Ajax-loader

Christina Dodd könyvei a rukkolán


Christina Dodd - Wrong ​Alibi
WRONG ​JOB Eighteen-year-old Evelyn Jones lands a job in small-town Alaska, working for a man in his isolated mountain home. But her bright hopes for the future are shattered when Donald White disappears, leaving her to face charges of theft, embezzlement—and a brutal double murder. Her protestations of innocence count for nothing. Convicted, she faces life in prison…until fate sends her on the run. WRONG NAME Evie's escape leaves her scarred and in hiding, isolated from her family, working under an alias at a wilderness camp. Bent on justice, intent on recovering her life, she searches for the killer who slaughters without remorse. WRONG ALIBI At last, the day comes. Donald White has returned. Evie emerges from hiding; the fugitive becomes the hunter. But in her mind, she hears the whisper of other forces at work. Now Evelyn must untangle the threads of evidence before she’s once again found with blood on her hands: the blood of her own family…

Christina Dodd - Szenvedélyes ​szerető
Rosie ​élete gyermekkorától kezdve a színpadon zajlik. Fiúnak adja ki magát, és nevelőapja, a meglehetősen rossz hírű színész, Danny Plympton társulatában játszik. Amikor egy nem várt veszély elől kénytelenek elmenekülni az Erzsébet-kori Londonból, Sir Anthony Rycliffe vidéki birtokán találnak menedéket. A jóképű, féktelen, élvhajhász férfi hamar átlát Rosie álarcán. Azonban a fiatal szépség más titkot is rejteget buja, nőies bájain és csókolnivaló ajkán kívül - és a perzselő vágy, amit Anthony iránta érez, csak növeli a veszélyt, amit a lány rászabadított. A rámenős ifjú elszántan próbálja lehámozni a lányról álarcát - és álruháját -, bevetve hírhedt rábeszélőképességét. Végül is Anthonynak meg kell őriznie címét, amely nem más, mint Anglia legszenvedélyesebb szeretője.

Christina Dodd - A ​herceg menyasszonya
Egyszer ​volt, hol nem volt... három hercegnő, akiknek el kellett menekülniük a Pireneusokban lévő hazájukból, ám egy herceg később hazaviszi őket. Sorcha hercegnő és Rainger herceg már a bölcső óta jegyesek voltak. Ám a forradalom miatt Sorcha egy távoli skót zárdába kerül, Rainger pedig tömlöcbe, amely olyan mély, hogy a hercegnek már halálhírét keltik. Az őt fenyegető veszély miatt Sorcha kénytelen hazautazni egy egyszerű halász kíséretében - aki nem más, mint Rainger herceg álruhában. A börtönben töltött idő a felelőtlen ifjút veszedelmes férfivá változtatta, aki elszántan szeretné visszaszerezni országát - és a nőt, akit jobban akar, mint az életet.

Christina Dodd - A ​sötétség lángjai
Cserébe ​a képességért, hogy szívtelen vadállattá változhasson, egy brutális harcos eladta saját és leszármazottai lelkét az ördögnek. Most, ezer évvel később a Wilder testvérek harcba szállnak a bennük lakozó sötétséggel. Doug Black, a jóképű zsaru elhatározza, hogy megkeresi a szüleit, akiktől semmi mást nem kapott, csak rémisztő képességét, hogy vérengző, aranyszínű pumává változzon. Kutatásai elvezetik egy nőhöz, aki pontosan olyan egzotikus és félelmet nem ismerő, ahogyan a neve is mutatja. Tűzmadár Wilder számára a természetfeletti képességek nagyon is ismerősek, de amikor fény derül Doug titkára, a lány eltűnik, magára hagyva a férfit. Azonban senki sem menekülhet el egy vadászó puma elől. Amikor a férfi rátalál, el kell dönteniük, mi erősebb: a kettejüket egymáshoz láncoló szerelem - vagy a titok, amelyek azzal fenyegetnek, hogy elválasztják őket egymástól.

Christina Dodd - A ​sötétség érintése
Féktelen ​vágyak, ördögi titkok A jóképű, erős Rurik Wilder küzd a sötétséggel - a külső és a belső sötétséggel egyaránt. Rendelkezik a képességgel, hogy kedve szerint felvegye egy vad ragadozó madár alakját, ám ez a képessége halált és pusztulást eredményez. Egyszer aztán lehetősége adódik saját maga felszabadítására, és azon végzetes paktum felbontására, amely évszázadok óta szolgaságban tartja a családját. Egy nő azonban az útjába áll - Tasya Hunnicutt, az írónő, aki mindenáron bosszút akar állni a gyilkosokon, akik végeztek a családjával. Azokon a gyilkosokon, akikről az a hír járja, hogy olyan képességekkel bírnak, amelyekkel közönséges ember nem rendelkezhet.

Christina Dodd - That ​Scandalous Evening
_A ​Disastrous Season_ A simple statue began the scandal. _A Lady Concealed_ An innocent English miss conceived of it, her hands gliding across the clay, delineating each smoothly defined muscle and sinew, creating a sculpture of the man she worshipped. When the likeness was exposed, along with Miss Jane Higgenbothem's secret tendre for Lord Blackburn, the ton's gleeful contempt sent the lady back to the country in disgrace. _A Gentleman Revealed_ Now, a decade later, she's back in London, as a chaperone to her beautiful niece. But to Blackburn, Jane's unwitting model, the cool, reticent spinster is still a challenge. She once made the arrogant rake a laughingstock: so why is he tempted to revive an affair that almost began so long ago, on one scandalous evening?

Christina Dodd - Szenvedélyes ​bosszú
Egyszer ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyság a Pireneusokban, ahonnan három fiatal hercegnő kénytelen volt elmenekülni a zűrzavar elől. Nyom nélkül eltűnnek, és elvesznek népük számára…egészen addig, míg egy bátor herceg mindegyiküket haza nem hozza majd. A száműzetés megtanította a heves vérmérsékletű Amyt, hogy gyűlölje a jogtalanságot, ám Summerwind elbűvölő angol szigetén az erős és roppant jóképű Jermyn Edmondsonak, Northchliff márkijának személyében találkozik magával a megtestesült igazságtalansággal…

Christina Dodd - Közel ​hozzád
A ​sorozat befejező részében az ambiciózus fiatal riporter Kate rájön, hogy nem sokkal álmai állásának elfoglalása után valaki követni kezdi. Miért próbálja meg egy autó elütni? Ki akarja megölni? Felfogad egy testőrt, ám Kate nem számol Teague Ramos hűvös, pengeéles eszével, és a kettejük közti sistergő vonzalommal…

Christina Dodd - A ​lelkész lánya
A ​New York Times nagy sikerű írónője, a történelmi romantikus regények egyik legkedveltebb alkotója, ezzel az ármánnyal és érzékiséggel teli sziporkázó sorozattal szinte berobbant a jelenkori regények közé: Amikor Hope Prescott szülei eltűntek, a lány és három testvére az ország különböző árvaházaiba kerül. Most, hét évvel később még mindig utánuk kutat. Egy telefonos üzenetközvetítőnél dolgozik, és úgy gondoskodik ügyfeleiről, mintha a családtagjai lennének. Amikor a gazdag üzletember, Zachariah Givens jelentkezik be, a lány azt hiszi, az inassal van dolga. Zacket lenyűgözi a lány nyíltsága, ezért nem tisztázza a helyzetet. Mikor azonban Hope rájön a férfi csalására, Zack tudja, kénytelen lesz megoldani a rejtélyt, amely Hope múltját kísérti, mert csak ezzel győzheti meg a lányt, hogy sorsuk és jövőjük összefonódott.

Christina Dodd - Stephanie Laurens - Julia Quinn - Karen Ranney - Scottish ​Brides
A ​land of legend and wild beauty - of clans, lairds, honor, and passion - Scotland forever stirs the soul ot romance. Noe, in one incomparable volume, four of Avon Romance's bestselling authors present stirring tales of hearts won and weddings to be, featuring a quartet of unforgettable heroines about to discover the rapture of love in a world as untamed as the men they will one day marry A land of legend and wild beauty - of clans, lairds, honor, and passion - Scotland forever stirs the soul ot romance. Noe, in one incomparable volume, four of Avon Romance's bestselling authors present stirring tales of hearts won and weddings to be, featuring a quartet of unforgettable heroines about to discover the rapture of love in a world as untamed as the men they will one day marry Author Biography: Christina Dodd is the author of seventeen romances that made regular appearances on the bestseller lists. She has won numerous awards including Romance Writers of America's Golden Heart and RITA Awards.

Christina Dodd - Forró ​szenvedély
Nessa ​Dahl józan életet él – egészen addig, amíg Jeremiah MacNaught fel nem bukkan a városban, és a segítségét nem kéri egy bankrablássorozat felderítésében. Mac rájön, hogy Nessa álarca mögött zabolátlan lélek lakozik, és kettejük között forró szenvedély lobban fel. Amikor azonban Nessa kideríti, hogy a jóképű nyomozó hazudott neki a kilétét illetően, és meggyőződése, hogy Nessának köze van a bűntényekhez, a férfi megtudja, mit is jelent valójában nyakig ülni a pácban.

Christina Dodd - Varázslatos ​esték
Christina ​Dodd a romantikus irodalom egyik nagyasszonya; művei rendszeresen szerepelnek a legrangosabb bestsellerlistákon. Varázslatos esték című regénye egy hercegnőről szól, aki a bebörtönzés és az orgyilkosok elől Skóciába menekül, és egy erős, vonzó, ám veszélyes férfi karjaiban keresi a boldogságot. Clarice hercegnő a húgával menekül el hazájából. A nő láttán Robert McKenzie grófnak, Skócia egyik leghatalmasabb és legveszélyesebb emberének olyan érzelmek öntik el a szívét, amelyek túl sokáig nyugodtak benne mélyen eltemetve. Meghívja a lányt vidéki kastélyába, s nem fogad el nemleges választ. Robert hamarosan Clarice legféltettebb titkait is megtudja, és megzsarolja velük a lányt. Arra kényszeríti, hogy segítse veszedelmes tervének végrehajtásában. Clarice ingadozik: a húgát védje vagy engedje át magát a férfi hatalmának - végül beleveti magát a fényűzésbe. A cselszövés egyre sűrűsödik körülöttük, s eközben Clarice szépsége kicsalogatja Robertet a fényre, és éles esze megtanítja ismét élni. A férfi megesküszik, hogy vigyáz a lányra, nem sejtve, hogy mekkora kockázattal kell szembenéznie: szíve áldozatul esik a titokzatos hercegnőnek, akinek végre kész elhinni, hogy létezik a mesebeli boldogság.

Christina Dodd - Majdnem ​szerelem
A ​romantikus sorozat második kötetében a középső lány, Pepper története bontakozik ki, aki közben fiatal nővé cseperedett és csak lázadó természetének köszönheti, hogy átvészelte a nehéz időket. Amikor egy lövöldözés tanúja és egy sötét titok tudója lesz, menekülnie kell. Az egyetlen olyan helyen rejtőzik el, amit otthonának nevezhetett. Meglepve tapasztalja, hogy régi szerelme, Dan Graham az eldugott hegyi farmon él. Pepper úgy gondolja, hogy Dan, a csatában edzett egykori terroristaelhárító már nincs rá akkora hatással, mint annak idején. Azonban rá kell ébrednie, hogy csak úgy kaphatja vissza az életét, ha összeköti a titokzatos harcoséval, aki minden rezdülésével segíteni szeretne neki.

Christina Dodd - Scent ​of Darkness
A ​thousand years ago, a brutal warrior roamed the Russian steppes, and struck a menacing bargain. For the ability to change at will into a cold-hearted predator, Konstantine promised his soul-and the souls of his descendants-to the devil. Then one day a dangerous prophecy reveals the truth: one family has been chosen to battle the darkness -- or face damnation. Ann Smith loves her dynamic boss, Jasha Wilder, but her daring plan to seduce him goes awry when she encounters a powerful wolf who -- before her horrified eyes -- changes into the man she adores. She soon discovers she can't escape her destiny ... for Jasha is Konstantine's descendant and Ann is the woman fated to break the curse that binds his soul...

Christina Dodd - Gyertya ​az ablakban
A ​bátor harcos, Miravali Lord William mióta egy kard ütötte seb örök sötétséget borított rá, nem találja a helyét a világban. Apja, Lord Peter mindent megpróbál, hogy kimozdítsa fiát a depresszióból. Megtalálja neki a megfelelő tanítót, aki segíthet neki új életet kezdeni. William tanára, Rogeti Lady Saura fiatal, meseszép - és ő sem lát. A lányt eddig magányos, szomorú életre kárhoztatta a sors: gátlástalan, közönséges mostohaapja döntött róla a feje fölött. Élete gyökeres fordulatot vesz, amikor Lord William házához kerül. A fiatal lady és a lord - az éjfekete hajú szépség és a szépreményű harcos, aki a most a nő szívét ostromolta meg - lángoló szenvedéllyel talál egymásra, a kastély falain kívül azonban veszély fenyegeti őket. A mindent elsöprő szerelem sem elég: az életükért kell küzdeniük.

Christina Dodd - A ​sötétség illata
Angyali ​csábítás, démoni szenvedély Ezer évvel ezelőtt egy brutális harcos járta az orosz sztyeppéket, és veszedelmes üzletet kötött. Cserébe a képességért, hogy átalakulhasson kegyetlen, vérengző fenevaddá, amikor csak kedve tartja. Konsztantin eladta a lelkét - és leszármazottai lelkét - az ördögnek. Aztán egy nap egy veszélyes prófécia felfedi az igazságot: egy család arra rendeltetett, hogy megküzdjön a sötétséggel - vagy szembenézzen a kárhozattal. Ann Smith szerelmes főnökébe, Jasha Wilderbe, azonban a férfi elcsábítására irányuló merész terve füstbe megy, amikor szembesül egy erős farkassal, amely a szeme láttára változik át azzá a férfivá, akit imád. Hamarosan rájön, hogy nem menekülhet el a sorsa elől, ugyanis Jasha Konsztantin leszármazottja, és Ann feladata megtörni a férfi lelkét gúzsba kötő átkot.

Stephanie Laurens - Christina Dodd - Elizabeth Boyle - Hero, ​Come Back
Three ​historical romance veterans present novellas that give the spotlight to heroes who've appeared in previous books in supporting roles. In Laurens's gentle though disappointingly conflict-free _Lost and Found_, longtime friends are blindsided by love, but must reunite a boy with his aristocratic family before they can indulge their hearts. In _The Matchmaker's Bargain_, a whimsical tale that reels with delightful screwball scenes, Boyle binds her engaging heroine to a former rake-turned-recluse, who soon recognizes this sprightly girl has taught him to live again. The final entry, Dodd's _The Third Suitor_, a fast-paced adventure involving a hoyden heiress and a spy on vacation at the shore, delivers many thrilling twists and turns. While each story will satisfy the individual author's readers, Dodd's has the broadest reach and provides the most entertainment per page, doling out fun main characters, a sinister villain, sizzling love scenes and a marvelous ending that will make strong women cheer.

Christina Dodd - A ​baj magassarkúban érkezik
Amikor ​Brandi Michaels rájön, vőlegénye azért repült Las Vegasba, hogy feleségül vegye a barátnőjét, zálogba csapja a jegygyűrűjét, vesz magának egy csábos ruhát, és egy fülledt éjszakát egy Roberto Bartolini nevű jóképű olasz idegen karjai közt tölt. Amikor Brandi egy gyilkos célpontjává válik, nincs más lehetősége, mint Robertóhoz fordulni – a férfihoz, aki vagy a megmentője, vagy a bukása lesz. Egy dolog azonban biztos: harc nélkül nem adja meg magát…

Christina Dodd - A ​sötétség árnyékában
Cserébe ​a képességért, hogy szívtelen vadállattá változhasson, egy brutális harcos eladta saját és leszármazottai lelkét az ördögnek. Most, ezer évvel később a Wilder testvérek harcba szállnak a bennük lakozó sötétséggel. A kegyetlen párduccá változás képességével megáldott - vagy megátkozott - Adrik Wilder, akit sötét erő hajt, elhagyja családját, és lemond a tisztességről cserébe a bűnös életért. Amikor a helyzet úgy hozza, elrabolja az erős akaratú Karen Sonnettet, hogy saját önző céljaira felhasználja. Karen bátorsága és szenvedélye hatására azonban megkérdőjelezi a családját sújtó átok erejét. Amikor pedig felbukkan egy új gonosz erő, Adriknak választania kell: bosszút áll ellenségein, és szabadságot nyer saját lelke számára, vagy megmenti Karent a rá váró sorstól, ami a halálnál is borzalmasabb...

Christina Dodd - Az ​elcserélt hercegnő
Magnus ​hercegnőjét apja elvesztette kártyán. Aki azonban helyette érkezik, szégyenlős, csendes unokahúga, Eleanor. Eleanor de Lacy minden bizonnyal pillanatnyi elmezavarban szenvedett, amikor beleegyezett, hogy szerepet cserél határozott, erős akaratú unokatestvérével. Biztos volt abban, hogy soha nem lesz képes meggyőzni Remington Knightot egybekelésük helytelen voltáról - különösen mivel a férfi láthatóan nagyon szerette volna nyélbe ütni e házasságot. Ráadásul rendkívül jóképűnek találja Remingtont - és lenyűgözik a férfi csábítási kísérletei. Ha azonban tudomására jut a csalás, a merész világfi szörnyű rombolást vihet végbe... mind a lány jó hírében, mind a szívében. Remington egy gőgös, határozott arisztokrata nőre számított, aki biztosítja helyét a magasabb társadalmi körökben. A "hercegnő" azonban a lehető legkellemesebb meglepetés - szerény, melegszívű, meghatóan félénk, és ráadásul szép is. Pontosan az a menyasszony, akibe szenvedélyesen bele tudna szeretni... ha nem akarna oly elszántan bosszút állni.

Christina Dodd - A ​király parancsa
Henrik ​király a saját kezűleg megírt és lepecsételt dokumentumban megparancsolta Lady Juliana of Loftsnak, hogy menjen feleségül Raymondhoz, Avraché grófjához. Lady Juliana erre nem volt hajlandó, annak ellenére, hogy a király parancsát megtagadni árulásnak számított. Milyen férfi az, akinek akkor is kellene, ha kiderülne a titka? Raymondnak azonban nem lehet nemet mondani. És amikor eljön érte, Lady Juliana megtanulja, hogy a legerősebb akarat sem képes ellenállni a gyengéd érintésnek.

Christina Dodd - Csábító ​hazugság
Hogyan ​kerülhet Meadow Szarvas ekkora bajba egy apró hazugság miatt? Devlin Fitzwilliam rajtakapta a házában, ahová egy felbecsülhetetlen értékű festmény miatt tört be. Meadow kétségbeesésében azt hazudja a férfinak, hogy amnéziában szenved. A férfi azonban erre kijelenti, hogy ő a férje. Amikor Devlin alattomos tervére fény derül, Meadow egy párbaj közepén találja magát, ahol igen magas a tét. Egy pillanatra sem meri levenni a szemét a férfiról, és nem is akarja; ugyanakkor a veszély még csak ezután jön. Egy harmadik játékos is felbukkan, és megpróbálja megölni mindkettőjüket.

Christina Dodd - Újabb ​botrány
Két ​előkelő unokatestvér személyazonosságot cserél. Madeline de Lacy, Magnus hercegnője szinte képtelen elhinni, hogy előkelő apja kártyán eljátszotta egész birtokát - és vele együtt őt, a lányát is. A makacs Madeline azt tartja magáról, hogy ő Anglia egyik legokosabb fiatal nője. Elhatározza, hogy visszanyeri családja vagyonát, ezért személyazonosságot cserél unokahúgával, Eleanorral, aki társalkodónőként él velük. A szelíd lányt küldi el ahhoz a férfihoz, aki apjától elnyerte a kezét. Ő maga ezután egy megszállott szerencsejátékoshoz szegődik, ahol félénknek, szerénynek próbál látszani. Persze egyik tulajdonság sem igazán jellemző rá, ám mindenáron vissza akarja nyerni a családi vagyont. Amikor már úgy gondolja, hogy a dolgok nem fordulhatnak rosszabbra, találkozik Gabriel Ansellel, Campion grófjával, és a helyzet tovább romlik. Négy évvel korábban Madeline és Gabriel jegyesek voltak, és a lány imádta a férfi szemtelen csókjait. Most még annak a gondolata is, hogy feleségül kellene mennie egy vadidegenhez, eltörpül a kín mellett, hogy ismét szemben találja magát a hűtlen Gabriellel - az egyetlen férfival, akit valaha igazán szeretett.

Kollekciók