Ajax-loader

Paul Patrick könyvei a rukkolán


Covers_27676
elérhető
2

Paul Patrick - Napóleon
Másfél ​száz évvel Napóleon halála után bebizonyosodott, hogy a császárt száműzetése színhelyén, az óceánba vesző Szent Ilona szigetén - megölték. A maga idejében tökéletes bűntény a szemünk előtt játszódik le. Ismerjük a gyilkos nevét is... A dokumentumkötet tényszerűen sorolja az eseményeket és mindazt, ami mögöttük rejtőzik. Az olvasó előtt színes, izgalmas körkép bontakozik ki. Egy történelmi léptékű összeesküvés pereg a könyv lapjain. Célja: Napóleon megölése arzén-, majd higanymérgezés által. Az utolsó merénylet a legizgalmasabb történelmi krimi, amit az élet írt!

Paul Patrick - A ​szerelem színei
Ötszáz ​év tíz festőjének szerelmi életéről számol be a népszerű szerző. A művészek hol szembeszálltak a világgal is azért, hogy megkapják szerelmüket, hol elhanyagolták a nőket akik őket szerették. Voltak köztük olyanok, akik mindent kockára tettek szerelmükért és olyanok is, akik nem vették azt komolyan, hiszen csak az alkotás lázában égtek. Nem egy asszony tette lehetővé, hogy férjéből az legyen, aki lett - mások viszont csak packáztak velük és mérhetetlen lelki szenvedéseket okoztak nekik... Filippo Lippi, Raffaello, Leonardo, Tiziano, Rubens, Rembrand, Goya, Manet, Gauguin és Dalí életét a szenvedély jelölte ki. A művészet és a szerelem összefonódása világraszóló műveket hozott ki belőlük - de ismerjük-e a szerelmek igazi történetét, nemegyszer kalandos, megbotránkoztató és mindenképpen tanulságos hátterét?

Paul Patrick - Acélcápa
Az ​acélcápa egy atomtengeralattjáró, amit egy nagyhatalom küld egy kis ország ellen. A cél: megsemmisíteni egy látszólag békés célú atomerőművet... A háttérben hatalmas erők küzdenek. Kommandósok szállnak partra és indulnak céljaik felé. A kis ország hadserege azonban felfedezi az ólálkodó támadót és megindul a halálos hajsza. A regény a legmodernebb, már csatasorba állított tengeri, légi és szárazföldi haditechnikát vonultatja fel. Egyszerű emberek és katonák vívnak kegyetlen ütközetet, amelynek a vége csak egy lehet: valakinek pusztulnia kell. Az atomerőmű repül-e a levegőbe, vagy az "Acélcápát" várja az óceán halálos ölelése? A szerző izgalmakban bővelkedő regényében bármi megtörténhet, és meg is történik. Kérjük az olvasót, hogy ne is keressen kapcsolatot a regénybeli esemény és a valóság között, még akkor sem, ha a történet túlságosan is valóságosnak hat...

Paul Patrick - Gyilkosok ​és merénylők lexikona
Ilyen ​mű még nem volt a magyar könyvpiacon! A Gyilkosok és merénylők lexikonával egyfajta hiányt szeretnénk pótolni mindazoknak az olvasóknak, akik kíváncsiak arra, kik és milyenek ezek az emberek, akik ilyen tettekre képesek. Könyvünkben megtalálható a világtörténelem összes ismert és kevésbé ismert banditája, gyilkosa, rablója. Elvetemült gazemberek valóságos panoptikuma kerül az olvasó elé. Könyörtelenek és szenvedélyesek, őrültek és normálisak, sikeresen rejtőzők és már az első tettnél lebukók. Öt világrész alattomos mérgezői, késelői, merénylői. Sorozatgyilkosok, pszichopaták, számítók és spontánok végtelennek tetsző sorával találkozunk a könyv lapjain. Nemegyszer olyan ravasz bűntényeket ismerünk meg, amelyek előtt - a maguk korában - értetlenül álltak a nyomozók, detektívek. Sajnos szomorúan jegyezzük meg, hogy a mai korban már alig ismert régi és újabb nagy magyar bűnözőkkel is találkozhatunk e lapokon.

Kollekciók