Ajax-loader

Kyle Sternhagen könyvei a rukkolán


Kyle Sternhagen - Agyvihar
"...és ​felemelte a kezét. A csuklóját fogta. Mint egy orvos, aki a pulzusát akarja kitapintani. - Most már rendben lesz. Köszönöm, nővér, elmehet. Hé, uram! Ébresztő! Bud kinyitotta a szemét. -Hol...? A zöldköpenyes orvos elvigyorodott. - Az implantok a helyükön vannak. Aggodalomra semmi ok. Hogy érzi magát? - Én... Nem is tudom. - Furcsákat álmodott, igaz? Bud bólintott. - Nem álmok voltak - folytatta az orvos még mindig vigyorogva. - Benyomtunk az agyába egy-két élményt. - Kimosták az agyam? - kérdezte Bud rekedten. - Mondjuk inkább úgy, hogy kapott egy jókora adag érzelem-injekciót. Azt hiszem, most már tudja, kit kell gyűlölnie. Azt a bizonyos seggig érő homlokú vén majmot még akkor is utálni fogja, ha már... Ha már elvégezte a feladatot.."

Kyle Sternhagen - Paranoia
Nefrithere, ​a konzol zsoké néma esküvel fogadja, hogy visszaszerzi "családi ékszereit" ellenfeleitől. A vad motorosok, akik bujdosásában társai, a bajban támaszai voltak, üzletet alapoznak balszerencséjére - és ez valakinek nagyon fájni fog.. A néhai Adam - maga is a túlélés virtuóza - új szövetséget ajánl elkeseredett ellenségeinek, Tickles-nek és Thorpe-nak. Ez a második nagy dobása.

Kyle Sternhagen - 2017 ​- Hőhullám New Yorkban
Néha ​visszatérnek... A XXI. századi New York lepusztult világában a dzsungel törvényei uralkodnak: csak a gyorsak, az erősek, a könyörtelenek reménykedhetnek az életben maradásban. S még az ő dolguk sem könnyű, ha a világűr mélységéből ismét alászállnak a Ragadozók... Harrigan rendőrhadnagy problémája megint kissé nagyobb a szokásosnál. A legnagyobb átkozott probléma az egész világon!

Kollekciók