájos Aurora Demminget az apja feleségül akarja kényszeríteni egy, a lánynál jóval idősebb, külsőleg-belsőleg egyaránt taszító férfihoz. A gyönyörű teremtés kétségbeesésében botrányos egyezséget köt Nicholas Sabine-nal, a rendkívül veszélyes, ám felettébb jóképű fiatalemberrel, akire gyilkosság és kalózkodás miatt halál vár. A kivégzés előtti napon Aurora házasságot köt Nicholasszal, csupán azért, hogy ne kelljen egy undok vénemberrel leélnie az életét. Egyetlen nap tehát, és egyetlen varázslatos, szédítő éjszaka... Miután a fiatalasszony megözvegyül, visszatér a londoni társasági életbe, méghozzá Nicholas húgával, a hollóhajú Ravennel együtt, aki fölött férje végakaratának megfelelve gyámságot vállal. Ám a "halott" férj váratlanul ismét megjelenik Aurora életében, és követeli, hogy "özvegye" tegyen eleget házassági szerződésüknek, és lázas éjszakák során csábítja a szépséges arát a bűnös gyönyörre... Nicole Jordan korunk egyik legkiválóbb romantikus szerzője, aki szenvedélyes szerelmekről és végzetes vonzalmakról ír avatott tollal. E kötet az egyik legvarázslatosabb regénye, amely izgalmas kalandokkal, viharos érzelmekkel és váratlan fordulatokkal örvendezteti meg olvasóit.

Nicole Jordan - A ​csábító menyasszony
A ​szilaj szépség, Lilian Loring úgy véli, a szerelem túl kockázatos vállalkozás, és a házasságot a legjobb teljesen elkerülni , még ha nem kívánt udvarlója olyan vonzó külsejű is, mint Heath Griffin, Claybourne márkija. A karizmatikus lord még sosem találkozott olyan nővel, aki ellenállt volna a közeledésének, és a kezdeti tiltakozás után Lily is elolvad Heath érzéki csókjaitól. Talán éppen ezért dönt úgy, hogy olyan helyen rejtőzik el a férfi elől, ahol egy úriember biztosan nem keresne egy hölgyet: egy kétes hírű házban. A nyomába eredő Heath megtudja, hogy miközben ő vidéken üldözi, az elbűvölő kis bajkeverő vidáman tanítja Londonban társasági viselkedésre a félvilági nőket. Ám rövidesen a hajsza izgalmánál már erősebb Heath vágya, hogy feleségül vehesse a házasság elől mindenáron menekülő Lilyt. A férfi számára ebben a szerelemi csatában az jelenti a győzelmet, ha sikerül végül elnyernie Lily kezét és a szívét…

Nicole Jordan - Csábítás
A ​hírhedt londoni nőcsábász, lord Damien Sinclair mindaddig csak a saját élvezetét hajszolja, mígnem imádott húga, Olivia egy titkos találka alkalmával megsebesül, s megbénul. Damien mindent megtesz annak érdekében, hogy bosszút álljon és tönkretegye azt a fiatal nemesembert, aki meg akarta szöktetni Oliviát. Aubrey, bár reménytelenül szerelmes lesz Oliviába, amikor a baj megtörténik, mégis könyörtelenül cserbenhagyja. A csodálatos szépségű, titokzatos lady Vanessa Wyndham előtt egyetlen cél lebeg: mindenáron meg akarja menteni felelőtlen öccsét, s a családi vagyont. A veszélyesen jóképű, szenvedélyes Damien, a Bűn lordja különleges alkut köt Vanessával...

Nicole Jordan - Extázis
Raven ​Kendrick gyerekkorában látta édesanyján, hogy milyen az, ha az embernek összetörik a szívét, és arra az elhatározásra jut, hogy soha az életben nem fogja megadni magát egyetlen férfinak sem. Úgy alakítja az életét, hogy biztonságos, bár unalmas és szerelem nélküli révbe érjen, de egy botrány fenekestül felforgat mindent. Elveszíti hercegi vőlegényét, és kénytelen elfogadni London leghírhedtebb játékbarlangja bizsergetően érzéki tulajdonosának az ajánlatát.Bár ellenállhatatlan testi vágy vonzza rejtélyes megmentőjéhez, Raven megpróbál ellenállni érzéseinek, hogy megtarthassa fogadalmát. Azonban a férfi minden egyes érintése olyan eksztázist rejt, amely túlszárnyalja a nő legvadabb erotikus álmait is.Patrick Lasseter úgy dönt, jóvátéve öccse gonoszságát, elveszi a testvére által tönkretett hírű fiatal nőt, feláldozva önnön függetlenségét. Az öccse sorsa miatt érzett bűntudata és a felesége iránti egyre erősebb vágya között vergődő Patrick elhatározza, hogy Ravennel megismerteti az igaz szerelem eksztázisát...

Nicole Jordan - Az ​ördögi herceg
Izzik ​a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében. Két évvel szeretett vőlegénye halála után Tess Blanchard végre elhatározza, hogy megnyitja szívét és esélyt ad egy új szerelemnek. Ezért derült égből villámcsapásként éri, hogy egy fenyegető botrány miatt kénytelen feleségül menni félelmetes ellenségéhez, Ian Sutherlandhoz, Rotham hercegéhez. A lány számára elképzelhetetlen, hogy valaha is megszeresse a rendkívül arrogáns, de ellenállhatatlanul csábító nemesembert. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rotham botrányos múltjában Tess olyan titkokra bukkan, melyek miatt Londonból a férfi távoli kastélyába, Cornwallba menekül. Ian, aki már évek óta sóvárog a lány után, felháborodva veszi tudomásul, hogy az előkelő társaság azt hiszi, ő üldözte el maga mellől hitvesét, és mindannyian igyekeznek védelmezni Tesst. Természetesen a házaspár vehemens rivalizálása tüzes, gyönyörteli éjszakákat eredményez. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Ian kastélyában egy rejtélyes szellem kísért, miközben Tess igyekszik a házasságközvetítő szerepét játszani, hogy összeboronálja barátnőjét annak gyerekkori szerelmével. De a szüntelenül csatározó, kényszerházasságban élő felek közötti lángoló szenvedély átalakulhat-e felhőtlen boldogsággá és örökké tartó, hitvesi szerelemmé?

Nicole Jordan - A ​szerelem foglyai
Nicole ​Jordan élvezetes meséje érzéki és lebilincselő történet az 1800-as évek elejének történeti hátterébe helyezve. Magával ragadó első kötete az izgalmas, új, Szerelmi csatározások című sorozatának. Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést. Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket. És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás…

Kollekciók